- 20 Temmuz 2015
- 6.899
- 9.940
- 198
- 34
- Konu Sahibi Hafizesltn
-
Ben de pek bise almadim sayılır.Beşik iki tane penye battaniye citcikti zibinlar çoraplar hastane çıkışı aldım.Bebek arabası almayı düşünmüyorum.Çünkü ben kullanamiyorum.diğer çocuklarındakkullanamadı başkasına verdim.
Ne güzel maşallah büyük bir aileniz var. Benim de ikinci olacak inşallah. Mobilya, bebek arabasi almayacagim var zaten kiyafet falan bakacamEvde bırakıyorum yada gitmiyorum.yada gidersen çok oyalanmiyorum.ailemizin beşinci üyesi olacak maşallah dalyan gibi abileri var .babası felan.derken veririm onlara onlar taşır.
Ben yaptirmadim gerek varmiki ?
Benimkiler hafif sisti basamicak kadar kotuyse doktoruna sor bence. Ilerde benimkilerde oyle olurmu bilmem ama suanda basabiliyorum.merhaba arkasdaşlar...
ben 28 haftalıkım ayaklarim çok sisti basamiyorum nabicam szin böle durumun varmi??
kiloluktan kaynakliyor olabilir ödem sisliğpi oluyor tuzu azaltmak lazim işyerinde yiyorum yemekler genelde tuzlu oluyor. ayaklarımı uzatiyorum eve geldiğimde. memur olarak çalışıyorum işyerinde masa başinda oluyorum. dik duruluyo çok siskinliklerim oldu. 32 . haftamda 37. haftaya kadar çalışabilir raporumu almak istiyorum vercekmi?Benimkiler hafif sisti basamicak kadar kotuyse doktoruna sor bence. Ilerde benimkilerde oyle olurmu bilmem ama suanda basabiliyorum.
Ben suana kadar 6 kilo aldim zaten cok cok zayiftim hamile kaldigimda 49 falandim. Karnimda ufacik. Ama ayaklarimin sistigini esim ve kayinvalidemde soylemisti bende onlar soyleyince farkettim. Eger biraz daha kilo alirsam benimkilerde aciyabilir. Kizim olucak insallah. Senin bebegin cinsiyeti ne ?kiloluktan kaynakliyor olabilir ödem sisliğpi oluyor tuzu azaltmak lazim işyerinde yiyorum yemekler genelde tuzlu oluyor. ayaklarımı uzatiyorum eve geldiğimde. memur olarak çalışıyorum işyerinde masa başinda oluyorum. dik duruluyo çok siskinliklerim oldu. 32 . haftamda 37. haftaya kadar çalışabilir raporumu almak istiyorum vercekmi?
32 haftam 3 eylüle denk geliyor. 8 ekim de( 37. haftası) nda izine çikicam Allah nasip ederse.
bebişimle ayni tarihteyiz cinsiyeti belli mi senin?
benimki erkek. Allah sağlıkcasina kucagima almaya nasip etsin..inşaALLAH..:)Ben suana kadar 6 kilo aldim zaten cok cok zayiftim hamile kaldigimda 49 falandim. Karnimda ufacik. Ama ayaklarimin sistigini esim ve kayinvalidemde soylemisti bende onlar soyleyince farkettim. Eger biraz daha kilo alirsam benimkilerde aciyabilir. Kizim olucak insallah. Senin bebegin cinsiyeti ne ?
Ben çilek natura beybi almayı düsünüyorum cok kullanışlı hercekten büyüyen beşik ve 3 kapılı dolap çamaşırlık 3100 tl cekmeceleri çok kullanışlı ve ebatları cok iyiBebek oda takımı alanlar ne kadara aldınız ve nerden internette uygun fiatlıları gördüm ama kaliteli değildir mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?