2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
oyy aşımı oldu...hadi buda geçmiş olsun canım..benimde bugün omzum çok ağrıdı biliyormusun...maden suyunu düzenli hale getirmek lazım her gün...

Kuru inciri bende duydum en iyisi öyle yapayım. Hayır hemoroid olmayalım doğumda zorlanırız çünkü. 2 gündür kendime dikkat etmiyorum suyu da az içtim ondan sanıyorum . O kadar çok ıkındım ki kasıklarım ağrıyor artık, tuvalete gitmeye korkuyorum. Bir de benim kız kıpır kıpır oynuyor tuvalette tövbe bismillah konsantre olamıyorum.

bende yerime birini arıyorum evet öğretmek çok yorucu oluyor cnm ya.. kızlar aklınızda olsun yakın çevrenizde iş arayan varsa istanbul merterde tekstile bayan muhasebe elemanı..
ay evet hamile olduğumu öğrenir öğrenmez şu arkadaş yerine bakacak dediler.gün içerisinde ara ara öğretiyorum..istanbul çokk uzak banaa.istanbulda yaşayanlar bi el atarlar şimdi olaya

hayatta denemedim ağdayı annem bizlere hep tüy dökücü kullandırdı o yüzdende hep tüy gibi kaldı seyrek yani bende ayda bir kere temizliyorum yetiyor.. ağda ilerleyen yaşlarda genital bölgeyi sarkıtıyormuş diye 4 kız kardeşiz dördümüzede o bölgeye ağda yasaktı.. hamilelikten beri jilete döndüm ama onuda ayda 1 yapıyorum yetiyor.. tüy konusunda şanslıyım galiba az çıkıyor

çözümü maden suyu hergün düzenli iç ve her akşam yatmadan 2 kutu activia yoğurt cnm.. kabızlık tarih olur.. bana yoğurdu dr söyledi çok şükür rahatladım..
Bir şey soracağım activia yoğurt sade mi yoksa meyveli de kullanabiliyor muyuz , sorun olmaz herhalde.

cnm ya hergün onlarla geçermi sebze yemeği yiyebileceğin bi yer yokmu
yok kuzum her gün değil zaten.normalde arada evden getiriyorum.bazen burdaki arkadaş normal yemek yapıyor sağolsun..bun evdende bişey getirmedim arkadaşta yoğundu sanırım dışardan söyledim

canım ya hangi meyve de hele de bizde dikkat edelim , iz miz olmasın çocuklarımızda ..... çok korktummm şu an . bide de sen şu converce tığ ile mi ördün canım

ben kimsenin canı çekmesin diye yazmamıştım ama şimdi mevsimi nasılsa. çilek canım o meyve :) öyle benek benek leke olurmuş :) conversi tığ ile ördüm. çok çabuk bitti. zaten küçük. youtubeden baka baka yaptım.

Ayyy evet o bende de var sol bacagim özellikle ayakta durunca sürekli uyusuyo gece kramp giriyor arada ..vitamin eksikliginden mi acaba?

aa ciddimisin onsuz günüm geçmiyor benim....ama sanmıyorum öyle bişey olsun

Bende benzet sekilde besleniyorum! Sabsh mutlaka yumurta peynir zeytin bir dilim ekmek oglen sebze yersem aksam et ya da tam tersi. Sebzeyle beraber yogurt, etle birlikte bol bol salata gunde 1-2 paket prebiyotik yogurt , bir bardak sut iciyorum. Arada ufak tefek kacamaklar da var tabi! Ama ceviz yiyemiyorum normalde severdim ama ne olduysa hamilelikte cok zor tuketiyorum

Anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben çilek çok yedim, yıkadım vs iz mi olacak çocukta

maşallah bebişine kocaman olmuş

kızlar ben ağda dan başka konuya geçmek istiyorum..eşlerle alakalı özel durum

Ohh ne güzel. Ben şimdiye kadar hep kendim yapıyordum dışarda nasıl yaptırırım onu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…