bize tecrübe oldu bundan sonra bebek görmeye giderken bez alcam ....
Bilmem daha hicbirsey almadık bi de sadece bi pazar günü beşik baktık tek bir dükkandan bizde bi anormallik var sanırım. kıyafet falan hiç bakmadik. Bebegimizi çok seviyoruz. Hevesten değil sanırim. Gün içerisinde yogunluktan hamile olduğumu bile unutuyordum ilk zamanlar son 4 haftadır hareketleriyle hatırlatıyor kendini :) özellikle 2 haftadır sürekli hareket halinde :)
Maşallah ya bu forumda herkes becerikli bir ben bişey beceremiyorum
ya bende çok sade şeylerden hoşlanırım desensiz düz o şekilde seçip almaya çalışıorum ama bi sürü hediye geldi şimdi neyi neyle giydiricem hiç bilmiorum nası olcak herşey karmakarışık oldu o yüzden gene kendi beğendiklerimi alıorum herkes alma demesine rağmenvalla keşke hediye almak isteyenler sorsa neye ihtiyacın var die listem hazır
kızlar ya ayva yemek bebeği güzelleştiryormuş özellikle de cildini , ben her gün 1 tane yemeye çalışıyorumsizin de var mı böyle gelenekleriniz. bizde kavun ayva hurma vs yedirilir.
ÇOK GÜZEL OLMUŞEki Görüntüle 1511539 Eki Görüntüle 1511540
kızlar bakın convers yaptım kuzuma. henüz bir tekini yaptım. ikinci tekini de bugun başlıycam nasipse
Neymiş o meyve çok merak ettimonu bilemicem de bi tane meyve var elletmiyolar bana. yıkanıp önüme konuyo çatalla yiyorum :) eller de vücuduma dokunursam bebişimin de tam orasında öyle iz olurmuşeşim de duymuş sağolsun servisini kendi yapıyor. pek inanmıyorum ama hiç de şikayetçi değilim
ÇOK GÜZEL OLMUŞKENARINA BEYAZ İPTEN MİNİK BİR YUVARLAK ÖR İÇİNE KOYU RENK İPLE YILDIZ ŞEKLİ VER İĞNEYE GEÇİRİP YANA DİK ONU.. TAM OLSUN.. BENİM SON YAPTIĞIM DAHA ÇOK BENZEDİ LOGO YAPINCA
BEN ÖRCEM SENİN KIZINA CONVERSE CNM MERAK ETMEMaşallah ya bu forumda herkes becerikli bir ben bişey beceremiyorum
Ben ilk hamileligimde dokuz ay ağda yaptim çok şükür bisey olmadı. Şuan hala da devam .jilete bulaştım mi sonu gelmez diye düşünüyorum.Belki lohusalikta bi Kaç kez yapılabilir .Ne yapcaz kız biz o zamankadın olmak ne zormuş doktora bir danışayım bakalım. O zaman jilete mi kaldık. 2 hafta dayanmaz yandık
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyBEN ÖRCEM SENİN KIZINA CONVERSE CNM MERAK ETME
mrb hatunlar
bugün ayrıntılı usg var saat 4 de çoook heycanlıyım kızımı görücem için geçermi bugün ikindi olurmu acep
Ayyyhhh bugün psikopatlığım üstümde galiba acıklı seyler izleyip izleyip ağlayasım var....
Ayyyhhh bugün psikopatlığım üstümde galiba acıklı seyler izleyip izleyip ağlayasım var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?