2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
cnm çok güzel bi his hareteketleri hissetmek tadını çıkarmalı bugünlerin.. ama alışverişe başla artık son ana bırakma arkadaşım sana zor olur ağırlaşacaksın zamanla..

cnm çok güzel bi his hareteketleri hissetmek tadını çıkarmalı bugünlerin.. ama alışverişe başla artık son ana bırakma arkadaşım sana zor olur ağırlaşacaksın zamanla..

ya bende çok sade şeylerden hoşlanırım desensiz düz o şekilde seçip almaya çalışıorum ama bi sürü hediye geldi şimdi neyi neyle giydiricem hiç bilmiorum nası olcak herşey karmakarışık oldu o yüzden gene kendi beğendiklerimi alıorum herkes alma demesine rağmen valla keşke hediye almak isteyenler sorsa neye ihtiyacın var die listem hazır

ne yazık ki bizlerde ayıp oluyor o işler, yurt dışında adetler ne güzel herkes bir eksiğini alıyor yeni evli çiftin veya doğacak bebeğin.. biz desek sen şunu al sen bunu amanııınnnn görgüsüz oluruz yeminle

Aynen şimdi çocuk doğunca birbirinin aynısı birsürü tulum gelecek hepsini giydiremeden çocuk büyüyo zaten bazılarıda onu alacağına bez falan alsa daha makbule geçer ....

canım hemşirenin bana dediği buydu. ama başka bi nedeni var mı ya da neye göre karar veriyorlar bilemem. benim aşı kartıma bakınca öyle demişti. yanlış yönlendirmek istemem asla

sağol canım ben ydışında olduğum için yapılmıyor yoksa trde olsam yapılırdı ve muhtemelen senin gibi tek doz yaparlardı. bi tekrar danışıcam. çok teşekkürler

canım hemşirenin bana dediği buydu. ama başka bi nedeni var mı ya da neye göre karar veriyorlar bilemem. benim aşı kartıma bakınca öyle demişti. yanlış yönlendirmek istemem asla

sağol canım ben ydışında olduğum için yapılmıyor yoksa trde olsam yapılırdı ve muhtemelen senin gibi tek doz yaparlardı. bi tekrar danışıcam. çok teşekkürler

ben de dikkat ediyorum ve tatlı zaten canım istemiyor ama 6 kilo aldım. yürüyüş de yapıyorum aynı şekilde 3 km :) demekki alınması gereken kilo alınıyor. dikkat ettiğim için rahatsız olmuyorum

B
ay katti aynı şeyi yazmışız...valla dört yıl bekledim ben kuzumu..kendimi ve bebeğimi riske atamam sanırım..bilmiyorumki yaaa..pöfffff...
Benim kız kardeşim doğumdan 2 hafta önce ağda yaptırdı çok şükür bir sorun olmadı bende her ay yapiyorum bir sorun olacaginida sanmıyorum ilerleyen aylarda yine dr.sorarim

ben de son aylarda jilete geçmiştim evet daha çabuk çıkıyor ama kolay da oluyor, bende bi artış da yapmadı. gilette venüs var, tavsiye ederim kesme ihtimali yok çok korumalı bi jilet.

Kabizlik bebege zarar veremezzzzzz :) korkmaaaa

canım kabızlığın şöyle bi zararı olabiliyor, ıkınma nedeniyle Allah korusun rahimde açılmaya neden olabiliyor. o yüzden de doktorlar kabızlık önermiyor. bi arkadaşımda oldu, açılması oldu, peşinden kanama. doktora gitti yatış vs verildi. dikkatli olmak gerek.

Doktora soracağım bende açılma oluyor diye duyduğum için yazdım. Keşke hamilelikten önce lazer epilasyon yapsaydım 2 yıl kadar. Rahat olurdu be

kız ben odayı kurdum bitti herşey başla artık almaya yavaş yavaş bu ne az heves..

bende daha hiç birşey almadım ama bu hafta odasını bakmaya başlayacağız kuzumun. mobilyaları beyaz almayı düşünüyorum zaten. meleğimin odasını kurmanın

Ne yapcaz kız biz o zaman kadın olmak ne zormuş doktora bir danışayım bakalım. O zaman jilete mi kaldık. 2 hafta dayanmaz yandık

Galiba bende öyle yapacam ya

Aynen şimdi çocuk doğunca birbirinin aynısı birsürü tulum gelecek hepsini giydiremeden çocuk büyüyo zaten bazılarıda onu alacağına bez falan alsa daha makbule geçer ....

bez olayı hiç fena olmaz hem de :) kesinlikle katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…