evet haklısın..aklımın ucuna bile gelmiyor o derece..ruhsuzlşatımmı naptım ben
böyle varya saçma saçma hareketler yapmaya başladı..başıma huni ver deli gibi dolanacam diyor...adam göbeğime dokunmak istiyor aman yavaş yapma bebek sarsılmasın diyorumilk üç ay dr yasakladı bize sonra 3 ay doldu bende tık yok bi akşam tv izliyorum beni yanına çağırdı kolunun altına oturttu bi yazı bulmuş nette telden bana onu okuttu gebelikte aldatmayla alakalı ve kadınların hamileliği kullanarak eşlerini ihmal etmeleriyle alakalı dedim tmm mesaj alındıişin şakası tabi ama oturup araştırmışsa aklına da gelmiş demekki acayip sıkıyorum şimdi kaçta çıktı kaçta geldi 15 dk geç geldi nerdeydi, artık yolda arıyor canlı yayın geliyor garibim
Maden suyu sademi meyvelimiKizlar bugün detayliya girdim.kuzucum 28 cm kilosu 590 gr Olmuşbebisimin suyu gelisimi gayet iyiymis.ultrasona gore 2 hafta ondeymis cok mutlu oldum ve bnde 2 kilo aldm.umarm boyle devam ederiz..ayrica benim surekli kalcam agriyodu dr sinir sıkışmasi olabilir bazi gebelerde olabiliyo demisti.ozamandir gunde 1 madensuyu iciyorm agrim buyuk olcude gecti.ayni sikintiyi yasayan varsa diye yazmnk istedim
Onu hiç bilmiyorum canım. Bize yasak değildi o yüzden devam ettik. Amannnnnnn bu kadınların işi zor vallaya ilk 3 ay yasaktı...bizde hep korkuyla geçti üç ay..hep aman bebeğe bişey olmasın vs.gerçi hala var ama başlardaki gibi değil..oyhhhhh bilemedim...kendime geleyim yauuu...
Kız ya lohusalık nasıl geçecek , şimdiden depresyona girdim
sade olanı için çünkü meyvelide katkı maddesi olduğu için faydadan çok zarar verebilir.Maden suyu sademi meyvelimi
ok öyle yapayım..zaten bi ay sonra iyice ağırlaşacaz...önlemimi alayım bari..bu isteksizliğin sebebi ne acabaSen en az haftada bir uğra yanına:) Hatta sen at ilk adımı:)
sade iç..Maden suyu sademi meyvelimi
hem ne zor....Onu hiç bilmiyorum canım. Bize yasak değildi o yüzden devam ettik. Amannnnnnn bu kadınların işi zor valla
aynı bizben hamıle kaldıgımı ogrendıgım gunden berı yapmadım..once bulantılarımdan dolayı sonra da korkumdan ..eşimde sen ıyı ol ben bısey ıstemem dıyor ama ıstedıgını adım gıbı bılıyorum...sankı bebege bısı olcakmış gıbı gelıyor bılemedımkı napsak
sade cnm meyvelisi doğal gruba girmiyor..Maden suyu sademi meyvelimi
işte bu benimmmm belmaa.....
böyle varya saçma saçma hareketler yapmaya başladı..başıma huni ver deli gibi dolanacam diyor...adam göbeğime dokunmak istiyor aman yavaş yapma bebek sarsılmasın diyorumtozutmuşum iyice ben
Canım o magnezyum eksikliğinden ilk hamileliğimde aynıydı senin gibi Dr Um hemen magnezyum sandoz başlattı ve geçti; bu arada magnezyum muz ve elmada varmış ama tabi eksikliği gidermek için ilaç gerekebilirKızlar merhaba,bugün 21+5 oldum. Benim ara ara sol bacağıma kramp giriyordu, gün gece sabaha karşı öyle ni kramp girdi ki bacağıma resmen 15-20 dk sürdü ya çok acıdı. Uykumdan bağırarak uyandım, eşim de korktu baya. Ovalaya ovalaya zar zor geçti. Sizlerde de arada böyle Şeyler olan var mı?
aslında riskli dönem ilk üç aydı .biliyorum ama bi garipleştim işte...göbek olayıda biraz temsiliydi aslındaAaa uzanınca göbeğimle ben oynuyorum hissetsin de hareket etsin diye bana da eşim kızıyor zarar vereceksin diye:) Ultrasonda doktor o kadar bakıyor hiçbirşey olmuyor bizim dokunmamız zarar vermez anca hoşuna gider bıdırıkların:):) Bize doktor her gittiğimizde aile yaşantınızda bir değişiklik olmasın bebeğe zararı olmaz diyor, düşük tehdidi olmadıkça tüm doktorlar aynı şeyi söylüyor ondan dolayı korkup geri çekilme bence, eşin sonuçta zorunluluk gibi de hissetme ama bebekten dolayı da çekinme derim (bu aşamada bir riskin olmadığı düşüncesi ile yazıyorum tabi).
Bizede dr.yasaklamisti şimdi olabilirsiniz dikkat edin dedi eşi daha çok korkuyor benden bebeğe bişe olacak diyesanırım ikiside var..başta doktor yasaklamıştı..şimdide hiç umursamıyorum..
sade cnm meyvelileri hic icmeyin diyorlar.çok zararliymis.biraz limon sikip iciyorm.madensuyunda bazi markalar var saglik bakanligi yayinlamisti içinde nitrit ve nitrat tespit edilmiş.ben beypazari yada sarikiz iciym.onlar temiz cikmisti analizdeMaden suyu sademi meyvelimi
canım ya ben de hiç kesmedim aksine benim de eşim çok isteksiz . sürekli korkuyor yok bebeğe bi şey olmasın yok şöyle yapma dönme öyle durma ..... yani ben yapmak istemesem yapmayacak. laf vuruyorum artık ne yapayımaslında riskli dönem ilk üç aydı .biliyorum ama bi garipleştim işte...göbek olayıda biraz temsiliydi aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?