- 3 Kasım 2014
- 775
- 842
- 43
- 39
inşallah bır an once biter canım..benim günüm yine kusmalarla mahvoldu ya nolur dua edin geçsin artık hamileliğimi ağız tadıyla yaşayamıyorum artık çok sıkıldım bu durumdan
kızlar ben ağda dan başka konuya geçmek istiyorum..eşlerle alakalı özel durum
aa ciddimisin onsuz günüm geçmiyor benim....ama sanmıyorum öyle bişey olsun
bence hatunun birinini canı zamanında çilek istemiştir...üşengeçlikten kalkamıştır. eşine demiştir yıka doğra getir yoksa benek benek olur bebeğimizyok canım bunlar batıl inanc ben pek takmıyorum da sağolsun annemler eşim falan kendileri elletmiyolar. çatalla yiyorum çileği
ben kimsenin canı çekmesin diye yazmamıştım ama şimdi mevsimi nasılsa. çilek canım o meyve :) öyle benek benek leke olurmuş :) conversi tığ ile ördüm. çok çabuk bitti. zaten küçük. youtubeden baka baka yaptım.
aşımı oldum cnm 1 ay sonra 2.doz olacakmış 2 doz olma sebebi son 5 yılda tetenoz aşısı olmamammış.. bu arada aile hekimim kol ağrılarımın sırttan yani kürek kemiklerimden geldiğini söyledi bir anda aşırı kilo almam ve gebelik yaparmış ağrı ama ilaç vermedi kendi dr gerekli görürse yazar bol bol süt yoğurt beyaz peynir ye dedi ve maden suyunu günde 2 şişeye çıkar dedi magnezyumu günde 2 şişe maden suyu sağlarmış vücuda.. bebişin kalp atışlarını dinledik
Söyle tatlım , ilişkiyle alakalı sanıyorum.
yes baby...ben sürekli bahane buluyorum şuram ağrıyor buram ağrıyor.eşim isyanlarda gibi...benim gibi olan varmı dedim acabamesela canım
yes baby...ben sürekli bahane buluyorum şuram ağrıyor buram ağrıyor.eşim isyanlarda gibi...benim gibi olan varmı dedim acaba
sanırım ikiside var..başta doktor yasaklamıştı..şimdide hiç umursamıyorum..Neden yapmak istemiyorsun korkudan mı canın mı istemiyor??
yok cnm hemşire vurmadan dedi zaten kimisinde çok ağrı yaparmış şükür ben hissetmedim şuan da acımıyor sadece bugün banyo yapma dedi ve gece ateş yapabilir normal dedi..geçmiş olsun. canın acıdımı. ben en son vurdurduğumda bayılmıştımo yüzden korkuyorum biraz. canım çok tatlıdır da benim
yok cnm hemşire vurmadan dedi zaten kimisinde çok ağrı yaparmış şükür ben hissetmedim şuan da acımıyor sadece bugün banyo yapma dedi ve gece ateş yapabilir normal dedi..
arada mutlu etmek lazım cnm yaa çokta bırakma işin ucunu bana bak erkeklerin yüzde doksanı eşi hamileyken aldatırmışsanırım ikiside var..başta doktor yasaklamıştı..şimdide hiç umursamıyorum..
sanırım ikiside var..başta doktor yasaklamıştı..şimdide hiç umursamıyorum..
bence hatunun birinini canı zamanında çilek istemiştir...üşengeçlikten kalkamıştır. eşine demiştir yıka doğra getir yoksa benek benek olur bebeğimizvayyyy üşengeç hatun vayyyy...dur akşam bende diyeyim eşime yıkasın servis etsin bana
Açıkçası benim hormonlardan mıdır nedir pek bir değişken, ama eşim istediğinde çok fazla erteleyemiyorum her hafta devamyes baby...ben sürekli bahane buluyorum şuram ağrıyor buram ağrıyor.eşim isyanlarda gibi...benim gibi olan varmı dedim acaba
işte şu aldatma mevzuları aklıma gelince kendime geldim..sanki hayatta oğlumla ben varmışım gibi..dün yemek yerken eşim dediki bundan ikinci planda olmayacağım değilmi ..ben aynen şuarada mutlu etmek lazım cnm yaa çokta bırakma işin ucunu bana bak erkeklerin yüzde doksanı eşi hamileyken aldatırmışaklına bunu getir bak nasıl ister canın.. en kötü haftada bir olsun yani
evet haklısın..aklımın ucuna bile gelmiyor o derece..ruhsuzlşatımmı naptım benBazen benimde hiç canım istemiyor ama onlara da yazık :))
Evet canım bence de öyle bi de vücut su da tutuyor çünkü doğumdan sonra insan çok terliyor haddi Hesabı yok; o zaman da atılıyor demek ki ama benim Dr hızlı aldığımı söyledi ama hervücut farklı iştesağol canım ben ydışında olduğum için yapılmıyor yoksa trde olsam yapılırdı ve muhtemelen senin gibi tek doz yaparlardı. bi tekrar danışıcam. çok teşekkürler
ben de dikkat ediyorum ve tatlı zaten canım istemiyor ama 6 kilo aldım. yürüyüş de yapıyorum aynı şekilde 3 km :) demekki alınması gereken kilo alınıyor. dikkat ettiğim için rahatsız olmuyorum
ilk üç ay dr yasakladı bize sonra 3 ay doldu bende tık yok bi akşam tv izliyorum beni yanına çağırdı kolunun altına oturttu bi yazı bulmuş nette telden bana onu okuttu gebelikte aldatmayla alakalı ve kadınların hamileliği kullanarak eşlerini ihmal etmeleriyle alakalı dedim tmm mesaj alındıişte şu aldatma mevzuları aklıma gelince kendime geldim..sanki hayatta oğlumla ben varmışım gibi..dün yemek yerken eşim dediki bundan ikinci planda olmayacağım değilmi ..ben aynen şukafa yeni dank etti yani
ya ilk 3 ay yasaktı...bizde hep korkuyla geçti üç ay..hep aman bebeğe bişey olmasın vs.gerçi hala var ama başlardaki gibi değil..oyhhhhh bilemedim...kendime geleyim yauuu...Açıkçası benim hormonlardan mıdır nedir pek bir değişken, ama eşim istediğinde çok fazla erteleyemiyorum her hafta devambazen 3 günde bir. eşimin isteğinde azalma olmadı , ben pek istemiyorum ama bende 8.ayda kesmeyi düşünüyorum tek sorun bu adam nasıl dayanacak
Kız ya lohusalık nasıl geçecek , şimdiden depresyona girdimişte şu aldatma mevzuları aklıma gelince kendime geldim..sanki hayatta oğlumla ben varmışım gibi..dün yemek yerken eşim dediki bundan ikinci planda olmayacağım değilmi ..ben aynen şukafa yeni dank etti yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?