2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

zahidem70 ........................... ilk deneme
yunu .................................... ikinci deneme
@sasha09 ............................... ikinci deneme
icecreamm .......................... ikinci deneme
L loveandhope .........................ilk deneme
@slnchn ................................ilk deneme
asilsoy ...................................ikinci deneme
N nurcan82 ..............................ikinci deneme
S sefam2016 .............................ikinci deneme
tosun788 ...............................ilk deneme
@bebeknunu ...........................ilk deneme
@NostaLgi ...............................ilk deneme
B birsenbirbenbirdebebek .......üçüncü deneme
stillhavefun ............................ilk deneme
V Violet_79 ..............................ilk deneme
H hidden37 ...............................ilk deneme
S Sepya 01 ................................ikinci deneme
sasha99 ................................ilk deneme

canım yaşadıkların çok zor ama ben bu anlattıklarından baya umutlandım çünkü hamile kalmanda bi sıkıntı yok bence sen hamiş olacaksın canım evladınıda kucağına alacaksın
Inşallah canım yarın kontrolüm var transfer günü belli olacak.

Canim sasha 09benim yanlis yazmisim duzelttim..sasha99yazmaliydim..benim 2 deneme.,

zahidem70 ........................... ilk deneme
yunu .................................... ikinci deneme
icecreamm .......................... ikinci deneme
L loveandhope .........................ilk deneme
@slnchn .................................ilk deneme
asilsoy ...................................ikinci deneme
N nurcan82 ..............................ikinci deneme
S sefam2016 .............................ikinci deneme
tosun788 ...............................ilk deneme
@bebeknunu ...........................ilk deneme
@NostaLgi ...............................ilk deneme
B birsenbirbenbirdebebek .......üçüncü deneme
stillhavefun ............................ilk deneme
V Violet_79 ..............................ilk deneme
H hidden37 ...............................ilk deneme
S Sepya 01 ................................ikinci deneme
sasha99 .................................ikinci deneme

iyi aaksamlar

bende agustos topigi eylul topigi derken transfer icin ekim adetimi bekliyorum.15inden sonra adet olucam.sonra hazirlik baslicak.benim yumurta sayim cok oldugundan gecen ay transfer yapilmadi.1 adette ben bekliyorum.allah izin verirse gelecek ay kaldigimiz yerden devam.2.denemem diyebilirmiyim bilmiyorum.ilk denememde transfer asamasina gelemedik

mrb canım ozaman ilk deneme diyelim sonuçta transfer olmamış bu arada bir ay derken kasımda mı transfer olcaksın canım

tek yumurtam toplanmis o da kalitesiz cikmisti.o da dollenmedi.bosa gitti emekler

Iyı aksamlar..hadi hayırlisi benimde 22-23 gibi baslacacak galiba burdan birbirimize destek olmak cok guzel..Guzel haberleride paylasırız insallah.,

Iyı aksamlar..hadi hayırlisi benimde 22-23 gibi baslacacak galiba burdan birbirimize destek olmak cok guzel..Guzel haberleride paylasırız insallah.,
insallah bakalim.dondurulan embriyolarim 5.ve 6.gun embriyosu.bi taraftan cok umutluyum bir taraftan ya olmazsa diyorum.

Peki nasil coğalttınız yumurtalarını doktor igne dozunu mu arttırdi???altta cok yumurtam oldu trasfer yapilmadi yazmissin
canim o mayistaki basarisiz denememdi.

bu farkli merkezde farkli doktor ve iyi doz ayarlamasi ile 26 yumurtam toplandi.10 tane buz bebegim var

canim o mayistaki basarisiz denememdi.

bu farkli merkezde farkli doktor ve iyi doz ayarlamasi ile 26 yumurtam toplandi.10 tane buz bebegim var
Anladim,deniyecegimiz merkezin ve doktor deneyiminin ne kadar önemli oldugunu bir kere daha anlamis olduk..Bosuna umut,zaman ve maddi kayip cabasi..

Mrb herkese ii aksamlar bn de bu ay donmuslarla transfer düşünüyorum bugün adet oldum yarın Dr gitcem ins kist falan olmaz Olumsuz birsey çıkmaz tedaviye başlarım rabbim hepimizin gördüğü tedavileri vesile edip hayırlı evlatlar nasip eder insallah

Mrb canım inan böylesi daha ii olmuş yumurta toplamadan sonra ara vermek daha ii rahmin kendini toplar ve daha ii tutunur inşallah bebeğin sana. Böyle tutma ihtimali yüzde 5 artıo muş rabbim hayırlısıni versin yüzünüzü güldürdü inşallah bu ay hepimiz hamileyiz deriz insalla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…