Vallahi canim bende bisey almadim daha aldigim bir battaniyekız ben odayı kurdum bitti herşeybaşla artık almaya yavaş yavaş bu ne az heves..
cnm çok güzel bi his hareteketleri hissetmekBilmem daha hicbirsey almadık bi de sadece bi pazar günü beşik baktık tek bir dükkandan bizde bi anormallik var sanırım. kıyafet falan hiç bakmadik. Bebegimizi çok seviyoruz. Hevesten değil sanırim. Gün içerisinde yogunluktan hamile olduğumu bile unutuyordum ilk zamanlar son 4 haftadır hareketleriyle hatırlatıyor kendini :) özellikle 2 haftadır sürekli hareket halinde :)
Protein almsn lazim o zaman o da yumurta sut yogurt gibi besinlerle olur, protein takviyeleri yapay yoldan nasil oluyo bilmiyorum tavsiye ediliyo mu?
cnm çok güzel bi his hareteketleri hissetmektadını çıkarmalı bugünlerin.. ama alışverişe başla artık son ana bırakma arkadaşım sana zor olur ağırlaşacaksın zamanla..
ne yazık ki bizlerde ayıp oluyor o işler, yurt dışında adetler ne güzel herkes bir eksiğini alıyor yeni evli çiftin veya doğacak bebeğin.. biz desek sen şunu al sen bunu amanııınnnn görgüsüz oluruz yeminleya bende çok sade şeylerden hoşlanırım desensiz düz o şekilde seçip almaya çalışıorum ama bi sürü hediye geldi şimdi neyi neyle giydiricem hiç bilmiorum nası olcak herşey karmakarışık oldu o yüzden gene kendi beğendiklerimi alıorum herkes alma demesine rağmenvalla keşke hediye almak isteyenler sorsa neye ihtiyacın var die listem hazır
ne yazık ki bizlerde ayıp oluyor o işler, yurt dışında adetler ne güzel herkes bir eksiğini alıyor yeni evli çiftin veya doğacak bebeğin.. biz desek sen şunu al sen bunu amanııınnnn görgüsüz oluruz yeminle
canım hemşirenin bana dediği buydu. ama başka bi nedeni var mı ya da neye göre karar veriyorlar bilemem. benim aşı kartıma bakınca öyle demişti. yanlış yönlendirmek istemem asla
canım hemşirenin bana dediği buydu. ama başka bi nedeni var mı ya da neye göre karar veriyorlar bilemem. benim aşı kartıma bakınca öyle demişti. yanlış yönlendirmek istemem asla
Canım inş şikayetlerin geçer ve rahatça yemeğini yersin; ben de kilo alıyorum dr Um hamur işinden uzak dur diyo ama zaten bu benim dikkat etmiş halim tatlı vs yememek için elinden geleni yapıyorum ama yine de 5,5 kg aldım; hergün 3 km yürüyorum son 1,5 aydır zaten yürümezsem belim çok ağrıyor
Benim kız kardeşim doğumdan 2 hafta önce ağda yaptırdı çok şükür bir sorun olmadı bende her ay yapiyorum bir sorun olacaginida sanmıyorum ilerleyen aylarda yine dr.sorarimay katti aynı şeyi yazmışız...valla dört yıl bekledim ben kuzumu..kendimi ve bebeğimi riske atamam sanırım..bilmiyorumki yaaa..pöfffff...
Kızlar iyi akşamlar ,
Birşey soracağım , duramadım sormadan kusura bakmayın şimdiden.
Genital bölge tüy temizliği için ileriki aylarda doktorlar Ağdayı açılma yaptığı ve kıl köklerinin açıldığı için enfeksiyon riski fazla sebebiyle önermiyor diye duydum. Jileti öneriyorlarmış, o da benim için sıkıntı çabuk çıkıyor malum. Doktoruma bu hafta sonu soracağım , bilgisi olan var mı acaba ?
Kabizlik bebege zarar veremezzzzzz :) korkmaaaa
Doktora soracağım bende açılma oluyor diye duyduğum için yazdım. Keşke hamilelikten önce lazer epilasyon yapsaydım 2 yıl kadar. Rahat olurdu becnm kesinlikle doğru yazdığın ilerleyen aylarda ağda açılma riskini arttırıyor, tüy dökücüler kimyasal ve genital bölge mikrop alabilir diye en sağlıklısı jilet oluyor.. ama sürekli ağdaya gidiyorsan bir sakıncası olmaz diyorlar ben ne yazık ki ağda kullanmıyorum temizleyici kullanıyorum senelerdir zaten alıştı bünye ayda bir yeterli oluyor baya seyrek yani, gebelikten beri jilete döndüm maalesef.. ama bence dr sor en doğru yolu o önerir..
kız ben odayı kurdum bitti herşeybaşla artık almaya yavaş yavaş bu ne az heves..
Ne yapcaz kız biz o zamanbelmacım dün ben kk'yı alt üst ettim desem yeridir...ağdaya devam eden de varmış...doktoru ağda yapma diyende...hatta biri yazmıştı ,arkadaşı yapmış doktora gitmiş bilmem ne kadar açıklığı oluşmuş ..tüy dökücü kremlere baktım onlarda kimyasal kimse önermiyormuş...
Galiba bende öyle yapacam yagünaydın hanımlar,
valla ağda konusuna el atılmış çok sevindim
ben hamile olduğumu öğrenene kadar düzenli ağdaya gittim.. ama öğrendiğim gün bıraktım..
acı eşiğim düşük benim, normalde de çok kasıyorum kendimi çekiyorum falan, ağlıyorum desem yeridir..
o yüzden hiç risk almak istemedim, benim kılım tüyüm için bebişime bişe olsa vicdan azabından ölürdüm heralde..
o yüzden bilinen en ilkel yöntemle -jiletle- devam
Aynen şimdi çocuk doğunca birbirinin aynısı birsürü tulum gelecek hepsini giydiremeden çocuk büyüyo zaten bazılarıda onu alacağına bez falan alsa daha makbule geçer ....
bez olayı hiç fena olmaz hem de :) kesinlikle katılıyorum
Maşallah ya bu forumda herkes becerikli bir ben bişey beceremiyorumEki Görüntüle 1511539 Eki Görüntüle 1511540
kızlar bakın convers yaptım kuzuma. henüz bir tekini yaptım. ikinci tekini de bugun başlıycam nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?