kuzum yarın kontrolüm var cinsiyet için yarın belli olacak sağlık durumları inşallah iyilerdir evlatlarım.... kanamam adetin son günü olur yaa ilk etapta az bir kanama gelir sonra kahverengi olur o şekildeydi zaten 2 gün sürdükanamanız sık sık mı yoksa ara ara mı? bizim ilk gebelikte hem miyom hem bebeğin eşik kanamasından dolayı 30 haftalık doğmuştu !!! ihmal etmeyin gidin baktırın hemen, sakın haaa biz az çekmedik kanamadan
bulantım var canım zaten tek bulantım sigaraya karşıydı halada var o bulantıBen de mısır patliyormus gibu hisseduyorum bazen..bulantin varsa korkma canimm
annem kızdı zaten senin yerinde başka birisi olsa yerinden kımıldamaz evini ..k götürse kalkmaz dedi :)) bende dedim anamın kızıyım evimin pis olmasına gelemem :)) gülüştük öyle şaka bir yana artık umursamamaya çalışıcam kuzumCnm valla bu seferde biri erkeğe benziyor dedi. Ama gene kesin feğil. Hayırlısı.sağlıklı olsunlarda. Kanaman varsa neden iş yapıyon cnm. Yat hiç bi iş yapma. Bebeklerinden önemli değil hiç bişey.
Ayyy halini düşünemiyorum bile☺allah yardimcın olsun. Bir yandan süper bişey bir yandan da zor olmali☺
Cnm benim 13. Gün 800 küsür dü degerim. Ve ikiz oldu. Seninde ikiz olma ihtimali çok yüksek. Bizde keseleri tahlil den 10 gün sonra görmüştük. Karindan değilde vajinal muayenede gördük.Co k sukur, bnim de 2. Denemem tup bebekte, cok sukur bu sefer pozitifi gorduk, degerim 13. gun 2000 leri gecmis, 2 tane blast embriyo transfer edilmisti, ama daha keseyi gormedik, haftY a gelin ddi doktorum, bnm degere gore ikiz olma sansi varmi? Bide 13. Gunde bu degerle cikan oldumu sizde
Ikili tarama testinde bi problem çıkması halinde Karindan şu alarak bebekte hastalık varmı diye bakılıyor diye biliyorum cnm. Bizim doktorumuz böyle bişey istemedi şimdilik.Amniyo sentez ney ki
zor değil...... çok zor :)) 1.numara 15 aylık iken ikizlere hamile kalmışız. Doktorun ağzından ise çıkan ilk üç sözcük ise;
zor gebelik, amniyo sentez ve erken doğum :))
annem kızdı zaten senin yerinde başka birisi olsa yerinden kımıldamaz evini ..k götürse kalkmaz dedi :)) bende dedim anamın kızıyım evimin pis olmasına gelemem :)) gülüştük öyle şaka bir yana artık umursamamaya çalışıcam kuzum
kuzum yarın kontrolüm var cinsiyet için yarın belli olacak sağlık durumları inşallah iyilerdir evlatlarım.... kanamam adetin son günü olur yaa ilk etapta az bir kanama gelir sonra kahverengi olur o şekildeydi zaten 2 gün sürdü
Sagol cnm allah razi olsun, allah bebisleeini sagsalim kucagina almayi nasip etsin. Peki hac haftalikkn keseyi, ve kalp atislarini duydunuz?hayırlı olsun inşallah tamamına erdirsin Allah benim 2 blaster embriyo 14 gün 3768 cikti ve ikiz hamileyim sende nasıl istiyorsan öyle olsun gönlüne göre versin Rabbim
saol cnm benim doktorum da taramalarin hiç birini yaptirmiyo ikizlerde yapmıyorum dediIkili tarama testinde bi problem çıkması halinde Karindan şu alarak bebekte hastalık varmı diye bakılıyor diye biliyorum cnm. Bizim doktorumuz böyle bişey istemedi şimdilik.
Amin inşallah 6+3 günlükken hem keslerini gördüm hemde kalp atışlarını duydum karnımdan ultrasonlaSagol cnm allah razi olsun, allah bebisleeini sagsalim kucagina almayi nasip etsin. Peki hac haftalikkn keseyi, ve kalp atislarini duydunuz?
Oy masallh masallahh onlara, darisi bize, Rabbimin minik mucizelerini gormeye. Allah tamamina erdirsin insallh, siz ekim bizde aralik annesi olacaz insallhhAmin inşallah 6+3 günlükken hem keslerini gördüm hemde kalp atışlarını duydum karnımdan ultrasonla
Ben ekime kalmam ikiz olunca 36 haftayı tamamlayinca doğum oluyormus inşallah daha erken süpriz yapmazlar kuzucuklar çok heyecanla bekliyorumOy masallh masallahh onlara, darisi bize, Rabbimin minik mucizelerini gormeye. Allah tamamina erdirsin insallh, siz ekim bizde aralik annesi olacaz insallhh
Eylulde yani, oda var evet insallh daha erken dogmzlar miniklerin, cinsiyetleri belli oldumu, ysda daha erkenmiBen ekime kalmam ikiz olunca 36 haftayı tamamlayinca doğum oluyormus inşallah daha erken süpriz yapmazlar kuzucuklar çok heyecanla bekliyorum
Amniyo sentez yaptırmak ta kararlı misin cnm. Ben bu işlem sonucunda bebeğe zarar verilebilir diye duymuştum. Hatta yüzde 40 zarar verilir yaziyordu bir makalede. Korkmuştum baya. Inşallah yaptırma gereği de duymayiz
Evet belli biri erkek biri kızEylulde yani, oda var evet insallh daha erken dogmzlar miniklerin, cinsiyetleri belli oldumu, ysda daha erkenmi
Evet belli biri erkek biri kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?