2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

Kızlar bem ilk tüp olcak olursa ama baştan bi tuhaf başladı adetin 2ci günü igneye başlamam gerekirken ben 3 günü başladım tamamen benim salaklığın hep yanlış anladım neyse bide 2 kere kan vermedin lh homonuna bakmak için yani bayramın 2ci günü gitmem gerekiyordu hem kan hem ultrasona Sabah geç kaldım sekreter pazartesi günü gelin dedi ama ultrason icin dedi o bense o gün ve dün kan vermem lazımdı neolcak bilmiyorum yani yarın adetin 9 cu günü sinir oluyorum Ya baştan kötü gitti yani

Tedaviye adetin ikinci ya da ucuncu gunu baslaniyor. Ucuncude baslamasinin olumsuz bir tarafi yok benimki de ucuncu gunu basladi. Olumsuz dusunup evrene negatif enerji yayma ne guzel yumurta toplama asamasina yaklasmissin az kaldi bebeklerinin olusmasina:)

Kızlar beni de yazın ikinci deneme için memorial e muayene olmaya gideceğim haftaya inşallah

hiç bi fikrim yok canım ne olur ne olmaz bi test yapsaydın yinede

mesajımda yazını kopyalayamamışım canm.
yarın ola hayrola bakalım:)

bende ekım ayında 2.denememı memorıalde yapacağım ınsallah..adet günüme gore gıdecegım..sanırım ekım 20_22 sı gıbı...

Adet günümü bekliyorum bende büyük ihtimal bu hafta başlarım yani umarım. Bu sefer adetin 2. veya 3. günü gel dediler.

ahhh canım sorma hemen uygulamaya geçiyolar hiç araştırmadan rabbim iyi drların eline düşürsün bizi inş
Amin canim insallah.bu gibi doktorlar yuzunden malesef bukadar zaman kaybediyoruz.allah herkesin hakkinda hayirlisini versin.sen naptin hangi asamadasin

allah bilir canım benim teyze kızı antibiyotik iğne kullanırken kaldı
ama pco varsa sarkmalar falan oluyo

canım 2 yada 3 farketmiyo o tip şeylere fazla takma kafanı aslında drların ve hemşirelerin seni yönlendiriyo olmadsı lazımdı hangi gün tahlil olacağı falan

Amin canim insallah.bu gibi doktorlar yuzunden malesef bukadar zaman kaybediyoruz.allah herkesin hakkinda hayirlisini versin.sen naptin hangi asamadasin
adetimi bekliyorum canım bende 12 17 arası olmam lazım benim 2 aydır erken erken geliyo hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
Kızlar merhabalar kaderdaşlarım.bende Ekim 4 de adet olacağım üç yıla yakındır bebiş için uğraşıyoruz.9 eylülde Acıbadem halkalı fatih şendağ gittik. Alttan baktı. Adettim çok utandım hep kan oldu oralar.Neyse tahlil yapıldı fsh yuksek çıktı onun dışında herşey normaldi maşallah.eşimde Dr sorun yok hep sorun brn de çıkıyo neyse Dr protokol hazırladı ve baskılama yapacağız dedi.9 Eylül gecesi doğum kontrole başladım ve 23 eylülde lukrine başladım.ishal ve karın ağrısı her sabah.13 eylülden beride lekelenmelerim devam ediyor.öncesinde buraya yazmıştım yine 25 miyom aldırdım fatih hocaya.ve yine ona yakışıklı ameliyatı oldum.çok şükür 25 milyondan sonra yakışıklıkta olmadı maşallah.yine onunla devam etmek istedim.umarım olur.ve ilk denemem.yaş 30. Doğal yolla 27 yaşımda hamile kaldım ama keseye göremeden düştü.nasip.Rabbim kucağımızı bol koymasın inşallah hayırlı sağlıklı bebişlerime alırız kucağımıza.ben üç hatta daha fazla embriyo koyun diyeceğim.rahmin taşirmi demiştim Dr A ikizi tamir neden taşıması demişti.Allah yardımcımıx olsub canlarım. İnsanlar bebekleriyle kıskandırmaya çalışıyorlar ben onlardan bıktım öyle yaratıklardan.benim olunca öyle yapmayacağım.çok üzüldüm bu süre zarfında çok.ama yaklaşıyoruz inşallah hepimiz beebişlerimixe :)

Kızlar benim 2 denemem ilk denememde ikizlere hamile kaldım biri karnımda kalp atışları durdu biri dogdu 10 yaşında oldu ben 34 yaşındayım hayırlisi

Merhaba arkadaşlar, heyecanımdan her yere yazıyorum :) Forumda dolaşmaktan helak oldum. Bu cuma yumurta toplama işlemi yapılacak, ekim sonu gibide transfer. Tabi embriyo oluşursa yumurta toplamadan sonra. Acayip bir heyecan var içimde. Forumu geziyorum, tüp bebek tedavisinde çok garip iğneler ilaçlar kullanlar var, ben sadece vitamin ve son adetimle birlikte iğnelere başladım ki burda yazdığınız ilaçlar ile alakası yok gibi. İğnelerimin 7. günü, iğne olurken yan etkilerden bahsetmiş çoğu arkadaşımız, bende hiç biri yok. Doktor bizim iğneleri yanlış mı verdi acaba
BUgün muayenem vardı, yumurtalar 14-15 mm civarı. Doktor cuma gününe 20 mm olur bunlar dedi. Toplamda ultrason ekranında görebildiğim 10-11 yumurta vardı. İçi dolumu çıkar artık boşmu bilemeyeceğim. Off çok garip duygular içeirsindeyim. Bitsede şu süreç artık rahat etsek.

Canın Ekim sonu geç değilmi ben 4 ünde adet olacağım ongün de iğnelerle yumurta çatılarda falan sürse ayın 14 ü oldu. 14 den sonra yumurtalar toplansa 20 si Max 25 gibi transfer olur araştırmalarıma ve hemşirelerin dediklerine göre. Acaba benmi yanlış hesaplıyorum.

herkese merhaba... biz de tedaviye basliyoruz Allahin izniyle bu ilk denememiz.. Muhtemel adet tarihim 1 Ekim heyecandan ölücem Maltepe Üniversitesi Hastanesinde Ümit Özekici'ye gidiyoruz.. Insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olur.. Allahim bizi cok istedigimiz evlatlarimiza saglikla kavuştursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…