2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ok öyle yapayım..zaten bi ay sonra iyice ağırlaşacaz...önlemimi alayım bari..bu isteksizliğin sebebi ne acaba

hormonlardan cnm tamamiyle ve endişeden ya bişe olursa die oda isteksizlik yapıo aslında korkulcak hiç bişe yokmuş doktor bebeğe ulaşması imkansız o kadar aşağıda olabilir mi sence dedi mukozayla tıpa gibi kapalı bebek dedi doktora önemli olan boyu değil işlevi demek istemedim

ben düğüme 1 sene kala tüm vücut kıllarımdan lazerle kurtulmuştum. 8 aylık evliyim ve iki aydır aşırı kıllandım.lazerden önceki halime döndüm.sadece bacaklarımda az çıkıyor.bu hormonel bişey sanırım.

ben hıc yapmıom hazır gelıo annem ve esım sagolsunn

desene bize oynak havalar olsun ohhh dışımız mozart olsa nolur içimiz çingene ayol

canım ya bu ürüne bakmıştım ama emin olamamıştım.. fiyatı da çok uygun.. niyeyse sen söyleyince hem aldığını hem kullanan birini tamamdır dedim direkt çok teşekkürler :) kızım beni iyice kararsız bir şey yaptı en minik şeyini bile günlerce düşünebiliyorum ama en azından anakucağı tamamdır :) eşim gelsin akşama sipariş verelim bari

Ewet dogrudur canim benm rahim boyu 3,5 cm simdiye kadar iliski serbestti doktor yasakldi acilmayla ilgili erkn dogum olabilir diye

canım ben daha uygun fiyatlı işi bitince annemin tavan arasına kaldırabileceğim bir şey istiyorum evim çok küçük zaten mama sandalyesi duruma göre ilerde karar verebileceğim bir şey.. ama senin için sevindim en azından karar vermişsin :) iyi günlerde kullansın inşallah kuzun

Selam kizlar dün ayrintili usgm vardi, kizimizi görduk cok sukur hersey iyidi dr olumsuz bişi söylemedi..Sadece bende 1tane miyom oldugunu soyledi ben ona miyomla alakali sorular sorunca miyomu aklindan cikart bisi olmaz dedi.. internette arastirdim dogumdan sonra kaybolabiliyomus ama olumsuzluklarida varmis Ayrica kizim elleriyle yuzunu kapatti renklide goremedik ve ben cok merak ediyordum kilosu 498 gr dedi boyu yazmiyordu benim hesaplarima gore 27 cm civariydi..Kilosu bana fazla geldi sanki ama dr bisi demedi acaba iri bebekmi olcak?? Bugunde saglik ocagini aradim seker yukleme testi yapiyomusunuz diye yapmiyoruz dedi.. Bu testide atlatirsak icim rahatliyacak cunku cok buyutuyorum hastanede bayilanlar bile oluyomuş puff Bu yazdiklarimla ilgili Sizin fikirleriniz tecrubeleriniz nelerdir bilmek isterim Rabbim hepimize bebegimizi saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insaAllah Selam ve dua ile..

evet kardeşimde görünce çok beğenmiştim hatta bana verirsin demiştim ki hemen hamile kaldım.. abla alma veririm dedi ama yok dedim alayım ben.. aldım kurdum duruyor odasında paşamın..

muz yediğin halde fazla almaman çok güzel.. inşallah böyle devam eder canım

cnm miyomu takma kafana dediyse öyle davran neyi düşünürsek onu çekeriz, atalarımız boşuna dememiş aklıma gelen başıma geldi diye.. onu bitarafa koy sorun yok.. kilosuda normal bence 6.ayda 1 kiloya ulaşması lazım son 3 ayda yavaşlıcak kilo alımı ve şeker testine gelince dr yapar vakti gelince.. 24.ve 28. haftalar arasında yapılıyor diye biliyorum ben..

benim ilişki sıra
Benim cumartesi icin kacisim yok gibi artik

Bide sizede oluyo mu bilmiyorum arada belime ve vajinama bi agri saplaniyo geciyo ama ikisi ayni zamanda olmuyo ama bugün vajinama saplandi yine agri acaba acilma fln mi var diye korktum
sında felaket ağrım oldu sonrasında olmadı hiç .normal zamanda yürürken vajinamda ağrı oluyor ama doktorum olur rahim genişledikçe belinde ve vajinanda ağrılar olacak demişti

Evet canim haklisin tsk.ederim cevabin icin

kızlar bebeginizi dokunmadanda tekme attıgını hissediyomusunuz ben çok belirgin hissediyorumda

Kizlar sari akintim var istahsizim kusuyorm bide bugn sirtim belim kasigim agriyo yarin ayrintiliya giricem diye gitmedmde noluyo boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…