- Konu Sahibi Hafizesltn
-
Geçmiş olsun canim öncelikle bu sıra misafir kabul etme derim riskli gebelik de soranlara az ayakta kalınca alarm vermiş benim ilk gebeliğim de de oldu bol bol dinlenerek tamamladım yine de tedbiri elden bırakma ilac için dok danis 2 tane içmen olmamış bir şey olmaz inş. bir daha kullanım dışına çıkma duam sizinleArkadaşlar merhaba. Ben 8 hafta oldum bugün Allahma şükürler olsun. Kalp atışını 6 haftada duyduk doktor herşey yolunda dedi bri düşüğüm vardı doktor bu gebeliğindr tehliken yok dedi. Dün misafirim vardı ister istemez yoruldum baya. Akşam lekelenmem oldu ama bir anlıktı geçti çık şükür. Doktora gittim progestan verdi onu bile önermiyorum sıkkntılı deilsin drdi. Günde 1 defa kullanmam gerekiyordu ben bir cahillik yapıp 2 defa kullandm ve aşırı baş dönmem var tuzlu ayran vs geçirmedi ne yapmam lazm bir tehlikm var mı sizce bı durumu yaşayan bilen var mı ? Varsa lütfen yorumlarını bekliyorum. Allah göstermesin ama bugün bana yarın sana yardm gerekir.
Erkek tahminim:)))) hadi bakalım hayırlısı:)))Aaa gerçekten mi çok meraklandım şimdi yuvarlak değildi yamuk tu ben sola yakın gördüm tam emin değilim hadi bakalım tahmini bekliyorum
Progestanı 2 tane kullanmanin bir sakincasi yok bence ben sabah iki aksam iki kullaniyorum benim tüp bebek o yüzdenArkadaşlar merhaba. Ben 8 hafta oldum bugün Allahma şükürler olsun. Kalp atışını 6 haftada duyduk doktor herşey yolunda dedi bri düşüğüm vardı doktor bu gebeliğindr tehliken yok dedi. Dün misafirim vardı ister istemez yoruldum baya. Akşam lekelenmem oldu ama bir anlıktı geçti çık şükür. Doktora gittim progestan verdi onu bile önermiyorum sıkkntılı deilsin drdi. Günde 1 defa kullanmam gerekiyordu ben bir cahillik yapıp 2 defa kullandm ve aşırı baş dönmem var tuzlu ayran vs geçirmedi ne yapmam lazm bir tehlikm var mı sizce bı durumu yaşayan bilen var mı ? Varsa lütfen yorumlarını bekliyorum. Allah göstermesin ama bugün bana yarın sana yardm gerekir.
Benimkide yamuktu sola yakindiErkek tahminim:)))) hadi bakalım hayırlısı:)))
Maşallah canım inşallah sonuna kadar hep mutlu hep heyecanlı geçer sağlıcakla kucağına alırsın bebişiniMerhaba hanimlar şimdi dok çıktım yazayım dedim kalp atımını ve keseyi duyduk , gördük .ama ben çok heyecanlandim anlamadım 3. Olması birsey ifade etmiyor heyecan aynı hep. dok değiştirdim ilk bayan doktorum çok pozitif herhalde onda dogurucam bizden böyle darısı duymayan görmeyen arkadaşların basina
Aa öyle tahmin mi oluyormuş solda ve yamuk bir keseBenimkide yamuktu sola yakindi
Canım yorma kendini tehlikeli 14-15 haftayı atlat sonra kabul et misafirlerini progestronun yan etkisidir sıkıntı olmaz inşallah yat dinlen ayaklarını biraz yüksekte tut.Arkadaşlar merhaba. Ben 8 hafta oldum bugün Allahma şükürler olsun. Kalp atışını 6 haftada duyduk doktor herşey yolunda dedi bri düşüğüm vardı doktor bu gebeliğindr tehliken yok dedi. Dün misafirim vardı ister istemez yoruldum baya. Akşam lekelenmem oldu ama bir anlıktı geçti çık şükür. Doktora gittim progestan verdi onu bile önermiyorum sıkkntılı deilsin drdi. Günde 1 defa kullanmam gerekiyordu ben bir cahillik yapıp 2 defa kullandm ve aşırı baş dönmem var tuzlu ayran vs geçirmedi ne yapmam lazm bir tehlikm var mı sizce bı durumu yaşayan bilen var mı ? Varsa lütfen yorumlarını bekliyorum. Allah göstermesin ama bugün bana yarın sana yardm gerekir.
Yüsyuvarlak kese ve sağa yakın bebeğe kız düzensiz kese içinde sola yakın bebişe erkek diyorlar hatta burada forumlar bile açılmış benimki sadece bunları okuyup bir tahmin:)))daha öğrenmemize haftalar var hayırlı ve sağlıklı olsunlarda ama bu tahmin genelde tutmuş bilmiyorumki ikinci üçüncü bebeği olanlar ilk gebelik ultrasonlarına bakıp teyit edebilir benim iki oğlumda yamuk ve sola yakınmış bakalım bu neolacak:)))Benimkide yamuktu sola yakindi
Sağol canim cumlemizin inş.Maşallah canım inşallah sonuna kadar hep mutlu hep heyecanlı geçer sağlıcakla kucağına alırsın bebişini
Yüsyuvarlak kese ve sağa yakın bebeğe kız düzensiz kese içinde sola yakın bebişe erkek diyorlar hatta burada forumlar bile açılmış benimki sadece bunları okuyup bir tahmin:)))daha öğrenmemize haftalar var hayırlı ve sağlıklı olsunlarda ama bu tahmin genelde tutmuş bilmiyorumki ikinci üçüncü bebeği olanlar ilk gebelik ultrasonlarına bakıp teyit edebilir benim iki oğlumda yamuk ve sola yakınmış bakalım bu neolacak:)))
Oglus gibi canım hayirlisiAa öyle tahmin mi oluyormuş solda ve yamuk bir kese Eki Görüntüle 1454340
Hayırlısı canım sağlıklı eli ayağı düzgün kavuştursun rabbim hepimizin evladını inşallah .. Bir prensim vardı demekki ikincisi geliyor :))Oglus gibi canım hayirlisi
Kızlar yuvarlak ve sağa yakınmı ayyyyyy heyecanlandım ama ben şimdi çok fazla bakalım bu tahminin gerçeklik payı varmı:)))) benim oğlanlarınkide yamuk ve sola yakın şimdiki yuvarlak ve sağda hayırlısı bakalım fazlada kaptırmıyım kendimi sağlıkla gelsinde:)Sağol canim tahmin için sen söyledik ten sonra kk ya baktım tüm gece okudum sabahtan uyku tutmadı okudum yine kalktım Kızlarımınkine baktım sağa yakın ve yuvarlak hayırlısı rabbim neylerse güzel eyler
Öyle bir istatistik var ama bakalım göreceğiz:)))) hayırlısı olsun Allah herkesin gönlüne göre versinBende yorumları okuyunca gittim ultroson kâğıdına baktım kese yamuk oğlan mı yani?Allahım her gün dua ediyorum hayırlısı olsun.
cnm baş dönmen progestandan bence bişey olmaz çunki onu günde iki içende uç içende var ama yinede doktorunu arayıp Bi sor için rahat etsin bundan sonra dikkat et Allahım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)Arkadaşlar merhaba. Ben 8 hafta oldum bugün Allahma şükürler olsun. Kalp atışını 6 haftada duyduk doktor herşey yolunda dedi bri düşüğüm vardı doktor bu gebeliğindr tehliken yok dedi. Dün misafirim vardı ister istemez yoruldum baya. Akşam lekelenmem oldu ama bir anlıktı geçti çık şükür. Doktora gittim progestan verdi onu bile önermiyorum sıkkntılı deilsin drdi. Günde 1 defa kullanmam gerekiyordu ben bir cahillik yapıp 2 defa kullandm ve aşırı baş dönmem var tuzlu ayran vs geçirmedi ne yapmam lazm bir tehlikm var mı sizce bı durumu yaşayan bilen var mı ? Varsa lütfen yorumlarını bekliyorum. Allah göstermesin ama bugün bana yarın sana yardm gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?