2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
günaydın kızlar dün akşam kontrolüm vardı oğluşum 21 cm 300 gr olmuş doktor çok güzel dedi bu arada şimdiye kadar 3 kilo almışım tam doktor gayet iyi aynen devam dedi haftaya hemen al detaylı ultrason randevunu geciktirme dedi birde kalsiyum ve d vit. verdi ağrım yok dedim ama içmezsen olucak dedi şimdilik benden bu kadar allaha şükür doktor herşey güzel görünüyor dedi ama içimde bi daralma var nedense

hayır canım yanlış biliyorsun 472 tl değil 390-400 tl arası bende her ay yatırıyorum işçilerin sgklarını.. ayrıca işten çıkmış primi ödenmeyen biri doğum ücreti alamaz 16 hafta iznin bitişinde işe geri dönersin iş yeri bildirge verir geri döndüğüne dair ve gidip paranı alırsın.. eğer öyle olsaydı şimdi çıkardım işten nede olsa paramı alacağım diye ne yazıkk ki yok öyle bir sgk düzeni..

Snada geçmş olsun canm doktor bana dozunu söylemedi ama çok fena yaktı halada agryo bitane dha aşımız war 4hafta snra sanırım inş bukadar yakmaz o xs
insallah bu kadar aci olmaz canim, hemsirenin eli hafif olsa da asinin kendisi aci veriyor sanirim,+belki vucut buna da alismistir

Kızlar kan gördüm çok korkuyorum dün çok üzüldüm ew sahbyle kavga ettm merkze kdr yürüyerek gttim napcam blmıorym xs

Günaydın annisler biz bugun detaylı ultrason a girdik kızımın parmaklarını kalbini ayaklarını her yerini gördüm maşallah hiçbir sıkıntı yok şimdi kendi doktoruma muayene olucam bekliyorum inşallah sizlerde güzel haberler alırsınız Allah m hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar kan gördüm çok korkuyorum dün çok üzüldüm ew sahbyle kavga ettm merkze kdr yürüyerek gttim napcam blmıorym xs
Insallah birsey olmamistir canim, once endiselenme daha fazla ve mumkunse bir doktora git hemen

çok sevindim herşeyin yolunda olmasına daraltma içini gereksiz yere bebişinde etkilenir, bak ne güzel bahar geldi günler uzadı sağlıklıyız çok şükür de kendini motive et ecem

Insallah birsey olmamistir canim, once endiselenme daha fazla ve mumkunse bir doktora git hemen
Bebehimi hissettm yaşıyo hareketli ama nden kan geldi özele param yok suan dewlete gtsem bütün gün bekletyolar çok aşırı kan gelmedi inş bşey olmaz xs

Bebehimi hissettm yaşıyo hareketli ama nden kan geldi özele param yok suan dewlete gtsem bütün gün bekletyolar çok aşırı kan gelmedi inş bşey olmaz xs
cnm bnm de 15 gün önce cokaz kanamm oldu dra gittim biseyyok dedi. Boyle ufak lekelemelerden biseyolmaz dedi.

cnm bnm de 15 gün önce cokaz kanamm oldu dra gittim biseyyok dedi. Boyle ufak lekelemelerden biseyolmaz dedi.
Sagol canm blglendrdgn için kanamaö çok gelrse gidicem şimdi az geldi bde Allahtan benmki haraketli istedğim an duyabiiliyorum sagol canm tekrar içimi rahatlattın

Sagol canm blglendrdgn yasadigini ö çok gelrse gidicem şimdi az geldi bde Allahtan benmki haraketli istedğim an duyabiiliyorum sagol canm tekrar içimi rahatlattın
önemli değil cnm.evt bebis in hareketlenmesi çok güzel bisey.yasadigini anlayabilmek benim dr um plesentan biraz onde oyuzden olabilir dedi.belki seninde oyle bi durymdur

çok sevindim herşeyin yolunda olmasına daraltma içini gereksiz yere bebişinde etkilenir, bak ne güzel bahar geldi günler uzadı sağlıklıyız çok şükür de kendini motive et ecem

yaa öle de cnm ne biliim detaylıya da girdikten sora rahatlicam herhalde çok dua ediorum bi sıkıntı çıkmasın die insan herşeyi kafasına takıp dert edio istem dışı inş seninkide güzel geçer :)

Günaydın anneler...bugün cinsiyetini birtürlü göstermeyen melegimi görecem inşallah..bakalim bu kez nolacak.ayrıntılılıya randewumuz 10 gün sonra.tetenoza haftaya iğnelerimizi yazdırrken vurdururuyum diyom vurmazsa onuda 10 gün sonra ayni gün yaptırrm.
Bu arada geceleri hic rahat edemiyorum zaten baştan bu tarafa öyle uyanırdm gaz sancıma falan ama şimdide burnum tıkanıyo, göguslerimde baski oluyo nefesim kesiliyo sanki pat diye bigulur gibi uyaniyorum :-( bogazım kupkuru oluyor ve baya rahatsz ediyor...bu durum baya zorluyor yani...
Bi sağsağlim atlatsaydım bebişle...sizlere de sağlıklı hamilelikler hepiniz güzel haberlerle yüzünüz hep gülsün...

yaa öle de cnm ne biliim detaylıya da girdikten sora rahatlicam herhalde çok dua ediorum bi sıkıntı çıkmasın die insan herşeyi kafasına takıp dert edio istem dışı inş seninkide güzel geçer :)
amin canım hepimizin güzel geçer inşallah yazarım dr çıkınca öğleden sonra randevum..

Ya kızlar ben bebeğimhissediyorum artık ,daha sık hemde ,ya böyle alttan alttan vuruyor ,elimi karnıma Koyuncu vurduğunu hissediyorum :)şimdiden böle ,ya gece 3gibi vc ye kalktım :)dönünce uyutmadı kızım :)

önemli değil cnm.evt bebis in hareketlenmesi çok güzel bisey.yasadigini anlayabilmek benim dr um plesentan biraz onde oyuzden olabilir dedi.belki seninde oyle bi durymdur
Sagol canm bdhaki gdşmde sorcam doktora Allah razı olsun

çok güzel oluyor hareketleri ben ne zaman elimi koysam oynamayı bırakıyor elimi çekince yine tepiniyor içerde dokununca korkuyor mu ne anlamadım o yüzden eşimde sadece 2-3 kez hissedebildi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…