2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

Bende pazartesi kontrolüm Var ultrasonla bakılacak yumurtalar nekadar oldu die iğne vurunuyorum 5 gündür yumurta toplama işlemi olcak ama nezmn bilmiyorum hayırlısı ilk denemem ve sebebsiz infirtilite

Bende pazartesi kontrolüm Var ultrasonla bakılacak yumurtalar nekadar oldu die iğne vurunuyorum 5 gündür yumurta toplama işlemi olcak ama nezmn bilmiyorum hayırlısı ilk denemem ve sebebsiz infirtilite
Insallah hayirli sonuclar alacagin bir tedavi olur. Hangi merkezde tedavi goruyorsun?

merhaba herkese, benim de ekimde 2. denemem yapılacak dondurulmuşlarla, eylüldeki ilk deneme tutmadı ilk denemede tutması daha düşük ihtimal ilk denemeden sonra vücut ilaçlara hormonlara alışınca daha kolay tutuyor diyorlar ama fakir avuntusu değildir umarım :S hepimize allah kolaylık ve sabır versin :)

Amiiin. Hele bi gelsin niye gec geldin diye vurcam poposuna saplagi :)

Korkuttun beni yine cnm benimde ilk olcak hayırlısı bizde dondurcaz tabi olursa embryo

Arkadaşlar antiboyit nedeniyle adeti geçikip bırakan var mı. antiboyotiği bırakınca ne zaman adet oldunuz. Benim adetim bir hafta geçti hala adet belirtisi bile yok adam akıllı.

Canim bende yaptirdim histereskopi.bende perde polip ve hafif yapisikliklar cikti.yok yok anliycagin.bayramdan sonra anestezili histereskopiyle temizliceklermis.benim.anlamadigim bunca.zaman okadar doktor gezdim niye hickimse farketmedi bunlari.
ahhh canım sorma hemen uygulamaya geçiyolar hiç araştırmadan rabbim iyi drların eline düşürsün bizi inş

Arkadaşlar antiboyit nedeniyle adeti geçikip bırakan var mı. antiboyotiği bırakınca ne zaman adet oldunuz. Benim adetim bir hafta geçti hala adet belirtisi bile yok adam akıllı.
hiç bi fikrim yok canım ne olur ne olmaz bi test yapsaydın yinede

umutsuzluğa düşme canım rabbim istersin yeterkji hemen olverir

benimde sebepsiz canım bi hafta önce histereskopi yaptırdım oda temiz çıktı çok şükür ama bi sebep yok bakalım hakkımızda hayırlısı inş

histereskopiden hiç korkma canım anestezili oluyo zaten sonrasında da ağrın olmuyo bile

ilk denemende bebeğine kavuşursun inşallah canım

sanmıyorum canım. Pek ihtimal vermediğim için test bile yapmadım. Normalde 20 eylülde olmalıydı hala olmadı yarın belki kadın doğumcuyu arayıp sorabilirim adet söktürücü var ou kullanmak için. Düzenim yine şaştı sanırım offg

Herkese merhaba, ben de cumartesi itibariyle memorialda tedaviye basladim. Ilk tup bebek denemem. Pcos var bende daha once bir kere asilama oldu ama tutmadi. Gonal f 112.5 ile basladik. Hepimiz icin hayirlisi olur insallah. Beni de listeye yazabilirsiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…