2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
böyle varya saçma saçma hareketler yapmaya başladı..başıma huni ver deli gibi dolanacam diyor...adam göbeğime dokunmak istiyor aman yavaş yapma bebek sarsılmasın diyorumtozutmuşum iyice ben

Maden suyu sademi meyvelimi

ya ilk 3 ay yasaktı...bizde hep korkuyla geçti üç ay..hep aman bebeğe bişey olmasın vs.gerçi hala var ama başlardaki gibi değil..oyhhhhh bilemedim...kendime geleyim yauuu...
Onu hiç bilmiyorum canım. Bize yasak değildi o yüzden devam ettik. Amannnnnnn bu kadınların işi zor valla

ben hamıle kaldıgımı ogrendıgım gunden berı yapmadım..once bulantılarımdan dolayı sonra da korkumdan ..eşimde sen ıyı ol ben bısey ıstemem dıyor ama ıstedıgını adım gıbı bılıyorum...sankı bebege bısı olcakmış gıbı gelıyor bılemedımkı napsak

aynı biz

böyle varya saçma saçma hareketler yapmaya başladı..başıma huni ver deli gibi dolanacam diyor...adam göbeğime dokunmak istiyor aman yavaş yapma bebek sarsılmasın diyorumtozutmuşum iyice ben

Aaa uzanınca göbeğimle ben oynuyorum hissetsin de hareket etsin diye bana da eşim kızıyor zarar vereceksin diye:) Ultrasonda doktor o kadar bakıyor hiçbirşey olmuyor bizim dokunmamız zarar vermez anca hoşuna gider bıdırıkların:):) Bize doktor her gittiğimizde aile yaşantınızda bir değişiklik olmasın bebeğe zararı olmaz diyor, düşük tehdidi olmadıkça tüm doktorlar aynı şeyi söylüyor ondan dolayı korkup geri çekilme bence, eşin sonuçta zorunluluk gibi de hissetme ama bebekten dolayı da çekinme derim (bu aşamada bir riskin olmadığı düşüncesi ile yazıyorum tabi).

Canım o magnezyum eksikliğinden ilk hamileliğimde aynıydı senin gibi Dr Um hemen magnezyum sandoz başlattı ve geçti; bu arada magnezyum muz ve elmada varmış ama tabi eksikliği gidermek için ilaç gerekebilir

aslında riskli dönem ilk üç aydı .biliyorum ama bi garipleştim işte...göbek olayıda biraz temsiliydi aslında

Maden suyu sademi meyvelimi
sade cnm meyvelileri hic icmeyin diyorlar.çok zararliymis.biraz limon sikip iciyorm.madensuyunda bazi markalar var saglik bakanligi yayinlamisti içinde nitrit ve nitrat tespit edilmiş.ben beypazari yada sarikiz iciym.onlar temiz cikmisti analizde

aslında riskli dönem ilk üç aydı .biliyorum ama bi garipleştim işte...göbek olayıda biraz temsiliydi aslında
canım ya ben de hiç kesmedim aksine benim de eşim çok isteksiz . sürekli korkuyor yok bebeğe bi şey olmasın yok şöyle yapma dönme öyle durma ..... yani ben yapmak istemesem yapmayacak. laf vuruyorum artık ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…