wuuuuuuuuuuu maşallahcumartesi benim kızımın da kontrolü var inşallah kilo almıştır az kiloluydu çünkü şimdiden stres oldum
İnşallah canım sağlıklı olsunlar da kilosu az olsa da olur hiç sıkma sen caniniwuuuuuuuuuuu maşallahcumartesi benim kızımın da kontrolü var inşallah kilo almıştır az kiloluydu çünkü şimdiden stres oldum
Çok iyi yaaa yalnız değilmişimpuhahahahaa bende ağladım
cnm her sabah kahvaltı yapıyorum ekmek arası soğuk sandviç veya börek ayran şeklinde.. öğlenleri çalıştığım için mecburen dışardan yiyorum ama çoğunlukla sebze yiyorum.. her akşam mutlaka yemek yaparım sulu yemek sebze kuru bakliyat et ve tavuk en kötü 1 gün konserve balık tüketmeyi bir haftaya sıralıyorum tabi yanlarında pilav yada makarnada yiyorum.. her akşam yemeğinde mutlaka ayran veya yoğurt yiyorum gün içinde ara öğünlerde ceviz ve meyve yiyorum mutlaka.. ve yatmadan 1 bardak süt içiyorum.. dr bebeğim için iyi bakmışsın gayet sağlıklı dedi son gittiğimde haftasından 1 hafta öndeydi gelişimi.. inşallah hep böyle devam eder..kızlar beslenmenize dikkat ediyor musunuz? daha doğrusu sağlıklı beslenmeye diyeyim:) ben süt ve ürünlerini bir kullanıp bir bırakıyorum, meyve deseniz o da hergün olmuyor bitince almaya üşeniyorum, zaten hangi meyve hangi mevsimde oluyor diye düşünmektense ne varsa onu alıyorum ama herşey hormonlu meyve yiyeyim derken daha kötü bir şey mi yapıyorum acaba diye düşünüyorum. Et sevdiğim için illaki gün içerisinde bir öğün yiyorum. Sanırım İstanbul'da yaşayıp da sağlıklı şeylerle beslenmek çok mümkün olmuyor hele çalışırken daha kötü. Tavsiyeleriniz varsa üşengeçliği bırakıp uymayı düşünüyorum:)
Kaşar peynirini ben de duymuştum ama Muz'a dikkat edin bence hele kabızlık varsa abartmayın. ben çok sevmeme rağmen hamileliğimin başından beri bir tane bile yiyemedim korkudanstres yok bol muz ye süt iç geçen kızlar yazmıştı forma eski kaşarda bebişe kilo yaparmış papateste.. hepsini ye şu 3 gün en çok muz ye
Doğumdan sonra kesinlikle gideceğim . Kendime kızıyorum neden evlenmeden yaptırmadım diye
Maşallah iyi besliyorsun bebeği:) ben bunları yaparsam da çok kilo alırım diye korkuyorum bir taraftan, daha şimdiden 4,5 kilo aldım hamileliğim de belli oluyor dışarıdan, hepsi karnımda toplanınca normal tabi:) ama en azından baklava börek yiyeceğime sebze meyve yoğurt yiyeyim de bebişe gitsin kilolar. Teşekkür ederimcnm her sabah kahvaltı yapıyorum ekmek arası soğuk sandviç veya börek ayran şeklinde.. öğlenleri çalıştığım için mecburen dışardan yiyorum ama çoğunlukla sebze yiyorum.. her akşam mutlaka yemek yaparım sulu yemek sebze kuru bakliyat et ve tavuk en kötü 1 gün konserve balık tüketmeyi bir haftaya sıralıyorum tabi yanlarında pilav yada makarnada yiyorum.. her akşam yemeğinde mutlaka ayran veya yoğurt yiyorum gün içinde ara öğünlerde ceviz ve meyve yiyorum mutlaka.. ve yatmadan 1 bardak süt içiyorum.. dr bebeğim için iyi bakmışsın gayet sağlıklı dedi son gittiğimde haftasından 1 hafta öndeydi gelişimi.. inşallah hep böyle devam eder..
cnm ben kabızlığı çözdüm her akşam 1 maden suyu içiyorum yemekten sonra ve yatmadan 2 kutu activia yoğurt önerdi dr geçti kabızlık falan kalmadı herşeyi yiyorum doya doya..Kaşar peynirini ben de duymuştum ama Muz'a dikkat edin bence hele kabızlık varsa abartmayın. ben çok sevmeme rağmen hamileliğimin başından beri bir tane bile yiyemedim korkudan
Haber ver gelinceben aşı olmaya gidiyorum gelince görüşürüz kızlar
Maaşallahhh bebişine tatlım. Allah kucağına almayı nasip etsin İnşallah. Canım kaç Kilo aldın sorması ayıpKizlarrr doktordan geldim oglusummm kocaman olMuş 555 gr 29.5 cm iri ve sağlıklı bi erkek bebek dedi şeker yüklemesi yapmayalim son üç aya dönük şeker ölçümü kanda yapiliyomus onu istedi... benim kramplar başlamıştı sol tarafimda onun için magnezyum başladık bi de d vitamini iğne 5 doz başladık. .. oglusumu iyice gördüm bakmalara doyamadim. ..
benim günüm yine kusmalarla mahvoldu ya nolur dua edin geçsin artık hamileliğimi ağız tadıyla yaşayamıyorum artık çok sıkıldım bu durumdan
kızlar beslenmenize dikkat ediyor musunuz? daha doğrusu sağlıklı beslenmeye diyeyim:) ben süt ve ürünlerini bir kullanıp bir bırakıyorum, meyve deseniz o da hergün olmuyor bitince almaya üşeniyorum, zaten hangi meyve hangi mevsimde oluyor diye düşünmektense ne varsa onu alıyorum ama herşey hormonlu meyve yiyeyim derken daha kötü bir şey mi yapıyorum acaba diye düşünüyorum. Et sevdiğim için illaki gün içerisinde bir öğün yiyorum. Sanırım İstanbul'da yaşayıp da sağlıklı şeylerle beslenmek çok mümkün olmuyor hele çalışırken daha kötü. Tavsiyeleriniz varsa üşengeçliği bırakıp uymayı düşünüyorum:)
Kızlar merhaba,bugün 21+5 oldum. Benim ara ara sol bacağıma kramp giriyordu, gün gece sabaha karşı öyle ni kramp girdi ki bacağıma resmen 15-20 dk sürdü ya çok acıdı. Uykumdan bağırarak uyandım, eşim de korktu baya. Ovalaya ovalaya zar zor geçti. Sizlerde de arada böyle Şeyler olan var mı?
kız ben odayı kurdum bitti herşeybaşla artık almaya yavaş yavaş bu ne az heves..
dikkat etmeye çalışıyorum canım, kahvaltım en önemli öğün, 2 yumurta peynir zeytin yeşillik burada mevsimi olduğu için domates salatalık havuç vs tüketiyorum bir bardak da süt içiyorum çay içmiyorum. sonra ara öğün olarak ceviz badem fındık kavrulmamış, yanında da bir meyve. 3 saat sonra öğle yemeği, evde ne varsa yanında mutlaka yoğurt, akşam da normal yemek, salata mutlaka oluyor. sonrasında bişey yemiyorum. çokşükür canım aburcubur istemiyor, inşallah hiç istemez bundan sonra da.. evim yakın öğle arasında evde yiyorum. burada dışardaki yiyecekler hep fastfood ve hakkaten çok kötü yapılıyor, insanın canı çekmiyor bile. haftada bir akşam dışarı çıkarız genelde, o da türk yemeği oluyor yine. ben ekmek de sevmem çok nadiren yiyorum. ama bazen hamur işi canım çekerse yiyorum abartmayarak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?