İnşallah canim hayırlısı olsun kaç haftalik oldu transfer ne zaman di senin canjmbence gayet iyi deyerlerin. kafana takmana gerek yok. bendede ikinci kan testinden sonra deyerin normal daha teste gerek yok dediler. bak simdi kalbi atiyor. sendede cumartesi öyle olucak bak gör
İnsallah oyledir bugun benim de 9. Gubjm yine sabah test taptim silik ama oncekinden koyu cikti insallah cunartesi ye kadar bekleyip test yapacagim insallab guEl haberlee gelir send e de iki bebis bende de ve 5. Gun embbriyisu insallah sonuc guzel olur eve bi kan testi olcegi alabilecek guzum.olsa vallagi hic durmam :))sen dinleme onları. bana iki tane 5. gün embriyosu konulmuştu transfer gününü 0 sayarsan 5. gün idrar testi silik çıktı gittim kan verdim 25 çıktı :) 2 gün sonra tekrar ettik şükür 2den fazla katlanmıştı. bugün 9. gün tekrar yaptırıcam akşam.. ama idrar testleri her geçen gün koyulaştı maşallah. belki benim 5. gün transferi olması ve iki bebek konulması erken çıkarmıştır ama silik çizgi varsa bebek vardır. önemli olan nokta çatlama iğnesinin üstünden 10 gün geçmesi lazım o ilaç pozitif gösteriyormuş..
Gözün aydın canım inşallah Rabbim hepimize ilk önce keseyi görmeyi sonra kalp atışını duymayı ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinArkadaslar 9. Gunde kantesti sonucu 112 sukurler olsun... Yardimini esirgemeyen karfesler allah sizdem razi olsun...
Canım çok sevindim hayırlısı olsunnArkadaslar 9. Gunde kantesti sonucu 112 sukurler olsun... Yardimini esirgemeyen karfesler allah sizdem razi olsun...
Canım dr bana da yapma dedi jilet ile idare etcen 3 ay kadarKızlar yardımım.bana crino jel kullandığım için mikrop kpmayayım diye afedersiniz alt tarafı ağda yapma dediler.ama ben çok rahatsızım.sizede böle bişi dediler mi.siz ne yaptınız.
Off ben jilet i de sordum oda tahriş eder dedi.neyse en iyisi jilet yapayım.ağdaekiyo uzatıyor etkiler falan.saol csnım.Canım dr bana da yapma dedi jilet ile idare etcen 3 ay kadar
Allah yardımcın olsun canım.İnşallah bebişleri güzelce alırsın göbüşüne.güzel güzel tutulurlar sanaKızlar buğün opum oldu haber bekliyorum transferim için
Saol canım allah her istiyene versin benmle birlikteAllah yardımcın olsun canım.İnşallah bebişleri güzelce alırsın göbüşüne.güzel güzel tutulurlar sana
Valla yigun çok yoğun ama iyi bir yer bir git görüş benceMucize sen tüp bebeğini Bülent traş da yaptın galiba . Ya memnun kaldın mı çok iyi yorumlarda var çok kötü yorumlarda var bi daha denersem orda yapayım dedim ama bilmiyorum
Canım yumurta çatlarken ğögüslerde hassasiyet oluyor ve siskinlikte oluyor benmde aynıKızlar yumurta toplama, transfer aşamasında ve hamileliğin başında gögüslerim acıyorfu ve şişmişti biraz.şimdiyse ne avı var ne şişlik.içinizde hamile olupta bunu yaşayan varmı.
Bende yumurta toplamada da transferden sonrada el degmiyordu gögüsüme hamileyim yine aynıKızlar yumurta toplama, transfer aşamasında ve hamileliğin başında gögüslerim acıyorfu ve şişmişti biraz.şimdiyse ne avı var ne şişlik.içinizde hamile olupta bunu yaşayan varmı.
Benimde vardı Ama şu anda yok.kayboldu.İnşallah kötü bişi yoktur. Yarın gideceğim Dr a.Canım yumurta çatlarken ğögüslerde hassasiyet oluyor ve siskinlikte oluyor benmde aynı
Canım kaç haftalık senin gebeliğin.kişiden kişiye değişiyor ama.olurda kaybolması bana enteresan geldi.Bende yumurta toplamada da transferden sonrada el degmiyordu gögüsüme hamileyim yine aynı
4/3 günlük 28 ekimde transferim oldu bünyeyle alakalıda olabilir takma benceCanım kaç haftalık senin gebeliğin.kişiden kişiye değişiyor ama.olurda kaybolması bana enteresan geldi.
bugün itibariyle 6 hafta oldu.benimdr başta öyleydi ama geçti.İnşallah bünyem öyledir.gerçi ablamda da öle olmuş.İnşallah annesinde güzel güzel büyürler :)B
4/3 günlük 28 ekimde transferim oldu bünyeyle alakalıda olabilir takma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?