2015 Ekim Anneleri

Geçmiş olsun canim öncelikle bu sıra misafir kabul etme derim riskli gebelik de soranlara az ayakta kalınca alarm vermiş benim ilk gebeliğim de de oldu bol bol dinlenerek tamamladım yine de tedbiri elden bırakma ilac için dok danis 2 tane içmen olmamış bir şey olmaz inş. bir daha kullanım dışına çıkma duam sizinle

Progestanı 2 tane kullanmanin bir sakincasi yok bence ben sabah iki aksam iki kullaniyorum benim tüp bebek o yüzden

Maşallah canım inşallah sonuna kadar hep mutlu hep heyecanlı geçer sağlıcakla kucağına alırsın bebişini

Canım yorma kendini tehlikeli 14-15 haftayı atlat sonra kabul et misafirlerini progestronun yan etkisidir sıkıntı olmaz inşallah yat dinlen ayaklarını biraz yüksekte tut.

Benimkide yamuktu sola yakindi
Yüsyuvarlak kese ve sağa yakın bebeğe kız düzensiz kese içinde sola yakın bebişe erkek diyorlar hatta burada forumlar bile açılmış benimki sadece bunları okuyup bir tahmin:)))daha öğrenmemize haftalar var hayırlı ve sağlıklı olsunlarda ama bu tahmin genelde tutmuş bilmiyorumki ikinci üçüncü bebeği olanlar ilk gebelik ultrasonlarına bakıp teyit edebilir benim iki oğlumda yamuk ve sola yakınmış bakalım bu neolacak:)))

Sağol canim tahmin için sen söyledik ten sonra kk ya baktım tüm gece okudum sabahtan uyku tutmadı okudum yine kalktım Kızlarımınkine baktım sağa yakın ve yuvarlak hayırlısı rabbim neylerse güzel eyler

Kızlar yuvarlak ve sağa yakınmı ayyyyyy heyecanlandım ama ben şimdi çok fazla bakalım bu tahminin gerçeklik payı varmı:)))) benim oğlanlarınkide yamuk ve sola yakın şimdiki yuvarlak ve sağda hayırlısı bakalım fazlada kaptırmıyım kendimi sağlıkla gelsinde:)

Bende yorumları okuyunca gittim ultroson kâğıdına baktım kese yamuk oğlan mı yani?Allahım her gün dua ediyorum hayırlısı olsun.

cnm baş dönmen progestandan bence bişey olmaz çunki onu günde iki içende uç içende var ama yinede doktorunu arayıp Bi sor için rahat etsin bundan sonra dikkat et Allahım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)

Günaydın kızlar Nasılsıniz? Ben hiç iyi değil im bulantı hat safhada ekmek ve hamurlu gıdaları görmeye bile tahammülüm yok .bu iyi bir şey ama mide ağrım da eşlik edince hayat çekilmez hale geldi bir ton isim var okul için ev için kızımın ödevleri banyoları yemek en büyük sorun nerelere gidem ben ne zaman geçer ailecek çok muskil elim kolum kalkmiyor
.Birde dok bize 1.5 ay birliktelik yok dedi ara ara ağrım oluyor ondan mi acaba düşük olmasinmis herşey gayet güzel demişti içime kurt düştü ama biz gayet normaliz diyemedik sizede dedimi dok böyle bişi ayakta kalma çok iş yapma dedi yarın da nobetciyim ne yapcam

Ya bende de bulantı tiksinme yok olmadı hiç ama ağzımda 1 haftayı geçkindir garip bir tat var yediğim hiç bir şeyden zevk alamıyorum tat alamıyorum hiç yemek yemek istemiyorum bile.Hem çok tok gibiyim hemde yemek yerken ağzımdaki garip tat beni sinir ediyor.

ARKADAŞLARR BU DÖNEMDE CİĞER YEMENİN Bİ SKINTISI VAR MI BEBEKDE LEKE OLUR MU BEN 2 GÜN ÖNCE YEDİM DOKUNMADIM AMA ÇETELLA ELİMİ DEĞDİRMEDEN YEDİM EŞİM YAPTI AMA ODA ELİNİ SUDAN GEÇİRDİ GÜZELCE YIKAMADAN DALGINLIKLA BENİM YANAKLARIMI SIKTIRDI ELİ ÇOK KİRLİDE DEĞİLDİ ÇOK TEMİZDE BENDE KORKTUM BEBEĞİN YÜZÜNDE LEKE OLUR MU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…