2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar ayakkabı alırsam kaç numara alıcam

evet eşim askeri personel bizde tayin çıkınca diyorduk ama hayırlısı böyleymiş demek ki :)

Tekrar paylaş bakalım . Ben daha kıyafet namına hiçbirşey almadım tatlım alacağım ama

kızlar bebişlerinizin hareketlerini hissediyor musunuz? ben sanırım hala hissetmiyorum yada nasıl bişey olduğunu bilmiyorum ondan..

sen nerelisin cnm benim anne tarafı malatyalı ananem kızımı tuzlayalım diye tutturmuştu tuzladı rahatladı
bizde Denizliliyiz iki tarafta aynı annem çok ısrar etmez sanırım ablamın kızlarını tuzlu su ile yıkamışlardı ama benim kaynananın dediği dediktir tuzlar rahatlar artık neyse bende kaynana olcam bişiy demiyeyim dimi

bende ısıtıcı ve sterilizatör alacağım canım ..

canım bu aventin biberonundan bende alıcam ama çook çeşit var ben bilemiyorum hangi boyunu vb almalıyız şu yenidogan seti ni alsam yeter mi acaba

daha vakit var ama emin olamıyorum avent için çok iyi diyorlar fırsat bulursam biraz fiyat araştırması yapayım burda joker nerde var bilmiyorum

bi zararı yok cnm o yüzden sıkma kendini bunun için bırak yapsın sonuçta onunda torunu.. aynen öyle zamanı gelince biz de kaynana olacağız ne ekersek onu biçeriz deyip geleceğe yatırım yapmak lazım

bi zararı yok cnm o yüzden sıkma kendini bunun için bırak yapsın sonuçta onunda torunu.. aynen öyle zamanı gelince biz de kaynana olacağız ne ekersek onu biçeriz deyip geleceğe yatırım yapmak lazım
doğru söylüyorsun lohusalık döneminde çok rahat olmalıyım kim ne isterse onu yapsın sitres yok

kaynanamla oturup gelinimi çekiştirmekte varmış kısmette ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…