- Konu Sahibi Hafizesltn
-
Bizde de ayni. Esimde hissediyr.hatta bazen oyle siddetli vuruyor ki gobegime dsardan baktigimda bile blli oluyr.titreme gibi ani bi hareket oluyor.Selam kızlar, bende 19+1 deyim. Bebek hareketlerini çok fazla hissediyorum epey kıpırtılar oluyor, hatta eşim elini koyduğunda o bile hissediyor. Sizlerde durum nasıl?
zlarMerhaba kızlar ben de 20+çok hareketli benim de eşim hissediyor elini koyduğunda
Yalnız benim ki sadece sabahları yatarken kıpır kıpır
Gün iiçinde pek hissetmiyorum
Ya kızlar sizde de adet ağrısına benzer ağrılar oluyor mu
Çok keskin değil ama ıkı haftaya yakındır var
Bizde de ayni. Esimde hissediyr.hatta bazen oyle siddetli vuruyor ki gobegime dsardan baktigimda bile blli oluyr.titreme gibi ani bi hareket oluyor.
benim ikinci gebeliğim 19 haftadayım ama cok fazla oynamalarını hissettirmiyorumSelam kızlar, bende 19+1 deyim. Bebek hareketlerini çok fazla hissediyorum epey kıpırtılar oluyor, hatta eşim elini koyduğunda o bile hissediyor. Sizlerde durum nasıl?
o kıpırtılar meleğinin cnm benimm.. bnmde kızım olacak inşaallah ve karnımın alt kısımlarında pıtır pıtır geziniyor bende hissediyorummerhaba kızlar :) bende 21+1deyim bugün cmtsi detaylı ultrason var şimdiden çok heyecanlıyım.. içimde bir kıpırtılar oluyor ama kızımın hareketimi ayırt edemiyorum siz nasıl anlıyorsunuz?
Kizlar ev islerinizi nasil hallediyorsunuz. Ben is yaptiktan sonra cok pisman olyrm.korkuyorum bebege birsey olur diye.ama mecbur yapiliyor.
İgnenin bir zarari yok demisti doktorum. asil bu igne yspilmazsa cok ciddi zararlari olabiliyor. Bizde de var kan uyusmazligi.ihmal edilmemesi gerekn birsey.selam kızlar. hayırlı kandiller. rabbim hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin
bişi sorcam bilgin varmı? ablam kk sor dedi.
ablam nikah yaparken kan uyuşmazlığı testi yapmamış yada yapmamış hatırlamıyor.
birinci çocuğundada herhangi bir sorunla karşılaşmadılar.
doktor, 2. ve 3. çocukta risk oluyormuş.
her ay ablamdan kan alacaklarmış.. kanın sonucuna göre risk varsa hamilelikte iğne yapacaklar.
bu iğnenin herhangi bir dezavantajı varmıdır diye soruyor.
Benimde agir islerde annem ablam falan geliyor ama ben duramiyorum yine de buluyorum yapck bir is.bu gun evdeki eskileri ivir zivirlari attim o bile cok yordu beniaslında çok ağır temizlik yapmamak lazım, ben haftada 1 gün yardımcı alıp temizletiyorum. kadın memleketine gitmişti ben giriştim temizliğe ama abarttım avizeleri falan sildim o gece belimin ağrısından uyuyamadım, 2-3 gün sonra kontrolüm vardı doktor bebeğin eşi aşağı inmiş dikkat et dedi o an anladım neden olduğunu... Dikkat etmek gerek Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?