Merhaba hayırlı olsun. Bende dondurulmuş embriyo lari denicem. Bende yarin gidicem transfer günü belli olacakMrb herkese ii aksamlar bn de bu ay donmuslarla transfer düşünüyorum bugün adet oldum yarın Dr gitcem ins kist falan olmaz Olumsuz birsey çıkmaz tedaviye başlarım rabbim hepimizin gördüğü tedavileri vesile edip hayırlı evlatlar nasip eder insallah
Sagol canim seninde hayırlı olsun ins bi sknti çıkmazsa tedavimiz aynı ilerleyeck deseneMerhaba hayırlı olsun. Bende dondurulmuş embriyo lari denicem. Bende yarin gidicem transfer günü belli olacak
Ben 1 hafta ondeyimSagol canim seninde hayırlı olsun ins bi sknti çıkmazsa tedavimiz aynı ilerleyeck desene
Ozamn bana 1 hafta öncede hayırlı haberini verirsinde umut olursun insBen 1 hafta ondeyim
Inşallah yarın transfer günü belli olucak ama suan da estrofem kullanıyorum ve inanılmaz derecede şişmiş durumdayım. :)Ozamn bana 1 hafta öncede hayırlı haberini verirsinde umut olursun ins
Ona yat kalk sukret valla ilk transferimde bana progestan iğne verdi donmus embriyo larda verilio genelde onuda verirse o zaman gorursünInşallah yarın transfer günü belli olucak ama suan da estrofem kullanıyorum ve inanılmaz derecede şişmiş durumdayım. :)
canım bende estrofem kullanıom sendede hafiften bi baş dönmesi ve bulantı yapıyormu ya ben 3 gündür sürekli sersem giibi geziyom bundan mı kaynaklı acaba ? bide yanında antibiyotik ve biteralde kullanıom hangiis yapıoki bu kafayı bende?Inşallah yarın transfer günü belli olucak ama suan da estrofem kullanıyorum ve inanılmaz derecede şişmiş durumdayım. :)
Canim estrofem ilk 3-4 gun bendede ayni etkiyi yapti.bas donmesi ve mide bulantisindan kalkamiyordum.herhalde sonra vucut alistikca azaldicanım bende estrofem kullanıom sendede hafiften bi baş dönmesi ve bulantı yapıyormu ya ben 3 gündür sürekli sersem giibi geziyom bundan mı kaynaklı acaba ? bide yanında antibiyotik ve biteralde kullanıom hangiis yapıoki bu kafayı bende?
Bugün doktora gittim canım jel verdi. Aslında igne vermişti ben kabul etmeyince jel de aynı onu kullan dediOna yat kalk sukret valla ilk transferimde bana progestan iğne verdi donmus embriyo larda verilio genelde onuda verirse o zaman gorursüninsanı resmen felç ediyo o iğne bide hergün vurulan zorundasın bilmiorum drun sana verir mi ama büyük ihtimal verir
Bnm Dr bana hem crinone jel verio hem progestan iğne canım igneyi verdiyse al donmus embriyo larda kullanılması gerekio muş mutlaka ne kadar acitirsa acitsin bn vurulcm iğne ve crinone jeli de aynı şekilde. Sana verdiği jeli adı ne hayırlı olsun bu arada 5.gün embriyosumuBugün doktora gittim canım jel verdi. Aslında igne vermişti ben kabul etmeyince jel de aynı onu kullan dedi
Hayırlı olsun canim bnde bugün basladim:))))Şimdi doktordan geliyorum. Şükürler olsun ki başladık umutlu serüvenimize.. Allah’ım yüzümüzü kara çıkarmasın, hayırlısıyla bizi evladımıza kavuştursun inşallah..
Bugün regl oldum, 2. günü gelinmeli dendiği için aradım randevu almaya ama doktorum bu hafta cmt çalışmayacakmış o yüzden apar topar bugün çağırdılar.
Neyse gittim muayene oldum, yumurtalıkların ve rahimin durumu iyi çok şükür..merional 150 verdi şimdilik 5 günlük, 5. gün de kontrole çağırdı.
Çok şükür bugünümüze.. Allah hayırlısıyla cümlemize hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallahh
Sordum canım ben doktor aynı dedi .crinone jel verdi gunde 2 defa. Bilimsel olarak etkisi aynı düzeyde çıkmış.Bnm Dr bana hem crinone jel verio hem progestan iğne canım igneyi verdiyse al donmus embriyo larda kullanılması gerekio muş mutlaka ne kadar acitirsa acitsin bn vurulcm iğne ve crinone jeli de aynı şekilde. Sana verdiği jeli adı ne hayırlı olsun bu arada 5.gün embriyosumu
Anladm canım hayırlısı olsunSordum canım ben doktor aynı dedi .crinone jel verdi gunde 2 defa. Bilimsel olarak etkisi aynı düzeyde çıkmış.
hayirli olsun inşallah =)Hayırlı olsun canim bnde bugün basladim:))))
Sen igneyle jeli nasıl kullanmıştın?Anladm canım hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?