2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

..................ilk deneme
Y Yumiyum2015 ................................ilk deneme
@NostaLgi .............................ilk deneme

canım sende bu yolda çok uğraş vermişin rabbim yardımcın olsun emeklerinin karşılığınıda alırsın ibş

Kızlar benim 2 denemem ilk denememde ikizlere hamile kaldım biri karnımda kalp atışları durdu biri dogdu 10 yaşında oldu ben 34 yaşındayım hayırlisi
ne güzel canım allah bağışlasın bi evladın varmış inş ikinci kez anneliği tadarsın rabbim isteyen herkese tattırsın amin

hadi hayırlısı olsun canım
merak ettiğim neden transferin okadar geç olacak donduracaklarmı

mrb canım tedavin hayırlı olsun inş çok az kalmış sana

KIZLAR BU LİSTE İŞİNİ BECEREMEDİM SANIRIM
AYNI SAYFAYA YAZAMADIM BİLEN BİRİLERİ VARSA YARDIMCI OLABİLİRLERMİ DERLİ TOPLU Bİ SAYFADA OLSUN İSTEMİŞTİM ACABA HER SEFERİNDE TEKRARDAN MI YAZMAK GEREKİYO

hadi hayırlısı olsun canım
merak ettiğim neden transferin okadar geç olacak donduracaklarmı
sağol canım, ben irenbeye gidiyorum, orada eğer çok aceleniz yok ise mutlaka dondurulmuşları transfer ediyorlar. Doktorun dediğine göre başarı oranı artıyormuş.

sağol canım, ben irenbeye gidiyorum, orada eğer çok aceleniz yok ise mutlaka dondurulmuşları transfer ediyorlar. Doktorun dediğine göre başarı oranı artıyormuş.
aslında evet donmuş tedavisinde daha çok arkadaş hamiş kaldı burda takip ettiğim hatta ikiz
rabbim en kısa zamanda nasip etsin canımm
test tarihinide yazarsın ilerleyen zamanlarda

aslında evet donmuş tedavisinde daha çok arkadaş hamiş kaldı burda takip ettiğim hatta ikiz
rabbim en kısa zamanda nasip etsin canımm
test tarihinide yazarsın ilerleyen zamanlarda
işallah canım sağol, yumurtaları bir toplatalımda.. :) Geriside gelir sanırım. Çok bunaldım çünkü bu süreçten, gitmeler gelmeler, ilaçlar hem maddi hem manevi tüketiyor insanı. Bir de kocalar delirtince tuzu biberi oluyor. Herkese sabır dilemekten başka bir şey gelmiyor elden.
Test tarihim sanırım kasım gibi olacak. O aman yazarım tekrar bu arada benim ve yumurtaların başına kötü bişi gelmezse

merak etme canım gelmez inş
bu arada bende şunu farkettim her tüp deneyen çiftin eşlerinden şikayeti var benimde öleydi sanırım biraz daha hassas oluyoruz o dönemde biraz daha ilgi bekliyoruz
inş bu kadar uğraşın son bulur arkadaşım

merhaba arkadaşlar.benım bu uçuncu denemem.ılk denemeden bır oğlum var.ıkıncı denemem dondurulmuşlarlaydı ama olmadı.bu uçuncu denemem.yumurtalar toplandı ve donduruldu.ekım sonu transfer var allah ızın verırse.benımde tuplerım tıkalı dış gebelıklerden oturu.

ne güzel bi meleğin varmış rabbim ikincisinide nasip eder inşalllah canım

zahidem70 ........................... ilk deneme
yunu .................................... ikinci deneme
@sasha09 ............................... ikinci deneme
icecreamm .......................... ikinci deneme
L loveandhope
M Minom
asilsoy ...................................ikinci deneme
N nurcan82
S sefam2016 ............................ikinci deneme
tosun788 ..............................ilk deneme
Y Yumiyum2015 ...........................ilk deneme
@NostaLgi ...............................ilk deneme
B birsenbirbenbirdebebek .......üçüncü deneme

Aminnm kızlar inşallah uğur getirir. Birbirimizi haberdar edelim her aşamadan. Ben ankara memorial de yapıcam yine 2 . Denememi benimle aynı yerde deneyecek olan var mı acaba

Aminnm kızlar inşallah uğur getirir. Birbirimizi haberdar edelim her aşamadan. Ben ankara memorial de yapıcam yine 2 . Denememi benimle aynı yerde deneyecek olan var mı acaba
bende kayseri acıbademde denicem canım

Benide yaz benimde ilk denemem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…