- 10 Nisan 2015
- 157
- 24
- 13
- 46
- Konu Sahibi Hafizesltn
-
Soru banaydi sanirim cnm. Evt ac gttim. Acken bi kan aldilar. Sekerli sudan sonra tekrar aldilar.Günaydın aç karnına mı gittin şeker yüklemesine
Bn bugun yaptirdim.kararsizdim senin gibi. Normal cikti cok sukur.
yaptırmayın kızlar ben yaptırmıycam. nedeni ise benim bir akrabam şeker yüklemesinden dolayı bebeğini erken 6 aylıkken doğurdugunu söyledi. yaptırmamamı tavsiye etti. önceden şeker yüklemesi mi varmış. Alalh'a şükür bundan dolayı müzdaripliliğimiz yok. BENCE YAPTIRMAYIN.Günaydın aç karnına mı gittin şeker yüklemesine
Bildiğim ve araştırdım kadariyla yoğurt süt ürünleri bol miktarda alınmalı. Sütun dahada verimli olmasi açısından doğumdan sonra bebek mağazası sağlıklı ve Güzel. Çok ve eczanelerde Still tee die bir çay kullanılıyor. Ondan alabilirsin. Rezene çatıda gaz için süper. Alacağımız her türlü vitamin anneden bebeğe geçen bir hazineKizlar dogumdan sonra sutumuzun yeterli olmasi icin simdiden yapabilecegimiz seyler var mi. Yani ne yiyip icmeli.fikri olan paylasirsa sevinirim.
canım aynı gün doğuma gireceğiz gibiBildiğim ve araştırdım kadariyla yoğurt süt ürünleri bol miktarda alınmalı. Sütun dahada verimli olmasi açısından doğumdan sonra bebek mağazası sağlıklı ve Güzel. Çok ve eczanelerde Still tee die bir çay kullanılıyor. Ondan alabilirsin. Rezene çatıda gaz için süper. Alacağımız her türlü vitamin anneden bebeğe geçen bir hazine
kızlar 25+3 haftalığız bebeğimin boyu geçen aydan bu yana 1 cm uzamış şuan 30 cm boyu 1005 g kilosu. bana boyu kısa geldi annem kayınpederim görümcem kısa boylu acaba oğlumda kısa boylu mu olacakanne karnında boyunu uzatmak için napmalıyım *?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?