Maşallah maşallah bebişeKizlar bugün detayliya girdim.kuzucum 28 cm kilosu 590 gr Olmuşbebisimin suyu gelisimi gayet iyiymis.ultrasona gore 2 hafta ondeymis cok mutlu oldum ve bnde 2 kilo aldm.umarm boyle devam ederiz..ayrica benim surekli kalcam agriyodu dr sinir sıkışmasi olabilir bazi gebelerde olabiliyo demisti.ozamandir gunde 1 madensuyu iciyorm agrim buyuk olcude gecti.ayni sikintiyi yasayan varsa diye yazmnk istedim
Evet hiç ortalarda yoktun miskimoyhhhh çok çalıştım bugün ben beaaaaaa
beynim uyuşmuş resmen..doğuma ayrıldığımda yerime bakacak arkadaşa öğretiyorum...bir yorulacağıma 3 kat yoruluyorum sanki..daha yemekte yiyemedim...yemek söyledim dışardan gelmedi bi türlü...Evet hiç ortalarda yoktun miskim
canım ya hangi meyve de hele de bizde dikkat edelim , iz miz olmasın çocuklarımızda ..... çok korktummm şu an . bide de sen şu converce tığ ile mi ördün canımonu bilemicem de bi tane meyve var elletmiyolar bana. yıkanıp önüme konuyo çatalla yiyorum :) eller de vücuduma dokunursam bebişimin de tam orasında öyle iz olurmuşeşim de duymuş sağolsun servisini kendi yapıyor. pek inanmıyorum ama hiç de şikayetçi değilim
canım sabah aç karınına limonlu su iç..yada kuru kayısıyı akşamdan koy bardağa sabah suyunu iç...kızlar ya kabızım 2 gündür bol su içerim ve kabız olmam normalde. Sabahtan beri ıkınıyorum sinir oldum . Umarım bebeğe bişi olmaz genelde doktorlar bir şey olmaz diyormuş ama panikliyorum ben biliyorsunuz puffff . Yarın kayısı alayım bari
beynim uyuşmuş resmen..doğuma ayrıldığımda yerime bakacak arkadaşa öğretiyorum...bir yorulacağıma 3 kat yoruluyorum sanki..daha yemekte yiyemedim...yemek söyledim dışardan gelmedi bi türlü...
Süper beslenme, buradaki en kötü beslenen anne ben miyimdikkat etmeye çalışıyorum canım, kahvaltım en önemli öğün, 2 yumurta peynir zeytin yeşillik burada mevsimi olduğu için domates salatalık havuç vs tüketiyorum bir bardak da süt içiyorum çay içmiyorum. sonra ara öğün olarak ceviz badem fındık kavrulmamış, yanında da bir meyve. 3 saat sonra öğle yemeği, evde ne varsa yanında mutlaka yoğurt, akşam da normal yemek, salata mutlaka oluyor. sonrasında bişey yemiyorum. çokşükür canım aburcubur istemiyor, inşallah hiç istemez bundan sonra da.. evim yakın öğle arasında evde yiyorum. burada dışardaki yiyecekler hep fastfood ve hakkaten çok kötü yapılıyor, insanın canı çekmiyor bile. haftada bir akşam dışarı çıkarız genelde, o da türk yemeği oluyor yine. ben ekmek de sevmem çok nadiren yiyorum. ama bazen hamur işi canım çekerse yiyorum abartmayarak:)
aşımı oldum cnm 1 ay sonra 2.doz olacakmış 2 doz olma sebebi son 5 yılda tetenoz aşısı olmamammış.. bu arada aile hekimim kol ağrılarımın sırttan yani kürek kemiklerimden geldiğini söyledi bir anda aşırı kilo almam ve gebelik yaparmış ağrı ama ilaç vermedi kendi dr gerekli görürse yazar bol bol süt yoğurt beyaz peynir ye dedi ve maden suyunu günde 2 şişeye çıkar dedi magnezyumu günde 2 şişe maden suyu sağlarmış vücuda.. bebişin kalp atışlarını dinledikHaber ver gelince
alıyorum zaten ama napim cnm ya doğumdan sonra veririm ben kızıma hamileyken 30 kilo aldım 6 ay sonunda eski kiloma düştüm hemde sarkma sorunu yaşamadan.. metobolizmam gayet hızlı çalışıyor.. uykusuzluk bana çok kilo kaybettiriyor..Maşallah iyi besliyorsun bebeği:) ben bunları yaparsam da çok kilo alırım diye korkuyorum bir taraftan, daha şimdiden 4,5 kilo aldım hamileliğim de belli oluyor dışarıdan, hepsi karnımda toplanınca normal tabi:) ama en azından baklava börek yiyeceğime sebze meyve yoğurt yiyeyim de bebişe gitsin kilolar. Teşekkür ederim
kızlar ya kabızım 2 gündür bol su içerim ve kabız olmam normalde. Sabahtan beri ıkınıyorum sinir oldum . Umarım bebeğe bişi olmaz genelde doktorlar bir şey olmaz diyormuş ama panikliyorum ben biliyorsunuz puffff . Yarın kayısı alayım bari
bende yerime birini arıyorum evet öğretmek çok yorucu oluyor cnm ya.. kızlar aklınızda olsun yakın çevrenizde iş arayan varsa istanbul merterde tekstile bayan muhasebe elemanı..beynim uyuşmuş resmen..doğuma ayrıldığımda yerime bakacak arkadaşa öğretiyorum...bir yorulacağıma 3 kat yoruluyorum sanki..daha yemekte yiyemedim...yemek söyledim dışardan gelmedi bi türlü...
Süper çok sevindim canım benim . Oyyyy eymeni yerim benaşımı oldum cnm 1 ay sonra 2.doz olacakmış 2 doz olma sebebi son 5 yılda tetenoz aşısı olmamammış.. bu arada aile hekimim kol ağrılarımın sırttan yani kürek kemiklerimden geldiğini söyledi bir anda aşırı kilo almam ve gebelik yaparmış ağrı ama ilaç vermedi kendi dr gerekli görürse yazar bol bol süt yoğurt beyaz peynir ye dedi ve maden suyunu günde 2 şişeye çıkar dedi magnezyumu günde 2 şişe maden suyu sağlarmış vücuda.. bebişin kalp atışlarını dinledik
çözümü maden suyu hergün düzenli iç ve her akşam yatmadan 2 kutu activia yoğurt cnm.. kabızlık tarih olur.. bana yoğurdu dr söyledi çok şükür rahatladım..kızlar ya kabızım 2 gündür bol su içerim ve kabız olmam normalde. Sabahtan beri ıkınıyorum sinir oldum . Umarım bebeğe bişi olmaz genelde doktorlar bir şey olmaz diyormuş ama panikliyorum ben biliyorsunuz puffff . Yarın kayısı alayım bari
valla canım değişiyor duruma göre.pizza,eti güvenilirse kebap yada hazır yemek şir. günlük menü neyseCanım dışarıdan söylediğinde neler yiyorsun genelde
Bende haftada bir iki kere dışardan yemek yiyorum da.
demir hapını freplex e çevirsin şurup olan bağırsak rahatlatıyor cnm..Ben maalesef bundan çok çektim ama senin kronik değilse birkaç önerim olabilir:) kayısı değil de günkurusu ya da kuru incir kuru erik daha faydalı üzerine de büyük bir bardak ılık su içebilirsin. Gece suyun içinde bunları bekletip sabah suyunu da içebilirsin ama o benim midemi bulandırmıştı. lifli meyvelerden ye ve akşam yemeğinde sulu yemek ya da çorba iç mutlaka. Benim doktorum duphalac diye bir şurup verdi onu içiyorum, ama seninki geçici bir durum gibi ona gerek kalmaz herhalde, demir ilacı kullanıyorsan ondan kabızlık olmuştur, kendini fazla sıkma daha kötü olur ben yaptım maalesef şurubu içmek zorunda kaldım, demir hapını da kestim geçici olarak.
cnm ya hergün onlarla geçermi sebze yemeği yiyebileceğin bi yer yokmuvalla canım değişiyor duruma göre.pizza,eti güvenilirse kebap yada hazır yemek şir. günlük menü neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?