2015 Ekim Anneleri

Günaydın bu yıl gerçekten erkek yılı sanırım benimde oğluşum olacak Allahın izniyle ,isim olarakta Kemal duşunuyoruz Kemal ismi kuranda geçiyomu acaba bilgisi olan varmı

Günaydın bu yıl gerçekten erkek yılı sanırım benimde oğluşum olacak Allahın izniyle ,isim olarakta Kemal duşunuyoruz Kemal ismi kuranda geçiyomu acaba bilgisi olan varmı
Maşallah canm hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :) benmde oğluşum olacak Allah nasip ederse :)
Ve Kemal ismi de Kuranda geçiyor :)

Merhaba bende sizlere katıldım 20 haftadayim bende ve cinsjyetimiz belli artik oglusum olucak:))

kızlar günaydın bi sorunum var ama çok aşırı akıntım var hemde çok su gibi yani duşta filan bacaklarımdan iniyo aşağıya yani katı bi akıntı değil herhangi bi kokusu kasıntısı yok acık sarı rengi de korkuyorum ya bebeğimin suyu azalıyosa cuma günü kontrolmüz var ama dr nasıl bi tedavi uygular mı yada hepinizde oluyo mu buu ??

Geçmiş olsun cnm Dr ne dedi ?

CANIM KOKULU VE KAŞINTILI İSE İLAÇ YAZABİLİRİM ÖBÜR ŞEKİLDE AKINTYA YAPCAK BİŞEY YOK DEDİ YANİ KIYAFETLERİNE KADAR ISLANRSAN ACİLE GEL DEDİ AMA KORKUM GEÇMEDİ BİDE DAHA BEBEĞİMİN HAREKETİNİ HİSSETMEDİĞİM İÇİN KENDİMİ DAHADA BOŞLUKTA HİSSEDİYORUM

KIZLAR ÇATLAK KREMİ-YAĞ FALAN KULLANMAYA BAŞLADINIZ MI, BEN YAĞ KULLANIYORUM AMA PULPUL DÖKÜLÜYOR CİLDİM

Belirtileri nasıldı. Nasıl bir gebelik dönemi geçiriyorsun ?
Benim gebe oldugumu adet gunum gelmeden anlamistik 3 haftalik asiri bas donemesi olmustu. 8 haftadan 12. Haftaya kadar fazlasiyla mid ebulantik ve bas donmesi oldu hic kilo alamadim 12 haftadan sonra kilo almaya basladim. Su ana kadar toplamda 4 kilo aldim. Surekli eksi istedi canim limonlu ne varsa yiyordum et kokusu almak dahi istemiodum simdilik bu durum azaldi ama sucuk bana hiiiiic kokmasin aninda cikariorum:/ su siralar bel agrim oluo ve goguslerim cok buyudu oyle ki cocugu sanki goguslerimde taşıyorum:)))) idrara cok sik cikiyorum klasik bir gebeyim anlayacaginiz.. Allaha sukur saglikli huzurlu olsun da bunlar gecer ins persembe guju de doktor kontrolum var ayrintili ultrason cekilecek

Bu arada catlak kremi kullankiyorum ama 10 haftadan beri argan yagi kullaniorum bide benim klasigimdir her dustan sonra bastan asagi cazelin surerdim hamileligimde de bu aliskanligima devam ediyorum aksattigim zaman kasinti olabilio gerci catlak olayi genetikmis ins anneme benzerim genc kiz gibi masallah)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…