Anacigim bizde 6 aydır falan 1defa yaptık oda midem bulandigi donemdeydi eşim çok korktu yaptığımız içinmi diye ne alakası var dedim canım bebek nerde diyoraslında riskli dönem ilk üç aydı .biliyorum ama bi garipleştim işte...göbek olayıda biraz temsiliydi aslında
kızlar ya kabızım 2 gündür bol su içerim ve kabız olmam normalde. Sabahtan beri ıkınıyorum sinir oldum . Umarım bebeğe bişi olmaz genelde doktorlar bir şey olmaz diyormuş ama panikliyorum ben biliyorsunuz puffff . Yarın kayısı alayım bari
annenin mutlu olduğu her durum bebeği mutlu edermiş yani klasik müzik dinlemek sana eziyetse sırf bebek için dinliyorsan bebeğe de eziyet olurmuş uzman tvde dinlemiştim ben, annenin mutlu olduğu her durum bebeği de mutlu edermiş..bunu bende okumuştum anneden salgılanan bi hrman bebiğin mutlu olmasını sağlıyormuş.
hadi yaa ahaaaaaaaaaaa
Anacigim bizde 6 aydır falan 1defa yaptık oda midem bulandigi donemdeydi eşim çok korktu yaptığımız içinmi diye ne alakası var dedim canım bebek nerde diyor
vallahi hayran kaldım :) bende sabah kahvaltısını 8. haftaya kadar çok güzel yaptım. ondan sonra peynir domatesi ekmek arası yaptım bazı sabahlar simit peynir falan. ama haftasonu güzel kahvaltı ediyorum. öğlenleri bende eve gidiyorum benimde illa salata yoğurt oluyor. ara öğünde meyve ile geçiştiriyorum.
evet işte o korku beynimize mi ne işlemişse isteksizlik yapıyor heralde
aynı etkiyi salatalıkta yapar cnm 5-6 adet ufak salatalık ye aynı etki..Ben bişe keşfettiimm. Kabızlık sorunum var ama geçen hafta (artık mevsimi diye rahatça yazıyorum) erik yedim. Azcık abartmış olabilirim sayısını bilmiyorum ama arkasından soğuk bi su içtim ve bu sefer tam tersi için karın ağrılarım vardıHiç bir ilaç, hiç bir yiyecek böyle yapmamıştı beni
maşallah ne kadar güzel demekki çok güzel besleniyorsun sen almıyorsun bebiş alıyor tebrikler..Kizlar bugün detayliya girdim.kuzucum 28 cm kilosu 590 gr Olmuşbebisimin suyu gelisimi gayet iyiymis.ultrasona gore 2 hafta ondeymis cok mutlu oldum ve bnde 2 kilo aldm.umarm boyle devam ederiz..ayrica benim surekli kalcam agriyodu dr sinir sıkışmasi olabilir bazi gebelerde olabiliyo demisti.ozamandir gunde 1 madensuyu iciyorm agrim buyuk olcude gecti.ayni sikintiyi yasayan varsa diye yazmnk istedim
Ben istesemde o yapmıyor valla çok korkuyorhadi yaa ahaaaaaaaaaaa
analarının kuzuları onlar...her halimize şahitlik ediyorlar aslında...annenin mutlu olduğu her durum bebeği mutlu edermiş yani klasik müzik dinlemek sana eziyetse sırf bebek için dinliyorsan bebeğe de eziyet olurmuş uzman tvde dinlemiştim ben, annenin mutlu olduğu her durum bebeği de mutlu edermiş..
bilimsel açıklamasına bakayım dedim on madde sıralamışlar..hiç biri uymuyor bana sadece hormon değişikliğinden olabilir kısmına katıldım
taaa ki dünyaya gelene kadar.. Düşünsene beyin resetleme olmasa doğumda, bebek hatırlasa ne yaptıysakanalarının kuzuları onlar...her halimize şahitlik ediyorlar aslında...
kesinlikle katılıyorum...yanlış yaptığımı biliyordum ama kabullenmiyordum..bikaç kişinin uyarısıyla kendime geldim desem yalan olmazaynen önceliklerimiz değişiyor ama ilk göz ağrılarımız eşlerimizi de ihmal etmeyelim bu konunun açılması iyi oldu ben kendi açıma eşimi ihmal ettiğimi hatırladım ...bundan sonra daha dikkatli olcam
hayırlısıyla kucağımıza alaydık şu kuzucukları.Ben istesemde o yapmıyor valla çok korkuyor
Bende benzet sekilde besleniyorum! Sabsh mutlaka yumurta peynir zeytin bir dilim ekmek oglen sebze yersem aksam et ya da tam tersi. Sebzeyle beraber yogurt, etle birlikte bol bol salata gunde 1-2 paket prebiyotik yogurt , bir bardak sut iciyorum. Arada ufak tefek kacamaklar da var tabi! Ama ceviz yiyemiyorum normalde severdim ama ne olduysa hamilelikte cok zor tuketiyorum
Aynen vallahayırlısıyla kucağımıza alaydık şu kuzucukları.
aklımı başıma aldım..canım ya yapmaya çalış bence , bebek içinde bi sıkıntı olmaz. zaten son üç yine yasak değil mi. kaç zamanımız kaldı yani. biz hafta da bir devam
benımde aynen oyle yıkanıo temızlenıo dogranıp catalla onume gelıooonu bilemicem de bi tane meyve var elletmiyolar bana. yıkanıp önüme konuyo çatalla yiyorum :) eller de vücuduma dokunursam bebişimin de tam orasında öyle iz olurmuşeşim de duymuş sağolsun servisini kendi yapıyor. pek inanmıyorum ama hiç de şikayetçi değilim
sonra loğusalık var cnm 40 günde rahim yerine oturuyor zaten bi 40 günde eski formuna dönüyor al sana 80 günhayırlısıyla kucağımıza alaydık şu kuzucukları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?