- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Evet canım bence de öyle bi de vücut su da tutuyor çünkü doğumdan sonra insan çok terliyor haddi Hesabı yok; o zaman da atılıyor demek ki ama benim Dr hızlı aldığımı söyledi ama hervücut farklı işte
evet cnm 32. haftaya kadar serbest olur sonra erken doğum riski için yasaklanıyor..Bu ilişki konusu bende de sorun haftada bir eşim istiyor diye oluyor ama benim merak ettiğim nezamana kadar ilişkiye devam edebilecegimiz.. doktorum 8. aya kadar devam edebilirsiniz demişti ama 32. hafta mi oluyor yani? sizlerin doktorları nezamana kadar diyo
owwwwwww..geçen arkadaşla konuşurum telde k.valideye tepkiliydim..eşimi suçluyordum herneyse..sinirli sinirli konuşuyorum.arkadaş dediki şuan üç kişiyiz farkındamısın oda duyuyor seni..ben bi koptumm...baba, annem durmadan seni ve babannemi çekiştiriyordu şöyle şöyle diyordutaaa ki dünyaya gelene kadar.. Düşünsene beyin resetleme olmasa doğumda, bebek hatırlasa ne yaptıysakAllahım işte herşeyi kusursuz yaratmış..
aaaaaa neden ki acaba ?Ben bişe keşfettiimm. Kabızlık sorunum var ama geçen hafta (artık mevsimi diye rahatça yazıyorum) erik yedim. Azcık abartmış olabilirim sayısını bilmiyorum ama arkasından soğuk bi su içtim ve bu sefer tam tersi için karın ağrılarım vardıHiç bir ilaç, hiç bir yiyecek böyle yapmamıştı beni
anammmmmmmmmmmmmmmmsonra loğusalık var cnm 40 günde rahim yerine oturuyor zaten bi 40 günde eski formuna dönüyor al sana 80 gün
valla cimrilik yapma vucudunda bı olusursa bıda gitmicek onu dusun bol sur.ben kullanıyorum.ama hersey kullanıom daha oncede demıstım lıerac kantoron yagı nemlendırıcı ne bulursam suruom sabah aksamBen çatlak oluşmaması için kakaolu vazelin kremini kullanıyorum ama doktorum lierac kullan dedi. Henüz eczaneye gitmedim ama yorumlarda pahalı ve küçük kutuda satılıyor diye okudum. Bu kremi kullanan var mı, eğer gerçekten işe yarıyorsa alayım yoksa boşa masraf yapmaya gerek yok:) ya da birgün vazelin bir gün lierac yapacağım artık. Vazelini tüm vücuduma sürüyorum ama lierac alırsam sadece çatlak olma ihtimali olan bölgelerde kullanarak cimrilik yapabilirim.
İşte ondan sonrası sıkıntı bir de lohusalık aman ne yapacak bizimki tövbe yarabbimevet cnm 32. haftaya kadar serbest olur sonra erken doğum riski için yasaklanıyor..
aaaaaa neden ki acaba ?
bende yöntem çok cnm hergün 1 maden suyu aynı etki son olarakta dr gece yatmadan activia yoğurt 2 kutu ye dedi şimdi en makul geleni o hem protein alıyorum hem zorlanmıyorum düzene girdim..Nedenini hiiiç araştırmadım valla haticeye değil neticeye bak hesabındayım :)) acayip mutlu oldum ilaç olmadan bağırsaklarımı çalıştırdım heyoo diye dolandım resmenkatti salatalık da aynı etkiyi yapar demiş onu da deniyiciiiim
bilmym ki cnm.halbuki et de yiyemym hamile kaldgmdan beri.muz yiyorum.meyve çok yiyorm.ama hic iki kişilikyemym. İİns boyle devam eder.bide ne alaka diyeckn ama madensuyu vazgecilmezim oldu yaş.hergun illa iciyorm.esimi de aliştrdm.hamile likten sonra da icicm sut yapiyomys.gazda yapmiyomusmaşallah ne kadar güzel demekki çok güzel besleniyorsun sen almıyorsun bebiş alıyor tebrikler..
ilk defa duydum yaff, zaten gebelikte ciğer yemek faydalı değilmiş diye yemiyordum bunu duydum hiç yememBende ciğer konusunda bişiy duydum :)annem ciğeri yeyip bacağına sürmüş elini bakalım Nolucak d,ye inanmamış yani :))bnm bacağım boydan boya çill
Ciğer yediğinizde elinizi vücudunuza sürmeyin yaniii
aynen öyle cnm emzirirken günde 2-3 adet içebilirsin hem o zaman sade meyveli farketmiyor..bilmym ki cnm.halbuki et de yiyemym hamile kaldgmdan beri.muz yiyorum.meyve çok yiyorm.ama hic iki kişilikyemym. İİns boyle devam eder.bide ne alaka diyeckn ama madensuyu vazgecilmezim oldu yaş.hergun illa iciyorm.esimi de aliştrdm.hamile likten sonra da icicm sut yapiyomys.gazda yapmiyomus
valla cimrilik yapma vucudunda bı olusursa bıda gitmicek onu dusun bol sur.ben kullanıyorum.ama hersey kullanıom daha oncede demıstım lıerac kantoron yagı nemlendırıcı ne bulursam suruom sabah aksam
amin canım valla artık bebeğimi düşünemez hale geldim yainşallah bır an once biter canım..
bılırım o kusmanın beterliğini 16 hafta çektim...ALLah tez zamanda derdıne derman olsun
sağol canım öyle yapıyorum inadına yemeye çalışıyorum ama iş yerinde olunca sürekli bulantı hali işimide etkiliyor gececek inşallah dua edincanım çok geçmiş olsun. ne kadar çıkarsan da azar azar yemeye çalış
canım çilek için öyle diyorlar.aslında batıl inanç bence ama test edip onaylayan duydukca ınsan onlem alıo :)canım ya hangi meyve de hele de bizde dikkat edelim , iz miz olmasın çocuklarımızda ..... çok korktummm şu an . bide de sen şu converce tığ ile mi ördün canım
bende yöntem çok cnm hergün 1 maden suyu aynı etki son olarakta dr gece yatmadan activia yoğurt 2 kutu ye dedi şimdi en makul geleni o hem protein alıyorum hem zorlanmıyorum düzene girdim..
Ben gece yatmadan yiyorum cnm sabah işe yaramış oluyor bu arada demir hapına devam ediyorsan o etkiler ben hap içmiyorum şurup içiyorum belki ondan olabilir.. baksana eşine de etki etmiş..
Valla katti senin maden suyu ve prebiyotik yoğurt tavsiyen sonrasında evi activia doldurmuştum. Sade, meyveli falan 2gün düzenli yedim ara öğünlerimde bir kutu yatarken bi kutu olarak ama 3.gün oldu tık yoktu hiiiiç etki etmedi bana yaazavallı kocam prebiyotikleri tüketiyor şimdi ben de ev yoğurduma döndüm.. Ben bi enteresanım sanırım.. Ama eşime yaramış bağırsaklarım çok çalışıyor diyo kaç gündür garibim maden suyunu günde bir şişe zaten magnezyum için içiyordum ona devam tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?