- Konu Sahibi Hafizesltn
-
Maşallah canm hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :) benmde oğluşum olacak Allah nasip ederse :)Günaydın bu yıl gerçekten erkek yılı sanırım benimde oğluşum olacak Allahın izniyle ,isim olarakta Kemal duşunuyoruz Kemal ismi kuranda geçiyomu acaba bilgisi olan varmı
Kizlar hemen hemen cogumuzun cinsiyetleri belli oldu cok sukur. O zaman isimleri de konusma zamani.belki birbirimize fikir veririz. Ben ali efe ya da ali seymen dusunuyorum.siz????
Kayinbabamin adi canm. Cok severim de kndisiniNEDEN ALİ CANIM
Kayinbabamin adi canm. Cok severim de kndisini
Evet guzel bi isim.iyiki kayinbabamin adi baska bise degilmisbenimde eşimin adı ama güzel isim yani eski isimlerin içinde eskimeyen isim bi hüseyine şerafettine bakılırsa :)
Belirtileri nasıldı. Nasıl bir gebelik dönemi geçiriyorsun ?Merhaba bende sizlere katıldım 20 haftadayim bende ve cinsjyetimiz belli artik oglusum olucak:))
Geçmiş olsun cnm Dr ne dedi ?
Ben de alcam krem ama ne alcagimi bilmiyorum.KIZLAR ÇATLAK KREMİ-YAĞ FALAN KULLANMAYA BAŞLADINIZ MI, BEN YAĞ KULLANIYORUM AMA PULPUL DÖKÜLÜYOR CİLDİM
Benim gebe oldugumu adet gunum gelmeden anlamistik 3 haftalik asiri bas donemesi olmustu. 8 haftadan 12. Haftaya kadar fazlasiyla mid ebulantik ve bas donmesi oldu hic kilo alamadim 12 haftadan sonra kilo almaya basladim. Su ana kadar toplamda 4 kilo aldim. Surekli eksi istedi canim limonlu ne varsa yiyordum et kokusu almak dahi istemiodum simdilik bu durum azaldi ama sucuk bana hiiiiic kokmasin aninda cikariorum:/ su siralar bel agrim oluo ve goguslerim cok buyudu oyle ki cocugu sanki goguslerimde taşıyorum:)))) idrara cok sik cikiyorum klasik bir gebeyim anlayacaginiz.. Allaha sukur saglikli huzurlu olsun da bunlar gecer ins persembe guju de doktor kontrolum var ayrintili ultrason cekilecekBelirtileri nasıldı. Nasıl bir gebelik dönemi geçiriyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?