Insallah hayirli sonuclar alacagin bir tedavi olur. Hangi merkezde tedavi goruyorsun?Bende pazartesi kontrolüm Var ultrasonla bakılacak yumurtalar nekadar oldu die iğne vurunuyorum 5 gündür yumurta toplama işlemi olcak ama nezmn bilmiyorum hayırlısı ilk denemem ve sebebsiz infirtilite
Ben fransada görüyorum canım tedavi burda yaşıyorum yani, insallh hayırlısı olsunInsallah hayirli sonuclar alacagin bir tedavi olur. Hangi merkezde tedavi goruyorsun?
Amiiin. Hele bi gelsin niye gec geldin diye vurcam poposuna saplagi :)merhaba herkese, benim de ekimde 2. denemem yapılacak dondurulmuşlarla, eylüldeki ilk deneme tutmadıilk denemede tutması daha düşük ihtimal ilk denemeden sonra vücut ilaçlara hormonlara alışınca daha kolay tutuyor diyorlar ama fakir avuntusu değildir umarım :S hepimize allah kolaylık ve sabır versin :)
amin canım inşallah sizlerin mesajları bana moral oluyor sabah akşam burdayım vallahi :)Amiiin. Hele bi gelsin niye gec geldin diye vurcam poposuna saplagi :)
Amin. Ben bi asilama olmustum ve aldigim ilaclarin cok yan etkisi vardi. Gaz sancisi, karinda asiri sislik, ates basmasi ve bi suru psikolojik sikinti. Tup bebek icin alinan ilaclar da aynisini yapiyor mu?Ben fransada görüyorum canım tedavi burda yaşıyorum yani, insallh hayırlısı olsun
Korkuttun beni yine cnm benimde ilk olcak hayırlısı bizde dondurcaz tabi olursa embryomerhaba herkese, benim de ekimde 2. denemem yapılacak dondurulmuşlarla, eylüldeki ilk deneme tutmadıilk denemede tutması daha düşük ihtimal ilk denemeden sonra vücut ilaçlara hormonlara alışınca daha kolay tutuyor diyorlar ama fakir avuntusu değildir umarım :S hepimize allah kolaylık ve sabır versin :)
ahhh canım sorma hemen uygulamaya geçiyolar hiç araştırmadan rabbim iyi drların eline düşürsün bizi inşCanim bende yaptirdim histereskopi.bende perde polip ve hafif yapisikliklar cikti.yok yok anliycagin.bayramdan sonra anestezili histereskopiyle temizliceklermis.benim.anlamadigim bunca.zaman okadar doktor gezdim niye hickimse farketmedi bunlari.
hiç bi fikrim yok canım ne olur ne olmaz bi test yapsaydın yinedeArkadaşlar antiboyit nedeniyle adeti geçikip bırakan var mı. antiboyotiği bırakınca ne zaman adet oldunuz. Benim adetim bir hafta geçti hala adet belirtisi bile yok adam akıllı.
umutsuzluğa düşme canım rabbim istersin yeterkji hemen olverirAh kızlar be Allah isteyen herkese versin. Bizde %100 baş anomalisi var yani morfoloji sıfır, hızlı ileri hareketli son testte sıfırlandı, sayı da 2.5 ten 1.5 milyona düştü 15 günde. Baş anomalisi beni çok korkutuyor. %100 baş anomali olup da tüp bebekle gebe kalan birine hiç rastlamadım forumlarda...
benimde sebepsiz canım bi hafta önce histereskopi yaptırdım oda temiz çıktı çok şükür ama bi sebep yok bakalım hakkımızda hayırlısı inşCanım bende varım benim ilk denenem, sorun sebebsiz infertilite ,3 asilama negatif bir normal hamilelik ve kese oluşmadı simdi hastalandım ve igneye basliycam ekimin başında transfer olur diye düşünüyorum ama tek.embryo koyulacak o kafamı çok karıştırıyor tutmazsa diye fransadayim ilk.oldu için tek koycak lar hayırlısı inşallah inş bu topikte hamileleiklerimizi soyleriz
histereskopiden hiç korkma canım anestezili oluyo zaten sonrasında da ağrın olmuyo bileMerhaba kizlar. Bende ekim sonu kisnetse baslicam tedaviye.benim 1 basarili ancak 8.haftda dusukle sonuclanan asilamam birde basarisiz asilamam var. 13 aydir ugrasiyoruz nasip olmadi.sebepsiz diyor doktorlar. Onumuzdeki hafta bende histereskopi olucam.biraz korkuyorum.insallah temiz cikarsa baska bi aksilikte olmazsa ekim sonu baslicaz insaalah.hayirli bi ay olmasini dilerim hepimiz için
ilk denemende bebeğine kavuşursun inşallah canımBende pazartesi kontrolüm Var ultrasonla bakılacak yumurtalar nekadar oldu die iğne vurunuyorum 5 gündür yumurta toplama işlemi olcak ama nezmn bilmiyorum hayırlısı ilk denemem ve sebebsiz infirtilite
Yapalim tabiii gerci henim cok var daha ama liste olunca herkesin herkesten haberi oluyo ii olur bence:)KIZLAR LİSTE YAPALIM MIIII
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?