Al benden de o kadar..aglak oldum iyice bugun ayaklarim buz gibi isinmiyoYa kızlar bugün daha duygusalim agliom arada uyukluom zaman geçsin artikkk
Bende arada usuom ağlamak zarar verir miAl benden de o kadar..aglak oldum iyice bugun ayaklarim buz gibi isinmiyo
Ehehe kızlar dört gün önce eczaneden ilacı reçetesiz alamadım diyr o kadar ağladım ki varın siz düşünün.ama ben sekreterin eksin bilgi vermesine de siznirlenmiştim. Ama görseniz sanki büyük olay olmuş gibi eşimi de deli ettimAl benden de o kadar..aglak oldum iyice bugun ayaklarim buz gibi isinmiyo
İnşallah canim düşünmemeye çalışom bitsin artık ne diuimEhehe kızlar dört gün önce eczaneden ilacı reçetesiz alamadım diyr o kadar ağladım ki varın siz düşünün.ama ben sekreterin eksin bilgi vermesine de siznirlenmiştim. Ama görseniz sanki büyük olay olmuş gibi eşimi de deli ettimablamı aradım onla konuşurken Dr ağladım. Ooooo sen hamilelik olayına girmişsin.bunun için ağlanırmı dedi.üşüme derseniz bende çok üşüdüm.annem hamile olunca üşür insan demişti.innşallah sizinde öyledir.bide unutun başka şeylerle ilgilenin.ben öle yaptım sadece son iki gün çok heyecan yaptım.
Vala agzindan bal damliyo ins canim...Ehehe kızlar dört gün önce eczaneden ilacı reçetesiz alamadım diyr o kadar ağladım ki varın siz düşünün.ama ben sekreterin eksin bilgi vermesine de siznirlenmiştim. Ama görseniz sanki büyük olay olmuş gibi eşimi de deli ettimablamı aradım onla konuşurken Dr ağladım. Ooooo sen hamilelik olayına girmişsin.bunun için ağlanırmı dedi.üşüme derseniz bende çok üşüdüm.annem hamile olunca üşür insan demişti.innşallah sizinde öyledir.bide unutun başka şeylerle ilgilenin.ben öle yaptım sadece son iki gün çok heyecan yaptım.
Stres rahimi kasiyomus canim..benim bugun 3.gunum 5.gun embriyosu bugun yerlesirmis yani dun tutundu ins bolca aglayabilirizBende arada usuom ağlamak zarar verir mi
Benim 5.gun bitti bugün yarın 6 tutunma olduysa oldu yaniStres rahimi kasiyomus canim..benim bugun 3.gunum 5.gun embriyosu bugun yerlesirmis yani dun tutundu ins bolca aglayabiliriz
Evet canim 6.gun beta degeri kana gecermis artik arastirmaktan dr oldukBenim 5.gun bitti bugün yarın 6 tutunma olduysa oldu yani
Yani artık tutunma olayı olduysa oldu vay be hayırlısıEvet canim 6.gun beta degeri kana gecermis artik arastirmaktan dr olduk
Inss canim ya ben arada olamdi tutmadi die aglasamda Rabbim kucaklarimizi bos birakmasinYani artık tutunma olayı olduysa oldu vay be hayırlısı
Bende de hisler karışık ınsallah okunan ezan hurmetine Rabbim herkese nasip etsinInss canim ya ben arada olamdi tutmadi die aglasamda Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin
İlaçlardan midem yanio sende progestan iğne varmi berbat birseyInss canim ya ben arada olamdi tutmadi die aglasamda Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin
Bende igne yok canim jel kullaniyorumİlaçlardan midem yanio sende progestan iğne varmi berbat birsey
O da zor hepsi zor ama geccek sonu güzel olsun insalahBende igne yok canim jel kullaniyorum
Ins canim ...senin kac embriyoO da zor hepsi zor ama geccek sonu güzel olsun insalah
2 canim seninIns canim ...senin kac embriyo
Tek canim yaaa..senin iki ne guzel ins guzel haberlerini aliriz2 canim senin
İnşallah canim öyle düşünme bir olsun bizim olsun sen benden 2 gün önce miydi ayyy bugün hep uykum gelioTek canim yaaa..senin iki ne guzel ins guzel haberlerini aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?