2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bende herseyden sakınan bırı degılım canım ıstedıgınde arada fast food yıyorum dondurma cıkolata vs yıyorum hatta gecen gun cıps yedım :) okadar tatlı geldıkı :) borek vs serbetlı tatlı hıc aramam.herseyı yememe ragmen 3.5 aldım daha.ama kahvaltıma dıkkat edıyorum bır yumurta peynır domates salatalık zeytın pogaca yada sımıt fıx.oglen ısyerımde cıkıo yemek ew yemeklerı zaten.ogleden sonra portakal gıbı c vıtamını yonunden zengın bır meyve ıle demır hapımı ıcıyorumkı kolay cozunsun doktorum demıstı bunuda..cerez badem fıstık fındık tuketıyorum..herseydende yemeye calısıyorum gunluk yarım lıtre sut ıcmeye calısıom genelde hergun basarılı olamıyorum

Mrb kizlar

Az önce iliski konusunu okudum bende buaralar sorcaktim sizlere twk benniyim bu durumda diye

Bizde hamile oldugumu ögrendigimden beri bisey olmadi esime kalsa ohoooo kac kere olurdu ama ben korkuyorum

Simdide cumartesi olsun diyo salida dr var en azindan görürsün bisey olmadigini diyo aciyorum adama artik

benımkı ılk kontrolde doktora sordu bır sakıncası varmı dıye doktorum erkek bu arada hayır bır sakıncası yok dedı :) o yuzden sorunsuzuz

Larimar dün sordum sana ama ya sen görmedin ya arada kaynadi gitti.. bebegimi salonda mutfakta fln yanımdayken yatması için bir sey almayi düşünüyorum.. ev tipi Ana kucağı var aklımda ama çevremde hamak al diyenler de var.. sen sanırım anakucagi aldın markası ne seninkinin.. bem bir türlü karar veremiyorum da

mrb bizimde 5.ayımız dolacak ve ilk defa oldu bizdede eşim çok korkuyor ve yaklaşamıyor bana bebeğe bişey olur senın canın yanar die gece sarılamıyor bile ama doktorumda öneriyor ilişki normal doğumu kolaylaştırır diyor

:) Bende aynısını yapıyorum valla boş bırakmamak lazım ne olur ne olmaz.

Ben bu amaçla yani hem evde her yerde yanımda olsun, hem de yemek yaparken, yerken yada otururken yerde olmasın da bizim hizamızda olsun diye mama sandalyesini erken alacağım. Chicco'nun polly magic mama sandalyesini gördüm ben nette. Hem ana kucağı hem mama sandalyesi. Yüksekliği ayarlanıyormuş falan. Şu an kafamda o tarz bişe almak var. Hem ana kucağı uzun süre kullanılmıyormuş diyorlar, evde ekstra eşya olmaz diye düşündüm ama tecrübeli anneler bu düşüncemin ne kadar doğru ya da yanlış olduğunu söyleyebilir tabi eşimle benim aklıma yatmıştı. Haftasonu biraz bakındık annemin ve kayınvalidemin de aklına yattı mantıklı buldular ama tabi düşüncesi ile kullanımı bir olur mu bilemiyorum..

Ben gece yatmadan yiyorum cnm sabah işe yaramış oluyor bu arada demir hapına devam ediyorsan o etkiler ben hap içmiyorum şurup içiyorum belki ondan olabilir.. baksana eşine de etki etmiş..

Evet kan hapı kullanıyorum, gynoferon. Ama başlarda yoktu yani günkurusu kayısı ve ananas ile idare ediyordum. nolduysa geçenlerde içeride kanama vardı ve progestan kullanmak durumunda kalmıştım..ondan sonra dikiş tutmadı diyebilirim.. Ne yapsam fayda etmedi yani. Yani yarım kutu progestan dengemi bozdu halen daha düzelmedi..

bende de var canım aynı sey ilk zamanlarda bi kere kan geldi cok tedirgin oldum simdide o kadar isteksizim ki benimki biraz korkudan sanırım bebişime zarar vercem diye ödüm kopuyo...
valla bence hamıle kalma rıskı olmadan bahsedılmıs 9 aylık bı surec

aa evet cnm dün kaynadı gerçekten.. kızkardeşimin 8 aylık bebeği var onlar bundan almıştı hala kullanıyorlar bende bundan aldım eviçin çok ideal.. http://www.e-bebek.com/bright-starts-up--away-bouncer-ana-kucagi_BRG-600492

yok cnm demir hapı sürekli kullanımda kabızlık yapıyor çok fena, ben 4-5 gün çıkamadım dr aradım ilacımı değişti ferplex şurup verdi sağlık ocağıda yazıyor istersen dr ara değiş ilacını çekmeye değmez aynı ilacın şurubu var sonuçta..

Sende bendensin ama eşim çok anlayışlı Allah razı olsun o benden daha çok korkuyo bebeğe bişey olur diye

Benim cumartesi icin kacisim yok gibi artik

Bide sizede oluyo mu bilmiyorum arada belime ve vajinama bi agri saplaniyo geciyo ama ikisi ayni zamanda olmuyo ama bugün vajinama saplandi yine agri acaba acilma fln mi var diye korktum

o dediğin nasıl bişey bilmiyorum ama çok amaçlı gibi mama sandalyesi extra almak isteyenler için makul bi ürün gibi.. ben kararsızım sonuçta yaşından sonra masada oturabilir, mama sandalyesi asıl büyük yer kaplayan, ana kucağını sandalyenin üstünde de kullanabilirim yaşına gelincede söker kaldırırım diye düşünüyorum.. ama madem öyle bir ürün var kaçırma bence..

yes baby...ben sürekli bahane buluyorum şuram ağrıyor buram ağrıyor.eşim isyanlarda gibi...benim gibi olan varmı dedim acaba

bnmkide ya çocuk hissederse ya bişe olursa vicdan azabı çekerim die yanaşmıo korkusundan en fazla 3 4 kere olmuştur oda azıcık dur desem tamam bırak şimdi bişe olcak görcen die tepkilerle son buluo

Ya şu sebeple yattı aklıma aslında şimdi ilk ana kucağı gibi kullanıyorsun zaten kutusundan oyuncağı bile çıkıyormuş, sonra klasik tepsili mama sandalyesi olıyor, sonra da tepsisini çıkarıyorsun sandalye gibi oluyor. Önde değil ama arkada tekerleği varmış istediğin yere çek götür, altında sepeti var elindekileri de doldur. Kumaşı da silinebilirmiş. Bide katlanınca çok yer kaplamıyor gibi duruyor, baya yassılaşıyor yani. Ama sırf bu polly magic değil bunun gibi olan mama sandalyeleri varmış. Bunları okuyunca cazip geldi bize ama bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…