- 23 Ocak 2015
- 217
- 65
- 48
- 38
- Konu Sahibi Hafizesltn
-
bende hamileliğimin tadını çıkaramıyorum hep hep kötü seneryolar aklımdam geceleri uyuyamıyorum bi çaresini bilen varsa yardımcı olsun..Ayni seyler bende de var. Kontrollere hep korkuyla gidiyorum. Heran bisey olacak gibi tedrginim. Artk hamileligimin tadini cikarmak istiyorum ama olmuyor.
Canım benim bendede aynı korkular var bide ben geçen hafta kanama geçirdiğim halde benim de sağ tarafımda ağrı ve batma oluyor hep beynim kasılarımda aklım hep bebeğimdeKızlar bende ekim annesi olacağım 8.HAFTAM bitti.Benimde korkularım var sol tarafımda hep bir ağrı var.Çocuğa bir şey oluyor diye düşünüyorum.Rüyamda hep bebeğimin düştüğünü görüyorum uyanıyorum moralim çok bozuluyor ağlıyorum.Bu korkularımı nasıl yeneceğim hiç bilmiyorum.
ben gördüğümde 7+5 di ama ben bekledim öyle gittimKızlar ben bubugun 6+3 günlük oldum sat a göre. Geçen hafta 5. Haftanın içindeyken keseyi de gördük beta da 10000 di. Haftaya p tesi yani 7+larda tekrar kontrol var siz kese icinde bebeği ne zaman gördünüz
Ne kadar güzel dua allah razı olsun..Kızlar tiroid hapı kullanan var mı ?
bulanım yoktu hiç iki gündür tam kahvaltı yaparken bulantım oluyor ve bugün ilk defa istifra ettim
onun dışında iyi gidiyor hamileleiğim
ya o korkular bende de var
hergün elimi karnıma koyup
"el musavvir" ve "el-mübdi" tesbihlerini çekiyorum oyle rahatlıyorum ki
sen en güzel şekılde yaratır ,tasvir edersin,bebeğimi sana emanet ettim Allahım diyorum
dua çok rahatlatıyor kızlar
Allaha dayanalım inşallah hepimizin bebeği sağlıklı doğar:)
Ciniviz sen hala dinleniyor musun canım tekrar herhangi bir lekelenme oldu mu canımCanım benim bendede aynı korkular var bide ben geçen hafta kanama geçirdiğim halde benim de sağ tarafımda ağrı ve batma oluyor hep beynim kasılarımda aklım hep bebeğimde( istifra ederken rahimim düşecekmiş gibi oluyor off off endiselerim yazmakla bitmio Rabbim korusun hep okuyorum Allahım sen bana emanet ettin bende sana emanet ediyorum diyorum Dr um diyorki düşecek bebeğe kmse engel olamaz düşmücek bebeğe ne yaparsan yap düşmez diyo
Yarın kontrolün vardı değilmi inşallah güzel haberlerle dönersinCiniviz sen hala dinleniyor musun canım tekrar herhangi bir lekelenme oldu mu canım
Canım Allah yardımcın olsun.Geçmiş olsun.Kizlar tum gun hastanedeydim.olcem sandim. Kistlerim vardi snirim burkulmus bi de bobrek sancisi. Bagira bagira hastaneyi yiktim.mecbur agri kesici verdiler .;( bebegime bisey oldu sandim. Cok sukur kalp atisini duyduk. Boyle hayal etmemistm ama saglik olsun.o ii olsunda..
Amin canım ne güzel yazmışın maşallah rabbim hepimizin bebeğini kucağımıza almayı nasip etsin sevgiler8.HAFTAM bitti bulantı,tiksinme,aşerme yok.Aksine iştahım çok kapandı.Bir de ağzımda mtalimsi bir tat oluşmaya başladı.Yediğim şeylerin tadını almamaya başladım.Tatlıyla aram hiç birr zaman olmadı.Ama sevmiyor olmama rağmen her gün 1-2 yemek kaşığı pekmez yiyorum.Çayı hayatımdan tamamen çıkardım haftada 1-2 bardak anca içiyorum.Her sabah kahvaltıda bir bardak süt içiyorum.Günde 3 ceviz 3 badem 3 kuru kayısı yiyorum.Yine günde en az bir bardak kadar yemek yanında ya da arada yoğurt yiyorum.Her sabah kahvaltıda 1 yumurtamı yiyorum.Çok bir şey yiyemiyoum ama bunları asla ihmal etmiyorum.Doktor ilk hamile olduğumu öğrendiğimde kızartma,hamur işi,tatlılar düşmanın uzak dur dedi.Ben bunları hayatımdan çıkardım.Tatlı ihtiyacımı pekmezden alıyorum zaten.Belkide bunlardan uzak durduğum için hiç bulantı yok bilmiyorum.Tek derdim ağrılar işteGeçen cuma kanıma yine baktılar şekerimde normal seviyede.Hı bi de kepek ekmek yiyorum çünkü beyaz ekmeğe göre sindirimi daha kolaymış mide daha rahat ediyormuş.Her akşam bir portakal bir yeşil elmamı yiyorum.Her hafta ıspanak yemeği yapıyorum.Her hafta mutlaka nohur ya da kkuru fasulye yapıyorum.Balık ,bol marul yiyorum.Kardeşimde hemşire bana yardımcı oluyor sağolsun.Çok yemek değil çok yararlı olanları tüketmek gerekiyormuşKardeşim her hafta mutlaka balık ,tavuk,et,ıspanak ve kuru baklagil tüketmemi söyledi.Protein,kalsiyum,folik asit ve c vitamini olmazsa olmaz.Çocuğun istediği şeyler bunlarmış.Çocuğün yağlı,çok şekere,çok karbonhidrata değil bunlara ihtiyacı varmış.Elimden geldiğinde kardeşimnde yardımıyla doktora soru bombardımanımla böyle besleniyorum.Elimden geleni yapıyorum.Rabbim bebeğimi bana bağışlayp kucağıma almayı nasip etsin.Her gece yatarkende dua ediyorum.Allahım hepimize yardım etsin kızlar.
. Geçmiş olsun canım kasıklarında batmadan bahsediyordun demekki bebekle alakası yokmuş. Sağlıklı olduğuna çok sevindim bebişinin bundqn sonrası güzel geçer inşallah sevgilerKizlar tum gun hastanedeydim.olcem sandim. Kistlerim vardi snirim burkulmus bi de bobrek sancisi. Bagira bagira hastaneyi yiktim.mecbur agri kesici verdiler .;( bebegime bisey oldu sandim. Cok sukur kalp atisini duyduk. Boyle hayal etmemistm ama saglik olsun.o ii olsunda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?