2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Babyhope markasi arkadasim

valla canım bebe yağını araştırmadım marketten aldım johnson's baby pembe olanı 10 kata kadar daha fazla nemi hapseden olanınını kullanıyorum güzel yumuşacık yapıyor.
Bebe yaginda bende senin dediginden almistim bi sure sonra gobegimde sivilce gibi kirmiziliklar olusmaya basladi onu biraktim unibaby aldim zaten bebekler icin de en iyisi unibaby mis

Kızlar iyi akşamlar ,
Birşey soracağım , duramadım sormadan kusura bakmayın şimdiden.
Genital bölge tüy temizliği için ileriki aylarda doktorlar Ağdayı açılma yaptığı ve kıl köklerinin açıldığı için enfeksiyon riski fazla sebebiyle önermiyor diye duydum. Jileti öneriyorlarmış, o da benim için sıkıntı çabuk çıkıyor malum. Doktoruma bu hafta sonu soracağım , bilgisi olan var mı acaba ?

Canim ben duymadim boyle birsey ama jilet cok zor olur :/ Onemli olan hijyen.benim gittigim salonda herkesin ayri agda kutusu var.boyle bir uygulama yoksa da rica edersin kendi agdani yaninda goturebilirsin.

Evet bu konuyu bende çok merak ediyorum şuanda bile zor oluyor o zaman nasıl olacak bilmiyorum

Canım ben mayıs anneleri grubuna bakıyorum orda Son aylarda ağda yaptıranlar var hatta çoğu doğurdu bile
sıkıntı olmaz heralde güvenilir bi yer bulduktan sonra

Canim ben duymadim boyle birsey ama jilet cok zor olur :/ Onemli olan hijyen.benim gittigim salonda herkesin ayri agda kutusu var.boyle bir uygulama yoksa da rica edersin kendi agdani yaninda goturebilirsin.
Jilet çok zor olur hakikaten ya Kuaför ağda mis gibi ama hamilelikte bazı doktorların ağda değil jiletle alın dediğini duydum şaşırdım. Bende doktoruma soracağım bakalım o ne diyecek

Canım normalde ağdaya gidiyorsan, gitmekte bi sakınca olmaz deniyor ki ben 2 senedir falan ağdaya gittiğim için gidiyorum hala. Ama daha önce hiç ağda ile aldırmadıysan çok kasarsın diye önermiyorlar.

Sacma bence. Doktorlara sorsan hic onermezler zaten agdayi ama jiletle de basedilmiyo ne o oyle ya. En temizi agda yada en iyisi lazer epilasyon ama artik dogumdan sonra kismetse

Canim ben 1,5 2 aylıkken yüksek lisans icin şehir dışına gidecektik 5 saatlik yol dr ona da uygun bulmamış ti ama kaç kere gidip geldim ve ankaradan istanbul à da gidip geliyoruz
yani dr tabi yaptır dese bir şey olsa vebal olmasın diye uygun bulmuyor olabilir

ben düğünümden önce tüm vucut lazer yaptırmıştım.. 3 yıldır o kdr rahatım ki anlatamam.. herkese tavsiye ederim lazerden önce ama ağda yaptırıyordum.. hamileliğin son ayında, doğuma girmeden önce bile ağda yaptıranlar olduğunu duydum.. yine de doktora sormakta fayda vardır

Hareke
t etsin istiyosan bol bol bişiyler ye :))yedikten 30dk sonra falan hareketleniyor :)

Kızlar kolu ağrıyanlar ,kalçası ağrıyan falan olmuş ..ben magnezyum kullandığım halde dr bana süt yoğurtta hergün ye demişti ,2kase yoğurt bir bardak süt demişti ..bunları yemessem magnezyum bişişe yaramaz ağrıların devam eder dedi .
Düzenli yediğimden beri sırt kuyruk sokumu ağrılarım azaldı cidden

Bende Genital Bölge lazer gidiyordum 4.seansdan sonra hamile kaldım bıraktım mecbur
ama sonradan tekrar tekrar istiyorum
nasıl canım hiç tüy çıkmıyor mu hamilelik de hormonlar da çıkmadı mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…