- 27 Temmuz 2014
- 912
- 1.248
- 133
- 36
bende herseyden sakınan bırı degılım canım ıstedıgınde arada fast food yıyorum dondurma cıkolata vs yıyorum hatta gecen gun cıps yedım :) okadar tatlı geldıkı :) borek vs serbetlı tatlı hıc aramam.herseyı yememe ragmen 3.5 aldım daha.ama kahvaltıma dıkkat edıyorum bır yumurta peynır domates salatalık zeytın pogaca yada sımıt fıx.oglen ısyerımde cıkıo yemek ew yemeklerı zaten.ogleden sonra portakal gıbı c vıtamını yonunden zengın bır meyve ıle demır hapımı ıcıyorumkı kolay cozunsun doktorum demıstı bunuda..cerez badem fıstık fındık tuketıyorum..herseydende yemeye calısıyorum gunluk yarım lıtre sut ıcmeye calısıom genelde hergun basarılı olamıyorumSüper beslenme, buradaki en kötü beslenen anne ben miyimüstelik benim evim de yakın. Şuan gaza geldim bundan sonra akşamları tembellik yapmak yok, yemeklerimi hazırlayıp ertesi öğlen de eve gidip yiyeceğim. meyve de aldım öğle arasında ara öğünümü onlar oluştursun artık
dusunmezsen olmaz en guzelı :)aa ciddimisin onsuz günüm geçmiyor benim....ama sanmıyorum öyle bişey olsun
benımkı ılk kontrolde doktora sorduMrb kizlar
Az önce iliski konusunu okudum bende buaralar sorcaktim sizlere twk benniyim bu durumda diye
Bizde hamile oldugumu ögrendigimden beri bisey olmadi esime kalsa ohoooo kac kere olurduama ben korkuyorum
Simdide cumartesi olsun diyo salida dr var en azindan görürsün bisey olmadigini diyoaciyorum adama artik
mrb bizimde 5.ayımız dolacak ve ilk defa oldu bizdede eşim çok korkuyor ve yaklaşamıyor bana bebeğe bişey olur senın canın yanar die gece sarılamıyor bile ama doktorumda öneriyor ilişki normal doğumu kolaylaştırır diyorMrb kizlar
Az önce iliski konusunu okudum bende buaralar sorcaktim sizlere twk benniyim bu durumda diye
Bizde hamile oldugumu ögrendigimden beri bisey olmadi esime kalsa ohoooo kac kere olurduama ben korkuyorum
Simdide cumartesi olsun diyo salida dr var en azindan görürsün bisey olmadigini diyoaciyorum adama artik
:) Bende aynısını yapıyorum valla boş bırakmamak lazım ne olur ne olmaz.ilk üç ay dr yasakladı bize sonra 3 ay doldu bende tık yok bi akşam tv izliyorum beni yanına çağırdı kolunun altına oturttu bi yazı bulmuş nette telden bana onu okuttu gebelikte aldatmayla alakalı ve kadınların hamileliği kullanarak eşlerini ihmal etmeleriyle alakalı dedim tmm mesaj alındıişin şakası tabi ama oturup araştırmışsa aklına da gelmiş demekki acayip sıkıyorum şimdi kaçta çıktı kaçta geldi 15 dk geç geldi nerdeydi, artık yolda arıyor canlı yayın geliyor garibim
inşallah yedikten sonra bi şey yapmamış bir yere dokunmamışımdır. amin amin amincanım çilek için öyle diyorlar.aslında batıl inanç bence ama test edip onaylayan duydukca ınsan onlem alıo :)
Larimar dün sordum sana ama ya sen görmedin ya arada kaynadi gitti.. bebegimi salonda mutfakta fln yanımdayken yatması için bir sey almayi düşünüyorum.. ev tipi Ana kucağı var aklımda ama çevremde hamak al diyenler de var.. sen sanırım anakucagi aldın markası ne seninkinin.. bem bir türlü karar veremiyorum da
Bende giderken hep aklımda o vardı en son 6 hafta önce gittiğimden bu yana 1 kg almisim toplamda 3 kg aldım canimMaaşallahhh bebişine tatlım. Allah kucağına almayı nasip etsin İnşallah. Canım kaç Kilo aldın sorması ayıpkilolara taktım ben ya
Ben gece yatmadan yiyorum cnm sabah işe yaramış oluyor bu arada demir hapına devam ediyorsan o etkiler ben hap içmiyorum şurup içiyorum belki ondan olabilir.. baksana eşine de etki etmiş..
valla bence hamıle kalma rıskı olmadan bahsedılmıs 9 aylık bı surecbende de var canım aynı sey ilk zamanlarda bi kere kan geldi cok tedirgin oldum simdide o kadar isteksizim ki benimki biraz korkudan sanırım bebişime zarar vercem diye ödüm kopuyo...
aa evet cnm dün kaynadı gerçekten.. kızkardeşimin 8 aylık bebeği var onlar bundan almıştı hala kullanıyorlar bende bundan aldım eviçin çok ideal.. http://www.e-bebek.com/bright-starts-up--away-bouncer-ana-kucagi_BRG-600492Larimar dün sordum sana ama ya sen görmedin ya arada kaynadi gitti.. bebegimi salonda mutfakta fln yanımdayken yatması için bir sey almayi düşünüyorum.. ev tipi Ana kucağı var aklımda ama çevremde hamak al diyenler de var.. sen sanırım anakucagi aldın markası ne seninkinin.. bem bir türlü karar veremiyorum da
valla bence hamıle kalma rıskı olmadan bahsedılmıs 9 aylık bı surec
yok cnm demir hapı sürekli kullanımda kabızlık yapıyor çok fena, ben 4-5 gün çıkamadım dr aradım ilacımı değişti ferplex şurup verdi sağlık ocağıda yazıyor istersen dr ara değiş ilacını çekmeye değmez aynı ilacın şurubu var sonuçta..Evet kan hapı kullanıyorum, gynoferon. Ama başlarda yoktu yani günkurusu kayısı ve ananas ile idare ediyordum. nolduysa geçenlerde içeride kanama vardı ve progestan kullanmak durumunda kalmıştım..ondan sonra dikiş tutmadı diyebilirim.. Ne yapsam fayda etmedi yani. Yani yarım kutu progestan dengemi bozdu halen daha düzelmedi..
Sende bendensin ama eşim çok anlayışlı Allah razı olsun o benden daha çok korkuyo bebeğe bişey olur diyeben hamıle kaldıgımı ogrendıgım gunden berı yapmadım..once bulantılarımdan dolayı sonra da korkumdan ..eşimde sen ıyı ol ben bısey ıstemem dıyor ama ıstedıgını adım gıbı bılıyorum...sankı bebege bısı olcakmış gıbı gelıyor bılemedımkı napsak
mrb bizimde 5.ayımız dolacak ve ilk defa oldu bizdede eşim çok korkuyor ve yaklaşamıyor bana bebeğe bişey olur senın canın yanar die gece sarılamıyor bile ama doktorumda öneriyor ilişki normal doğumu kolaylaştırır diyor
o dediğin nasıl bişey bilmiyorum ama çok amaçlı gibi mama sandalyesi extra almak isteyenler için makul bi ürün gibi.. ben kararsızım sonuçta yaşından sonra masada oturabilir, mama sandalyesi asıl büyük yer kaplayan, ana kucağını sandalyenin üstünde de kullanabilirim yaşına gelincede söker kaldırırım diye düşünüyorum.. ama madem öyle bir ürün var kaçırma bence..Ben bu amaçla yani hem evde her yerde yanımda olsun, hem de yemek yaparken, yerken yada otururken yerde olmasın da bizim hizamızda olsun diye mama sandalyesini erken alacağım. Chicco'nun polly magic mama sandalyesini gördüm ben nette. Hem ana kucağı hem mama sandalyesi. Yüksekliği ayarlanıyormuş falan. Şu an kafamda o tarz bişe almak var. Hem ana kucağı uzun süre kullanılmıyormuş diyorlar, evde ekstra eşya olmaz diye düşündüm ama tecrübeli anneler bu düşüncemin ne kadar doğru ya da yanlış olduğunu söyleyebilir tabieşimle benim aklıma yatmıştı. Haftasonu biraz bakındık annemin ve kayınvalidemin de aklına yattı mantıklı buldular ama tabi düşüncesi ile kullanımı bir olur mu bilemiyorum..
yes baby...ben sürekli bahane buluyorum şuram ağrıyor buram ağrıyor.eşim isyanlarda gibi...benim gibi olan varmı dedim acaba
o dediğin nasıl bişey bilmiyorum ama çok amaçlı gibi mama sandalyesi extra almak isteyenler için makul bi ürün gibi.. ben kararsızım sonuçta yaşından sonra masada oturabilir, mama sandalyesi asıl büyük yer kaplayan, ana kucağını sandalyenin üstünde de kullanabilirim yaşına gelincede söker kaldırırım diye düşünüyorum.. ama madem öyle bir ürün var kaçırma bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?