2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bende Genital Bölge lazer gidiyordum 4.seansdan sonra hamile kaldım bıraktım mecbur
ama sonradan tekrar tekrar istiyorum
nasıl canım hiç tüy çıkmıyor mu hamilelik de hormonlar da çıkmadı mi

Tabiki de yeni ağda yaptırmış kdr pürüzsüz olmuyor, bikaç tüy çıkıyor, onları da cımbızla alıyorum.. Gebelikte lazer yaptrdığım bölgelerde değişen birşey olmadı amaa normalde kollarımda ve göbişimde hiiç tüy yokken gebelikte tüylenme oldu.. Umarım doğum sonrası normale dönerim

Bende doğumdan sonra fırsat buldugum ilk zaman da başlarım

Cnm benimde perşembe günü kontrolüm keşke biran önce hissetsek ve bu kuskulardan kurtulsak
çok şükür dünden beri hissediyorum hemde çok kez :)
tam kızımıda bu zamanlar hissetmiştim.sanırım ablası gibi hareketli olacak.darısı sana ve hissedemeyenlere inşaallah.

canim bana dr kabız olmamaya dikkat et bol sıvı tüket demişti bebek hareketini 20 haftadan sonra hissedersin ins

canim ben doğuma 1 hafta kala ağda ya gitmiştim hiçte bir sorun olmadi şuanda 2 ayda bir gidiyorum

çok şükür dünden beri hissediyorum hemde çok kez :)
tam kızımıda bu zamanlar hissetmiştim.sanırım ablası gibi hareketli olacak.darısı sana ve hissedemeyenlere inşaallah.
Ya nasilda aklimdaydin dr kontrolu nasil gecti o zaman benimde daha 2 haftam var persembe gununu iple cekiyorum bu arada bizimde cinsiywtimiz kiz ve senin adina cok sevindim

Ya nasilda aklimdaydin dr kontrolu nasil gecti o zaman benimde daha 2 haftam var persembe gununu iple cekiyorum bu arada bizimde cinsiywtimiz kiz ve senin adina cok sevindim
teşekkür ederim canım,sende yakın zamanda hissedeceksin inşaallah
kızında ne zaman hissetmeye baslamistin?her şey çok iyi canım,çok şükür
ben boy kilo falan sormuyorum.dr herşey iyi sağlıklı diyor.bu bana yetiyor.ayrıntılı ultrason tarihini verdi.21 ve 22 haftalarda yapilmasi daha iyi dedi.ayrintili gerekmi diye sordum.tabiki gerekli dedi.
bizim cinsiyetimiz erkek :)

Bende sormuyorum cnm sagligi yerinde olsun yeter ilk cocugum erkek ikinci kix nasipse bizimde ben ilkinde ayrintiliya girmedim dr usg cok basarili 4 boyutlu vs busefer henuz birsey demedi sanirim bu sefer 4lu test isteyecek.

Kabizlik bebege zarar veremezzzzzz :) korkmaaaa

Protein almsn lazim o zaman o da yumurta sut yogurt gibi besinlerle olur, protein takviyeleri yapay yoldan nasil oluyo bilmiyorum tavsiye ediliyo mu?

Puff ya ayni dertten ben de muzdaribim... Agda cok can yakiyo bi de korkuyom , yersiz biliyorum ama yine de urkutuyo... Jilet de mahvediyo... Bilemedim napcam

Günaydın kizlar dun ayrintiliya girdim cok sukur bi sknti yokmus ama kalbin genis damarlari gozlenemedi yaziyo raporda doktorum fetal eko istedi simdide o takıldı aklima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…