Bende Genital Bölge lazer gidiyordum 4.seansdan sonra hamile kaldım bıraktım mecbur
ama sonradan tekrar tekrar istiyorum
nasıl canım hiç tüy çıkmıyor mu hamilelik de hormonlar da çıkmadı mi
Tabiki de yeni ağda yaptırmış kdr pürüzsüz olmuyor, bikaç tüy çıkıyor, onları da cımbızla alıyorum.. Gebelikte lazer yaptrdığım bölgelerde değişen birşey olmadı amaa normalde kollarımda ve göbişimde hiiç tüy yokken gebelikte tüylenme oldu.. Umarım doğum sonrası normale dönerim
çok şükür dünden beri hissediyorum hemde çok kez :)Cnm benimde perşembe günü kontrolüm keşke biran önce hissetsek ve bu kuskulardan kurtulsak
canim bana dr kabız olmamaya dikkat et bol sıvı tüket demişti bebek hareketini 20 haftadan sonra hissedersin inskızlar ben bir şey soracağım, çok kötü kabız olduğum için bebeğe bir zararı olmuş mudur diye doktordan randevu almıştım ama ilk defa 23 nisanda net bir şekilde bebeğin hareketlerini hissettim ve içim rahatladığı için de randevumu iptal ettirdim. Önümüzdeki hafta ayrıntılı ultrasona gireceğim ama o günden sonra o kadar net bir hareket hissedemedim (sonrasında hissettiklerimin bebek hareketi olup olmadığını bilemiyorum çünkü o kadar net bir hareket olmadı) ve yine pimpiriklendim:) bebek henüz küçük biliyorum, çalıştığım için de gündüz genelde hareket halindeyim ama aksam yatarken de hissetmeyince tekrar korktum haftaya kadar biraz zor sabrederim gibi. normal bir durum mu bilemedim
canim ben doğuma 1 hafta kala ağda ya gitmiştim hiçte bir sorun olmadi şuanda 2 ayda bir gidiyorumKızlar iyi akşamlar ,
Birşey soracağım , duramadım sormadan kusura bakmayın şimdiden.
Genital bölge tüy temizliği için ileriki aylarda doktorlar Ağdayı açılma yaptığı ve kıl köklerinin açıldığı için enfeksiyon riski fazla sebebiyle önermiyor diye duydum. Jileti öneriyorlarmış, o da benim için sıkıntı çabuk çıkıyor malum. Doktoruma bu hafta sonu soracağım , bilgisi olan var mı acaba ?
Ya nasilda aklimdaydin dr kontrolu nasil gecti o zaman benimde daha 2 haftam var persembe gununu iple cekiyorum bu arada bizimde cinsiywtimiz kiz ve senin adina cok sevindimçok şükür dünden beri hissediyorum hemde çok kez :)
tam kızımıda bu zamanlar hissetmiştim.sanırım ablası gibi hareketli olacak.darısı sana ve hissedemeyenlere inşaallah.
teşekkür ederim canım,sende yakın zamanda hissedeceksin inşaallahYa nasilda aklimdaydin dr kontrolu nasil gecti o zaman benimde daha 2 haftam var persembe gununu iple cekiyorum bu arada bizimde cinsiywtimiz kiz ve senin adina cok sevindim
Az oyniycaz artık Düğünden doğuma gitmeyelim bideSorma canım valla benimde kardeşim evlenecek tahmini doğuma 3 hafta kala :))) inşallah düğünde doğurmam :))
Bende sormuyorum cnm sagligi yerinde olsun yeter ilk cocugum erkek ikinci kix nasipse bizimde ben ilkinde ayrintiliya girmedim dr usg cok basarili 4 boyutlu vs busefer henuz birsey demedi sanirim bu sefer 4lu test isteyecek.teşekkür ederim canım,sende yakın zamanda hissedeceksin inşaallah
kızında ne zaman hissetmeye baslamistin?her şey çok iyi canım,çok şükür
ben boy kilo falan sormuyorum.dr herşey iyi sağlıklı diyor.bu bana yetiyor.ayrıntılı ultrason tarihini verdi.21 ve 22 haftalarda yapilmasi daha iyi dedi.ayrintili gerekmi diye sordum.tabiki gerekli dedi.
bizim cinsiyetimiz erkek :)
Ohhhhh içim rahatladı ağda en temizi sonuçtacanim ben doğuma 1 hafta kala ağda ya gitmiştim hiçte bir sorun olmadi şuanda 2 ayda bir gidiyorum
aaaa izmirde eylül bebeği olarak 2 tane çınar olucak daha vardırda cünkü erkek ismi cok fazla alternatiif olmadığı için bir isimden çok fazla duyabiliyorum bende :)))))Bizde cinar koycaz :)
21. Haftada 5. Ay bitecek 6. Aya gireceksin insallah cnmgunaydin kizlar .biz simdi kac aylik hamileyiz bilen var mi :)
Kabizlik bebege zarar veremezzzzzz :) korkmaaaakızlar ben bir şey soracağım, çok kötü kabız olduğum için bebeğe bir zararı olmuş mudur diye doktordan randevu almıştım ama ilk defa 23 nisanda net bir şekilde bebeğin hareketlerini hissettim ve içim rahatladığı için de randevumu iptal ettirdim. Önümüzdeki hafta ayrıntılı ultrasona gireceğim ama o günden sonra o kadar net bir hareket hissedemedim (sonrasında hissettiklerimin bebek hareketi olup olmadığını bilemiyorum çünkü o kadar net bir hareket olmadı) ve yine pimpiriklendim:) bebek henüz küçük biliyorum, çalıştığım için de gündüz genelde hareket halindeyim ama aksam yatarken de hissetmeyince tekrar korktum haftaya kadar biraz zor sabrederim gibi. normal bir durum mu bilemedim
Protein almsn lazim o zaman o da yumurta sut yogurt gibi besinlerle olur, protein takviyeleri yapay yoldan nasil oluyo bilmiyorum tavsiye ediliyo mu?her gün bir kilo eti neremize yiyecekmişiz kimide zaten almaz o kadarını. ben hiç yemiyorum et. dün doktor kızdı o gazla biraz yedim onu da çıkardım biraz olsun yiyebilsem razıyım. bir kilo şöyle dursun. hem herşeyin fazlası zararlı değilmi. bence bir kilo et gayetde fazla bir miktar.diyetisyeninin verdiği miktar daha makul geldi bana. dün et balık tavuk vs yiyemediğim için ekstra bir takviye önerirmisiniz dedim ama hiçbirşey vermedi.
Puff ya ayni dertten ben de muzdaribim... Agda cok can yakiyo bi de korkuyom , yersiz biliyorum ama yine de urkutuyo... Jilet de mahvediyo... Bilemedim napcamKızlar iyi akşamlar ,
Birşey soracağım , duramadım sormadan kusura bakmayın şimdiden.
Genital bölge tüy temizliği için ileriki aylarda doktorlar Ağdayı açılma yaptığı ve kıl köklerinin açıldığı için enfeksiyon riski fazla sebebiyle önermiyor diye duydum. Jileti öneriyorlarmış, o da benim için sıkıntı çabuk çıkıyor malum. Doktoruma bu hafta sonu soracağım , bilgisi olan var mı acaba ?
Yok canim sadece arabanin fiyatiCanım bebek Arabası pusetle beraber mi 450 ??
Araba normalde 500 dude biz indirimle 450 ye geldi canimYok canim sadece arabanin fiyati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?