2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
yok canım bunlar batıl inanc ben pek takmıyorum da sağolsun annemler eşim falan kendileri elletmiyolar. çatalla yiyorum çileği
bence hatunun birinini canı zamanında çilek istemiştir...üşengeçlikten kalkamıştır. eşine demiştir yıka doğra getir yoksa benek benek olur bebeğimizvayyyy üşengeç hatun vayyyy...dur akşam bende diyeyim eşime yıkasın servis etsin bana

ayyyy ben çok yedim hiç de dikkat etmedimmmmmmmm
bende tığ biliyorum da dur baka baka bende öreyim canım.

geçmiş olsun. canın acıdımı. ben en son vurdurduğumda bayılmıştım o yüzden korkuyorum biraz. canım çok tatlıdır da benim

geçmiş olsun. canın acıdımı. ben en son vurdurduğumda bayılmıştım o yüzden korkuyorum biraz. canım çok tatlıdır da benim
yok cnm hemşire vurmadan dedi zaten kimisinde çok ağrı yaparmış şükür ben hissetmedim şuan da acımıyor sadece bugün banyo yapma dedi ve gece ateş yapabilir normal dedi..

sanırım ikiside var..başta doktor yasaklamıştı..şimdide hiç umursamıyorum..
arada mutlu etmek lazım cnm yaa çokta bırakma işin ucunu bana bak erkeklerin yüzde doksanı eşi hamileyken aldatırmış aklına bunu getir bak nasıl ister canın.. en kötü haftada bir olsun yani

yes baby...ben sürekli bahane buluyorum şuram ağrıyor buram ağrıyor.eşim isyanlarda gibi...benim gibi olan varmı dedim acaba
Açıkçası benim hormonlardan mıdır nedir pek bir değişken, ama eşim istediğinde çok fazla erteleyemiyorum her hafta devam bazen 3 günde bir. eşimin isteğinde azalma olmadı , ben pek istemiyorum ama bende 8.ayda kesmeyi düşünüyorum tek sorun bu adam nasıl dayanacak

arada mutlu etmek lazım cnm yaa çokta bırakma işin ucunu bana bak erkeklerin yüzde doksanı eşi hamileyken aldatırmış aklına bunu getir bak nasıl ister canın.. en kötü haftada bir olsun yani
işte şu aldatma mevzuları aklıma gelince kendime geldim..sanki hayatta oğlumla ben varmışım gibi..dün yemek yerken eşim dediki bundan ikinci planda olmayacağım değilmi ..ben aynen şu kafa yeni dank etti yani

Evet canım bence de öyle bi de vücut su da tutuyor çünkü doğumdan sonra insan çok terliyor haddi Hesabı yok; o zaman da atılıyor demek ki ama benim Dr hızlı aldığımı söyledi ama hervücut farklı işte

işte şu aldatma mevzuları aklıma gelince kendime geldim..sanki hayatta oğlumla ben varmışım gibi..dün yemek yerken eşim dediki bundan ikinci planda olmayacağım değilmi ..ben aynen şu kafa yeni dank etti yani
ilk üç ay dr yasakladı bize sonra 3 ay doldu bende tık yok bi akşam tv izliyorum beni yanına çağırdı kolunun altına oturttu bi yazı bulmuş nette telden bana onu okuttu gebelikte aldatmayla alakalı ve kadınların hamileliği kullanarak eşlerini ihmal etmeleriyle alakalı dedim tmm mesaj alındı işin şakası tabi ama oturup araştırmışsa aklına da gelmiş demekki acayip sıkıyorum şimdi kaçta çıktı kaçta geldi 15 dk geç geldi nerdeydi, artık yolda arıyor canlı yayın geliyor garibim

ya ilk 3 ay yasaktı...bizde hep korkuyla geçti üç ay..hep aman bebeğe bişey olmasın vs.gerçi hala var ama başlardaki gibi değil..oyhhhhh bilemedim...kendime geleyim yauuu...

Kız ya lohusalık nasıl geçecek , şimdiden depresyona girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…