2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Cnm dr ara sor bence ağrını.. alt kısımda ağrı yaşamak için henüz çok erken belki görmek ister..

benim günüm yine kusmalarla mahvoldu ya nolur dua edin geçsin artık hamileliğimi ağız tadıyla yaşayamıyorum artık çok sıkıldım bu durumdan

neee 1 kilo mu öyle saçmalık mı olur ben kesinlikle katılmıyorummmmmmm

allah yardımcın olsun canım ya inşallah yakında geçer...
çok sağol canım inşallah hayatım alt üst oldu ya 5 aylık olduk hala kusma bulantı bebeğim için bişey yiyip içemiyorum bi lokma bişey yesem midem mahvoluyor daha 4 ayım var nasıl gececek bugünler bilmiyorum

bende cok korkmuştum geçmeyecek diye canım ama allah şükür bitti diyemem ama cok az kaldı bazı agır kokularda yasıyorum sıkıntı dua etcem canım senin için inşallah sen de rahat edersin..

Ohhhhh içim rahatladı ağda en temizi sonuçta
canım bende yarın doktora gidicem artık kendim yapmakta zorlanıyorm malum göbişler ağdaya gitmeyi düşünüyorum bikaç ay önce gidiyordum zaten ama kendimi çok kasıyorm tenim çok hassas normale göre doktoruma sorucam yarın seninlede paylaşırım yoksa jiletle alsak doğumda ve sonrasında başa çıkamayız tavsiye etmem

benim günüm yine kusmalarla mahvoldu ya nolur dua edin geçsin artık hamileliğimi ağız tadıyla yaşayamıyorum artık çok sıkıldım bu durumdan
yaa hala geçmedimi cnm.. moral bozmak istemem ama bu haftalara kadar mide bulantısı kalanlar doğuma kadar çekiyor en geç 16. haftada bitmesi lazımdı.. dr ne diyor bu duruma bi ilaç falan verse

Kizlarrr doktordan geldim oglusummm kocaman olMuş 555 gr 29.5 cm iri ve sağlıklı bi erkek bebek dedi şeker yüklemesi yapmayalim son üç aya dönük şeker ölçümü kanda yapiliyomus onu istedi... benim kramplar başlamıştı sol tarafimda onun için magnezyum başladık bi de d vitamini iğne 5 doz başladık. .. oglusumu iyice gördüm bakmalara doyamadim. ..

ne güzel maşallah bebişine gözün aydın cnm.. kısa sürede ne kadar güzel bir hızla büyüyorlar maşallah ayın 11 dr kontrolüm var 23. haftamda olacağım bakalım ne kadar gelişmiş olacak 3 haftada..

Tamam haber ver . Benimde çok hassas zorlanıyorum. Jiletle de ömür bitmez. Kremler zaten yasak. Sor bakalım ne diyecek

Cnm bende lazer yaptirmistim ama tamamrn bitmedi hala tek tuk cikio ama ayda 1 kontrole gitmeden doktor alttan muayene ederse die agdayla bi ustunden geciom :)

ben zaten çok tüylü biri değildim.. o nedenle 3-4 seansta tamamen gitmişti benimkiler.. senin de dediğin gbi bende de arada tek tük çıkıyor onları da cımbızla alıyorum ağdaya gerek olmuyor :) belki doğumdan sonra fırsat olursan bikaç seans dha gidersin tamamen bitebilir diye düşünüyorum

wuuuuuuuuuuu maşallah cumartesi benim kızımın da kontrolü var inşallah kilo almıştır az kiloluydu çünkü şimdiden stres oldum

Doğumdan sonra kesinlikle gideceğim . Kendime kızıyorum neden evlenmeden yaptırmadım diye

Hemde inanılmaz bir hız canım maşallah inşallah sende hayırlı haberlerini alırsın. ..

kızlar beslenmenize dikkat ediyor musunuz? daha doğrusu sağlıklı beslenmeye diyeyim:) ben süt ve ürünlerini bir kullanıp bir bırakıyorum, meyve deseniz o da hergün olmuyor bitince almaya üşeniyorum, zaten hangi meyve hangi mevsimde oluyor diye düşünmektense ne varsa onu alıyorum ama herşey hormonlu meyve yiyeyim derken daha kötü bir şey mi yapıyorum acaba diye düşünüyorum. Et sevdiğim için illaki gün içerisinde bir öğün yiyorum. Sanırım İstanbul'da yaşayıp da sağlıklı şeylerle beslenmek çok mümkün olmuyor hele çalışırken daha kötü. Tavsiyeleriniz varsa üşengeçliği bırakıp uymayı düşünüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…