oyy aşımı oldu...hadi buda geçmiş olsun canım..benimde bugün omzum çok ağrıdı biliyormusun...maden suyunu düzenli hale getirmek lazım her gün...aşımı oldum cnm 1 ay sonra 2.doz olacakmış 2 doz olma sebebi son 5 yılda tetenoz aşısı olmamammış.. bu arada aile hekimim kol ağrılarımın sırttan yani kürek kemiklerimden geldiğini söyledi bir anda aşırı kilo almam ve gebelik yaparmış ağrı ama ilaç vermedi kendi dr gerekli görürse yazar bol bol süt yoğurt beyaz peynir ye dedi ve maden suyunu günde 2 şişeye çıkar dedi magnezyumu günde 2 şişe maden suyu sağlarmış vücuda.. bebişin kalp atışlarını dinledik
Kuru inciri bende duydum en iyisi öyle yapayım. Hayır hemoroid olmayalım doğumda zorlanırız çünkü. 2 gündür kendime dikkat etmiyorum suyu da az içtim ondan sanıyorum . O kadar çok ıkındım ki kasıklarım ağrıyor artık, tuvalete gitmeye korkuyorum. Bir de benim kız kıpır kıpır oynuyor tuvalette tövbe bismillah konsantre olamıyorum.Ben maalesef bundan çok çektim ama senin kronik değilse birkaç önerim olabilir:) kayısı değil de günkurusu ya da kuru incir kuru erik daha faydalı üzerine de büyük bir bardak ılık su içebilirsin. Gece suyun içinde bunları bekletip sabah suyunu da içebilirsin ama o benim midemi bulandırmıştı. lifli meyvelerden ye ve akşam yemeğinde sulu yemek ya da çorba iç mutlaka. Benim doktorum duphalac diye bir şurup verdi onu içiyorum, ama seninki geçici bir durum gibi ona gerek kalmaz herhalde, demir ilacı kullanıyorsan ondan kabızlık olmuştur, kendini fazla sıkma daha kötü olur ben yaptım maalesef şurubu içmek zorunda kaldım, demir hapını da kestim geçici olarak.
ay evet hamile olduğumu öğrenir öğrenmez şu arkadaş yerine bakacak dediler.gün içerisinde ara ara öğretiyorum..istanbul çokk uzak banaa.istanbulda yaşayanlar bi el atarlar şimdi olayabende yerime birini arıyorum evet öğretmek çok yorucu oluyor cnm ya.. kızlar aklınızda olsun yakın çevrenizde iş arayan varsa istanbul merterde tekstile bayan muhasebe elemanı..
hayatta denemedim ağdayı annem bizlere hep tüy dökücü kullandırdı o yüzdende hep tüy gibi kaldı seyrek yani bende ayda bir kere temizliyorum yetiyor.. ağda ilerleyen yaşlarda genital bölgeyi sarkıtıyormuş diye 4 kız kardeşiz dördümüzede o bölgeye ağda yasaktı.. hamilelikten beri jilete döndüm ama onuda ayda 1 yapıyorum yetiyor.. tüy konusunda şanslıyım galiba az çıkıyormerhaba kızlar
bıraz once agdadan geldım....ılk aylarda jılet kullandım ama ıkı gune bır cıktı ve hıc temız olmadı...evet agda yaptırmak can yakıyor ama bunun hayatı bır sey olcagını dusunmuyorum..hem ılerleyen aylarda karnımız o kadar buyuyecekkı alt tarafı goremıcez
O yuzden agda bana mantıklı gelıyor...10 dk dayan 1 ay rahat et :)
Bir şey soracağım activia yoğurt sade mi yoksa meyveli de kullanabiliyor muyuz , sorun olmaz herhalde.çözümü maden suyu hergün düzenli iç ve her akşam yatmadan 2 kutu activia yoğurt cnm.. kabızlık tarih olur.. bana yoğurdu dr söyledi çok şükür rahatladım..
yok kuzum her gün değil zaten.normalde arada evden getiriyorum.bazen burdaki arkadaş normal yemek yapıyor sağolsun..bun evdende bişey getirmedim arkadaşta yoğundu sanırım dışardan söyledimcnm ya hergün onlarla geçermi sebze yemeği yiyebileceğin bi yer yokmu
canım ya hangi meyve de hele de bizde dikkat edelim , iz miz olmasın çocuklarımızda ..... çok korktummm şu an . bide de sen şu converce tığ ile mi ördün canım
Ayyy evet o bende de var sol bacagim özellikle ayakta durunca sürekli uyusuyo gece kramp giriyor arada ..vitamin eksikliginden mi acaba?Kızlar merhaba,bugün 21+5 oldum. Benim ara ara sol bacağıma kramp giriyordu, gün gece sabaha karşı öyle ni kramp girdi ki bacağıma resmen 15-20 dk sürdü ya çok acıdı. Uykumdan bağırarak uyandım, eşim de korktu baya. Ovalaya ovalaya zar zor geçti. Sizlerde de arada böyle Şeyler olan var mı?
aa ciddimisin onsuz günüm geçmiyor benim....ama sanmıyorum öyle bişey olsunben kimsenin canı çekmesin diye yazmamıştım ama şimdi mevsimi nasılsa. çilek canım o meyve :) öyle benek benek leke olurmuş :) conversi tığ ile ördüm. çok çabuk bitti. zaten küçük. youtubeden baka baka yaptım.
Bende benzet sekilde besleniyorum! Sabsh mutlaka yumurta peynir zeytin bir dilim ekmek oglen sebze yersem aksam et ya da tam tersi. Sebzeyle beraber yogurt, etle birlikte bol bol salata gunde 1-2 paket prebiyotik yogurt , bir bardak sut iciyorum. Arada ufak tefek kacamaklar da var tabi! Ama ceviz yiyemiyorum normalde severdim ama ne olduysa hamilelikte cok zor tuketiyorumdikkat etmeye çalışıyorum canım, kahvaltım en önemli öğün, 2 yumurta peynir zeytin yeşillik burada mevsimi olduğu için domates salatalık havuç vs tüketiyorum bir bardak da süt içiyorum çay içmiyorum. sonra ara öğün olarak ceviz badem fındık kavrulmamış, yanında da bir meyve. 3 saat sonra öğle yemeği, evde ne varsa yanında mutlaka yoğurt, akşam da normal yemek, salata mutlaka oluyor. sonrasında bişey yemiyorum. çokşükür canım aburcubur istemiyor, inşallah hiç istemez bundan sonra da.. evim yakın öğle arasında evde yiyorum. burada dışardaki yiyecekler hep fastfood ve hakkaten çok kötü yapılıyor, insanın canı çekmiyor bile. haftada bir akşam dışarı çıkarız genelde, o da türk yemeği oluyor yine. ben ekmek de sevmem çok nadiren yiyorum. ama bazen hamur işi canım çekerse yiyorum abartmayarak:)
Anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben çilek çok yedim, yıkadım vs iz mi olacak çocuktaben kimsenin canı çekmesin diye yazmamıştım ama şimdi mevsimi nasılsa. çilek canım o meyve :) öyle benek benek leke olurmuş :) conversi tığ ile ördüm. çok çabuk bitti. zaten küçük. youtubeden baka baka yaptım.
Kizlar bugün detayliya girdim.kuzucum 28 cm kilosu 590 gr Olmuşbebisimin suyu gelisimi gayet iyiymis.ultrasona gore 2 hafta ondeymis cok mutlu oldum ve bnde 2 kilo aldm.umarm boyle devam ederiz..ayrica benim surekli kalcam agriyodu dr sinir sıkışmasi olabilir bazi gebelerde olabiliyo demisti.ozamandir gunde 1 madensuyu iciyorm agrim buyuk olcude gecti.ayni sikintiyi yasayan varsa diye yazmnk istedim
aman iyi bari ben hergün sandım cnmyok kuzum her gün değil zaten.normalde arada evden getiriyorum.bazen burdaki arkadaş normal yemek yapıyor sağolsun..bun evdende bişey getirmedim arkadaşta yoğundu sanırım dışardan söyledim
Anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben çilek çok yedim, yıkadım vs iz mi olacak çocukta
yok dikkat etmeye çalışıyorum..aman iyi bari ben hergün sandım cnm
Anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben çilek çok yedim, yıkadım vs iz mi olacak çocukta
bende çok yedim.. ya o leke olayı canın çekipte yemezsen olur diye biliyorum benAnammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben çilek çok yedim, yıkadım vs iz mi olacak çocukta
Söyle tatlım , ilişkiyle alakalı sanıyorum.kızlar ben ağda dan başka konuya geçmek istiyorum..eşlerle alakalı özel durum
Ohh ne güzel. Ben şimdiye kadar hep kendim yapıyordum dışarda nasıl yaptırırım onu düşünüyorummerhaba kızlar
bıraz once agdadan geldım....ılk aylarda jılet kullandım ama ıkı gune bır cıktı ve hıc temız olmadı...evet agda yaptırmak can yakıyor ama bunun hayatı bır sey olcagını dusunmuyorum..hem ılerleyen aylarda karnımız o kadar buyuyecekkı alt tarafı goremıcez
O yuzden agda bana mantıklı gelıyor...10 dk dayan 1 ay rahat et :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?