2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

ben de daha hiçbişey almadım. şu detaylı bi olsun cinsiyete de emin olayım:) sonra bakacağım bişeyler..

kızlar ya ayva yemek bebeği güzelleştiryormuş özellikle de cildini , ben her gün 1 tane yemeye çalışıyorum sizin de var mı böyle gelenekleriniz. bizde kavun ayva hurma vs yedirilir.

canım sade şeylerden hoşlanıyorsan mothercare ve c&a da harika şeyler oluyor ben de sen gibiyim sevmem desen şu bu.. aslında dediğin gibi keşke sorsalar neye ihtiyacın var diye:) daha bi makbule geçer:)

kızlar ya ayva yemek bebeği güzelleştiryormuş özellikle de cildini , ben her gün 1 tane yemeye çalışıyorum sizin de var mı böyle gelenekleriniz. bizde kavun ayva hurma vs yedirilir.

onu bilemicem de bi tane meyve var elletmiyolar bana. yıkanıp önüme konuyo çatalla yiyorum :) eller de vücuduma dokunursam bebişimin de tam orasında öyle iz olurmuş eşim de duymuş sağolsun servisini kendi yapıyor. pek inanmıyorum ama hiç de şikayetçi değilim

Günaydın arkadaşlar. Herkesler iyidir umarım. Ağda konusunda konuşulmuş ben Kızıma hamileyken 6.aya kadar hep kendim ağda yaptım ama 6.aydan sonra kızımın kafası yukarda göğsünün tam ortasında yani kızım ters olduğu için eğilemiyordum çünkü doktorum fazla eğilme demişti afedersiniz iç Çamaşırımı bile hep eşim giydirdi doğuma kadar. Oyüzden bebişime zarar olur diye jilet kullandım. Zaten bebiş doğunca hiç zamanım olmadı ağdamı zar zor yaptım çok gelenim gidenim oldu ağda yapmak ne kelime. Zaten 40 gün kanama oluyor doğumdan sonra ağda yapılamıyor maalesef en kolayı jilet

Neymiş o meyve çok merak ettim

evetttt. kesinlikle yapacağım dediğini. çok daha şeker olur :)

Ben de Haziran sonunu bekliyorum alışveriş için. Gerçekten kararlıyım hiçbir şey almamaya. Kendimden bu performansı hiç beklemiyordum. Dayanamam diye düşünüyordum ama sanırım başarıcam.
Bu arada kızlar vajinamda, alt karnımda ve alt karınla bacağın birleştiği yerde ağrım oluyor. Sanki berelenmiş gibi bir ağrı. Bunu yaşayan var mı aranızda?

Ne yapcaz kız biz o zaman kadın olmak ne zormuş doktora bir danışayım bakalım. O zaman jilete mi kaldık. 2 hafta dayanmaz yandık
Ben ilk hamileligimde dokuz ay ağda yaptim çok şükür bisey olmadı. Şuan hala da devam .jilete bulaştım mi sonu gelmez diye düşünüyorum.Belki lohusalikta bi Kaç kez yapılabilir .

Günaydınnnn
9 da kalktım daha kahvaltı bile yapmadım canım istemedi (

Ayyyhhh bugün psikopatlığım üstümde galiba acıklı seyler izleyip izleyip ağlayasım var....

dün akşam converse bitti. avucumda babasına gösterdim kuzumun. ikimizinde gözleri doldu sarılıp ağladık. böyle mutluluklardan ağlamak nasip olsun. Allahım kötü şeyler vermesin hiçbirimize. mutluluktan kaç kere ağladım ki hayatta. bebişimi duyduğumdan beri hep mutluluktan ağlıyorum. Allah isteyen herkese versin aratmasın. Bizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…