2015 Ekim Anneleri

bende
Ayni seyler bende de var. Kontrollere hep korkuyla gidiyorum. Heran bisey olacak gibi tedrginim. Artk hamileligimin tadini cikarmak istiyorum ama olmuyor.
bende hamileliğimin tadını çıkaramıyorum hep hep kötü seneryolar aklımdam geceleri uyuyamıyorum bi çaresini bilen varsa yardımcı olsun..

Günaydın kızlar ne bu böyle kasvet çökmüş üzerinize bir rahatlayın o çocukların dünyaya gelmesi yazılmışsa kaderimize kimse engel olamaz ya da tam tersi rabbim bilir herseyi ona teslim olun elimizden gelen ne varsa yapalım gerisini düşünmeyelim şeytan vesvesi ile rahat bırakmıyor def edin gitsin inşallah. Ben bugünlere çok kötüyüm mide bulantısı yok diye sevinir ken hayat işkence oldu sevildiğini tek nokta hamur işleri ve ekmekten tiksinmem bir de çikolatayla aram açılsa iyi olacak siz de nasıl durumlar

BENDE TATLIDAN TİKSİNMİŞDİM O DÖNEMLERDE YAĞLIDAN SALÇALI YAĞLI YEMEKLERDEN AMA BU ARALAR DAHA RAHATIM.

Canım benim bendede aynı korkular var bide ben geçen hafta kanama geçirdiğim halde benim de sağ tarafımda ağrı ve batma oluyor hep beynim kasılarımda aklım hep bebeğimde ( istifra ederken rahimim düşecekmiş gibi oluyor off off endiselerim yazmakla bitmio Rabbim korusun hep okuyorum Allahım sen bana emanet ettin bende sana emanet ediyorum diyorum Dr um diyorki düşecek bebeğe kmse engel olamaz düşmücek bebeğe ne yaparsan yap düşmez diyo

Kızlar ben bubugun 6+3 günlük oldum sat a göre. Geçen hafta 5. Haftanın içindeyken keseyi de gördük beta da 10000 di. Haftaya p tesi yani 7+larda tekrar kontrol var siz kese icinde bebeği ne zaman gördünüz

Ben de ayni durumdayim kizlar canim hicbir sey cekmiyor yemek yapiyorum ama bir kasik bile yiyemeden dokuluyor sadece kahvaltiyi istekle yapiyorum ne zaman gecer bu durum sizce balik yemek onemliymis ama ismi bile rahatsiz ediyor beni

Kızlar tiroid hapı kullanan var mı ?

bulanım yoktu hiç iki gündür tam kahvaltı yaparken bulantım oluyor ve bugün ilk defa istifra ettim

onun dışında iyi gidiyor hamileleiğim

ya o korkular bende de var

hergün elimi karnıma koyup

"el musavvir" ve "el-mübdi" tesbihlerini çekiyorum oyle rahatlıyorum ki

sen en güzel şekılde yaratır ,tasvir edersin,bebeğimi sana emanet ettim Allahım diyorum

dua çok rahatlatıyor kızlar

Allaha dayanalım inşallah hepimizin bebeği sağlıklı doğar:)

Ne kadar güzel dua allah razı olsun..

Ciniviz sen hala dinleniyor musun canım tekrar herhangi bir lekelenme oldu mu canım

Kizlar tum gun hastanedeydim.olcem sandim. Kistlerim vardi snirim burkulmus bi de bobrek sancisi. Bagira bagira hastaneyi yiktim.mecbur agri kesici verdiler .;( bebegime bisey oldu sandim. Cok sukur kalp atisini duyduk. Boyle hayal etmemistm ama saglik olsun.o ii olsunda..

8.HAFTAM bitti bulantı,tiksinme,aşerme yok.Aksine iştahım çok kapandı.Bir de ağzımda mtalimsi bir tat oluşmaya başladı.Yediğim şeylerin tadını almamaya başladım.Tatlıyla aram hiç birr zaman olmadı.Ama sevmiyor olmama rağmen her gün 1-2 yemek kaşığı pekmez yiyorum.Çayı hayatımdan tamamen çıkardım haftada 1-2 bardak anca içiyorum.Her sabah kahvaltıda bir bardak süt içiyorum.Günde 3 ceviz 3 badem 3 kuru kayısı yiyorum.Yine günde en az bir bardak kadar yemek yanında ya da arada yoğurt yiyorum.Her sabah kahvaltıda 1 yumurtamı yiyorum.Çok bir şey yiyemiyoum ama bunları asla ihmal etmiyorum.Doktor ilk hamile olduğumu öğrendiğimde kızartma,hamur işi,tatlılar düşmanın uzak dur dedi.Ben bunları hayatımdan çıkardım.Tatlı ihtiyacımı pekmezden alıyorum zaten.Belkide bunlardan uzak durduğum için hiç bulantı yok bilmiyorum.Tek derdim ağrılar işteGeçen cuma kanıma yine baktılar şekerimde normal seviyede.Hı bi de kepek ekmek yiyorum çünkü beyaz ekmeğe göre sindirimi daha kolaymış mide daha rahat ediyormuş.Her akşam bir portakal bir yeşil elmamı yiyorum.Her hafta ıspanak yemeği yapıyorum.Her hafta mutlaka nohur ya da kkuru fasulye yapıyorum.Balık ,bol marul yiyorum.Kardeşimde hemşire bana yardımcı oluyor sağolsun.Çok yemek değil çok yararlı olanları tüketmek gerekiyormuşKardeşim her hafta mutlaka balık ,tavuk,et,ıspanak ve kuru baklagil tüketmemi söyledi.Protein,kalsiyum,folik asit ve c vitamini olmazsa olmaz.Çocuğun istediği şeyler bunlarmış.Çocuğün yağlı,çok şekere,çok karbonhidrata değil bunlara ihtiyacı varmış.Elimden geldiğinde kardeşimnde yardımıyla doktora soru bombardımanımla böyle besleniyorum.Elimden geleni yapıyorum.Rabbim bebeğimi bana bağışlayp kucağıma almayı nasip etsin.Her gece yatarkende dua ediyorum.Allahım hepimize yardım etsin kızlar.

Canım Allah yardımcın olsun.Geçmiş olsun.

Amin canım ne güzel yazmışın maşallah rabbim hepimizin bebeğini kucağımıza almayı nasip etsin sevgiler

. Geçmiş olsun canım kasıklarında batmadan bahsediyordun demekki bebekle alakası yokmuş. Sağlıklı olduğuna çok sevindim bebişinin bundqn sonrası güzel geçer inşallah sevgiler

kızlar bu kusmalar hala geçmedi geçti sandım sadece 1 gün dinlenmişim meğer çok zor bir süreç gerçekten. çok çok istediğim bir bebekti çok şükür Allah nasip etti. ama bedenen kendimi çökmüş hissediyorum. hiçbirşey yapasım yok. kana kana su içmeyi, istediğim herşeyi yemeyi, buzdolabını açıp aval aval bakıp ne yesem diye düşünmeyi özledim. evde herşey kokuyor. su bardakları, sehpalar, kaşıklar, çaydanlıkta kaynayan suyun buharı bile kokar mı bana kokuyor. dilerim geçer bugünler. gurbetteyim. burda kimsemizde yok maalesef. haftada 1 gün dışarı cıkıyorum onun dışında her gün yatış. lütfen dua edelim birbirimize. hayırlısıyla doğsun bebişler, sağlıkla gelsinler. tüm anne adaylarına kolaylıklar diliyorum

ben 10 haftalığım bulantılarım mide yanmalarım geçti sadece acıktığımda bulantım oluyo aç bırakamıyorum karnımdaki yaramazı :) kendimi çok iyi hissediyorum dün bebeğimin hareketlerini gördüm videoya çektim telefonumla görmeniz lazım nasıl hopladı yaaa minnak daha el ve ayaklarını salladı sonrada :) yalnız en ağır geçirdiğim 8. haftaydı bulantı kusma ve mide yanmalarından 3 gün boyunca uyudum!

Kızlar kalp atışını gördüm 7+3 de fakat herşeyden bende tiksiniyorum salça zeytin başta yemem yapamıyorum doğru düzgün çocuklara yapmak zorundayım ama birde bana sorun yaş ilerleyince böyle mi oluyor diye düşünmüypr değilim hani ve sürekli bir yorgunluk hali var Allah yardımcımız olsun hepimizin bugünlerde geçecek diye düşünüp şükrediyorum halime

merhaba kızlar ,

bugün 6+2 olduk dün doktora gittim bebeğimi gördüm şükürler olsun minnacık yarım santimcik.:) 8.haftada kalp atışlarını duymak için çağırdı.Bakalım hayırlısı artık inşallah herşey yolunda giderde duyarım o minicik kalbinin sesini...Sizleride bayağıdır takip edemedim bulantılarım çok arttı dün sabah işe gidemedim o kadar kötüydüm.Bugün düne oranla daha iyiyim ama sabah bulantılarım çok fazla.Kendimi sürekli hasta gibi hissediyorum.Çünkü tek dayanamadığım mide bulantısıdır harici herşeye son raddesine kadar dayanırım.evettt bizde durumlar böyle kaçırdıklarmı akşam okumaya dvm edicem..kendinize iyi bakın dünyanın en güzel hamişleri...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…