2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
inşallah...bu arada aramızda 2 gün fark var. benim tahmini doğum tarihim de 08.09.2015...kilolu bir anne adayı olduğum için henüz kilo almadım.. umarım sıkıntı yaşamadan bitiririz bu süreci...
İnşallah canım ben bi 3 kilo almisimdir yarın kontrolum var oglusumu göreceğim inşallah hersey yolundadır. ..

İnşallah canım ben bi 3 kilo almisimdir yarın kontrolum var oglusumu göreceğim inşallah hersey yolundadır. ..
Bende balık etli hamile kaldım 164 boy 65 kilo şimdi 68 kilo oldum 80 olucam diye ödüm kopuyor bu aralar moralim bozuluyor kilo konusunda geceleri acıkır oldum ama yemiyorum yoğurt yiyorum Allahtan hayırlısı bakalım sonum nasıl olucak

inşallah...bu arada aramızda 2 gün fark var. benim tahmini doğum tarihim de 08.09.2015...kilolu bir anne adayı olduğum için henüz kilo almadım.. umarım sıkıntı yaşamadan bitiririz bu süreci...

Bende kiloluyum :) bende bi 5 kilo verdim hala almadım inş 2 ay daha almam şuan 89 kiloyum diyetisyen kontrolündeyim senin kilon ne nasıl besleniyosun

Bence gayet fit hamile kalmışsın doğru beslenmeyle çok kilo almazsın diye düşünüyorum ben şuan 89 um ve bu 5 kilo vetmiş halim

Bende kiloluyum :) bende bi 5 kilo verdim hala almadım inş 2 ay daha almam şuan 89 kiloyum diyetisyen kontrolündeyim senin kilon ne nasıl besleniyosun
95 kiloyum. diyetisyene gitmiyorum...sadece sağlıklı besleniyorum :) paket yiyecek ve karbonhidrat yok... bol balık, süt, yogurt ve sebze (çiğ pişmiş farketmiyor). bir de doktorumun önerisi yemekten bir saat sonra tokluk şekerimi ölçüyorum. eğer yüksek çıkıyosa o öğün yediklerimi ya azaltma yada yememe yoluna gidiyorum :) tabi hayatıma içmediğim kadar su soktum bu arada...

zor bi hamilelik süreci oldu desene.. bende maşallah iştah patlaması var çok kilo aldım
Canım, kullandığın kan şurubundan olabilir, bende kullanmıştım düşükten sonra, 1,5-2 ayda 64 ten 72 ye çıkmıştım.
Çok iştahımın arttığını da hatırlamıyorum ama, aldım işte nasıl olduysa...

daha 1 buçuk kilo falan anca aldım ben ilk aylarda hiç yiyemediğim için cok fazla verdim işte yeni yeni toparlıyorum zorlada olsa yiyorum biraz biraz ama çok şukur yani bir ay öncesine göre çok iyiyim..
Canım inş şikayetlerin geçer ve rahatça yemeğini yersin; ben de kilo alıyorum dr Um hamur işinden uzak dur diyo ama zaten bu benim dikkat etmiş halim tatlı vs yememek için elinden geleni yapıyorum ama yine de 5,5 kg aldım; hergün 3 km yürüyorum son 1,5 aydır zaten yürümezsem belim çok ağrıyor

Eskiden iki doz yapıyorduk ama şuan hastaneler gayet steril, evde doğumlar neredeyse olmuyor, biz anneler olarak daha bilinçliyiz dikkat ediyoruz, tarlada çalışmıyoruz o nedenle artık 2. doza ihtiyaç duyulmuyor diye anlattı ebem bana

Bende korkuyorum açıkçası şeker yüklememesinden inş bi sorun Çıkmaz ve 3 hanelileri görgörmeden tamamlarız hamileliğimizİ..

Haklisin valla tam benim kafadan bir suru hatun varmis bu forumda ya bayildim

Canim bunlarin hepsine 600 verdik yanlis hatirlamiyorsam bebek arabasi 450 tl ydi

çok güzel güle güle kullanın :) benimde oğlum olcak inş bnde kırmızı araba beğendim ama almadım henüz seninkide çok hoşmuş markası nedir ve ne kadar aldınız ?? bndee bu beğendim
630a aldik canim markasi babyhope iskeleti kaliteli bi de kumasi kaliteli.icine koyduklari esktra cizgili kumas terletmicek biseye benziyo naylon deil

çok güzel güle güle kullanın :) benimde oğlum olcak inş bnde kırmızı araba beğendim ama almadım henüz seninkide çok hoşmuş markası nedir ve ne kadar aldınız ?? bndee bu beğendim
Pierre cardin de guzel tabi ama malum marka oldugundan pahali oldukca.biz 650 yi sinir koymustuk kendimize bu araba da 810 dan 630a dusmus kacirmadik aldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…