Cnm dr ara sor bence ağrını.. alt kısımda ağrı yaşamak için henüz çok erken belki görmek ister..Ben de Haziran sonunu bekliyorum alışveriş için. Gerçekten kararlıyım hiçbir şey almamaya. Kendimden bu performansı hiç beklemiyordum. Dayanamam diye düşünüyordum ama sanırım başarıcam.
Bu arada kızlar vajinamda, alt karnımda ve alt karınla bacağın birleştiği yerde ağrım oluyor. Sanki berelenmiş gibi bir ağrı. Bunu yaşayan var mı aranızda?
neee 1 kilo mu öyle saçmalık mı olur ben kesinlikle katılmıyorummmmmmmSelam kızlar kuzenim geçen sene doğum yaptı söyleyeceğim şu ki doktoru hergün 1 kilo et yiyeceksin demiş duydum şok oldum ben doğru düzgün et yemiyorum genellikle sebze ağırlıklı besleniyorum diyetisyenim 150-200 gr et verdi günlük. diyetisyene gittiğim için doktorum bu konuda hiç yorum yapmıyor balık yiyemediğim için gnc omega 3 alıyorum aranızda doktorundan böyle tavsiyeler alan varmı
benim günüm yine kusmalarla mahvoldu ya nolur dua edin geçsin artık hamileliğimi ağız tadıyla yaşayamıyorum artık çok sıkıldım bu durumdan
çok sağol canım inşallah hayatım alt üst oldu ya 5 aylık olduk hala kusma bulantı bebeğim için bişey yiyip içemiyorum bi lokma bişey yesem midem mahvoluyor daha 4 ayım var nasıl gececek bugünler bilmiyorumallah yardımcın olsun canım ya inşallah yakında geçer...
çok sağol canım inşallah hayatım alt üst oldu ya 5 aylık olduk hala kusma bulantı bebeğim için bişey yiyip içemiyorum bi lokma bişey yesem midem mahvoluyor daha 4 ayım var nasıl gececek bugünler bilmiyorum
Ben geçenlerde surviorda ödül oyununu kazandiklarinda bile ağladımhormonlar tavan desene :) her an ağlayabilme potansiyeline sahibiz. reklamlara bile ağlıyorum ya bazen.
inşallah canım çok tşk ederimbende cok korkmuştum geçmeyecek diye canım ama allah şükür bitti diyemem ama cok az kaldı bazı agır kokularda yasıyorum sıkıntı dua etcem canım senin için inşallah sen de rahat edersin..
canım bende yarın doktora gidicem artık kendim yapmakta zorlanıyorm malum göbişlerOhhhhh içim rahatladı ağda en temizi sonuçta
yaa hala geçmedimi cnm.. moral bozmak istemem ama bu haftalara kadar mide bulantısı kalanlar doğuma kadar çekiyorbenim günüm yine kusmalarla mahvoldu ya nolur dua edin geçsin artık hamileliğimi ağız tadıyla yaşayamıyorum artık çok sıkıldım bu durumdan
ne güzel maşallah bebişine gözün aydın cnm.. kısa sürede ne kadar güzel bir hızla büyüyorlar maşallahKizlarrr doktordan geldim oglusummm kocaman olMuş 555 gr 29.5 cm iri ve sağlıklı bi erkek bebek dedi şeker yüklemesi yapmayalim son üç aya dönük şeker ölçümü kanda yapiliyomus onu istedi... benim kramplar başlamıştı sol tarafimda onun için magnezyum başladık bi de d vitamini iğne 5 doz başladık. .. oglusumu iyice gördüm bakmalara doyamadim. ..
puhahahahaa bende ağladımBen geçenlerde surviorda ödül oyununu kazandiklarinda bile ağladım
Tamam haber ver . Benimde çok hassas zorlanıyorum. Jiletle de ömür bitmez. Kremler zaten yasak. Sor bakalım ne diyecekcanım bende yarın doktora gidicem artık kendim yapmakta zorlanıyorm malum göbişlerağdaya gitmeyi düşünüyorum bikaç ay önce gidiyordum zaten ama kendimi çok kasıyorm tenim çok hassas normale göre doktoruma sorucam yarın seninlede paylaşırım yoksa jiletle alsak doğumda ve sonrasında başa çıkamayız tavsiye etmem
Cnm bende lazer yaptirmistim ama tamamrn bitmedi hala tek tuk cikio ama ayda 1 kontrole gitmeden doktor alttan muayene ederse die agdayla bi ustunden geciom :)
wuuuuuuuuuuu maşallahKizlarrr doktordan geldim oglusummm kocaman olMuş 555 gr 29.5 cm iri ve sağlıklı bi erkek bebek dedi şeker yüklemesi yapmayalim son üç aya dönük şeker ölçümü kanda yapiliyomus onu istedi... benim kramplar başlamıştı sol tarafimda onun için magnezyum başladık bi de d vitamini iğne 5 doz başladık. .. oglusumu iyice gördüm bakmalara doyamadim. ..
Doğumdan sonra kesinlikle gideceğim . Kendime kızıyorum neden evlenmeden yaptırmadım diyeben zaten çok tüylü biri değildim.. o nedenle 3-4 seansta tamamen gitmişti benimkiler.. senin de dediğin gbi bende de arada tek tük çıkıyor onları da cımbızla alıyorum ağdaya gerek olmuyor :) belki doğumdan sonra fırsat olursan bikaç seans dha gidersin tamamen bitebilir diye düşünüyorum
Hemde inanılmaz bir hız canım maşallah inşallah sende hayırlı haberlerini alırsın. ..ne güzel maşallah bebişine gözün aydın cnm.. kısa sürede ne kadar güzel bir hızla büyüyorlar maşallahayın 11 dr kontrolüm var 23. haftamda olacağım bakalım ne kadar gelişmiş olacak 3 haftada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?