• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Gebelik Bekleyenler Gelin Birlikte Bekleyelim

9-18 arası diyordu nette sat 1 eylül bat 29 eylül yumurtlama günü 14 ü gösteriyor
Benim de 15’i tam pik görünüyordu. 1-3 Ekim arası da regl bekliyorum. Umarım hayırlı haberler alırız 🙏 yumurtlamadan beri ara ara sol kasığımda ağrı var hala. Umarım iyiye işarettir. Senin var mı belirtin?

Yumurtlama tarih
Benim de 15’i tam pik görünüyordu. 1-3 Ekim arası da regl bekliyorum. Umarım hayırlı haberler alırız 🙏 yumurtlamadan beri ara ara sol kasığımda ağrı var hala. Umarım iyiye işarettir. Senin var mı belirtin?
Evet benimde sol kasığımda ağrı var göğsüm ağrı yo normalde hiç ağrım olmaz sızlıyo baya benim bakalım inş 🤲🏻

Merhaba kızlar ben de araniza katıldım bu aydan çok umutluydum ama az önce regl oldum. Temmuz ayından beridir deniyoruz ilk ay çok kötü idrar yolu enfeksiyonu geçirdim bu ayda soğan kürünü denedim tadı çok ağır olduğu için bazı günler sadece bir bardak icebildim ama iç çamaşırımda hep akıntı sürüntüsu gördüm umarım enfeksiyona iyi gelmiştir. Umarım bu ay hepimize uğurlu gelir 🥹

Herkese merhaba bizde geçen ay denedik ama adet oldum ekimde tekrar deneyeceğiz ama soğan kürünü denemek istiyorum aranızda deneyen var mı

Benim proklaktin süt hormonum yükseti ilaçla düşürdük diğer ay bütün değerlerim doktoruma göre gayet iyi dedi bu arada aranızda böyle hamile kalan oldu mı acaba

Ne zamandan beri deniyorsunuz? Aşılamaya nasıl karar verdiniz
Doğal yollardan yaklaşık 1 senedir deniyorduk, pcos lu olduğum için 3 aydır gonalf+ovitrelle ile denedik 2 kere olmadı, en son da aşılama denedik bugün. Eşimde de biraz sperm düşüklüğü vardı doktorum doğal yollardan çok zor olur dedi, sanırım aşılama tutmazsa da direkt tüp bebeğe geçerim. Ama olacak gibi hissediyorum 🥹
Sizde durumlar nasıl

Doğal yollardan yaklaşık 1 senedir deniyorduk, pcos lu olduğum için 3 aydır gonalf+ovitrelle ile denedik 2 kere olmadı, en son da aşılama denedik bugün. Eşimde de biraz sperm düşüklüğü vardı doktorum doğal yollardan çok zor olur dedi, sanırım aşılama tutmazsa da direkt tüp bebeğe geçerim. Ama olacak gibi hissediyorum 🥹
Sizde durumlar nasıl
İnşallah olacak olumlu düşün bol dua et güzel haberlerini bekliyor olacağız inşallah 🥹 biz 3 aydır deniyoruz ilk kez temmuzda başladık o ay çok kötü idrar yolu enfeksiyonum oldu Ağustos ve Eylülde de olmadı bugün regl oldum aile hekimine gitmiştim temmuz ayından önce genel değerlerime bakıp takviye yazmıştı kullandım enfeksiyondan dolayı soğan suyu kürünü içmeye çalıştım Eylül ayında ama hiçbiri işe yaramadı maalesef 🥹

Daha çok yeniymiş inşallah çok beklemezsin🥹 3 aya kalırsın gebe sen bak gör😍 bi problem yoksa
Detaylı bir kontrolden geçmedim ama şu ana kadar bildiğim bir şeyimiz yok zaten birkaç aya olmazsa bizede bir doktor yolu görünüyor. Yeni deniyor olmamıza rağmen çok üzüldüm çünkü bizim ailenin kadınları korunmalarına rağmen gebe kaldılar ve ailemizinde İkizler doğal yolla bile gani gani maşallah 🧿 bakalım herşeyin bir zamanı varmış demek. Senin güzel haberlerini bekliyor olacağım muhakkak haberdar et ❤️🫂

Detaylı bir kontrolden geçmedim ama şu ana kadar bildiğim bir şeyimiz yok zaten birkaç aya olmazsa bizede bir doktor yolu görünüyor. Yeni deniyor olmamıza rağmen çok üzüldüm çünkü bizim ailenin kadınları korunmalarına rağmen gebe kaldılar ve ailemizinde İkizler doğal yolla bile gani gani maşallah 🧿 bakalım herşeyin bir zamanı varmış demek. Senin güzel haberlerini bekliyor olacağım muhakkak haberdar et ❤️🫂
Evet çok bekletmeden bir kontrole gidin yine de ama ailenizde dediğiniz gibiyse çok beklemezsiniz haberleşelim mutlaka🩷🌸😍

Merhabalar bende aranıza katıldım yumurtalama ve catlama donemlerim 16 17 18 değerlendirdik bakalim bat ta 1-3 eylül arasi yumurtaladan beri sol kasigimda ara ara giren sancilar var umarım iyiye işarettir. Bu ay ilk kez ovu ile takip ediyorum demir değerim düşüktü feramat kullandım 2 ay düzelmistir diye umuyorum birde etenatal in folik asitini kullanıyorum takviye olarak 🌺 insallah ekim ayında hepimizin yüzü güler :)

Merhabalar bende aranıza katıldım yumurtalama ve catlama donemlerim 16 17 18 değerlendirdik bakalim bat ta 1-3 eylül arasi yumurtaladan beri sol kasigimda ara ara giren sancilar var umarım iyiye işarettir. Bu ay ilk kez ovu ile takip ediyorum demir değerim düşüktü feramat kullandım 2 ay düzelmistir diye umuyorum birde etenatal in folik asitini kullanıyorum takviye olarak 🌺 insallah ekim ayında hepimizin yüzü güler :)
Ay bu ay herkesin sol kasık ağrısı var benimde var inşallah gebeliktir hepimizinki ❤️🩷

Back
X