2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Isin içinden çıkamıyorum ki. Gitsem bir türlü kalsam bir türlü ne yapacağımı bilmiyorum. Aileme yansıtmak istemiyorum bilmiyorum ne yapacağımı

Isin içinden çıkamıyorum ki. Gitsem bir türlü kalsam bir türlü ne yapacağımı bilmiyorum. Aileme yansıtmak istemiyorum bilmiyorum ne yapacağımı

Sakin kafayla düşünmek lazım ama sana el kaldırması canını yakması tepki verilmesi gereken şeyler ben senin yerinde olsanm ailemi haberdar eder desteklerini isterdim seni sahipsiz sanmasın canım iyi düşün biraz uyu belki iyi gelir

Canım yaşadığın çok zor bi durum. Şu anda sen o kendine birşey yapacak diye korkma, tam tersi bebeğine birşey olacak diye kork bence.ne demek vurmak, zarar vermek, affedilir şey değil. Madem bebeğini o kadar çok düşünüyor, şu anda bebek senin bedenindeyken neden sana zarar veriyor!! Canım bence şu anda sadece ve sadece bebeğine odaklan. Git annenin yanına bence, kafanı rahatlat. Allah yardımcın olsun canım benim....

Esler arasinda ozellikle ailelerle alakali tartismalar siklikla cikabiliyo.bizde yasadik evliligin ilk yilinda cok olmustu ozellikle de.birbirimizin sabrini zorladigimiz zamanlar illa ki oldu ama el kaldirmak gibi bi eylemin hic bir bahanesi olamaz!! Hele de sen hamileyken bunu yasamamaliydin tatlim cok uzuldum satirlarini okurken.bebegini dusunen baba boyle yapar mi hic. Bencede ailenden destek isteyebilirsin

daha çok büyümesin diye kimseye bişey diyemiyorum. bana bişey olacak diye korkmuyorum o kadar kötü oldum ki sadece bebegimi düşünüyorum. Icini biliyorum aslında onun beni nasıl sevdiğini. Biz çok sıkıntılar çektik birlikte ama o ailesi böyle söz konusu olunca çıldıriyor bize ne kadar zarar verdiklerini görmüyor. Sağolun dualariniz için. Yarın nöbetçi. umuyorum ki sağlıklı düşünür yoksa annemlere gitmek zorunda kalacağım

Ya Allah aşkına nağüpıcak kendine ,bisure kendi halıne bırak akıllanır belki ..cnm çok üzüldüm yaptığı çekilecek şey değil ..önceden nasıldı ,hep böylemiydi ,şimdilerdemi boyle ..ya ben şiddet işin içine girince iyi şeyler söylemiyorum ondan bişiy demicem sen bilirsin boşan boşanmak diyemeyiz biz ,birde çalışma durumun nasıl cnm ,bir işin varmı kendi ayakların üzerinde durabişirmisin

Canim oncelikle Allah kolaylik versin. Benim fikrim eger gercekten affetmeyi düşümuyorsan ailen soyle. Eget affedeceksen ailene hic bahsetme cunku sen affedersin ama ailen affetmez ister istemez icten ice esine düşman belkerler. O yuzden iyice dusun tasin karar ver. Unutma su anda senin icin en onemli sey minik melegin.

bende eşimin ailesiyle görüşmüyorum ve eşimde ailesine ewde olan biteni anlatırdı ama şimdi öyle değil en azından eşim ailesinden her defasında bi darbe yediği için can ciğer kuzu sarmasıymış gibi dawranıp arayıp sorsada onları gidip gelsede ki ailesidir elbet ben görüşmem o ayrı; eski güvenci yok onlara,eminim...şuanda bebeğim olacağını öğrenince onlarda dize geldi ve düğünden topladıkları yetmemiş gibi takımımı da bigün ben evi terk ettiğimde almışlardı onları geri vermişler geçenlerde eşime ama nafile bana yaptıkları onca kötülük bi dövmedikleri kalmıştı ve asla unutmam..
yalnız şöyle bişey var doacak çocuk bi birey olarak dünyaya gelecek ve onun da bir hayatı var bizim kullanmamız gereken birileriyle görüştürmemize izin vermiyceğimiz bi oyuncak değil..onlarla görüşür amenna ben ayda yılda yanında arada bir diye şimdiden plan yapıyorum ama o yawrucağın hatrına kimbilir diyorum...
arkadaşım sana dayak olmasa işin içinde bu ewliliğimde aldığım dersim kimseyi hatta kocanı bile bazen tınlama bebişinle keyfini çıkar,fikirlerini yapmak istediğin istemediğin herşeyi say tek tek işine gelirse ki eşin o senin sana ayak uydurur,uydurmak zorunda bakma diklendiğine diyecem ama şiddet warsa ona karşıyım,baştan bu tarafa yaşadığın bişeyse ki bunun bi tokatı hatta hakaret boyutu bile yeterli böyle gelmiş böyle gider diyecem.....ama şuan olduysa hamileyken buna kalkışması sanırım seninde ona söylediğin sözlerle baya kendinden geçmiş;gerçi ne olursa olsun yapmamalı kesinlikle...annem de çok çekti bu yüzden iyi bilirim ve beni hala uyarır karşındaki ne de olsa erkek seni bi yere kadar alttan alır baktı baş edemiyor el kaldırır o yüzden sakın ağır konuşma der...bi yerde doğru biz bayanlar akıllıca cewaplar werdikçe bunu kaldıramazlar...
diyeceğim o ki ben senin yerinde olsaydım bebeğimi düşünür ona duyduklarımı söylemezdim beklerdim bebeim doğana kadar ve baktım herkes barışır özürünü diler amenna ama sinsi sinsi sokulurlar yüz vermez eşimle polimiğe girmezdim ama malesef sen dürüstlük yapmışssın belki ona duyduklarını söyleyerek ve o da şiddete meyil etmiş...bu durumda yine bebeğini düşüneceksin en iyi kararı vereceksin...eğer eşin hep böyle birisiyse bi psikoloğa gitmeyi öner sakin konuş yanaşmazsa ortamdan kısa bir süre ayrıl ona ayrılacağını söyleme kafamı dinlemeliyim deki bu arada o da sende düşünün herşeyi özlellikle de meleğinizi....

Bebegini dusunuyosan kendini de dusuneceksin karnindaki yavrucak etkilenmiyo mu saniyosun bu olanlardan. Esin seni seviyorsa kendine hakim olacak siddetin hic bi turlusu kabul edilemez.hele de su hassas donemimizde...
Ama sen hala iyimsersin belli ki esini cok seviyorsun.allah yardimcin olsun.umarim tekrar yasatmaz esin sana bunu...

Selam kızlar aranızda kabız olup şurup kullanan varmı doktor verdi bana ama kullanmadım ama bildiğin acı çekiyorum daha önce kabız olan biri değildim ne yapsam fayda etmiyor

bende yeni yeni olmaya başladım 6 mayısta randevum o zamanı bekliyorum

N nnefessu sana katiliyorum benim annem de cok cekti boyle seyler.erkekler verecek cevap bulamayinca siddete basvurabiliyo malesef.tabi genellemek olmaz herkes bir deil sabir esigi farkli herkesin.ve yetisme sekli farkli tabi.
Mesela anneme sorsan cocuklarini dusunup bosanmamistir ama bana sorsan bosanmadi diye kizardim cogu zaman ona. Vesselam cok ince meseleler bunlar.ama cocuklar masum melekler boyle durumlara sahit olmasin artik!!

Ilk defa oluyor gerçekten yani o benim tirnagima zarar gelse benden çok canı yanar sadece söz konusu ailesi olunca böyle zivanadan çıkıyor. Benim sinirimi bozan sinsi sinsi şimdi bana ve bebeğe yaklaşmak istemeleri bütün derdi bütün sıkıntıyı biz çektikten sonra ortaya çıkmaları. Onlara fırsat vermek istemiyorum sırf onların yüzünden boşanıp onları amaçlarına ulaştırmak istemiyorum. Allah a havale ettim hepsini. pişman olup kendisi yalvaracak

Ilk defa böyle gördüm onu biz 8 senedir birlikteyiz neden böyle olduğunu anlamıyorum aileme söylersem onu asla affetmez. ben de kötü olsam ailesi en başta yapmak istediği şeyi yapmış olacak. bebegimden başka birşey düşünmüyorum çok üzüldüm onu da çok üzdüm ona bişey olmasından korkuyorum.

Melek gibi adam aslında böyle birden cildirinca ben mi abartiyorum diye düşünmeden edemiyorum ama abartsam da hamileyim ben yani suan. çalışmiyorum ben cnm tam bir iş olmak üzereydi hamile olduğumu öğrendim sonra onlar istemedi (

Sevmez olurmuyum canimdan çok seviyorum o da öyle biliyorum çok sıkıntı çektik bugünlere gele bilmek için.
Bundan sonra yapmayacagini düşünüyorum. Böyle bende devam etmem ne olursa olsun. Sakinlesip adam akıllı konusmaliyiz ancak..

Canım çok teşekkürler nekadar ayrıntılı bilgi vermişsin :) ben de sebamed deneyeyim ozaman gerekirse sonra değiştirmeyi ozaman düşünürüm. tekrar teşekürler

Teşekkürler canım aslında aklımda hep mustela vardı bir arkadas da sebamedi önerdi. zaten daha erken almak için biraz daha zaman geçsin bir karar verip ikisinden birini alırım

Canim bildigin sert bi sekilde vuruyo zayifim ya etimin oynadigi bile disaridan gozukuyo bazen daliyorm diiziye mesela oyle sert vuruyo ki yermden sicriyorm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…