Inşallah canım yarın kontrolüm var transfer günü belli olacak.canım yaşadıkların çok zor ama ben bu anlattıklarından baya umutlandım çünkü hamile kalmanda bi sıkıntı yok bence sen hamiş olacaksın canım evladınıda kucağına alacaksın
bakalım kaç yumoş olacak ben senden de heyecanlı ve meraklıyımmmInşallah canım yarın kontrolüm var transfer günü belli olacak.
Canım ben dondurulmuş embriyolarımı denicem :)bakalım kaç yumoş olacak ben senden de heyecanlı ve meraklıyımmm
canım ksr bakma yaaa yeni yeni adapte oluyorum zamanla daha iyi tanıcam unutmadan aklımda tutucamCanım ben dondurulmuş embriyolarımı denicem :)
Önemli değil burda genelde ikinci deneme yapıyorlar. :)canım ksr bakma yaaa yeni yeni adapte oluyorum zamanla daha iyi tanıcam unutmadan aklımda tutucam
canım ya bu yolda verdiğin emekler boş çıkmasın inşş de diim rabbim bizede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesinÖnemli değil burda genelde ikinci deneme yapıyorlar. :)
tamam canım düzeltiyim hemenCanim sasha 09benim yanlis yazmisim duzelttim..sasha99yazmaliydim..benim 2 deneme.,
mrb canım ozaman ilk deneme diyelim sonuçta transfer olmamış bu arada bir ay derken kasımda mı transfer olcaksın canımiyi aaksamlar
bende agustos topigi eylul topigi derken transfer icin ekim adetimi bekliyorum.15inden sonra adet olucam.sonra hazirlik baslicak.benim yumurta sayim cok oldugundan gecen ay transfer yapilmadi.1 adette ben bekliyorum.allah izin verirse gelecek ay kaldigimiz yerden devam.2.denemem diyebilirmiyim bilmiyorum.ilk denememde transfer asamasina gelemedik
Iyı aksamlar..hadi hayırlisi benimde 22-23 gibi baslacacak galiba burdan birbirimize destek olmak cok guzel..Guzel haberleride paylasırız insallah.,iyi aaksamlar
bende agustos topigi eylul topigi derken transfer icin ekim adetimi bekliyorum.15inden sonra adet olucam.sonra hazirlik baslicak.benim yumurta sayim cok oldugundan gecen ay transfer yapilmadi.1 adette ben bekliyorum.allah izin verirse gelecek ay kaldigimiz yerden devam.2.denemem diyebilirmiyim bilmiyorum.ilk denememde transfer asamasina gelemedik
Peki nasil coğalttınız yumurtalarını doktor igne dozunu mu arttırdi???altta cok yumurtam oldu trasfer yapilmadi yazmissintek yumurtam toplanmis o da kalitesiz cikmisti.o da dollenmedi.bosa gitti emekler
insallah bakalim.dondurulan embriyolarim 5.ve 6.gun embriyosu.bi taraftan cok umutluyum bir taraftan ya olmazsa diyorum.Iyı aksamlar..hadi hayırlisi benimde 22-23 gibi baslacacak galiba burdan birbirimize destek olmak cok guzel..Guzel haberleride paylasırız insallah.,
canim o mayistaki basarisiz denememdi.Peki nasil coğalttınız yumurtalarını doktor igne dozunu mu arttırdi???altta cok yumurtam oldu trasfer yapilmadi yazmissin
Anladim,deniyecegimiz merkezin ve doktor deneyiminin ne kadar önemli oldugunu bir kere daha anlamis olduk..Bosuna umut,zaman ve maddi kayip cabasi..canim o mayistaki basarisiz denememdi.
bu farkli merkezde farkli doktor ve iyi doz ayarlamasi ile 26 yumurtam toplandi.10 tane buz bebegim var
Mrb canım inan böylesi daha ii olmuş yumurta toplamadan sonra ara vermek daha ii rahmin kendini toplar ve daha ii tutunur inşallah bebeğin sana. Böyle tutma ihtimali yüzde 5 artıo muş rabbim hayırlısıni versin yüzünüzü güldürdü inşallah bu ay hepimiz hamileyiz deriz insallaiyi aaksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?