mrb canım ilk denemen hayırlı olsun senide listemize ekliyim gelişmelerden haberdar ederiz birbirimizi olurmukızlar merhaba bizde ekim ayında gazi üniversitesine gitmeyi düşünüyoruz hayırlısı olur inşallah hakkımızda bizimde ilk denememiz daha önce 1 aşılama var gaziye giden arkadaşlar varmı yada bilgisi olan kararımızı değiştiredebiliriz şehir dısından gelicez
canım senin kaçıncı denemendi listeye ekleyeyim hemen boş kalmasın kızzz karşısı :)valla canım benim inancım tüm erkeklerin az yada çok öküzgillerle akraba olduğu yönünde. Sabrediyolar sabrediyorlar tam böyle olayın en hassas en abuk noktasında içlerindeki odunluk çıkıveriyor. Sen yaşamazsın umarım. Yada eşin daha dayanıklıdır işallah.
mrb canım yumurtalar toplandımıMerhaba arkadaşlar ben suan başladım ikinciyi denemeye. Kısmetse ekim başı gibi transfer olucak.
Dondurulmuş embriyolarımı denicem canım kısmet olursa :)mrb canım yumurtalar toplandımı
inşallah canım yaaa donmuşda şansın dahada oluyo sanki çift mi embriyomuDondurulmuş embriyolarımı denicem canım kısmet olursa :)
Inşallah canım çift embriyo olucak. Bu sefer umutluyum. Cuma günü randevum var transfer günü belli olucak.inşallah canım yaaa donmuşda şansın dahada oluyo sanki çift mi embriyomu
inşallah canımInşallah canım çift embriyo olucak. Bu sefer umutluyum. Cuma günü randevum var transfer günü belli olucak.
Benim kanallarım tıkalı. 3. Gün 9 embriyom var. Bu defa 4 embriyom çözülecek. Inşallah canım burada paylasırım güzel haberleri :)inşallah canım
umutlu olman çok güzel transfer tarihin belli olunca test tarihinde belli olur hemen listenin karşısına yazarız test tarihinide senle birlikte heyecanla bekleriz bizde
sizde sorun neydi canım bide kaçıncı gün embriyosuydu
ne güzel canım baya embriyo varmış benim 18 toplandı hiç dondurmaya kalmadı şimdi sil baştan yapıcaz herşeyi bizimde şimdiye kadar sebepsiz dendiBenim kanallarım tıkalı. 3. Gün 9 embriyom var. Bu defa 4 embriyom çözülecek. Inşallah canım burada paylasırım güzel haberleri :)
a.s biçok kişi adetini beklemede bu topikte canım hoşgeldin birlikte gün sayalımmmSelamın aleykum arkadaslarr.. bende ekim ayındakı adet gununu bekleyenlerdenımm..
Benimde 30 yumurta toplandı ama ölüyordum. O yüzden ilk denemem negatifti. Benimle aynı anda yaptıran kadının 1 embriyosu vardi pozitif sonuclandı. Bu tamamen kısmet işi.ne güzel canım baya embriyo varmış benim 18 toplandı hiç dondurmaya kalmadı şimdi sil baştan yapıcaz herşeyi bizimde şimdiye kadar sebepsiz dendi
tabiki canım hayırlısı haftaya ankaradayız büyük ihtimalle ilk muayene inşallah hayırlı olur bakalımmrb canım ilk denemen hayırlı olsun senide listemize ekliyim gelişmelerden haberdar ederiz birbirimizi olurmu
hosbulduk canım ınsaallahh.. adet gunlerınız ne zaman hayırlısıyla bı aksılık olmazsaa.s biçok kişi adetini beklemede bu topikte canım hoşgeldin birlikte gün sayalımmm
aynen öle canım kısmet işi bu rarda ben 18e zor dayandım baya bi kendime gelemedim sen iyi dayanmışsın canım dr ohss olmandan korktum demiştiBenimde 30 yumurta toplandı ama ölüyordum. O yüzden ilk denemem negatifti. Benimle aynı anda yaptıran kadının 1 embriyosu vardi pozitif sonuclandı. Bu tamamen kısmet işi.
kesınlıkle cnm Allah OL dediği anda ımkansız mumkun oluyor.. ınsallah hepımıze nasıp etsın RabbımBenimde 30 yumurta toplandı ama ölüyordum. O yüzden ilk denemem negatifti. Benimle aynı anda yaptıran kadının 1 embriyosu vardi pozitif sonuclandı. Bu tamamen kısmet işi.
yumurta toplama ıslemı cok mu zor : (aynen öle canım kısmet işi bu rarda ben 18e zor dayandım baya bi kendime gelemedim sen iyi dayanmışsın canım dr ohss olmandan korktum demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?