hayır canım yanlış biliyorsun 472 tl değil 390-400 tl arası bende her ay yatırıyorum işçilerin sgklarını.. ayrıca işten çıkmış primi ödenmeyen biri doğum ücreti alamaz 16 hafta iznin bitişinde işe geri dönersin iş yeri bildirge verir geri döndüğüne dair ve gidip paranı alırsın.. eğer öyle olsaydı şimdi çıkardım işten nede olsa paramı alacağım diye ne yazıkk ki yok öyle bir sgk düzeni..Bende aylık asgarî ücrete göre ödenen sigorta primi 472 tl diye biliyorum ama cokta emin değilim. Eşim mali müşavir ona bir sorayım. Ayrıca doğum iznine çıktıktan sonra herhangi bir sebeple işten çıksan ya da çıkarılsan dahi doğum parası almayı hakediyorsun diyebiliyorum
insallah bu kadar aci olmaz canim, hemsirenin eli hafif olsa da asinin kendisi aci veriyor sanirim,+belki vucut buna da alismistirSnada geçmş olsun canm doktor bana dozunu söylemedi ama çok fena yaktı halada agryo bitane dha aşımız war 4hafta snra sanırım inş bukadar yakmaz o xs
Insallah birsey olmamistir canim, once endiselenme daha fazla ve mumkunse bir doktora git hemenKızlar kan gördüm çok korkuyorum dün çok üzüldüm ew sahbyle kavga ettm merkze kdr yürüyerek gttim napcam blmıorym xs
çok sevindim herşeyin yolunda olmasına daraltma içini gereksiz yere bebişinde etkilenir, bak ne güzel bahar geldi günler uzadı sağlıklıyız çok şükür de kendini motive et ecemgünaydın kızlar dün akşam kontrolüm vardı oğluşum 21 cm 300 gr olmuş doktor çok güzel dedi bu arada şimdiye kadar 3 kilo almışım tam doktor gayet iyi aynen devam dedi haftaya hemen al detaylı ultrason randevunu geciktirme dedi birde kalsiyum ve d vit. verdi ağrım yok dedim ama içmezsen olucak dedi şimdilik benden bu kadar allaha şükür doktor herşey güzel görünüyor dedi ama içimde bi daralma var nedense
Bebehimi hissettm yaşıyo hareketli ama nden kan geldi özele param yok suan dewlete gtsem bütün gün bekletyolar çok aşırı kan gelmedi inş bşey olmaz xsInsallah birsey olmamistir canim, once endiselenme daha fazla ve mumkunse bir doktora git hemen
cnm bnm de 15 gün önce cokaz kanamm oldu dra gittim biseyyok dedi. Boyle ufak lekelemelerden biseyolmaz dedi.Bebehimi hissettm yaşıyo hareketli ama nden kan geldi özele param yok suan dewlete gtsem bütün gün bekletyolar çok aşırı kan gelmedi inş bşey olmaz xs
Sagol canm blglendrdgn için kanamaö çok gelrse gidicem şimdi az geldi bde Allahtan benmki haraketli istedğim an duyabiiliyorum sagol canm tekrar içimi rahatlattıncnm bnm de 15 gün önce cokaz kanamm oldu dra gittim biseyyok dedi. Boyle ufak lekelemelerden biseyolmaz dedi.
önemli değil cnm.evt bebis in hareketlenmesi çok güzel bisey.yasadigini anlayabilmekSagol canm blglendrdgn yasadigini ö çok gelrse gidicem şimdi az geldi bde Allahtan benmki haraketli istedğim an duyabiiliyorum sagol canm tekrar içimi rahatlattın
günaydın tatlı anneler.. nihayet bugün ayrıntılı ugs giriyorum, umarım herşey yolundadır içerde
çok sevindim herşeyin yolunda olmasına daraltma içini gereksiz yere bebişinde etkilenir, bak ne güzel bahar geldi günler uzadı sağlıklıyız çok şükür de kendini motive et ecem
amin canım hepimizin güzel geçer inşallah yazarım dr çıkınca öğleden sonra randevum..yaa öle de cnm ne biliim detaylıya da girdikten sora rahatlicam herhalde çok dua ediorum bi sıkıntı çıkmasın die insan herşeyi kafasına takıp dert edio istem dışı inş seninkide güzel geçer :)
Sagol canm bdhaki gdşmde sorcam doktora Allah razı olsunönemli değil cnm.evt bebis in hareketlenmesi çok güzel bisey.yasadigini anlayabilmekbenim dr um plesentan biraz onde oyuzden olabilir dedi.belki seninde oyle bi durymdur
çok güzel oluyor hareketleri ben ne zaman elimi koysam oynamayı bırakıyor elimi çekince yine tepiniyor içerde dokununca korkuyor mu ne anlamadım o yüzden eşimde sadece 2-3 kez hissedebildi..Ya kızlar ben bebeğimhissediyorum artık ,daha sık hemde ,ya böyle alttan alttan vuruyor ,elimi karnıma Koyuncu vurduğunu hissediyorum :)şimdiden böle ,ya gece 3gibi vc ye kalktım :)dönünce uyutmadı kızım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?