..................ilk denemeLİSTEMİZZZZ
zahidem70 .............................. ilk deneme
yunu .............................. ikinci deneme
@sasha09 ............................. ikinci deneme
icecreamm ............................. ikinci deneme
L loveandhope
M Minom
asilsoy .......................................ikinci deneme
N nurcan82
S sefam2016
tosun788
canım sende bu yolda çok uğraş vermişin rabbim yardımcın olsun emeklerinin karşılığınıda alırsın ibşKızlar merhabalar kaderdaşlarım.bende Ekim 4 de adet olacağım üç yıla yakındır bebiş için uğraşıyoruz.9 eylülde Acıbadem halkalı fatih şendağ gittik. Alttan baktı. Adettim çok utandım hep kan oldu oralar.Neyse tahlil yapıldı fsh yuksek çıktı onun dışında herşey normaldi maşallah.eşimde Dr sorun yok hep sorun brn de çıkıyoneyse Dr protokol hazırladı ve baskılama yapacağız dedi.9 Eylül gecesi doğum kontrole başladım ve 23 eylülde lukrine başladım.ishal ve karın ağrısı her sabah.13 eylülden beride lekelenmelerim devam ediyor.öncesinde buraya yazmıştım yine 25 miyom aldırdım fatih hocaya.ve yine ona yakışıklı ameliyatı oldum.çok şükür 25 milyondan sonra yakışıklıkta olmadı maşallah.yine onunla devam etmek istedim.umarım olur.ve ilk denemem.yaş 30. Doğal yolla 27 yaşımda hamile kaldım ama keseye göremeden düştü.nasip.Rabbim kucağımızı bol koymasın inşallah hayırlı sağlıklı bebişlerime alırız kucağımıza.ben üç hatta daha fazla embriyo koyun diyeceğim.rahmin taşirmi demiştim Dr A ikizi tamir neden taşıması demişti.Allah yardımcımıx olsub canlarım. İnsanlar bebekleriyle kıskandırmaya çalışıyorlar ben onlardan bıktım öyle yaratıklardan.benim olunca öyle yapmayacağım.çok üzüldüm bu süre zarfında çok.ama yaklaşıyoruz inşallah hepimiz beebişlerimixe :)
tabiki canım ilerleyen zamanlarda tarih atarız test tarihlerimizi inşHadi hayirlisi bakalim.herkes sabirsizlikla adet bekliyo desenize.benimde ilk denemem listeye ekleyebilirsin
ne güzel canım allah bağışlasın bi evladın varmış inş ikinci kez anneliği tadarsın rabbim isteyen herkese tattırsın aminKızlar benim 2 denemem ilk denememde ikizlere hamile kaldım biri karnımda kalp atışları durdu biri dogdu 10 yaşında oldu ben 34 yaşındayım hayırlisi
hadi hayırlısı olsun canımMerhaba arkadaşlar, heyecanımdan her yere yazıyorum :) Forumda dolaşmaktan helak oldum. Bu cuma yumurta toplama işlemi yapılacak, ekim sonu gibide transfer. Tabi embriyo oluşursa yumurta toplamadan sonra. Acayip bir heyecan var içimde. Forumu geziyorum, tüp bebek tedavisinde çok garip iğneler ilaçlar kullanlar var, ben sadece vitamin ve son adetimle birlikte iğnelere başladım ki burda yazdığınız ilaçlar ile alakası yok gibi. İğnelerimin 7. günü, iğne olurken yan etkilerden bahsetmiş çoğu arkadaşımız, bende hiç biri yok. Doktor bizim iğneleri yanlış mı verdi acaba
BUgün muayenem vardı, yumurtalar 14-15 mm civarı. Doktor cuma gününe 20 mm olur bunlar dedi. Toplamda ultrason ekranında görebildiğim 10-11 yumurta vardı. İçi dolumu çıkar artık boşmu bilemeyeceğim. Off çok garip duygular içeirsindeyim. Bitsede şu süreç artık rahat etsek.
mrb canım tedavin hayırlı olsun inş çok az kalmış sanaherkese merhaba... biz de tedaviye basliyoruz Allahin izniylebu ilk denememiz.. Muhtemel adet tarihim 1 Ekim heyecandan ölücem Maltepe Üniversitesi Hastanesinde Ümit Özekici'ye gidiyoruz.. Insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olur.. Allahim bizi cok istedigimiz evlatlarimiza saglikla kavuştursun insallah
sağol canım, ben irenbeye gidiyorum, orada eğer çok aceleniz yok ise mutlaka dondurulmuşları transfer ediyorlar. Doktorun dediğine göre başarı oranı artıyormuş.hadi hayırlısı olsun canım
merak ettiğim neden transferin okadar geç olacak donduracaklarmı
aslında evet donmuş tedavisinde daha çok arkadaş hamiş kaldı burda takip ettiğim hatta ikizsağol canım, ben irenbeye gidiyorum, orada eğer çok aceleniz yok ise mutlaka dondurulmuşları transfer ediyorlar. Doktorun dediğine göre başarı oranı artıyormuş.
işallah canım sağol, yumurtaları bir toplatalımda.. :) Geriside gelir sanırım. Çok bunaldım çünkü bu süreçten, gitmeler gelmeler, ilaçlar hem maddi hem manevi tüketiyor insanı. Bir de kocalar delirtince tuzu biberi oluyor. Herkese sabır dilemekten başka bir şey gelmiyor elden.aslında evet donmuş tedavisinde daha çok arkadaş hamiş kaldı burda takip ettiğim hatta ikiz
rabbim en kısa zamanda nasip etsin canımm
test tarihinide yazarsın ilerleyen zamanlarda
merak etme canım gelmez inşişallah canım sağol, yumurtaları bir toplatalımda.. :) Geriside gelir sanırım. Çok bunaldım çünkü bu süreçten, gitmeler gelmeler, ilaçlar hem maddi hem manevi tüketiyor insanı. Bir de kocalar delirtince tuzu biberi oluyor. Herkese sabır dilemekten başka bir şey gelmiyor elden.
Test tarihim sanırım kasım gibi olacak. O aman yazarım tekrar bu arada benim ve yumurtaların başına kötü bişi gelmezse
ne güzel bi meleğin varmış rabbim ikincisinide nasip eder inşalllah canımmerhaba arkadaşlar.benım bu uçuncu denemem.ılk denemeden bır oğlum var.ıkıncı denemem dondurulmuşlarlaydı ama olmadı.bu uçuncu denemem.yumurtalar toplandı ve donduruldu.ekım sonu transfer var allah ızın verırse.benımde tuplerım tıkalı dış gebelıklerden oturu.
rica ederim canım ne demek ilerleyen zamanlarda daha güzel ve bol hamişli listemiz olur inşListemiz hayırlı olsun herkes hayırlı haberler alırr bol bebekli topik olur inşallah icecreamm teşekkürler
bende kayseri acıbademde denicem canımAminnm kızlar inşallah uğur getirir. Birbirimizi haberdar edelim her aşamadan. Ben ankara memorial de yapıcam yine 2 . Denememi benimle aynı yerde deneyecek olan var mı acaba
Benide yaz benimde ilk denemem:)zahidem70 ........................... ilk deneme
yunu .................................... ikinci deneme
@sasha09 ............................... ikinci deneme
icecreamm .......................... ikinci deneme
L loveandhope
M Minom
asilsoy ...................................ikinci deneme
N nurcan82
S sefam2016 ............................ikinci deneme
tosun788 ..............................ilk deneme
Y Yumiyum2015 ...........................ilk deneme
@NostaLgi ...............................ilk deneme
B birsenbirbenbirdebebek .......üçüncü deneme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?