- 9 Nisan 2013
- 656
- 440
- 103
İnşallah %100 den sonra meyveleri toplama mutluluğunu da yaşarsınız:)Dün benim sabah 1 akşam 1 orgalutran, gecede 2 tane ganopeptyl ve 1 tanede pregnyl vardı. Bitti çok şükür iğne faslı. Şimdi heycanlı bekleyiş var. Eşimde çok heyecanlı dün gece hiç uyumamış. Bende biraz karın ağrısı ve yumurtalıklarda ara ara sancı var. Ben sürecin %50'sinin tamamlanma mutluluğunu yaşıyorum.
Senden toplanacak embriyolar dondurulacakmı canım şimdi transfer yok mu bu ay ozman?Selam canım. ben bu süreçteki farklılıkları anlamakta o kadar çok zorlanıyorum ki. Mesela ben 2 aydır tüp bebek tedavisi oluyorum henüz histeroskopiyapılmadı. Yarın yumurta toplanacak. Historoskopi bundan sonraki reglimin bitiminden 2 gün sonra yapılacakmış. İrenbeye gidiyorum orada zaten histeroskopi yapmadan embriyoları geri koymuyorlar.
İşallah canım, şu yumurtalar sorunsuz bir döllensinde başka birşey isteyemiyorum şu an. Tutacakmı tutmayacakmı faslına çok erkenden girmek istemiyorum. Sonu hüsran olursa çok üzülürüm çünkü, hem maddi hem de manevi olarak nerdeyse tükendim.İnşallah %100 den sonra meyveleri toplama mutluluğunu da yaşarsınız:)
Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz canım madden ve manen kendini sakın ola yalnız hissetme.İnşallah tutacaktır zaten en geç önümüzdeki ay sonuna kadar bol bol hamilelik takvimleri göreceğiz bu forumda :)İşallah canım, şu yumurtalar sorunsuz bir döllensinde başka birşey isteyemiyorum şu an. Tutacakmı tutmayacakmı faslına çok erkenden girmek istemiyorum. Sonu hüsran olursa çok üzülürüm çünkü, hem maddi hem de manevi olarak nerdeyse tükendim.
Yok canım bu ay transfer, irenbe aynı ay transfer yapmıyor. Yine çok aceleniz yoksa tabi. Mutlaka bir ay bekletiyor. Hem rahmi hazırlamak hemde kişinin psikolojisini hazırlamak için anladığım kadarıyla. Yumurta toplama işleminden 6 gün sonra bir iğne olacakmışım o iğne yumurta geilşimini engelleyecekmiş vücutta. Transfer ve sonrasında doktorum yumurta gelişimi istemiyoruz vucudda dedi. Birde donmuşlarla başarı artıyormuş. Hem rahmi istedikleri gibi uygun şekilde gelişitiriyorlar toplama işleminden sonraki ay, hemde histereskopiyi transferden 10 gün önce kadar yapıyorlar ki histereskopide kesik attıkları için rahme. Doktor zaten bu iki aydaki muayenelerde ben sürekli rahim kalınlığınızın ve yumurtalarınızın gelişimini izledim diyor. Eğer normal olmayan bir durum farketseydim o zaman keşif amaçlı bir histereskopi yapardım diyor.Senden toplanacak embriyolar dondurulacakmı canım şimdi transfer yok mu bu ay ozman?
Canim cok saol yaninda kim vardi ben yalniz olacagim galiba..yalniz atlaticak bi islem mi??yurt disindan gelecegim..Korkmana gerek yok canım bende yeni oldum benimde bu ay sonu tedavim başlıcak bende öncesinde başka problem varmı araştırılsın diye yaptırdım. zaten 10 15 dklık operasyon ve uyutuyolar zaten uyandığında herşey bitmiş oluyor ben hiç ağrı duymadım sonrasında , ama öncesinde vajinal yoldan alacağın rahim girişini gevşetici bi ilaç veriyorlar o aşırı ağrı yaptı bende kasılma filn o kötüydü sadece ama 40 45 dk içinde o da geçti.Yaptırman ii olur bencede
Csnim kisiye gore tedavi yapiyorlar..benim problemim esim kaynakli oldugu icin doktor ilkinde gerek gormedi sanirim..kaliteli ebriyolar konuldu ama malesefki tutmadi..sanirim o yuzden bu sefer rahmi kontrol etmek istedi galiba..bazen bende dusunuyorum niye bunlari ilk baslarken yapmiyorlar diye..ama onlarinda bir bildikleri vardir diye dusunuyorum..Selam canım. ben bu süreçteki farklılıkları anlamakta o kadar çok zorlanıyorum ki. Mesela ben 2 aydır tüp bebek tedavisi oluyorum henüz histeroskopiyapılmadı. Yarın yumurta toplanacak. Historoskopi bundan sonraki reglimin bitiminden 2 gün sonra yapılacakmış. İrenbeye gidiyorum orada zaten histeroskopi yapmadan embriyoları geri koymuyorlar.
Benimde histeroskopi yuzunden adetim gecikmez ise 22-23 gibi bende basliyorum insallah..Canım ben ekim 20 gibi başlıcam hayırlısı inşallh
İnsallah canim ya..Aynı benimde aynı zamanlarda hayırlı olur iñşallah
Canim üzülme benimde esimin 8 milyon ve hereketsiz..sorunumuz aynı ..cok sükürki bende bir sikinti yok..sen ne zaman basliyorsun tüp bebeğe??benim birinci malesefki negatif..biz ekim 22-23 gibi basliycaz insallah..sizin doktor direk tüp bebegemi basliycak baska bisey istedimi??sorunumuz benzer olduğu için merak ediyorum??benimde sana tavsiyelerim olur...Ben istanbuldayım. Henüz sorunu öğreneli 2 gün oldu. Sperm hareketsiz ve yetersiz. En az 30 milyon olması gerekiyormuş. Bizde 1 milyon küsur... Bizim ilk denememiz olacak. O yüzden galiba çok stres yaptım. Aynı zamanda heycanda var. İnşallah tutar. Siz tecrübelisiniz Süreç hakkında ,biraz bilgi verebilirmisiniz.
Canim benim eşim vardi ama tabioperasyon yapılan ve dinlendirile n odalara erkek almadıkları için hiç faydası olmad i. Allah korusun ters bi durum olmazsa birine ihtiyacin yok uyaninca zaten hemen gonderiyolarCanim cok saol yaninda kim vardi ben yalniz olacagim galiba..yalniz atlaticak bi islem mi??yurt disindan gelecegim..
canım yaşadıkların çok zor ama ben bu anlattıklarından baya umutlandım çünkü hamile kalmanda bi sıkıntı yok bence sen hamiş olacaksın canım evladınıda kucağına alacaksınBen tüp lerimi evlendikten sonra kaybettim. Evlendikten 5 ay sonra hamile kaldım ve bos gebelik sonucu kürtaj oldum. Kürtaj dan 2 sonra zatürre oldum tabi bu ara şehir degistirdik. 1 yıl sonra tekrar hamile kaldım ve bu seferde dış gebelik oldu. Tabi gec fark edildi. Tedavi sonrası hersey normal dedi Prof doktor ama inanmayıp baska doktora gittim. O da hemen rahim filmi istedi ve sonuc hüsran iki tüp tıkalı ve rahim normal boyutta degil. Hemen Laparoskopi ve histereskopi oldum. Tüpler açılamadı ama rahim düzeldi ve Tüp bebek macerası baslamıs oldu :)
maşallah canım o evreye gelmişsin rabbim tamanınada erdirsin inşİlk denemem canım. Cuma günü saat 10:00 da da yumurtacıklar toplanacak :)
evet canım bakalım sen ve bi arkadaşımızın cuma günü yumurta toplama olacak artık burdan yazarsınız kaç yumuş toplandı diye bizleride merakta bırakmayınnCuma günü canım Allahin izniyle yumurtlama toplama işlemi inşallah gelismitir emeklerimiz boşa gitmez saat 7de hastaneye gitcem anestezi ile uyutup yapilcak
canım merak etme adet olunca ve tedaviye başlayınca çok hızlı geçiyo zamanAllahım hayırlısıyla sağlıkla nasip etGerginlikten ölücem.. ilk defa bir adetimden önce böyleyim.. Muhtemel tarihe kaldı 2 gün.. Sabır ver Allahım.. beklemek ne zor.. tedaviye başlamaya 20 gün kadar önce karar verdik, hasretle regl tarihimi bekliyorum.. Gelmek bilmiyor meret... Çıldırmaya az kaldı
canım histereskopi hiç korkulacak bişi değil uyanınca hafif adet ağrım var gibiydi zaten bide serum takıyolar sanırım parol hemen geçiveriyoKizlar bendede bir gelisme oldu baslamak icin adet tarihimi beklerken bugun doktorla konustuk regl gununden bir hafta once gel histeroskopi yspicsm dedi..ilk denemede yapmamisti..negatif olunca rahmi gormek istedi sanirim..biraz arastirfim histereskopi iyi biseymis sansi artiriyormus..tabi ben korkuyorum nasil olacak diye(((
hadi gözün aydınSonunda adet oldum. Yarın akşam uzun bir yolculuktan sonra Ankarada olacağım. Cumartesi Aygül Hoca ile görüşeceğim umarım sorunsuz başlar süreç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?