Yemek yerken bile hareket ediyor..sanirim yemekler hosuna gidiyor ;-)Hareke
t etsin istiyosan bol bol bişiyler ye :))yedikten 30dk sonra falan hareketleniyor :)
Dogum tarihleride gorunurde ayni 04 eylul izmirli iki cinar bebekaaaa izmirde eylül bebeği olarak 2 tane çınar olucak daha vardırda cünkü erkek ismi cok fazla alternatiif olmadığı için bir isimden çok fazla duyabiliyorum bende :)))))
Valla varya bende gecrn gittgiimde deil oncekinde soylemisti erkek die.bu gittigimizde de en son soyle bi dialog gecti ewt simdi cinsiyetine bakiyoruz dedi baktii baska biseye gecti konu. Sanirim degisen bisi yok die mi demedi bilmiom ama umarım degisik deildir :) mavi mavi giyer valla :)
Bebe yaginda bende senin dediginden almistim bi sure sonra gobegimde sivilce gibi kirmiziliklar olusmaya basladi onu biraktim unibaby aldim zaten bebekler icin de en iyisi unibaby mis
cnm kesinlikle doğru yazdığın ilerleyen aylarda ağda açılma riskini arttırıyor, tüy dökücüler kimyasal ve genital bölge mikrop alabilir diye en sağlıklısı jilet oluyor.. ama sürekli ağdaya gidiyorsan bir sakıncası olmaz diyorlar ben ne yazık ki ağda kullanmıyorum temizleyici kullanıyorum senelerdir zaten alıştı bünye ayda bir yeterli oluyor baya seyrek yani, gebelikten beri jilete döndüm maalesefKızlar iyi akşamlar ,
Birşey soracağım , duramadım sormadan kusura bakmayın şimdiden.
Genital bölge tüy temizliği için ileriki aylarda doktorlar Ağdayı açılma yaptığı ve kıl köklerinin açıldığı için enfeksiyon riski fazla sebebiyle önermiyor diye duydum. Jileti öneriyorlarmış, o da benim için sıkıntı çabuk çıkıyor malum. Doktoruma bu hafta sonu soracağım , bilgisi olan var mı acaba ?
Maşallah canım benimki de gece 3 te uyandırdı dedim noluyo ilk defa peşpeşe o kadar sert tekme hissettimIyi geceler bayanlar elimi karnıma koydum oğlum yapıştırıyor şuan çok farklı bir duygu yerim yerimmm dogsada sevsem mıncıra mıncıra
Cnm bende lazer yaptirmistim ama tamamrn bitmedi hala tek tuk cikio ama ayda 1 kontrole gitmeden doktor alttan muayene ederse die agdayla bi ustunden geciom :)ben düğünümden önce tüm vucut lazer yaptırmıştım.. 3 yıldır o kdr rahatım ki anlatamam.. herkese tavsiye ederimlazerden önce ama ağda yaptırıyordum.. hamileliğin son ayında, doğuma girmeden önce bile ağda yaptıranlar olduğunu duydum.. yine de doktora sormakta fayda vardır
belmacım dün ben kk'yı alt üst ettim desem yeridir...ağdaya devam eden de varmış...doktoru ağda yapma diyende...hatta biri yazmıştı ,arkadaşı yapmış doktora gitmiş bilmem ne kadar açıklığı oluşmuş ..tüy dökücü kremlere baktım onlarda kimyasal kimse önermiyormuş...Kızlar iyi akşamlar ,
Genital bölge tüy temizliği için ileriki aylarda doktorlar Ağdayı açılma yaptığı ve kıl köklerinin açıldığı için enfeksiyon riski fazla sebebiyle önermiyor diye duydum. Jileti öneriyorlarmış, o da benim için sıkıntı çabuk çıkıyor malum. Doktoruma bu hafta sonu soracağım , bilgisi olan var mı acaba ?
ay katti aynı şeyi yazmışız...valla dört yıl bekledim ben kuzumu..kendimi ve bebeğimi riske atamam sanırım..bilmiyorumki yaaa..pöfffff...cnm kesinlikle doğru yazdığın ilerleyen aylarda ağda açılma riskini arttırıyor, tüy dökücüler kimyasal ve genital bölge mikrop alabilir diye en sağlıklısı jilet oluyor.. ama sürekli ağdaya gidiyorsan bir sakıncası olmaz diyorlar ben ne yazık ki ağda kullanmıyorum temizleyici kullanıyorum senelerdir zaten alıştı bünye ayda bir yeterli oluyor baya seyrek yani, gebelikten beri jilete döndüm maalesef.. ama bence dr sor en doğru yolu o önerir..
Kızlar iyi akşamlar ,
GÜNAYDIN KUZUCUUUMMMM....ay katti aynı şeyi yazmışız...valla dört yıl bekledim ben kuzumu..kendimi ve bebeğimi riske atamam sanırım..bilmiyorumki yaaa..pöfffff...
Kızlar iyi akşamlar ,
kız ben odayı kurdum bitti herşeyGünaydın hatunlar :) Nasılsınız? Herkes kıyafet araba falan almaya başlamış ben daha hiçbirşey almadım
günaydın hanımlar,
valla ağda konusuna el atılmış çok sevindim
ben hamile olduğumu öğrenene kadar düzenli ağdaya gittim.. ama öğrendiğim gün bıraktım..
acı eşiğim düşük benim, normalde de çok kasıyorum kendimi çekiyorum falan, ağlıyorum desem yeridir..
o yüzden hiç risk almak istemedim, benim kılım tüyüm için bebişime bişe olsa vicdan azabından ölürdüm heralde..
o yüzden bilinen en ilkel yöntemle -jiletle- devam
kız ben odayı kurdum bitti herşeybaşla artık almaya yavaş yavaş bu ne az heves..
sorma hem nasıl zorKadın olmak ne zor yaw.....
Günaydın hatunlar :) Nasılsınız? Herkes kıyafet araba falan almaya başlamış ben daha hiçbirşey almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?