İnşallah canım ben bi 3 kilo almisimdir yarın kontrolum var oglusumu göreceğim inşallah hersey yolundadır. ..inşallah...bu arada aramızda 2 gün fark var. benim tahmini doğum tarihim de 08.09.2015...kilolu bir anne adayı olduğum için henüz kilo almadım.. umarım sıkıntı yaşamadan bitiririz bu süreci...
Hepsi çok güzel canım iyi günlerde kullanın bebek Arabasının kırmızısını beğenmiştim bende ne kadar verdiniz bugün bende bakındım Çokkkk farklı modeller var 150 liradan Başlıyor 1.500 kadar :)))Sonunda bebisime bende biseyler aldimmmmmm
Bende balık etli hamile kaldımİnşallah canım ben bi 3 kilo almisimdir yarın kontrolum var oglusumu göreceğim inşallah hersey yolundadır. ..
inşallah...bu arada aramızda 2 gün fark var. benim tahmini doğum tarihim de 08.09.2015...kilolu bir anne adayı olduğum için henüz kilo almadım.. umarım sıkıntı yaşamadan bitiririz bu süreci...
Bende balık etli hamile kaldım164 boy 65 kilo şimdi 68 kilo oldum 80 olucam diye ödüm kopuyor bu aralar moralim bozuluyor kilo konusunda geceleri acıkır oldum ama yemiyorum yoğurt yiyorum Allahtan hayırlısı bakalım sonum nasıl olucak
95 kiloyum. diyetisyene gitmiyorum...sadece sağlıklı besleniyorum :) paket yiyecek ve karbonhidrat yok... bol balık, süt, yogurt ve sebze (çiğ pişmiş farketmiyor). bir de doktorumun önerisi yemekten bir saat sonra tokluk şekerimi ölçüyorum. eğer yüksek çıkıyosa o öğün yediklerimi ya azaltma yada yememe yoluna gidiyorum :) tabi hayatıma içmediğim kadar su soktum bu arada...Bende kiloluyum :) bende bi 5 kilo verdim hala almadım inş 2 ay daha almam şuan 89 kiloyum diyetisyen kontrolündeyim senin kilon ne nasıl besleniyosun
Canım, kullandığın kan şurubundan olabilir, bende kullanmıştım düşükten sonra, 1,5-2 ayda 64 ten 72 ye çıkmıştım.zor bi hamilelik süreci oldu desene.. bende maşallah iştah patlaması var çok kilo aldım
Canım inş şikayetlerin geçer ve rahatça yemeğini yersin; ben de kilo alıyorum dr Um hamur işinden uzak dur diyo ama zaten bu benim dikkat etmiş halim tatlı vs yememek için elinden geleni yapıyorum ama yine de 5,5 kg aldım; hergün 3 km yürüyorum son 1,5 aydır zaten yürümezsem belim çok ağrıyordaha 1 buçuk kilo falan anca aldım ben ilk aylarda hiç yiyemediğim için cok fazla verdim işte yeni yeni toparlıyorum zorlada olsa yiyorum biraz biraz ama çok şukur yani bir ay öncesine göre çok iyiyim..
ben 22 nisanda yaptırdım 2. doz içinde 1 ay sonraya gün verdi bana ebe. Kim neye göre karar veriyor acaba 1 doz yada 2 doz diye. Bu arada aşıdan sonraki gün biraz aşı olan bölgede ağrı oldu ama sadece dokunduğumda öyle abartılacak gibi değildi.
95 kiloyum. diyetisyene gitmiyorum...sadece sağlıklı besleniyorum :) paket yiyecek ve karbonhidrat yok... bol balık, süt, yogurt ve sebze (çiğ pişmiş farketmiyor). bir de doktorumun önerisi yemekten bir saat sonra tokluk şekerimi ölçüyorum. eğer yüksek çıkıyosa o öğün yediklerimi ya azaltma yada yememe yoluna gidiyorum :) tabi hayatıma içmediğim kadar su soktum bu arada...
Bende oyle istemistim ama secenek yoktu ne yazikki. Neyse bide kizim olur belki ona da bunu kullanirimbnce güzel ama keşke komple kirmizi yerine kirmizi siyah olsaydi .tabi bnm fikrim.buda güzel.erkek bebeğekirmizi cçok hoş oluyo
Bence çok güzel canım erkek bebeğe kırmızı olur bence biz zamanında ilk oğluma siyah almıştık ama pişmanım keşke biz de renkli alsaymışız tabi şimdi evde olduğu için bizim 2 numara da onu kullanacak inş[/QUOTE
İcim rahatladi sagolun ya
İcim rahatladi sagolun yaİcim raha
Tesekkur ederim begenmenize sevindim 630 liraya aldik babymallde 23 nisan indirimi vardi markasi babyhope.Bence çok güzel canım. Hem kız rengi değil ki kırmızı. Güle güle kullanın inş. Ne marka bi de ne kadara aldınız canım?
Haklisin valla tam benim kafadan bir suru hatun varmis bu forumda ya bayildimBence gayet güzel renkli en azından...sen bizim aldıklarımızı görsen cinsiyeti bile belli deil ama erkek olma olasılığı fazla dedi doktr battaniye,nevresim takımı kırmızıyı geç pembe...eşim almayalım istersen falan dese de benim için renk cinsiyetle alakası olmayan bi durum birincisi,ikincisi de iç açıcı rengarek olsun istiyorum herseyini...yani sende en iyisini yapmışsn zewkine göre ;-)
Canim bunlarin hepsine 600 verdik yanlis hatirlamiyorsam bebek arabasi 450 tl ydiHepsi çok güzel canım iyi günlerde kullanın bebek Arabasının kırmızısını beğenmiştim bende ne kadar verdiniz bugün bende bakındım Çokkkk farklı modeller var 150 liradan Başlıyor 1.500 kadar :)))
630a aldik canim markasi babyhope iskeleti kaliteli bi de kumasi kaliteli.icine koyduklari esktra cizgili kumas terletmicek biseye benziyo naylon deilçok güzel güle güle kullanın :) benimde oğlum olcak inş bnde kırmızı araba beğendim ama almadım henüz seninkide çok hoşmuş markası nedir ve ne kadar aldınız ?? bndee bu beğendim
Pierre cardin de guzel tabi ama malum marka oldugundan pahali oldukca.biz 650 yi sinir koymustuk kendimize bu araba da 810 dan 630a dusmus kacirmadik aldikçok güzel güle güle kullanın :) benimde oğlum olcak inş bnde kırmızı araba beğendim ama almadım henüz seninkide çok hoşmuş markası nedir ve ne kadar aldınız ?? bndee bu beğendim
cnmm çok güzelmişmavi abirlikli takiliyosun herhalde.bbunlarda bizimkiler.çok bisey almadk daha amaKuzumun yeni cicileri ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?