Canım bebek Arabası pusetle beraber mi 450 ??Canim bunlarin hepsine 600 verdik yanlis hatirlamiyorsam bebek arabasi 450 tl ydi
Babyhope markasi arkadasimçok güzel gülerek kullanın. bende kırmızı-siyah veya krem-siyah düşünüyorum. istediğim model 2 renkli çünkü. genellikle tecrubeliler full siyah alınca tozu toprağı çok belli eder sürekli silmek zorundasın demişlerdi. bu arada araba hangi marka ?
Oyy seninkilerde cok tatliiii.Saglikla giysin insallah.Bende ilk defa kiyafet aldim.annem ve ablam birsuru kiyafet aldilar bana da bunlar kaldi :)cnmm çok güzelmişmavi abirlikli takiliyosun herhalde.bbunlarda bizimkiler.çok bisey almadk daha ama
Bebe yaginda bende senin dediginden almistim bi sure sonra gobegimde sivilce gibi kirmiziliklar olusmaya basladi onu biraktim unibaby aldim zaten bebekler icin de en iyisi unibaby misvalla canım bebe yağını araştırmadım marketten aldım johnson's baby pembe olanı 10 kata kadar daha fazla nemi hapseden olanınını kullanıyorum güzel yumuşacık yapıyor.
Sagol canim cift yonlu evet. Port bebesi de var ayrica o da cift yonluhayırlı olsun canım benim. Çift taraflı sanıyorum kullanışlı oluyor bunlar . Kırmızı rengi de güzel görünüyor
Canim ben duymadim boyle birsey ama jilet cok zor olur :/ Onemli olan hijyen.benim gittigim salonda herkesin ayri agda kutusu var.boyle bir uygulama yoksa da rica edersin kendi agdani yaninda goturebilirsin.Kızlar iyi akşamlar ,
Birşey soracağım , duramadım sormadan kusura bakmayın şimdiden.
Genital bölge tüy temizliği için ileriki aylarda doktorlar Ağdayı açılma yaptığı ve kıl köklerinin açıldığı için enfeksiyon riski fazla sebebiyle önermiyor diye duydum. Jileti öneriyorlarmış, o da benim için sıkıntı çabuk çıkıyor malum. Doktoruma bu hafta sonu soracağım , bilgisi olan var mı acaba ?
Evet bu konuyu bende çok merak ediyorum şuanda bile zor oluyor o zaman nasıl olacak bilmiyorumKızlar iyi akşamlar ,
Genital bölge tüy temizliği için ileriki aylarda doktorlar Ağdayı açılma yaptığı ve kıl köklerinin açıldığı için enfeksiyon riski fazla sebebiyle önermiyor diye duydum. Jileti öneriyorlarmış, o da benim için sıkıntı çabuk çıkıyor malum. Doktoruma bu hafta sonu soracağım , bilgisi olan var mı acaba ?
Kızlar iyi akşamlar ,
Jilet çok zor olur hakikaten yaCanim ben duymadim boyle birsey ama jilet cok zor olur :/ Onemli olan hijyen.benim gittigim salonda herkesin ayri agda kutusu var.boyle bir uygulama yoksa da rica edersin kendi agdani yaninda goturebilirsin.
Aynen doktoruma danışacağımEvet bu konuyu bende çok merak ediyorum şuanda bile zor oluyor o zaman nasıl olacak bilmiyorum
Ya garip garip şeyler duyuyorum açılma vs diye , du bi Mayıs annelerine sorayımCanım ben mayıs anneleri grubuna bakıyorum orda Son aylarda ağda yaptıranlar var hatta çoğu doğurdu bile
sıkıntı olmaz heralde güvenilir bi yer bulduktan sonra
Canım normalde ağdaya gidiyorsan, gitmekte bi sakınca olmaz deniyor ki ben 2 senedir falan ağdaya gittiğim için gidiyorum hala. Ama daha önce hiç ağda ile aldırmadıysan çok kasarsın diye önermiyorlar.Kızlar iyi akşamlar ,
t etsin istiyosan bol bol bişiyler ye :))yedikten 30dk sonra falan hareketleniyor :)Teşekkür ederim, inşallah sağ salim takılıyordur içeride :) hareketini hissetmek çok değişik ve güzeldi, o yüzden hoşuma gitti hep hareket etsin istiyorum. Birkaç hafta daha bekleyelim elbet daha net birşeyler hissederiz.
ben düğünümden önce tüm vucut lazer yaptırmıştım.. 3 yıldır o kdr rahatım ki anlatamam.. herkese tavsiye ederimlazerden önce ama ağda yaptırıyordum.. hamileliğin son ayında, doğuma girmeden önce bile ağda yaptıranlar olduğunu duydum.. yine de doktora sormakta fayda vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?