2015 Ekim Anneleri

benim çoğu şey tamam yıkadım bile her şeyini bi yün yelekler falan kaldı yıkanacak o kadar ,bir de bebek şekeri kaldı yapılacak,bugun de lohusa gecelik takımı alcaz iki çift oyle:)

Arkadaslar ben bebek arabasi haricinde daha hic bisey almadim. Esim diyo artik almaya baslayalim az kaldi doguma galiba tembelim bu konuda. Simdilik zibin battaniye fln onlari kayinvalidem ayarlamis.

Ben de pek bise almadim sayılır.Beşik iki tane penye battaniye citcikti zibinlar çoraplar hastane çıkışı aldım.Bebek arabası almayı düşünmüyorum.Çünkü ben kullanamiyorum.diğer çocuklarındakkullanamadı başkasına verdim.

Aa peki alışveriş merkezlerinde ya da bir parkta falan ne yaptın bebek arabasi zor olmuyomu öyle

Evde bırakıyorum yada gitmiyorum.yada gidersen çok oyalanmiyorum.ailemizin beşinci üyesi olacak maşallah dalyan gibi abileri var .babası felan.derken veririm onlara onlar taşır.

Evde bırakıyorum yada gitmiyorum.yada gidersen çok oyalanmiyorum.ailemizin beşinci üyesi olacak maşallah dalyan gibi abileri var .babası felan.derken veririm onlara onlar taşır.
Ne güzel maşallah büyük bir aileniz var. Benim de ikinci olacak inşallah. Mobilya, bebek arabasi almayacagim var zaten kiyafet falan bakacam

Gunaydıın arkadaşlar bebişleriniz ne durumda benimki çok hareketli bu sıralar kımıldadığı dışardan bile belli oluyor Allahım sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin

Bebek oda takımı alanlar ne kadara aldınız ve nerden internette uygun fiatlıları gördüm ama kaliteli değildir mutlaka

merhaba arkasdaşlar...
ben 28 haftalıkım ayaklarim çok sisti basamiyorum nabicam szin böle durumun varmi??

Benimkiler hafif sisti basamicak kadar kotuyse doktoruna sor bence. Ilerde benimkilerde oyle olurmu bilmem ama suanda basabiliyorum.
kiloluktan kaynakliyor olabilir ödem sisliğpi oluyor tuzu azaltmak lazim işyerinde yiyorum yemekler genelde tuzlu oluyor. ayaklarımı uzatiyorum eve geldiğimde. memur olarak çalışıyorum işyerinde masa başinda oluyorum. dik duruluyo çok siskinliklerim oldu. 32 . haftamda 37. haftaya kadar çalışabilir raporumu almak istiyorum vercekmi?
32 haftam 3 eylüle denk geliyor. 8 ekim de( 37. haftası) nda izine çikicam Allah nasip ederse.
bebişimle ayni tarihteyiz cinsiyeti belli mi senin?

Ben suana kadar 6 kilo aldim zaten cok cok zayiftim hamile kaldigimda 49 falandim. Karnimda ufacik. Ama ayaklarimin sistigini esim ve kayinvalidemde soylemisti bende onlar soyleyince farkettim. Eger biraz daha kilo alirsam benimkilerde aciyabilir. Kizim olucak insallah. Senin bebegin cinsiyeti ne ?

benimki erkek. Allah sağlıkcasina kucagima almaya nasip etsin..inşaALLAH..:)
ben 84 ile hamile kaldim kusmalar halsizlikle 79 a düştüm.. şimdi 88 kilodaydim.. yani. şimdiye kadar 9 kilo almiş oluyorum...
benimde küçük duruyor karnim. iç karni geniş olanlar belli olmuyomuş benimde olmadi..

KIZLAR ELİMDE BEBEK BAKIMI İLE İLGİLİ KİTAPLAR VAR HEPSİ YENİDEN FARKSIZ İLGİLENEN OLURSA MESAJ ATABİLİR.
1-Tracy Hogg Ebeveyn Cankurtaran Seti / Gün Yayıncılık
2-Akıllı Bebekler Akademisi (Bebekler için Beyin ve Çoklu Zeka Geliştirme Rehberi)
3-Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler?

selam kızlar nasılsınız bugün ? ben daha hiççç hazırlık yapmadım sanki daha 1 yıl var gibi hissediyorum doğuma

bende yapmadim 28. haftasini doldurduk daha... henüz hazirlik yok. eşim de erken buluyor. bebek için birkim yaptık duruyor bakalım

Bebek oda takımı alanlar ne kadara aldınız ve nerden internette uygun fiatlıları gördüm ama kaliteli değildir mutlaka
Ben çilek natura beybi almayı düsünüyorum cok kullanışlı hercekten büyüyen beşik ve 3 kapılı dolap çamaşırlık 3100 tl cekmeceleri çok kullanışlı ve ebatları cok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…