2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
aslında riskli dönem ilk üç aydı .biliyorum ama bi garipleştim işte...göbek olayıda biraz temsiliydi aslında
Anacigim bizde 6 aydır falan 1defa yaptık oda midem bulandigi donemdeydi eşim çok korktu yaptığımız içinmi diye ne alakası var dedim canım bebek nerde diyor

Ben bişe keşfettiimm. Kabızlık sorunum var ama geçen hafta (artık mevsimi diye rahatça yazıyorum) erik yedim. Azcık abartmış olabilirim sayısını bilmiyorum ama arkasından soğuk bi su içtim ve bu sefer tam tersi için karın ağrılarım vardı Hiç bir ilaç, hiç bir yiyecek böyle yapmamıştı beni

bunu bende okumuştum anneden salgılanan bi hrman bebiğin mutlu olmasını sağlıyormuş.
annenin mutlu olduğu her durum bebeği mutlu edermiş yani klasik müzik dinlemek sana eziyetse sırf bebek için dinliyorsan bebeğe de eziyet olurmuş uzman tvde dinlemiştim ben, annenin mutlu olduğu her durum bebeği de mutlu edermiş..

sağol canım bakıcım olunca daha kolay oluyor, ekmek çokşükür sevmiyorum. sevmediğim en iyi şey sanırım:) sen de gayet iyisin bence, ben de simit bulabilsem belki ben de tercih ederdim bazen:)

aynı etkiyi salatalıkta yapar cnm 5-6 adet ufak salatalık ye aynı etki..

maşallah ne kadar güzel demekki çok güzel besleniyorsun sen almıyorsun bebiş alıyor tebrikler..

analarının kuzuları onlar...her halimize şahitlik ediyorlar aslında...

bilimsel açıklamasına bakayım dedim on madde sıralamışlar..hiç biri uymuyor bana sadece hormon değişikliğinden olabilir kısmına katıldım

canım ya yapmaya çalış bence , bebek içinde bi sıkıntı olmaz. zaten son üç yine yasak değil mi. kaç zamanımız kaldı yani. biz hafta da bir devam

kesinlikle katılıyorum...yanlış yaptığımı biliyordum ama kabullenmiyordum..bikaç kişinin uyarısıyla kendime geldim desem yalan olmaz

ceviz ben de yiyemez oldum. hala zor yiyorum bulantı yapıyor. badem fındık kaju vs daha çok tercih ediyorum. badem elma ile çok güzel gidiyor :)

benımde aynen oyle yıkanıo temızlenıo dogranıp catalla onume gelıoo pek bı kontes hıssedıom kendımı ozaman

Bu ilişki konusu bende de sorun haftada bir eşim istiyor diye oluyor ama benim merak ettiğim nezamana kadar ilişkiye devam edebilecegimiz.. doktorum 8. aya kadar devam edebilirsiniz demişti ama 32. hafta mi oluyor yani? sizlerin doktorları nezamana kadar diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…