2015 Ekim Anneleri

Günaydın aç karnına mı gittin şeker yüklemesine
yaptırmayın kızlar ben yaptırmıycam. nedeni ise benim bir akrabam şeker yüklemesinden dolayı bebeğini erken 6 aylıkken doğurdugunu söyledi. yaptırmamamı tavsiye etti. önceden şeker yüklemesi mi varmış. Alalh'a şükür bundan dolayı müzdaripliliğimiz yok. BENCE YAPTIRMAYIN.

kızın hayırlı olsunseco-81. ben gataya gidiyorum dr. yüzdedoksan kız dedi. sonra aradan 2 dk geçmeden kesin erkek dedi bende çoooooookk merak ediyorummmmm...... (ŞEKER YÜKLEMESİNE KARŞIYIM. Akrabam bu yüzden erken doğum yaptıgını idea ediyor.)

Kizlar dogumdan sonra sutumuzun yeterli olmasi icin simdiden yapabilecegimiz seyler var mi. Yani ne yiyip icmeli.fikri olan paylasirsa sevinirim.

Kizlar dogumdan sonra sutumuzun yeterli olmasi icin simdiden yapabilecegimiz seyler var mi. Yani ne yiyip icmeli.fikri olan paylasirsa sevinirim.
Bildiğim ve araştırdım kadariyla yoğurt süt ürünleri bol miktarda alınmalı. Sütun dahada verimli olmasi açısından doğumdan sonra bebek mağazası sağlıklı ve Güzel. Çok ve eczanelerde Still tee die bir çay kullanılıyor. Ondan alabilirsin. Rezene çatıda gaz için süper. Alacağımız her türlü vitamin anneden bebeğe geçen bir hazine

kızlar 25+3 haftalığız bebeğimin boyu geçen aydan bu yana 1 cm uzamış şuan 30 cm boyu 1005 g kilosu. bana boyu kısa geldi annem kayınpederim görümcem kısa boylu acaba oğlumda kısa boylu mu olacak anne karnında boyunu uzatmak için napmalıyım *?

canım aynı gün doğuma gireceğiz gibi aynı doğum tarihimizz

Bnm boyum cok kisa o yuzdn ben de her kontrolde boyunu soruyorum. İnsallah babasina benzer oglusum keske bi sorsaydin doktora haftasina gore normal mi diye.bende merak ediyorum uzun boylu olmasi icin ne yapmak gerektigini.

Ben seker yuklemesi yaptirmadim doktorum ,aclik tokluk sekerime bakti bi problemin olmadigini soyledi

selam kızlar bişey sorucam ; hani böle izmir eritme tarzı sosisli tursulu yiyecekler varya benim canım aşırı derecede onlardan istiyo ama nette hiç hoş şeyler yazmıyor hamileliğim boyunca bir kere yedim ama zararlı olableceğini düşünmemiştim.. sizce asla yenmemeli mi, aranızda bunları tüketen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…