Tedaviye adetin ikinci ya da ucuncu gunu baslaniyor. Ucuncude baslamasinin olumsuz bir tarafi yok benimki de ucuncu gunu basladi. Olumsuz dusunup evrene negatif enerji yayma ne guzel yumurta toplama asamasina yaklasmissin az kaldi bebeklerinin olusmasina:)Kızlar bem ilk tüp olcak olursa ama baştan bi tuhaf başladı adetin 2ci günü igneye başlamam gerekirken ben 3 günü başladım tamamen benim salaklığın hep yanlış anladım neyse bide 2 kere kan vermedin lh homonuna bakmak için yani bayramın 2ci günü gitmem gerekiyordu hem kan hem ultrasona Sabah geç kaldım sekreter pazartesi günü gelin dedi ama ultrason icin dedi o bense o gün ve dün kan vermem lazımdı neolcak bilmiyorum yani yarın adetin 9 cu günü sinir oluyorum Ya baştan kötü gitti yani
hiç bi fikrim yok canım ne olur ne olmaz bi test yapsaydın yinede
sanmıyorum canım. Pek ihtimal vermediğim için test bile yapmadım. Normalde 20 eylülde olmalıydı hala olmadı yarın belki kadın doğumcuyu arayıp sorabilirim adet söktürücü var ou kullanmak için. Düzenim yine şaştı sanırım offg
Amin canim insallah.bu gibi doktorlar yuzunden malesef bukadar zaman kaybediyoruz.allah herkesin hakkinda hayirlisini versin.sen naptin hangi asamadasinahhh canım sorma hemen uygulamaya geçiyolar hiç araştırmadan rabbim iyi drların eline düşürsün bizi inş
allah bilir canım benim teyze kızı antibiyotik iğne kullanırken kaldısanmıyorum canım. Pek ihtimal vermediğim için test bile yapmadım. Normalde 20 eylülde olmalıydı hala olmadı yarın belki kadın doğumcuyu arayıp sorabilirim adet söktürücü var ou kullanmak için. Düzenim yine şaştı sanırım offg
canım 2 yada 3 farketmiyo o tip şeylere fazla takma kafanı aslında drların ve hemşirelerin seni yönlendiriyo olmadsı lazımdı hangi gün tahlil olacağı falanKızlar bem ilk tüp olcak olursa ama baştan bi tuhaf başladı adetin 2ci günü igneye başlamam gerekirken ben 3 günü başladım tamamen benim salaklığın hep yanlış anladım neyse bide 2 kere kan vermedin lh homonuna bakmak için yani bayramın 2ci günü gitmem gerekiyordu hem kan hem ultrasona Sabah geç kaldım sekreter pazartesi günü gelin dedi ama ultrason icin dedi o bense o gün ve dün kan vermem lazımdı neolcak bilmiyorum yani yarın adetin 9 cu günü sinir oluyorum Ya baştan kötü gitti yani
adetimi bekliyorum canım bende 12 17 arası olmam lazım benim 2 aydır erken erken geliyo hayırlısı bakalımAmin canim insallah.bu gibi doktorlar yuzunden malesef bukadar zaman kaybediyoruz.allah herkesin hakkinda hayirlisini versin.sen naptin hangi asamadasin
Hadi hayirlisi bakalim.herkes sabirsizlikla adet bekliyo desenize.benimde ilk denemem listeye ekleyebilirsinadetimi bekliyorum canım bende 12 17 arası olmam lazım benim 2 aydır erken erken geliyo hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?