2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Larimar SUHAN
Bazende böyleyim işte ben

aslında bebek içinde iyi bir durummuş kızlar, sevgi dolu bir aile hissi, güven, mutluluk verirmiş bebeğe..

bizim sadece 1 ay yasağımız oldu,ondan sonra herşeye devam valla doktorum 7. aya kadar hiç bir sakıncası olmayacağını söyledi.

Çok güzel canım; hadi geçmiş olsun ben de aşıya haftaya gideceğim; maden suyu ben içmiyorum ben de alıyım bari benim kalça ağrım çok oluyor

Çok güzel canım; hadi geçmiş olsun ben de aşıya haftaya gideceğim; maden suyu ben içmiyorum ben de alıyım bari benim kalça ağrım çok oluyor
evet cnm ben zaten 1 tane içiyordum okumuştum netten iyi geldiğini dr 2 şişe diyince dedim ben 1 içiyordum hergün çok güzel dedi 2 şişeye çıkar sağlıklıymış.. ağrılarıda hafifletirmiş mideyede çok iyiymiş..

ya bende genel bi isteksizlikte var aslında..birazda ondan kaynaklı sanırım..şuram buram ağrıyor diyince eşimde kıyamıyor

Doğumdan sonra kesinlikle gideceğim . Kendime kızıyorum neden evlenmeden yaptırmadım diye

Bence kızma kendine. Doğumdan sonra artışın oluyor mu öğrenmiş de olursun. Ben düğünden önce bacak ve kolaltı için gitmiştim ama oğlum saolsun son iki ayda tüylendim resmen bacaklarımda tek tük çıkmış.. Hele kollarım.. Tüy cenneti oldu mübarek kollarım coştu resmen noldu anlamadım ben lazere giderken bi dermatologa gitmiştim kadın kişiye göre seans sayısı değişir ama sonunda biter ama hamilelikte bazılarında tekrar artış oluyor, doğumdan sonra bir iki seans gelmek durumunda kalan hastam oldu demişti ben de onlardanım sanırım.. Seninki bi lazerle biter işte doğum sonrasında :)

kızlar bnm eşim bunu deneyebilir beşiği bnm tarafıma koyalım diyip duruyor bende dedim sen emzirirsen neden olmasın ben rahat uyurum

Eklentiler

• 10524355_750602655021135_2149122942118888122_n.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 124
kızlar ben lazerde yaptırdım iğnelide.artma olmadı şimdiye kadar

yes baby...ben sürekli bahane buluyorum şuram ağrıyor buram ağrıyor.eşim isyanlarda gibi...benim gibi olan varmı dedim acaba

bende de var canım aynı sey ilk zamanlarda bi kere kan geldi cok tedirgin oldum simdide o kadar isteksizim ki benimki biraz korkudan sanırım bebişime zarar vercem diye ödüm kopuyo...

Ben ılk 3 ay cok ısteklıydım..ruyalarıma falan gırıyordu dusunun artık....
sonra bana bı haller oldu aklıma bıle gelmıyor ne garıp ınsanım yahuu
bilimsel açıklamasına bakayım dedim on madde sıralamışlar..hiç biri uymuyor bana sadece hormon değişikliğinden olabilir kısmına katıldım

bende de var canım aynı sey ilk zamanlarda bi kere kan geldi cok tedirgin oldum simdide o kadar isteksizim ki benimki biraz korkudan sanırım bebişime zarar vercem diye ödüm kopuyo...
evet işte o korku beynimize mi ne işlemişse isteksizlik yapıyor heralde

Tamamdır canım

Benim de sol kalçamdan ayağıma doğru bir ağrım oluyor. Nasıl anlatacağımı bilemiyorum ama iğne iğne batıyor gibi bişe. Yataktan kalkarken, dönerken, bazen de yürürken çok ağrı yapıyor. Benim doktorum da siyatik ağrısını tarif ediyorsun demişti bana.. Ben şöyle bir çözüm buldum çok ağrım olunca ağrıyan tarafıma yatıyorum, yatakten kalkarken yavaş ve kollarımla kendimi diktikten sonra ayaklarımı indirip kalkıyorum. Ha geçmedi tamamen ama yaşamımı etkileyecek kadar olan ağrım çekilebilir hale geldi diyebilirim. E buna da şükür dedim ben de :) kalkarken rahat pozisyonu bulmanızı ve ağrıyan tarafınıza yatmayı denemenizi tavsiye edebilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…