2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

İnşallah %100 den sonra meyveleri toplama mutluluğunu da yaşarsınız:)

Senden toplanacak embriyolar dondurulacakmı canım şimdi transfer yok mu bu ay ozman?

İnşallah %100 den sonra meyveleri toplama mutluluğunu da yaşarsınız:)
İşallah canım, şu yumurtalar sorunsuz bir döllensinde başka birşey isteyemiyorum şu an. Tutacakmı tutmayacakmı faslına çok erkenden girmek istemiyorum. Sonu hüsran olursa çok üzülürüm çünkü, hem maddi hem de manevi olarak nerdeyse tükendim.

Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz canım madden ve manen kendini sakın ola yalnız hissetme.İnşallah tutacaktır zaten en geç önümüzdeki ay sonuna kadar bol bol hamilelik takvimleri göreceğiz bu forumda :)

Senden toplanacak embriyolar dondurulacakmı canım şimdi transfer yok mu bu ay ozman?
Yok canım bu ay transfer, irenbe aynı ay transfer yapmıyor. Yine çok aceleniz yoksa tabi. Mutlaka bir ay bekletiyor. Hem rahmi hazırlamak hemde kişinin psikolojisini hazırlamak için anladığım kadarıyla. Yumurta toplama işleminden 6 gün sonra bir iğne olacakmışım o iğne yumurta geilşimini engelleyecekmiş vücutta. Transfer ve sonrasında doktorum yumurta gelişimi istemiyoruz vucudda dedi. Birde donmuşlarla başarı artıyormuş. Hem rahmi istedikleri gibi uygun şekilde gelişitiriyorlar toplama işleminden sonraki ay, hemde histereskopiyi transferden 10 gün önce kadar yapıyorlar ki histereskopide kesik attıkları için rahme. Doktor zaten bu iki aydaki muayenelerde ben sürekli rahim kalınlığınızın ve yumurtalarınızın gelişimini izledim diyor. Eğer normal olmayan bir durum farketseydim o zaman keşif amaçlı bir histereskopi yapardım diyor.

Canim cok saol yaninda kim vardi ben yalniz olacagim galiba..yalniz atlaticak bi islem mi??yurt disindan gelecegim..

Csnim kisiye gore tedavi yapiyorlar..benim problemim esim kaynakli oldugu icin doktor ilkinde gerek gormedi sanirim..kaliteli ebriyolar konuldu ama malesefki tutmadi..sanirim o yuzden bu sefer rahmi kontrol etmek istedi galiba..bazen bende dusunuyorum niye bunlari ilk baslarken yapmiyorlar diye..ama onlarinda bir bildikleri vardir diye dusunuyorum..

Canim üzülme benimde esimin 8 milyon ve hereketsiz..sorunumuz aynı ..cok sükürki bende bir sikinti yok..sen ne zaman basliyorsun tüp bebeğe??benim birinci malesefki negatif..biz ekim 22-23 gibi basliycaz insallah..sizin doktor direk tüp bebegemi basliycak baska bisey istedimi??sorunumuz benzer olduğu için merak ediyorum??benimde sana tavsiyelerim olur...

Canim cok saol yaninda kim vardi ben yalniz olacagim galiba..yalniz atlaticak bi islem mi??yurt disindan gelecegim..
Canim benim eşim vardi ama tabioperasyon yapılan ve dinlendirile n odalara erkek almadıkları için hiç faydası olmad i. Allah korusun ters bi durum olmazsa birine ihtiyacin yok uyaninca zaten hemen gonderiyolar

Sonunda adet oldum. Yarın akşam uzun bir yolculuktan sonra Ankarada olacağım. Cumartesi Aygül Hoca ile görüşeceğim umarım sorunsuz başlar süreç.

canım yaşadıkların çok zor ama ben bu anlattıklarından baya umutlandım çünkü hamile kalmanda bi sıkıntı yok bence sen hamiş olacaksın canım evladınıda kucağına alacaksın

Cuma günü canım Allahin izniyle yumurtlama toplama işlemi inşallah gelismitir emeklerimiz boşa gitmez saat 7de hastaneye gitcem anestezi ile uyutup yapilcak
evet canım bakalım sen ve bi arkadaşımızın cuma günü yumurta toplama olacak artık burdan yazarsınız kaç yumuş toplandı diye bizleride merakta bırakmayınn

canım merak etme adet olunca ve tedaviye başlayınca çok hızlı geçiyo zaman

canım histereskopi hiç korkulacak bişi değil uyanınca hafif adet ağrım var gibiydi zaten bide serum takıyolar sanırım parol hemen geçiveriyo

Sonunda adet oldum. Yarın akşam uzun bir yolculuktan sonra Ankarada olacağım. Cumartesi Aygül Hoca ile görüşeceğim umarım sorunsuz başlar süreç.
hadi gözün aydın
bunuda söleyeceğimi aklımın ucundan geçirmezdim kızzzzz
ama tabi bi amaç için istiyoruz neticede dimi şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…