2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
wuuuuuuuuuuu maşallah cumartesi benim kızımın da kontrolü var inşallah kilo almıştır az kiloluydu çünkü şimdiden stres oldum
stres yok bol muz ye süt iç geçen kızlar yazmıştı forma eski kaşarda bebişe kilo yaparmış papateste.. hepsini ye şu 3 gün en çok muz ye

Ben çatlak oluşmaması için kakaolu vazelin kremini kullanıyorum ama doktorum lierac kullan dedi. Henüz eczaneye gitmedim ama yorumlarda pahalı ve küçük kutuda satılıyor diye okudum. Bu kremi kullanan var mı, eğer gerçekten işe yarıyorsa alayım yoksa boşa masraf yapmaya gerek yok:) ya da birgün vazelin bir gün lierac yapacağım artık. Vazelini tüm vücuduma sürüyorum ama lierac alırsam sadece çatlak olma ihtimali olan bölgelerde kullanarak cimrilik yapabilirim.

cnm her sabah kahvaltı yapıyorum ekmek arası soğuk sandviç veya börek ayran şeklinde.. öğlenleri çalıştığım için mecburen dışardan yiyorum ama çoğunlukla sebze yiyorum.. her akşam mutlaka yemek yaparım sulu yemek sebze kuru bakliyat et ve tavuk en kötü 1 gün konserve balık tüketmeyi bir haftaya sıralıyorum tabi yanlarında pilav yada makarnada yiyorum.. her akşam yemeğinde mutlaka ayran veya yoğurt yiyorum gün içinde ara öğünlerde ceviz ve meyve yiyorum mutlaka.. ve yatmadan 1 bardak süt içiyorum.. dr bebeğim için iyi bakmışsın gayet sağlıklı dedi son gittiğimde haftasından 1 hafta öndeydi gelişimi.. inşallah hep böyle devam eder..

stres yok bol muz ye süt iç geçen kızlar yazmıştı forma eski kaşarda bebişe kilo yaparmış papateste.. hepsini ye şu 3 gün en çok muz ye
Kaşar peynirini ben de duymuştum ama Muz'a dikkat edin bence hele kabızlık varsa abartmayın. ben çok sevmeme rağmen hamileliğimin başından beri bir tane bile yiyemedim korkudan

Maşallah iyi besliyorsun bebeği:) ben bunları yaparsam da çok kilo alırım diye korkuyorum bir taraftan, daha şimdiden 4,5 kilo aldım hamileliğim de belli oluyor dışarıdan, hepsi karnımda toplanınca normal tabi:) ama en azından baklava börek yiyeceğime sebze meyve yoğurt yiyeyim de bebişe gitsin kilolar. Teşekkür ederim

Kaşar peynirini ben de duymuştum ama Muz'a dikkat edin bence hele kabızlık varsa abartmayın. ben çok sevmeme rağmen hamileliğimin başından beri bir tane bile yiyemedim korkudan
cnm ben kabızlığı çözdüm her akşam 1 maden suyu içiyorum yemekten sonra ve yatmadan 2 kutu activia yoğurt önerdi dr geçti kabızlık falan kalmadı herşeyi yiyorum doya doya..

Maaşallahhh bebişine tatlım. Allah kucağına almayı nasip etsin İnşallah. Canım kaç Kilo aldın sorması ayıp kilolara taktım ben ya

Kızlar merhaba,bugün 21+5 oldum. Benim ara ara sol bacağıma kramp giriyordu, gün gece sabaha karşı öyle ni kramp girdi ki bacağıma resmen 15-20 dk sürdü ya çok acıdı. Uykumdan bağırarak uyandım, eşim de korktu baya. Ovalaya ovalaya zar zor geçti. Sizlerde de arada böyle Şeyler olan var mı?

dikkat etmeye çalışıyorum canım, kahvaltım en önemli öğün, 2 yumurta peynir zeytin yeşillik burada mevsimi olduğu için domates salatalık havuç vs tüketiyorum bir bardak da süt içiyorum çay içmiyorum. sonra ara öğün olarak ceviz badem fındık kavrulmamış, yanında da bir meyve. 3 saat sonra öğle yemeği, evde ne varsa yanında mutlaka yoğurt, akşam da normal yemek, salata mutlaka oluyor. sonrasında bişey yemiyorum. çokşükür canım aburcubur istemiyor, inşallah hiç istemez bundan sonra da.. evim yakın öğle arasında evde yiyorum. burada dışardaki yiyecekler hep fastfood ve hakkaten çok kötü yapılıyor, insanın canı çekmiyor bile. haftada bir akşam dışarı çıkarız genelde, o da türk yemeği oluyor yine. ben ekmek de sevmem çok nadiren yiyorum. ama bazen hamur işi canım çekerse yiyorum abartmayarak:)

doktora söyle canım magnezyum veriyorlar genelde o da iyi geliyor.

kız ben odayı kurdum bitti herşey başla artık almaya yavaş yavaş bu ne az heves..

bende daha almadım desem yeri var. gelen hediyelerde oldu çok az parça kendimde aldım. ama onları almaktan saymıyorum çünkü o kadar az 25. haftadan sonra alabilirim belki bilemiyorum :) hevesim çok alacaklarım kafamda hazır. bir tek beşikte kararsızım.

vallahi hayran kaldım :) bende sabah kahvaltısını 8. haftaya kadar çok güzel yaptım. ondan sonra peynir domatesi ekmek arası yaptım bazı sabahlar simit peynir falan. ama haftasonu güzel kahvaltı ediyorum. öğlenleri bende eve gidiyorum benimde illa salata yoğurt oluyor. ara öğünde meyve ile geçiştiriyorum.

Kizlar bugün detayliya girdim.kuzucum 28 cm kilosu 590 gr Olmuş bebisimin suyu gelisimi gayet iyiymis.ultrasona gore 2 hafta ondeymis cok mutlu oldum ve bnde 2 kilo aldm.umarm boyle devam ederiz..ayrica benim surekli kalcam agriyodu dr sinir sıkışmasi olabilir bazi gebelerde olabiliyo demisti.ozamandir gunde 1 madensuyu iciyorm agrim buyuk olcude gecti.ayni sikintiyi yasayan varsa diye yazmnk istedim

Kizlar bugün detayliya girdim.kuzucum 28 cm kilosu 590 gr Olmuş bebisimin suyu gelisimi gayet iyiymis.ultrasona gore 2 hafta ondeymis cok mutlu oldum ve bnde 2 kilo aldm.umarm boyle devam ederiz..ayrica benim surekli kalcam agriyodu dr sinir sıkışmasi olabilir bazi gebelerde olabiliyo demisti.ozamandir gunde 1 madensuyu iciyorm agrim buyuk olcude gecti.ayni sikintiyi yasayan varsa diye yazmnk istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…