ben hamıle kaldıgımı ogrendıgım gunden berı yapmadım..once bulantılarımdan dolayı sonra da korkumdan ..eşimde sen ıyı ol ben bısey ıstemem dıyor ama ıstedıgını adım gıbı bılıyorum...sankı bebege bısı olcakmış gıbı gelıyor bılemedımkı napsak
aynı biz
oyyy iyi bari benim gibi olan varmışş...kendimi türünün tek örneği gibi hissetmiştimde biranBizede dr.yasaklamisti şimdi olabilirsiniz dikkat edin dedi eşi daha çok korkuyor benden bebeğe bişe olacak diye
Çok güzel canım; hadi geçmiş olsun ben de aşıya haftaya gideceğim; maden suyu ben içmiyorum ben de alıyım bari benim kalça ağrım çok oluyoraşımı oldum cnm 1 ay sonra 2.doz olacakmış 2 doz olma sebebi son 5 yılda tetenoz aşısı olmamammış.. bu arada aile hekimim kol ağrılarımın sırttan yani kürek kemiklerimden geldiğini söyledi bir anda aşırı kilo almam ve gebelik yaparmış ağrı ama ilaç vermedi kendi dr gerekli görürse yazar bol bol süt yoğurt beyaz peynir ye dedi ve maden suyunu günde 2 şişeye çıkar dedi magnezyumu günde 2 şişe maden suyu sağlarmış vücuda.. bebişin kalp atışlarını dinledik
evet cnm ben zaten 1 tane içiyordum okumuştum netten iyi geldiğini dr 2 şişe diyince dedim ben 1 içiyordum hergün çok güzel dedi 2 şişeye çıkar sağlıklıymış.. ağrılarıda hafifletirmiş mideyede çok iyiymiş..Çok güzel canım; hadi geçmiş olsun ben de aşıya haftaya gideceğim; maden suyu ben içmiyorum ben de alıyım bari benim kalça ağrım çok oluyor
ya bende genel bi isteksizlikte var aslında..birazda ondan kaynaklı sanırım..şuram buram ağrıyor diyince eşimde kıyamıyorcanım ya ben de hiç kesmedim aksine benim de eşim çok isteksiz . sürekli korkuyor yok bebeğe bi şey olmasın yok şöyle yapma dönme öyle durma ..... yani ben yapmak istemesem yapmayacak. laf vuruyorum artık ne yapayım
çok mantıklıaslında bebek içinde iyi bir durummuş kızlar, sevgi dolu bir aile hissi, güven, mutluluk verirmiş bebeğe..
Doğumdan sonra kesinlikle gideceğim . Kendime kızıyorum neden evlenmeden yaptırmadım diye
Ben ılk 3 ay cok ısteklıydım..ruyalarıma falan gırıyordu dusunun artık....ya bende genel bi isteksizlikte var aslında..birazda ondan kaynaklı sanırım..şuram buram ağrıyor diyince eşimde kıyamıyor
kızlar ben lazerde yaptırdım iğnelide.artma olmadı şimdiye kadarBence kızma kendine. Doğumdan sonra artışın oluyor mu öğrenmiş de olursun. Ben düğünden önce bacak ve kolaltı için gitmiştim ama oğlum saolsun son iki ayda tüylendim resmenbacaklarımda tek tük çıkmış.. Hele kollarım.. Tüy cenneti oldu mübarek kollarım coştu resmen noldu anlamadım ben lazere giderken bi dermatologa gitmiştim kadın kişiye göre seans sayısı değişir ama sonunda biter ama hamilelikte bazılarında tekrar artış oluyor, doğumdan sonra bir iki seans gelmek durumunda kalan hastam oldu demişti ben de onlardanım sanırım.. Seninki bi lazerle biter işte doğum sonrasında :)
ohaaaaaaaaaakızlar bnm eşim bunu deneyebilir beşiği bnm tarafıma koyalım diyip duruyor bende dedim sen emzirirsen neden olmasın ben rahat uyurum
Puhahahahhahahahahhakızlar bnm eşim bunu deneyebilir beşiği bnm tarafıma koyalım diyip duruyor bende dedim sen emzirirsen neden olmasın ben rahat uyurum
yes baby...ben sürekli bahane buluyorum şuram ağrıyor buram ağrıyor.eşim isyanlarda gibi...benim gibi olan varmı dedim acaba
bilimsel açıklamasına bakayım dedim on madde sıralamışlar..hiç biri uymuyor bana sadece hormon değişikliğinden olabilir kısmına katıldımBen ılk 3 ay cok ısteklıydım..ruyalarıma falan gırıyordu dusunun artık....
sonra bana bı haller oldu aklıma bıle gelmıyor ne garıp ınsanım yahuu
evet işte o korku beynimize mi ne işlemişse isteksizlik yapıyor heraldebende de var canım aynı sey ilk zamanlarda bi kere kan geldi cok tedirgin oldum simdide o kadar isteksizim ki benimki biraz korkudan sanırım bebişime zarar vercem diye ödüm kopuyo...
Tamamdır canımevet cnm ben zaten 1 tane içiyordum okumuştum netten iyi geldiğini dr 2 şişe diyince dedim ben 1 içiyordum hergün çok güzel dedi 2 şişeye çıkar sağlıklıymış.. ağrılarıda hafifletirmiş mideyede çok iyiymiş..
Kizlar bugün detayliya girdim.kuzucum 28 cm kilosu 590 gr Olmuşbebisimin suyu gelisimi gayet iyiymis.ultrasona gore 2 hafta ondeymis cok mutlu oldum ve bnde 2 kilo aldm.umarm boyle devam ederiz..ayrica benim surekli kalcam agriyodu dr sinir sıkışmasi olabilir bazi gebelerde olabiliyo demisti.ozamandir gunde 1 madensuyu iciyorm agrim buyuk olcude gecti.ayni sikintiyi yasayan varsa diye yazmnk istedim
aslında bebek içinde iyi bir durummuş kızlar, sevgi dolu bir aile hissi, güven, mutluluk verirmiş bebeğe..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?