- 31 Ekim 2015
- 1.025
- 364
- 123
Tesekkür ederim canim. Bende yumurtayi doktor erken catlattirdi. Benim yumurtami toplamak isteyen doktorda sasirdi. Aslinda erken catlatilmis yumurta dedi. Malesef tek yumurta bile yoktu dediCanım bende ilk gittiğim ay hemen başlamalıdır bi kötü olmuştum.ilaçlar verdiler falan onlarla beraber tedavi gibi bişi okdum sonraki ay başladı tedavi.İnşallah seninde bu sorunun çözüldüğünü sonra başlarsın.sabır et.üzülme.ben neler çektim.Allah beterinden saklasın.sen sıkma canını.Rabbim yardımcımız olsun.
En nefret ettiğim şey Dr ların ve hemşirelerin birbirinden habersiz iş yapmaları.insanın umudunu kırıyorlar.hangi tüp bebek merkezi burası.Tesekkür ederim canim. Bende yumurtayi doktor erken catlattirdi. Benim yumurtami toplamak isteyen doktorda sasirdi. Aslinda erken catlatilmis yumurta dedi. Malesef tek yumurta bile yoktu dedi
Canim ben almanyada yasiyorum burada. O doktoru degistirdim zaten. Benim toplama islemesi yapan dokotora gectim. Yanlis anlattim canim. Amaliyati yapanda doktor. O sasirdi. Bende aradim gecen merkezi ve doktorumu degistirdim. Ilk denemem pisi pisine gitti. Diger doktor zaten cok gicikti suratina bile bakmazdi. Bende bilimine güvenmistim. Ama icimdeki hissi dinlemedim devam gittim. Bir deneme ilaclar dahil 3-4 bin euro arasira. Zaten bana direk sana tüp bebek yapalim asi falan olmaz amh düsük dediler. Diger degerlerim süpermis ama.En nefret ettiğim şey Dr ların ve hemşirelerin birbirinden habersiz iş yapmaları.insanın umudunu kırıyorlar.hangi tüp bebek merkezi burası.
Yırt dışında biraz daha farklı okuyo sanırım tüp bebek tedavisi.İnşallah ikincisi güzel olur canım.dediğim gibi bende ilk ay gittim hemen başlayacak sandım ilk önce ilaç tedavisi olacaksın dediler.üzüldüm ama buda bir başlangıçtır dedim.şimdi hamileyim.sıkma canını.İnşallah olacak.Allah bu yoldaki herkese yardım etsin.Canim ben almanyada yasiyorum burada. O doktoru degistirdim zaten. Benim toplama islemesi yapan dokotora gectim. Yanlis anlattim canim. Amaliyati yapanda doktor. O sasirdi. Bende aradim gecen merkezi ve doktorumu degistirdim. Ilk denemem pisi pisine gitti. Diger doktor zaten cok gicikti suratina bile bakmazdi. Bende bilimine güvenmistim. Ama icimdeki hissi dinlemedim devam gittim. Bir deneme ilaclar dahil 3-4 bin euro arasira. Zaten bana direk sana tüp bebek yapalim asi falan olmaz amh düsük dediler. Diger degerlerim süpermis ama.
Türkiye önde gidiyor. Hayirlisi. Sanirim iki üc ay sonra tekrar deneyecegim bu yeni doktorda. Görüsmem var yakinda onunla. Cok vakit gidiyor birde. Is yerine sürekli birseyler söylemek zorunda kaliyorum. Gerci esimede dedim isten atsalarda önce bebegi düsünüyorum ben diye.Yırt dışında biraz daha farklı okuyo sanırım tüp bebek tedavisi.İnşallah ikincisi güzel olur canım.dediğim gibi bende ilk ay gittim hemen başlayacak sandım ilk önce ilaç tedavisi olacaksın dediler.üzüldüm ama buda bir başlangıçtır dedim.şimdi hamileyim.sıkma canını.İnşallah olacak.Allah bu yoldaki herkese yardım etsin.
selam güzelim,Kızlarr hamile olan arkadaşlar inanın bizi çokkkk mutlu ettiniz. Birşey rica edicem sizden hangi merkezde hangi doktorda pozitif aldınız yazabilir misiniz benim gibi merkez arayışında olanlara fikir olur belki canlarrr
bende 2 kilo vermişim bekleme süresinde :)kizlaaarrrr,
ben coookkk Kilo aldim. Hemde sadece karnimdan. 4aylikmis gibi duruyorum. aranizda benim gibi olan varmi
Bende iki denememi orada yaptırdım randevular gece veriliyordu ona rağmen bekliyordum ilaçlardan baya kazık yedik tabiri caizse genetik test falan filan her yerden para çıkarıyorlar aynı testi bendende istedi şimdi ki doktorum o zaman 250 liraya yaptırmıştık 3 sene önce haziran ayında yaptırdım 160 lira en basit örnekselam güzelim,
ben istanbulda Dr. Aret Kamar beyde yaptirdim. harika bir insan ve Doktor. ekibide süper. ben cok mennun kaldim
Allah hayirli saglikli bir evlat etsin canim. Kacinci denemede oldu?Yırt dışında biraz daha farklı okuyo sanırım tüp bebek tedavisi.İnşallah ikincisi güzel olur canım.dediğim gibi bende ilk ay gittim hemen başlayacak sandım ilk önce ilaç tedavisi olacaksın dediler.üzüldüm ama buda bir başlangıçtır dedim.şimdi hamileyim.sıkma canını.İnşallah olacak.Allah bu yoldaki herkese yardım etsin.
Fiyatlari bir denemede trde asaga yukari nekadar?birde en iyi merkezler hangileri?Bende iki denememi orada yaptırdım randevular gece veriliyordu ona rağmen bekliyordum ilaçlardan baya kazık yedik tabiri caizse genetik test falan filan her yerden para çıkarıyorlar aynı testi bendende istedi şimdi ki doktorum o zaman 250 liraya yaptırmıştık 3 sene önce haziran ayında yaptırdım 160 lira en basit örnek
Canım ilaçlar kişiye göre değişiyor fiyatta değişiyor doğal olarak 6 bin ana para aldılar benden 3 binde ilaçlar rahim filmi falan tutmuştur belki fazla söylüyorumFiyatlari bir denemede trde asaga yukari nekadar?birde en iyi merkezler hangileri?
Yani toplam 9000 bin olabilirmi? Evet ya bendede hertür ilac var. Pahali yani buradada. AMH yüzünden cok agir ilaclari. Ilk deneme tutmadi zaten. Türkiye icin cokEn iyi merkez diye bişey diyemicem benim şimdi denediğim yer merkez değil mesela tavsiye üzerine gittiğim bir doktor
Malesef öyle canım ya devlet hastanesine gidip rapor çıkaracaksın yada böyle oluyorYani toplam 9000 bin olabilirmi? Evet ya bendede hertür ilac var. Pahali yani buradada. AMH yüzünden cok agir ilaclari. Ilk deneme tutmadi zaten. Türkiye icin cok
Malesef öyle canım ya devlet hastanesine gidip rapor çıkaracaksın yada böyle oluyor
hadi yaa... vallah millet 3 ayina Kadar ne güzel sakliya biliyorlar ben ise mümkün deyil...off ya.bende 2 kilo vermişim bekleme süresinde :)
İlk deneme canım.İnşallah sağlıklı şekilde devam eder.biraz tedirginlik var.müjde verdiğim bi kaç dengesiz hemen kalbi duran bebeklerden bahsedince takım kaçtı.ne biçim insanlar.hemen bi felaket tellallığı yapıyorlar.Allah hayirli saglikli bir evlat etsin canim. Kacinci denemede oldu?
Günaydin. Malesef bizim millette cekememezlik diz boyu. Allah kötü insanlardan kötü düsünenlerden korusun. Iyi bir gün diliyorum hepinuze.İlk deneme canım.İnşallah sağlıklı şekilde devam eder.biraz tedirginlik var.müjde verdiğim bi kaç dengesiz hemen kalbi duran bebeklerden bahsedince takım kaçtı.ne biçim insanlar.hemen bi felaket tellallığı yapıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?