2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Maşallah maşallah bebişe

canım ya hangi meyve de hele de bizde dikkat edelim , iz miz olmasın çocuklarımızda ..... çok korktummm şu an . bide de sen şu converce tığ ile mi ördün canım

dün katti diyordu bugün bende de var şu omuz ağrısı..resmen omuzlarım düşüyor gibi...

kızlar ya kabızım 2 gündür bol su içerim ve kabız olmam normalde. Sabahtan beri ıkınıyorum sinir oldum . Umarım bebeğe bişi olmaz genelde doktorlar bir şey olmaz diyormuş ama panikliyorum ben biliyorsunuz puffff . Yarın kayısı alayım bari

canım sabah aç karınına limonlu su iç..yada kuru kayısıyı akşamdan koy bardağa sabah suyunu iç...

beynim uyuşmuş resmen..doğuma ayrıldığımda yerime bakacak arkadaşa öğretiyorum...bir yorulacağıma 3 kat yoruluyorum sanki..daha yemekte yiyemedim...yemek söyledim dışardan gelmedi bi türlü...

Canım dışarıdan söylediğinde neler yiyorsun genelde
Bende haftada bir iki kere dışardan yemek yiyorum da.

Süper beslenme, buradaki en kötü beslenen anne ben miyim üstelik benim evim de yakın. Şuan gaza geldim bundan sonra akşamları tembellik yapmak yok, yemeklerimi hazırlayıp ertesi öğlen de eve gidip yiyeceğim. meyve de aldım öğle arasında ara öğünümü onlar oluştursun artık

Haber ver gelince
aşımı oldum cnm 1 ay sonra 2.doz olacakmış 2 doz olma sebebi son 5 yılda tetenoz aşısı olmamammış.. bu arada aile hekimim kol ağrılarımın sırttan yani kürek kemiklerimden geldiğini söyledi bir anda aşırı kilo almam ve gebelik yaparmış ağrı ama ilaç vermedi kendi dr gerekli görürse yazar bol bol süt yoğurt beyaz peynir ye dedi ve maden suyunu günde 2 şişeye çıkar dedi magnezyumu günde 2 şişe maden suyu sağlarmış vücuda.. bebişin kalp atışlarını dinledik

alıyorum zaten ama napim cnm ya doğumdan sonra veririm ben kızıma hamileyken 30 kilo aldım 6 ay sonunda eski kiloma düştüm hemde sarkma sorunu yaşamadan.. metobolizmam gayet hızlı çalışıyor.. uykusuzluk bana çok kilo kaybettiriyor..

Ben maalesef bundan çok çektim ama senin kronik değilse birkaç önerim olabilir:) kayısı değil de günkurusu ya da kuru incir kuru erik daha faydalı üzerine de büyük bir bardak ılık su içebilirsin. Gece suyun içinde bunları bekletip sabah suyunu da içebilirsin ama o benim midemi bulandırmıştı. lifli meyvelerden ye ve akşam yemeğinde sulu yemek ya da çorba iç mutlaka. Benim doktorum duphalac diye bir şurup verdi onu içiyorum, ama seninki geçici bir durum gibi ona gerek kalmaz herhalde, demir ilacı kullanıyorsan ondan kabızlık olmuştur, kendini fazla sıkma daha kötü olur ben yaptım maalesef şurubu içmek zorunda kaldım, demir hapını da kestim geçici olarak.

beynim uyuşmuş resmen..doğuma ayrıldığımda yerime bakacak arkadaşa öğretiyorum...bir yorulacağıma 3 kat yoruluyorum sanki..daha yemekte yiyemedim...yemek söyledim dışardan gelmedi bi türlü...
bende yerime birini arıyorum evet öğretmek çok yorucu oluyor cnm ya.. kızlar aklınızda olsun yakın çevrenizde iş arayan varsa istanbul merterde tekstile bayan muhasebe elemanı..

Süper çok sevindim canım benim . Oyyyy eymeni yerim ben maden suyu bende alacağım bugün katti akşamları 1 şişe içeceğim şimdilik çok faydasını duydum.

çözümü maden suyu hergün düzenli iç ve her akşam yatmadan 2 kutu activia yoğurt cnm.. kabızlık tarih olur.. bana yoğurdu dr söyledi çok şükür rahatladım..

merhaba kızlar
bıraz once agdadan geldım....ılk aylarda jılet kullandım ama ıkı gune bır cıktı ve hıc temız olmadı...evet agda yaptırmak can yakıyor ama bunun hayatı bır sey olcagını dusunmuyorum..hem ılerleyen aylarda karnımız o kadar buyuyecekkı alt tarafı goremıcez
O yuzden agda bana mantıklı gelıyor...10 dk dayan 1 ay rahat et :)

Canım dışarıdan söylediğinde neler yiyorsun genelde
Bende haftada bir iki kere dışardan yemek yiyorum da.
valla canım değişiyor duruma göre.pizza,eti güvenilirse kebap yada hazır yemek şir. günlük menü neyse

demir hapını freplex e çevirsin şurup olan bağırsak rahatlatıyor cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…