2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

mrb bayanlar bugun test gunumdu ve sonuc 5.88 bende negatıf dıe uzulup eve geldım.zaten 8.ci gunu ıdrar testımde negatıftı..ama bazı arkadaslarım gec dollenme olabılır dedı....tup bebekte gec dollenme olabılır mı sonucta 5ın ustunde suan
BU SONUC YUKSEK zaten doktora sordunuz mu peki

Kızlar gunaydin 8.gundeyiz bitsin artık bir saniye de bir rakamla hayat değişsin Rabbim herkesi mutlu etsin

BU SONUC YUKSEK zaten doktora sordunuz mu peki
mrb canım 5.88 i gorunce negatıf dıe moralım bozuldu...hemsıresı gordu kapıda sonuc aldın mı dedı evet negatıf dedım hımmm dedı gttı...sonra kapıda bekledım bekledım drun odasındakı hasta cıkmadı.....bende eve geldım

mrb canım 5.88 i gorunce negatıf dıe moralım bozuldu...hemsıresı gordu kapıda sonuc aldın mı dedı evet negatıf dedım hımmm dedı gttı...sonra kapıda bekledım bekledım drun odasındakı hasta cıkmadı.....bende eve geldım
Ay durdum yerde moralini bozma 12. Gün dolmuş muydu

Ay durdum yerde moralini bozma 12. Gün dolmuş muydu
evet dun du canım transfer sonrası gunum...ama azonce hastaneden aradılar gel dr bey goruscek dıe dedım hayırdır...yaa buarada benım 5.88 cıktı yuksk sımdılık sınıra gore gec tutunma olabılır mı dedım hemsıre dedı yok...suan sende gebelık olusmus ama kımyasal dedı...ıster ogleden snra gel dedı ıstersen yarın gel kan testıde verırsın dedı..nasıp canım hersey

evet dun du canım transfer sonrası gunum...ama azonce hastaneden aradılar gel dr bey goruscek dıe dedım hayırdır...yaa buarada benım 5.88 cıktı yuksk sımdılık sınıra gore gec tutunma olabılır mı dedım hemsıre dedı yok...suan sende gebelık olusmus ama kımyasal dedı...ıster ogleden snra gel dedı ıstersen yarın gel kan testıde verırsın dedı..nasıp canım hersey[/QUOTE
Sen elinden geleni yaomissin arkadasim Rabbim hayirlisini versin diyelim üzüldüm inşallah hayirli daha hayirli gebeliklerin olur

6.gune merhaba umutsuz seruvenim devam ediyo hicbisey hissetmemekle beraber artik bu ilaclardan nefret eder oldum agrasiflesmeye basladim bitsin artik :KK47:

mrb bayanlar bugun test gunumdu ve sonuc 5.88 bende negatıf dıe uzulup eve geldım.zaten 8.ci gunu ıdrar testımde negatıftı..ama bazı arkadaslarım gec dollenme olabılır dedı....tup bebekte gec dollenme olabılır mı sonucta 5ın ustunde suan
8. gün cok erken canim. 12. 13. günden önce test yapmayin lütfen. Moral bozmaktan baska bisey olmuyor.

8. gün cok erken canim. 12. 13. günden önce test yapmayin lütfen. Moral bozmaktan baska bisey olmuyor.
yok canım 8.gun evde test yaptım ıdrar testım negatıftı...dunde asıl test gunumdu 5.88 cıktı...tekrar kan testı yapılcak ama kımyasal gebelık olmus sonucum

Evet canim bir an önce öğrenip hayatımıza devam edelim eve tikildik artık yürüyüşe cikiom evde belirti aramaktan delircm

Arkadaşlar hep yattiniz mi hic kalkandan ben dun transfer oldu öğretmenim ok ula gitmüyorum zararoesi gününe kadar ama evde sürekli yatakta yatmiyirum kalkip dolanuyorum yemeğimi alip geliyorum yatakta oturarak yiyorum acaba bi akincasi var mi :KK76:

Arkadaşlar hep yattiniz mi hic kalkandan ben dun transfer oldu öğretmenim ok ula gitmüyorum zararoesi gününe kadar ama evde sürekli yatakta yatmiyirum kalkip dolanuyorum yemeğimi alip geliyorum yatakta oturarak yiyorum acaba bi akincasi var mi :KK76:
Yok be canjm 3 gün dikkat et yeter ben dışarı cikiom ıgneye gidiom

Back
X