2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

oğlumda da böyleydim 15 ile bitirdim, 10 kilosu sezeryan olmasına rağmen 1.haftada gitti. kalan 5i veremedim çünkü hiiiç dikkat etmedim. bu sefer öyle yapmıcam inşallah daha bilinçli beslenicem. o zaman kalmaz inşallah hiç:)

evet cnm 32. haftaya kadar serbest olur sonra erken doğum riski için yasaklanıyor..

taaa ki dünyaya gelene kadar.. Düşünsene beyin resetleme olmasa doğumda, bebek hatırlasa ne yaptıysak Allahım işte herşeyi kusursuz yaratmış..
owwwwwww..geçen arkadaşla konuşurum telde k.valideye tepkiliydim..eşimi suçluyordum herneyse..sinirli sinirli konuşuyorum.arkadaş dediki şuan üç kişiyiz farkındamısın oda duyuyor seni..ben bi koptumm...baba, annem durmadan seni ve babannemi çekiştiriyordu şöyle şöyle diyordu

aaaaaa neden ki acaba ?

valla cimrilik yapma vucudunda bı olusursa bıda gitmicek onu dusun bol sur.ben kullanıyorum.ama hersey kullanıom daha oncede demıstım lıerac kantoron yagı nemlendırıcı ne bulursam suruom sabah aksam

aaaaaa neden ki acaba ?

Nedenini hiiiç araştırmadım valla haticeye değil neticeye bak hesabındayım :)) acayip mutlu oldum ilaç olmadan bağırsaklarımı çalıştırdım heyoo diye dolandım resmen katti salatalık da aynı etkiyi yapar demiş onu da deniyiciiiim

bende yöntem çok cnm hergün 1 maden suyu aynı etki son olarakta dr gece yatmadan activia yoğurt 2 kutu ye dedi şimdi en makul geleni o hem protein alıyorum hem zorlanmıyorum düzene girdim..

maşallah ne kadar güzel demekki çok güzel besleniyorsun sen almıyorsun bebiş alıyor tebrikler..
bilmym ki cnm.halbuki et de yiyemym hamile kaldgmdan beri.muz yiyorum.meyve çok yiyorm.ama hic iki kişilikyemym. İİns boyle devam eder.bide ne alaka diyeckn ama madensuyu vazgecilmezim oldu yaş.hergun illa iciyorm.esimi de aliştrdm.hamile likten sonra da icicm sut yapiyomys.gazda yapmiyomus

ilk defa duydum yaff, zaten gebelikte ciğer yemek faydalı değilmiş diye yemiyordum bunu duydum hiç yemem

aynen öyle cnm emzirirken günde 2-3 adet içebilirsin hem o zaman sade meyveli farketmiyor..

valla cimrilik yapma vucudunda bı olusursa bıda gitmicek onu dusun bol sur.ben kullanıyorum.ama hersey kullanıom daha oncede demıstım lıerac kantoron yagı nemlendırıcı ne bulursam suruom sabah aksam

Ben bu konuda birsey soracaltım lierac kremi arkadaşım 2 kutu almış ama 1 kutusunu kullanmış bana verdi kullan diye ama üzerinde herhangi bir son kullanma tarihi yok bende tedirgin oldum kullanamadım bu konuda bilgisi olan var mı

Ben de çileğin bebekte iz bıraktığını duydum. Hatta deniyim ellerimi çileğe sürdükten sonra totoma süreyim hem leke olsa da görünmez hem de efsane mi gerçek mi öğrenirim dedim ama annem ve kayınvalidem sert bi şekilde itiraz ettiler ve açıkcası korktum ben de gerçekliği var herhalde diyip ki annem kardeşimde koluna dokunmuş unutup kardeşimde doğum lekesi var kolunda. İnsan acaba diyor haliyle böyle bi meyve daha vardı sanki ya

canım ya hangi meyve de hele de bizde dikkat edelim , iz miz olmasın çocuklarımızda ..... çok korktummm şu an . bide de sen şu converce tığ ile mi ördün canım
canım çilek için öyle diyorlar.aslında batıl inanç bence ama test edip onaylayan duydukca ınsan onlem alıo :)

bende yöntem çok cnm hergün 1 maden suyu aynı etki son olarakta dr gece yatmadan activia yoğurt 2 kutu ye dedi şimdi en makul geleni o hem protein alıyorum hem zorlanmıyorum düzene girdim..

Valla katti senin maden suyu ve prebiyotik yoğurt tavsiyen sonrasında evi activia doldurmuştum. Sade, meyveli falan 2gün düzenli yedim ara öğünlerimde bir kutu yatarken bi kutu olarak ama 3.gün oldu tık yoktu hiiiiç etki etmedi bana yaa zavallı kocam prebiyotikleri tüketiyor şimdi ben de ev yoğurduma döndüm.. Ben bi enteresanım sanırım.. Ama eşime yaramış bağırsaklarım çok çalışıyor diyo kaç gündür garibim maden suyunu günde bir şişe zaten magnezyum için içiyordum ona devam tabi :)

Ben gece yatmadan yiyorum cnm sabah işe yaramış oluyor bu arada demir hapına devam ediyorsan o etkiler ben hap içmiyorum şurup içiyorum belki ondan olabilir.. baksana eşine de etki etmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…