2015 Ekim Anneleri

Bebeğim 48 günlük ben hala onu ayarlayamadım:KK43: gecen gün boyu 1 kez 90 cc verdim onun dışında hep emzirdim ama doğru düzgün uyumadı bebeğim belki açlıktan uyumadı. Nasıl anlatabilirim bilmiyorum hala :KK43:
Canım bizin doktorun söylediği her emzirmeden sonra mama teklif et açsa yer o karar versin dedi.

Kızlar bebeğim gün içinde her bezinde kaka yapardı. 3 gündür günde 1 defaya düştü ve 2 gündür de o kadar şiddetli ağladıki sancısı geldiğinde. Bi damla bebeğim gözyaşı aktı içerim parçalandı. Mama takviyesi yapıyorum aptamil kullanıyordum hipp e geçtik ama bebeğime yaramadı sanırım. Az önce emzirmeden sonra aptamil verdim bir rahatladı kuzum çok şükür o yüzden mamadan kaynaklandığını düşündüm. Umarım bir daha tekrarlamaz ne kadar soğuk kanlı olmak istesem de dün gece hüngür hüngür ağladım annemi çağırdım o sakinleştirdi. Gözümün içine bakıp çaresizce ağladı gözümün önünden gitmiyor :KK61:

kızlar bez olarak ne kullanıyorsunuz gecen hafta sağlık ocağına gittiğimde hemşire prima kullanma israil malı bebekleri kısırlaştırıyolar dedi kafam karıştı huggise aldım ama 2 numara sıktı bebeğimi hangi beze devam etmeliyim kararsızım sürekli bezde değiştirmek istemiyorum sizlerr neler kullanıyosunuz?

Canım ben ilk oğlumda sadece prima kullandım ama israil malı olmasından dolayı bu kez kullanmak istemedim. Hastanede Sleepy diye bi marka verdiler gayet güzeldi hatta internet sitesinden numune isteyebilirsin bana gönderdiler. Ancak doğum öncesi baya bi Molfix aldığım için ona devam ediyorum çok ta memnunum hic sıkıntı yaşamadık tavsiyr ederim. Bu arada huggies te israil malı diye biliyorum

bebeğine D vitamini olarak ımmun-03 kullanan varmı tadı kötü sanırım bebeğime zorla içiriyorum bitürlü istemiyo ağzından geri çıkarıyo.
sanırım sağlık ocağıda d vitamini dağıtıyor değil mi?
Bize sağlık ocaginda monovit verdiler canım tadı kötü galiba içinde baktim çiçek yagi da var ondandir. Prima nasil kisirlaştryr ki yahuu. Biz de onu kullanyrz doğdugundan beri...

Kızlar bebeğim gün içinde her bezinde kaka yapardı. 3 gündür günde 1 defaya düştü ve 2 gündür de o kadar şiddetli ağladıki sancısı geldiğinde. Bi damla bebeğim gözyaşı aktı içerim parçalandı. Mama takviyesi yapıyorum aptamil kullanıyordum hipp e geçtik ama bebeğime yaramadı sanırım. Az önce emzirmeden sonra aptamil verdim bir rahatladı kuzum çok şükür o yüzden mamadan kaynaklandığını düşündüm. Umarım bir daha tekrarlamaz ne kadar soğuk kanlı olmak istesem de dün gece hüngür hüngür ağladım annemi çağırdım o sakinleştirdi. Gözümün içine bakıp çaresizce ağladı gözümün önünden gitmiyor :KK61:
Ayy okuyunca senin üzülmene üzüldüm canim.. gözünün önünden gitmez dogrudur canım için parçalanr.. ben de zorlandgnda ikindiginda üzülyrm bazen..bir de kusarkenki yüz ifadesi..sanki benim midem bulanıyr gibi oluyrm..onun gazi varken ben de var cikarrsam rahatlar diye geçyr icimden saçma belki ama annelik bu olsa gerek..

Ayy okuyunca senin üzülmene üzüldüm canim.. gözünün önünden gitmez dogrudur canım için parçalanr.. ben de zorlandgnda ikindiginda üzülyrm bazen..bir de kusarkenki yüz ifadesi..sanki benim midem bulanıyr gibi oluyrm..onun gazi varken ben de var cikarrsam rahatlar diye geçyr icimden saçma belki ama annelik bu olsa gerek..
Gerçekten öyle canım benim bebeğim o haldeyken istemsiz ıkındığımı hissettim sanki ona faydası olacakmış gibi:KK48: anlatılabilecek bir duygu değil Allahım acılarını göstermesin.

Canım ben ilk oğlumda sadece prima kullandım ama israil malı olmasından dolayı bu kez kullanmak istemedim. Hastanede Sleepy diye bi marka verdiler gayet güzeldi hatta internet sitesinden numune isteyebilirsin bana gönderdiler. Ancak doğum öncesi baya bi Molfix aldığım için ona devam ediyorum çok ta memnunum hic sıkıntı yaşamadık tavsiyr ederim. Bu arada huggies te israil malı diye biliyorum

bende molfix geçeyim bari sanırım molfix türk malıydı.

Az önceKonu Sahibi : melekyuzlum06

unab26Aktif ÜyeÜye

Yeni

Meraba taze anneler :) uzun zamandır giremiyordum buraya bugün girebildim.herkeste gaz problemi uyku problemi emme problemi okudum. Rabbim herkesin yardımcısı olsun hakkaten hepsini bende yaşıyorum 6 ekimde kucagıma aldım bebeğimi 2 hafta önce geldi oğlum belden uyuşturrlarak sezeryan oldum çokta memnunum 1 haftada toparladım kendşmi çok şükür.. şuan sadece emme problemim var memeyi bıraktı oğlum doymuyordu bebeğim 50gr vermişti tam 1 aylıkken aşı olduk o aşıdan sonra huysuzlaştı beni emerken ağlayarak bırakıodu beni ama şimdş ek mamaya başladık şimdide beni almıyor doktorumun dediklerini uygulayamıyorum tamamen bıraktı beni beni emerken bi sinir gelio bırakıo beni katıla katıla ağlıo dayanamıyorum yine mama veriyorum çok alıştı mamaya ne yapıcam bilmiyorum sağıpta veriyorum ama sütümde azalmaya başladı üzüntüden. Nasıl memeye alıştırabilirim tekrardan bi taktiğiniz varmı kızlar

unab26Aktif ÜyeÜye

Yeni

Meraba taze anneler :) uzun zamandır giremiyordum buraya bugün girebildim.herkeste gaz problemi uyku problemi emme problemi okudum. Rabbim herkesin yardımcısı olsun hakkaten hepsini bende yaşıyorum 6 ekimde kucagıma aldım bebeğimi 2 hafta önce geldi oğlum belden uyuşturrlarak sezeryan oldum çokta memnunum 1 haftada toparladım kendşmi çok şükür.. şuan sadece emme problemim var memeyi bıraktı oğlum doymuyordu bebeğim 50gr vermişti tam 1 aylıkken aşı olduk o aşıdan sonra huysuzlaştı beni emerken ağlayarak bırakıodu beni ama şimdş ek mamaya başladık şimdide beni almıyor doktorumun dediklerini uygulayamıyorum tamamen bıraktı beni beni emerken bi sinir gelio bırakıo beni katıla katıla ağlıo dayanamıyorum yine mama veriyorum çok alıştı mamaya ne yapıcam bilmiyorum sağıpta veriyorum ama sütümde azalmaya başladı üzüntüden. Nasıl memeye alıştırabilirim tekrardan bi taktiğiniz varmı kızlar
Medela calm biberon dene canım emmeden ağzına aköıyor kesinlikle benimki hiç tutmuyordu 1 haftadır emiyor ama benim sütüm çok az mamayı aynen içiyor

Merhaba hanimlar.Kasim annesi olarak yine yine yine soru sormaya ekim annelrini ziyarete geldim.Persembe sabahi yapiskan top seklinde akintim geldi,ama kansiz normal renkteydi.Doktoruma sordum servikal tikaci atmissin evet bu nisan oluyor dedi.Yani persembe nisan geldi ben hala doguramadim.Sizler nisandan ne kadar sonra dogum yaptiniz?Birde suyu sızinti yapan oldu mu nasil takip ettiniz suyu?
Canim ben nisandan bir gun sonra dogum yaptim.ama 2 3 gun bekleyenler de oluyor Rabbim kolay dogum nasip etsin canim

Medela calm biberon dene canım emmeden ağzına aköıyor kesinlikle benimki hiç tutmuyordu 1 haftadır emiyor ama benim sütüm çok az mamayı aynen içiyor

Benimki hiç emmiyor artık beni tamamen bıraktı anca biborana sağıyorum sütümü öyle veriyorum ama 2 göğüsümdende 20cc çıkıyor zamanla tamamen bitecek sütüm belli. Mamaya çok alıştı biberonla veriyorum ne yapabiirim mememi alması için yardım lütfen yaa

Biz bugün 20 günlük olduk sukur ama uyku problemi başladı meme de uyumak istiyor öylede artik benim gogusler aciyo bende ayagimda sallamaya başladım yavaş yavaş şimdi çok güzel uyudu kollarım agrimisti sizde salliyormusunuz?

Biz bugün 20 günlük olduk sukur ama uyku problemi başladı meme de uyumak istiyor öylede artik benim gogusler aciyo bende ayagimda sallamaya başladım yavaş yavaş şimdi çok güzel uyudu kollarım agrimisti sizde salliyormusunuz?
Ben 2-3 haftadır ayakta sallıyorm canım sihir etkisi yapiyo sanki uyuyor..56gunluguz bizde

Canım ben ayağımda da sallıyorum battaniyede de. Bulsam eve salıncak jurucam ama durmuyot durmuyor durmuyor

unab26Aktif ÜyeÜye

Yeni

Canm benimkide oyleydi ayni anlattigin gibi ilk gunden beri sutum az oldugu icin mama takviyesi yapioruz biberonla verioruz mecbur, basta kasikla denesekte surduremedik zor oluyor die biberonumz tek delikli oncelikle bebegini emzirirken cok cok ac olmasina izin verme, her turlu denedim aglayarak birakiordu memeyi katilicak die bende korkuordum ama suan hem meme hemde biberona devam edioruz sutum ilk bes dakka bol sonrasinda damla damla geldigi icin hala sinirlenip birakio ama tekrar yapisio oyun oynuoruz resmen cekistirio uzatio sirf sut hizli gelsin die. Demem oki sende ilk basta mamayi az yap ver sonra gogsunu dene o zaman sabri daha cok oluyor simdi biz mamadan bir saat sonra emiyoruz ikisini birbirine karistirmioruz duzeni boyle oturttuk ama neler cektim gogsumu birakmasin die birde tam tutamama sorunumuz vardi ki hala var ama inatla ugrastim cok uzuluorum ztn sutum yetmior die birde beni birakmasina dayanamazdim... insaAllah senn bebisinde tekrat basla emmeye Allah yardimcin olsun...

Walla biz daha 17 günlüğüz ama su port bebeler var ya onun içinde sallıyoruz.. kollarım ozellikle bileklerim ve parmaklarım sabahlari cok ağrıyor. Bu portbebe işini annem gösterdi eğer aşırı ağlamiyorsa almiyorum icindrn, direk salliyorum..

Canım biz de çektik onu fitil verdik çok rahatladı ya da bi kaşık zeytinyağı içir çok iş görüyo bi daha olmaz ama inşallag

Bende sallıyorum ayakta canım. Bize sihir etkisi yapmıyor ama kollarım çok ağrıyınca ayağa transfer ediyorum birazda orada oyalanıyor kuzucuk

Benimki hiç emmiyor artık beni tamamen bıraktı anca biborana sağıyorum sütümü öyle veriyorum ama 2 göğüsümdende 20cc çıkıyor zamanla tamamen bitecek sütüm belli. Mamaya çok alıştı biberonla veriyorum ne yapabiirim mememi alması için yardım lütfen yaa
Kelin ilacı olsa canım ah ah maalesef benimki hiç emmedi şuan aldığı uykudayken emzik niyetine emiyor belki emdikçe çoğalır diye veriyorum ama medela biberonu dene mutlaka hazır ağzına gelmediği için memeye döndürmede işe yarıyor diyorlar

Back
X