2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

canım bende 17 haftalıkken gittim normalde devlete gidiyorum ya sırf cinsiyeti öğrenmek için gitmiştim özele. 3lü test yapıldı. ultrason doktoru bakıyor ordaki makina daha iyi o erkek dedi sonra sonuçları kendi doktoruma götürdüm ultrason doktoru pipi resmi verdi sadece kendi doktorumda oğlun mu oluyor dedi öyleymiş dedim yani devlette 2 doktor teyitledi. içim çok rahat artık yani toplamda 3 doktor yanılıyor olamaz demi

Bebe yaginda bende senin dediginden almistim bi sure sonra gobegimde sivilce gibi kirmiziliklar olusmaya basladi onu biraktim unibaby aldim zaten bebekler icin de en iyisi unibaby mis

doğrudur canım bende oluşmadı ama oluşursa dikkate alayım dediğini bende marka değiştiririm.

cnm kesinlikle doğru yazdığın ilerleyen aylarda ağda açılma riskini arttırıyor, tüy dökücüler kimyasal ve genital bölge mikrop alabilir diye en sağlıklısı jilet oluyor.. ama sürekli ağdaya gidiyorsan bir sakıncası olmaz diyorlar ben ne yazık ki ağda kullanmıyorum temizleyici kullanıyorum senelerdir zaten alıştı bünye ayda bir yeterli oluyor baya seyrek yani, gebelikten beri jilete döndüm maalesef .. ama bence dr sor en doğru yolu o önerir..

Son düzenleme:
Iyi geceler bayanlar elimi karnıma koydum oğlum yapıştırıyor şuan çok farklı bir duygu yerim yerimmm dogsada sevsem mıncıra mıncıra
Maşallah canım benimki de gece 3 te uyandırdı dedim noluyo ilk defa peşpeşe o kadar sert tekme hissettim

Cnm bende lazer yaptirmistim ama tamamrn bitmedi hala tek tuk cikio ama ayda 1 kontrole gitmeden doktor alttan muayene ederse die agdayla bi ustunden geciom :)

belmacım dün ben kk'yı alt üst ettim desem yeridir...ağdaya devam eden de varmış...doktoru ağda yapma diyende...hatta biri yazmıştı ,arkadaşı yapmış doktora gitmiş bilmem ne kadar açıklığı oluşmuş ..tüy dökücü kremlere baktım onlarda kimyasal kimse önermiyormuş...

ay katti aynı şeyi yazmışız...valla dört yıl bekledim ben kuzumu..kendimi ve bebeğimi riske atamam sanırım..bilmiyorumki yaaa..pöfffff...

Ben doktoruma ilk gittiğim zamanlar sormuştum ağdanın bir zararı olur mu diye, yaptırabilirsin zararı yok yalnız ağda yapacak kişiye hamile olduğunu söyle kibar olsun bu dönemde daha hassas olunur demişti:) dışarıda yaptırıyorsanız sizin için yeni ağda kutusu açmalarını isteyin ben bir sorun olduğunu duymadım hiç

Valla cnm ilk günden beri ağdayı hiç bırakmadım çok yakın bi arkadaşım 9 ay boyunca gitti hiç bi sıkıntı yaşamadı sadece normalden biraz daha acıyo gibi bence hiç jilete bulaşma temiz olduğuna güvendiğin birine git sadece mikrop anca öle kapmazsın

günaydın hanımlar,
valla ağda konusuna el atılmış çok sevindim
ben hamile olduğumu öğrenene kadar düzenli ağdaya gittim.. ama öğrendiğim gün bıraktım..
acı eşiğim düşük benim, normalde de çok kasıyorum kendimi çekiyorum falan, ağlıyorum desem yeridir..
o yüzden hiç risk almak istemedim, benim kılım tüyüm için bebişime bişe olsa vicdan azabından ölürdüm heralde..
o yüzden bilinen en ilkel yöntemle -jiletle- devam

Kadın olmak ne zor yaw.....

kız ben odayı kurdum bitti herşey başla artık almaya yavaş yavaş bu ne az heves..

Bilmem daha hicbirsey almadık bi de sadece bi pazar günü beşik baktık tek bir dükkandan bizde bi anormallik var sanırım. kıyafet falan hiç bakmadik. Bebegimizi çok seviyoruz. Hevesten değil sanırim. Gün içerisinde yogunluktan hamile olduğumu bile unutuyordum ilk zamanlar son 4 haftadır hareketleriyle hatırlatıyor kendini :) özellikle 2 haftadır sürekli hareket halinde :)

Günaydın hatunlar :) Nasılsınız? Herkes kıyafet araba falan almaya başlamış ben daha hiçbirşey almadım

Ben de sadece ilk eşyasını ben almak istediğim için bir alt üst aldım o kadar, doktor da 28. haftadan sonra başla deyince bıraktım almayı. Zaten bebek arabası biberon gibi şeylere pek hevesim yok da kıyafetler beni öldürüyor. Biran önce kış sezonu başlasa da oğlanın dolabını dizsem diye bekliyorum:) Buradaki arkadaşlar paylaştıkça ben de geç mi kalıyorum diye düşünüyorum ama paylaşmaya devam edilsin ki nerde ne var bilelim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…