- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
sana özelden yazdım cnm bakarsın.. umarım faydam olur
Ya inan okuyunca çok üzüldüm canım benim. Eşinde anlayışsızmış biraz. Hamilelikte en ufak kelimeler insanı kırıyor gerçekten. Eşin bugün arayı bulur belki, karşılıklı oturur konuşursunuz. Belki o da gün içerisinde stresli zamanlar geçirmiştir. Sıkma canını lütfen canım bebeğini düşün. O da üzülüyor inan ki. Annesinin huzursuzluğunu hissediyor. Üzülmemeye çalış ne diyeceğimi de bilemedim yasağol canım.
kızlar dün eşimde ufacık bir sebepden büyük bir kavga ettik, komşuya gittim eve geldiğinde komşudaydım arayınca geldim orda burda sürtüyorsun dedi zaten kaldığım şehirde hiç akrabam yok sadece 3 tane komşu var onlarda ayda bir görüşebiliyoruz bütün gün evdeyim agza alınmıcak şeyler dedi bana kardeşlerinin tırnağı olamazmışım zaten bütün gün evdeyim kafayı yemek üzereyim laf anlatamıyordum sinirden elimde cam su şişesi vardı onu sehpaya vurdum tuzla buz oldu. okadar üstüme geliyor ki her şeyi kırıp dökesiim geliyor. bugün normalde istanbul a gitcektik, götürmicem seni dedi ailenin yanına doğuma da göndermicem dedi, bütün gece ağladım ve dediği şey sadece kırıp döktün yetmedi mi yat uyu dedi, kimseye anlatamıyorum bari buraya yazayım içimi dökeyim,
Çekilen röntgen cihazına bağlı canım. başımızın etrafında dönen cihazlar. normal röntgenle eşdeğerdir.
Amacım sence üzmek mi bunu mu anladın bu mesajdan daha önce de belirttim kendi doktoruna danışarak çekilmeli. Ben akşama kadar röntgen ceken bi insandım hamileliğime kadar taki. Amacım burdaki insanları bilgilendirmek. Çekilmesi doğru değil. Biz bulunduğumuz kattan hamileleri çıkartıyorduk düşünebiliyor musun???Canım arkadaş çektirsem mi diye sormamıştı, çektirmek durumunda kaldım ama içim içimi yiyor demişti. Yazdığınız cevap daha da üzmekten başka birşeye yaramadı ki doktorumun söylediği röntgen işini abartmadığımız sürece vücudumuzdaki
Ya inan okuyunca çok üzüldüm canım benim. Eşinde anlayışsızmış biraz. Hamilelikte en ufak kelimeler insanı kırıyor gerçekten. Eşin bugün arayı bulur belki, karşılıklı oturur konuşursunuz. Belki o da gün içerisinde stresli zamanlar geçirmiştir. Sıkma canını lütfen canım bebeğini düşün. O da üzülüyor inan ki. Annesinin huzursuzluğunu hissediyor. Üzülmemeye çalış ne diyeceğimi de bilemedim ya
Hayır yanlış anladın arkadaşım. Demin mesajım yarım gitti yanlışla cevaplaya başmışımAmacım sence üzmek mi bunu mu anladın bu mesajdan daha önce de belirttim kendi doktoruna danışarak çekilmeli. Ben akşama kadar röntgen ceken bi insandım hamileliğime kadar taki. Amacım burdaki insanları bilgilendirmek. Çekilmesi doğru değil. Biz bulunduğumuz kattan hamileleri çıkartıyorduk düşünebiliyor musun???
sıkma canını yaaa...erkekleri anlamak bazen gerçekten zor..bebişi düşün ve mutlu ol..hassas bi dönemdeyiz bidesağol canım.
kızlar dün eşimde ufacık bir sebepden büyük bir kavga ettik, komşuya gittim eve geldiğinde komşudaydım arayınca geldim orda burda sürtüyorsun dedi zaten kaldığım şehirde hiç akrabam yok sadece 3 tane komşu var onlarda ayda bir görüşebiliyoruz bütün gün evdeyim agza alınmıcak şeyler dedi bana kardeşlerinin tırnağı olamazmışım zaten bütün gün evdeyim kafayı yemek üzereyim laf anlatamıyordum sinirden elimde cam su şişesi vardı onu sehpaya vurdum tuzla buz oldu. okadar üstüme geliyor ki her şeyi kırıp dökesiim geliyor. bugün normalde istanbul a gitcektik, götürmicem seni dedi ailenin yanına doğuma da göndermicem dedi, bütün gece ağladım ve dediği şey sadece kırıp döktün yetmedi mi yat uyu dedi, kimseye anlatamıyorum bari buraya yazayım içimi dökeyim,
bende çektirmem gerekti göğüs doktoru çekmem demişti..çektirmemiştim.ama kendi doktorum abartmasınlar ya kocaman oldular artık ne zararı olcak çelik yelek olduktan sonra demişti..kalıplaşmış şeyler var kafamızda dönüp duruyor.Canım arkadaş çektirsem mi diye sormamıştı, çektirmek durumunda kaldım ama içim içimi yiyor demişti. Yazdığınız cevap daha da üzmekten başka birşeye yaramadı ki doktorumun söylediği röntgen işini abartmadığımız sürece yani vücudumuza radyasyonu çok fazla almadığımız sürece kurşun yelekle çektirdikten sonra zararı yokmuş.
Hatta senin cevabından sonra ben de merak ettim ve bulduğum bir linki paylaşayım:
http://www.dr-hsenyurt.com/gebelikte-rontgen.html
Ben de dahiliyede çektirmek zorunda kalabilirim çünkü kronik rahatsızlığım var. Kan tahlilime göre röntgene göndereceği duruma daha bu zamana kadar 3 kere geldim. Ha gerek kalmadı çok şükür ama gerek kalırsa da bilmek istiyordum. Yani bir kere iki kere ciğer yada diş röntgenine girmek zararlı değilmiş tabi kurşun yelek giymek koşuluyla :)
Amacım sence üzmek mi bunu mu anladın bu mesajdan daha önce de belirttim kendi doktoruna danışarak çekilmeli. Ben akşama kadar röntgen ceken bi insandım hamileliğime kadar taki. Amacım burdaki insanları bilgilendirmek. Çekilmesi doğru değil. Biz bulunduğumuz kattan hamileleri çıkartıyorduk düşünebiliyor musun???
vallaa koca prof dedi bana abartmasınlar..sonuçta hergün çekilmiyor.ihtiyaç dahilinde zorunluysa bide keskin cevaplar yanlış benceAmacım sence üzmek mi bunu mu anladın bu mesajdan daha önce de belirttim kendi doktoruna danışarak çekilmeli. Ben akşama kadar röntgen ceken bi insandım hamileliğime kadar taki. Amacım burdaki insanları bilgilendirmek. Çekilmesi doğru değil. Biz bulunduğumuz kattan hamileleri çıkartıyorduk düşünebiliyor musun???
Şu an mothercare'de 22-23-24 nisana %25 indirim, e-bebek'te her 250 TL'ye 100 TL indirim var diye aklımda...joker de indirim var diyodun ondan başka indirim olan yerler var mı?
oyyy..eşinin mesleği nedir ..ne demek hediyeleri ver..sanırım genel anlamda bi sıkıntı varmış değilmi evliliğinizde...vekilöğretmenlik falan yapamıyormusun pekiyok canım bizimkinin arayı bulmak gibi özelliği yok dün bana aldığı hediyeleri de geri istedi telefon u falan da verdim. tabi bütün parayı o kazandığı için böyle olaylar patlak verince çıkıyor ortaya, hamile olmamım bi önemi yok onun için hep ailesinden sonra geliyorum ben hep dış kapı mandalı , çocuk olunca da çalışamayacağım zaten doğru düzgün mesleğim yok tarih öğretmeniyim ama atanamadım öyle, çalışsam belki bukadar ezilmezdim neyse çekilcek çilem var çekiyorum sizi de üzdüm hakkınınız helal edin
Canım benim ece üzülme lütfen. Bende 20.haftamın içinde anca hissettim. Bak kaçıncı haftadayım hareketlerini anca net ayırt edebiliyorum. Kattinin dediği gibi sebep plesanta olabilir , iç karın zarı kalın olabilir ayırt edemiyor da olabilirsin. Doktorum 20.haftdan sonra hareketlerini ancak hissedebilirsin dedi. Erken hisseden anneler de var elbet ama kişiden kişiye değişiyor. Şöyle düşün hepimiz hamileliğimizi bile aynı geçirmiyoruz. Sakin ol canım benim doktorun yardımcı olacaktır. Bende geç hisseden bir anneyim .
O suan evimde yok olmazsa gidip alayyim dicem ama kalkabilirsem Insalahh teşekkür ederim canimmelma kabuğu kaynat içebilirsen.kırmızı elma
hemen 170 alo sgk hattının ara olanı biteni anlat ve nasıl bir yol izlemen gerektiğini sor cnm.. hamileyken yasal olarak 7 buçuk saatten fazla çalıştıramazlar mesela o hakkını kullanmak istediğini belirt iş yerine en azından fazla kalmamış olursun.. ayrıca hamile halinle işten çıkarırlarsa tüm tazminatlarını alma hakkına sahipsin sakın bişey imzalama bu süre içinde.. ve eğer sigortan asgariden yatıyorsa ama daha fazla ücret alıyorsan onuda belirt sgk görevlilerine.. haklarını öğren ve korumaya al kendini.. doğum paranı alıncada istifa edersin.. bir muhasebeci olarak şimdilik tavsiyem bu sgk ile konuş anlamadığın bişey olursa bana özelden yaz cnm..Kızlar günaydın. Dün bölge müdürüm benimle konuşarak yeni bir organizasyon yapısına gittiklerini ve burda bana yer olmadığını söyleyerek beni işten çıkarttı. "Frekansımız" tutmamış kadınla öyle söyledi. 2 ay önce geldi bu kadın müdür olarak. Beni sevmediği apaçık belliydi davranışlarından. Ama hamile halimle çıkaracaklarını düşünmemiştim. Zaten doğumdan sonra dönmeyi düşünmüyordum. Dava açacağımı söyledim, keşke tamam diyip çıksaydım da öyle açsaydım davayı. Sonra da beni mali işler müdürü aradı yarın işinin başında ol yoksa işe mazeretsiz gelmemekten çıkarırım hiçbirşey alamazsın dedi. Şimdi dava açmamam için ellerinden geleni yapacaklar. Ama ben burda daha fazla çalışmak istemiyorum. Ne yapıcam kızlar bana bir yol gösterin
sağol canım.
Şu an mothercare'de 22-23-24 nisana %25 indirim, e-bebek'te her 250 TL'ye 100 TL indirim var diye aklımda...
Tesekkur ederim canim bugun biraz daha iyiyim.ana gibi yar olmazmis.Bugun yikadi beni :) dr gidicem ogleden sonraGeçmiş olsun canım benim dikkat et kendine ....
Ya olur mu öyle şey . Biz yeri geliyor sıkıntılarımızı paylaşıyoruz ,yeri geliyor bebeklerimizi konuşuyoruz yeri geliyor geyik yapıyoruz. Helal olsun tabi ki ama üzülme lütfen . Tabi böyle diyorum ama üzüleceksin biliyorum ben . Eşine şuan çok kızıyorum hakikaten. Bak ne kadar güzel eğitimcisin ayrıca . Eşinle oturup konuşmanı öneririm , sıkıntılarını kendisine aktarmanı. Bir taraf mutsuzken hayat çekilmez. Evlenirken iki kişi evleniyoruz da , sorun olduğunda neden tek taraf çeksin ki sıkıntıyı. Hiç kendini umutsuzluğa kaptırıp, çalışamıyorum vs deme. Eğitimli , bilgili aklı başında bir insansın. Bu sorunlar da çözülecektir. Öpüyorum seniyok canım bizimkinin arayı bulmak gibi özelliği yok dün bana aldığı hediyeleri de geri istedi telefon u falan da verdim. tabi bütün parayı o kazandığı için böyle olaylar patlak verince çıkıyor ortaya, hamile olmamım bi önemi yok onun için hep ailesinden sonra geliyorum ben hep dış kapı mandalı , çocuk olunca da çalışamayacağım zaten doğru düzgün mesleğim yok tarih öğretmeniyim ama atanamadım öyle, çalışsam belki bukadar ezilmezdim neyse çekilcek çilem var çekiyorum sizi de üzdüm hakkınınız helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?