- 30 Temmuz 2025
- 92
- 28
- 3
- 31
Yumurtlama tarihiniz ne zamandı ?Benimde bat 1 ekim ama belirtiler başladı sanki bende ya ben anlamadım sol kasığım çok ağrıyo akıntıda var bilemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama tarihiniz ne zamandı ?Benimde bat 1 ekim ama belirtiler başladı sanki bende ya ben anlamadım sol kasığım çok ağrıyo akıntıda var bilemedim
9-18 arası diyordu nette sat 1 eylül bat 29 eylül yumurtlama günü 14 ü gösteriyorYumurtlama tarihiniz ne zamandı ?
Benim de 15’i tam pik görünüyordu. 1-3 Ekim arası da regl bekliyorum. Umarım hayırlı haberler alırız9-18 arası diyordu nette sat 1 eylül bat 29 eylül yumurtlama günü 14 ü gösteriyor
Yumurtlama tarih
Evet benimde sol kasığımda ağrı var göğsüm ağrı yo normalde hiç ağrım olmaz sızlıyo baya benim bakalım inşBenim de 15’i tam pik görünüyordu. 1-3 Ekim arası da regl bekliyorum. Umarım hayırlı haberler alırızyumurtlamadan beri ara ara sol kasığımda ağrı var hala. Umarım iyiye işarettir. Senin var mı belirtin?
Umarım sağlıkla tutunurBen de bugün ilk aşılamamı oldum 5 ekim gibi netleşir![]()
İnşallah hepimizin gönlüne göre olsun kader ortaklarımUmarım sağlıkla tutunur![]()
Ne zamandan beri deniyorsunuz? Aşılamaya nasıl karar verdinizİnşallah hepimizin gönlüne göre olsun kader ortaklarım![]()
Doğal yollardan yaklaşık 1 senedir deniyorduk, pcos lu olduğum için 3 aydır gonalf+ovitrelle ile denedik 2 kere olmadı, en son da aşılama denedik bugün. Eşimde de biraz sperm düşüklüğü vardı doktorum doğal yollardan çok zor olur dedi, sanırım aşılama tutmazsa da direkt tüp bebeğe geçerim. Ama olacak gibi hissediyorumNe zamandan beri deniyorsunuz? Aşılamaya nasıl karar verdiniz
İnşallah olacak olumlu düşün bol dua et güzel haberlerini bekliyor olacağız inşallahDoğal yollardan yaklaşık 1 senedir deniyorduk, pcos lu olduğum için 3 aydır gonalf+ovitrelle ile denedik 2 kere olmadı, en son da aşılama denedik bugün. Eşimde de biraz sperm düşüklüğü vardı doktorum doğal yollardan çok zor olur dedi, sanırım aşılama tutmazsa da direkt tüp bebeğe geçerim. Ama olacak gibi hissediyorum
Sizde durumlar nasıl
Detaylı bir kontrolden geçmedim ama şu ana kadar bildiğim bir şeyimiz yok zaten birkaç aya olmazsa bizede bir doktor yolu görünüyor. Yeni deniyor olmamıza rağmen çok üzüldüm çünkü bizim ailenin kadınları korunmalarına rağmen gebe kaldılar ve ailemizinde İkizler doğal yolla bile gani gani maşallahDaha çok yeniymiş inşallah çok beklemezsin3 aya kalırsın gebe sen bak gör
bi problem yoksa
Evet çok bekletmeden bir kontrole gidin yine de ama ailenizde dediğiniz gibiyse çok beklemezsiniz haberleşelim mutlakaDetaylı bir kontrolden geçmedim ama şu ana kadar bildiğim bir şeyimiz yok zaten birkaç aya olmazsa bizede bir doktor yolu görünüyor. Yeni deniyor olmamıza rağmen çok üzüldüm çünkü bizim ailenin kadınları korunmalarına rağmen gebe kaldılar ve ailemizinde İkizler doğal yolla bile gani gani maşallahbakalım herşeyin bir zamanı varmış demek. Senin güzel haberlerini bekliyor olacağım muhakkak haberdar et
![]()
Bunlar bende de var ya bat 25 Eylül inşallah güzel haberler alırızEvet benimde sol kasığımda ağrı var göğsüm ağrı yo normalde hiç ağrım olmaz sızlıyo baya benim bakalım inş![]()
Ay bu ay herkesin sol kasık ağrısı var benimde var inşallah gebeliktir hepimizinkiMerhabalar bende aranıza katıldım yumurtalama ve catlama donemlerim 16 17 18 değerlendirdik bakalim bat ta 1-3 eylül arasi yumurtaladan beri sol kasigimda ara ara giren sancilar var umarım iyiye işarettir. Bu ay ilk kez ovu ile takip ediyorum demir değerim düşüktü feramat kullandım 2 ay düzelmistir diye umuyorum birde etenatal in folik asitini kullanıyorum takviye olarakinsallah ekim ayında hepimizin yüzü güler :)
İnşallah psikolojik değildir bu yaşadığımızAy bu ay herkesin sol kasık ağrısı var benimde var inşallah gebeliktir hepimizinki![]()