2015 Ekim Anneleri

Selam kızlar, bende 19+1 deyim. Bebek hareketlerini çok fazla hissediyorum epey kıpırtılar oluyor, hatta eşim elini koyduğunda o bile hissediyor. Sizlerde durum nasıl?

Selam kızlar, bende 19+1 deyim. Bebek hareketlerini çok fazla hissediyorum epey kıpırtılar oluyor, hatta eşim elini koyduğunda o bile hissediyor. Sizlerde durum nasıl?
Bizde de ayni. Esimde hissediyr.hatta bazen oyle siddetli vuruyor ki gobegime dsardan baktigimda bile blli oluyr.titreme gibi ani bi hareket oluyor.

Merhaba kızlar ben de 20+çok hareketli benim de eşim hissediyor elini koyduğunda
Yalnız benim ki sadece sabahları yatarken kıpır kıpır
Gün iiçinde pek hissetmiyorum
Ya kızlar sizde de adet ağrısına benzer ağrılar oluyor mu
Çok keskin değil ama ıkı haftaya yakındır var

Merhaba kı
zlar
Bizde de ayni. Esimde hissediyr.hatta bazen oyle siddetli vuruyor ki gobegime dsardan baktigimda bile blli oluyr.titreme gibi ani bi hareket oluyor.
benim ikinci gebeliğim 19 haftadayım ama cok fazla oynamalarını hissettirmiyorum

selam hanımlar, benim de bebişim 19 içinde.. tam olarak bilemiyorum şu anda gününü..
bebişimden önce bir kürtajım olmuştu, sonrasında adet olmadan hamile kaldım. o yüzden tam tarih bilinemiyor..
dr 1 Kasım dedi doğuma ilk zamanlar ama bana ekim sonu olacak gibi geliyor :)
kıpırtı filan hiç hissetmiyorum ben zaten görenler de şaşırıyor 4,5 aylık hamile olduğuma.. neredeyse hiç belli bile değil..

bizim 25 eylül doğum gözüküyor bu yüzden hem eylül annelerini hem ekim annelerini takip etmeye çalışıyorum kızlar... 23+3'dük dünki kontrolde zaman hem geçiyor hemde geçmiyor gibi bana... gelecek ay yatağını ve şifonyerini sipariş edicem kızımın mobilyacıya istediğim modeli buldum... odasını boyatıcam mobilya gelmeden. daha kıyafet namına çöp almadım annemle çıkıcaz oda aldırmıyor. hazırlıklara başlayınca daha bi sabırsızlanıcam ben biliyorum kendimi aman sağlıklı olsunda isterse 41. hafta gelsin

walla ben de annemin aldığı bir patik, kayınvalidenin aldığı bir body dışında çöp bile almadım kayınvalide yelek örüyor, ördürüyor.. başka da bi aksiyon yok zaten oda kurmayacağız, odalarım müsait değil.. minik beşiklerden düşünüyorum.. yeni işe başladım, maaşla beraber almaya da başlarım artık inşallah

merhaba kızlar :) bende 21+1deyim bugün cmtsi detaylı ultrason var şimdiden çok heyecanlıyım.. içimde bir kıpırtılar oluyor ama kızımın hareketimi ayırt edemiyorum siz nasıl anlıyorsunuz?
o kıpırtılar meleğinin cnm benimm.. bnmde kızım olacak inşaallah ve karnımın alt kısımlarında pıtır pıtır geziniyor bende hissediyorum

Slm kızlar dr geldim ayrıntılıya girmiştim oğluşum 400 gr olmuş herşey iyi şukurler olsun sizinkiler kaç gr merak ettim ben 20+3 teyim.

Kizlar ev islerinizi nasil hallediyorsunuz. Ben is yaptiktan sonra cok pisman olyrm.korkuyorum bebege birsey olur diye.ama mecbur yapiliyor.

Kizlar ev islerinizi nasil hallediyorsunuz. Ben is yaptiktan sonra cok pisman olyrm.korkuyorum bebege birsey olur diye.ama mecbur yapiliyor.

aslında çok ağır temizlik yapmamak lazım, ben haftada 1 gün yardımcı alıp temizletiyorum. kadın memleketine gitmişti ben giriştim temizliğe ama abarttım avizeleri falan sildim o gece belimin ağrısından uyuyamadım, 2-3 gün sonra kontrolüm vardı doktor bebeğin eşi aşağı inmiş dikkat et dedi o an anladım neden olduğunu... Dikkat etmek gerek Allah korusun.

İgnenin bir zarari yok demisti doktorum. asil bu igne yspilmazsa cok ciddi zararlari olabiliyor. Bizde de var kan uyusmazligi.ihmal edilmemesi gerekn birsey.

Benimde agir islerde annem ablam falan geliyor ama ben duramiyorum yine de buluyorum yapck bir is.bu gun evdeki eskileri ivir zivirlari attim o bile cok yordu beni sonrada ya birsey olursa diye panik yapiyorum. Ama senin bu dediklerinden sonra artik yapmamaya karar verdim. Bebegimden onemli degil.

merhabaa bende ekim annesiyim. aranizda yeni katıldım. :)
cinsiyetinizi belli oldu mu sizin ben daha öğrenemedim merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…