ok öyle yapayım..zaten bi ay sonra iyice ağırlaşacaz...önlemimi alayım bari..bu isteksizliğin sebebi ne acaba
ben hıc yapmıom hazır gelıo annem ve esım sagolsunnBende ciğer konusunda bişiy duydum :)annem ciğeri yeyip bacağına sürmüş elini bakalım Nolucak d,ye inanmamış yani :))bnm bacağım boydan boya çill
Ciğer yediğinizde elinizi vücudunuza sürmeyin yaniii
annenin mutlu olduğu her durum bebeği mutlu edermiş yani klasik müzik dinlemek sana eziyetse sırf bebek için dinliyorsan bebeğe de eziyet olurmuş uzman tvde dinlemiştim ben, annenin mutlu olduğu her durum bebeği de mutlu edermiş..
aa evet cnm dün kaynadı gerçekten.. kızkardeşimin 8 aylık bebeği var onlar bundan almıştı hala kullanıyorlar bende bundan aldım eviçin çok ideal.. http://www.e-bebek.com/bright-starts-up--away-bouncer-ana-kucagi_BRG-600492
Ewet dogrudur canim benm rahim boyu 3,5 cm simdiye kadar iliski serbestti doktor yasakldi acilmayla ilgili erkn dogum olabilir diyemrb bizimde 5.ayımız dolacak ve ilk defa oldu bizdede eşim çok korkuyor ve yaklaşamıyor bana bebeğe bişey olur senın canın yanar die gece sarılamıyor bile ama doktorumda öneriyor ilişki normal doğumu kolaylaştırır diyor
Ben bu amaçla yani hem evde her yerde yanımda olsun, hem de yemek yaparken, yerken yada otururken yerde olmasın da bizim hizamızda olsun diye mama sandalyesini erken alacağım. Chicco'nun polly magic mama sandalyesini gördüm ben nette. Hem ana kucağı hem mama sandalyesi. Yüksekliği ayarlanıyormuş falan. Şu an kafamda o tarz bişe almak var. Hem ana kucağı uzun süre kullanılmıyormuş diyorlar, evde ekstra eşya olmaz diye düşündüm ama tecrübeli anneler bu düşüncemin ne kadar doğru ya da yanlış olduğunu söyleyebilir tabieşimle benim aklıma yatmıştı. Haftasonu biraz bakındık annemin ve kayınvalidemin de aklına yattı mantıklı buldular ama tabi düşüncesi ile kullanımı bir olur mu bilemiyorum..
ay çok yaşayın emidesene bize oynak havalar olsun ohhh dışımız mozart olsa nolur içimiz çingene ayol
evet kardeşimde görünce çok beğenmiştim hatta bana verirsin demiştim ki hemen hamile kaldım.. abla alma veririm dedi ama yok dedim alayım ben.. aldım kurdum duruyor odasında paşamın..canım ya bu ürüne bakmıştım ama emin olamamıştım.. fiyatı da çok uygun.. niyeyse sen söyleyince hem aldığını hem kullanan birini tamamdır dedim direkt çok teşekkürler :) kızım beni iyice kararsız bir şey yaptı en minik şeyini bile günlerce düşünebiliyorum ama en azından anakucağı tamamdır :) eşim gelsin akşama sipariş verelim bari
Bende senin gibiyim ikinci 3 aylik donemde pantere doncem diye bekledi kocam(nette oyle bi genelleme var cogu yazida) ama bende tik yok malesef.çok mantıklı
bilmym ki cnm.halbuki et de yiyemym hamile kaldgmdan beri.muz yiyorum.meyve çok yiyorm.ama hic iki kişilikyemym. İİns boyle devam eder.bide ne alaka diyeckn ama madensuyu vazgecilmezim oldu yaş.hergun illa iciyorm.esimi de aliştrdm.hamile likten sonra da icicm sut yapiyomys.gazda yapmiyomus
Bende ilk uc ay daha iyiydim sasirtici ama aslinda bu aylarda oyle olmaliymisiz genel kani buBen ılk 3 ay cok ısteklıydım..ruyalarıma falan gırıyordu dusunun artık....
sonra bana bı haller oldu aklıma bıle gelmıyor ne garıp ınsanım yahuu
cnm miyomu takma kafana dediyse öyle davran neyi düşünürsek onu çekeriz, atalarımız boşuna dememiş aklıma gelen başıma geldi diye.. onu bitarafa koy sorun yok.. kilosuda normal bence 6.ayda 1 kiloya ulaşması lazım son 3 ayda yavaşlıcak kilo alımı ve şeker testine gelince dr yapar vakti gelince.. 24.ve 28. haftalar arasında yapılıyor diye biliyorum ben..Selam kizlar dün ayrintili usgm vardi, kizimizi görduk cok sukur hersey iyidi dr olumsuz bişi söylemedi..Sadece bende 1tane miyom oldugunu soyledi ben ona miyomla alakali sorular sorunca miyomu aklindan cikart bisi olmaz dedi.. internette arastirdim dogumdan sonra kaybolabiliyomus ama olumsuzluklarida varmisAyrica kizim elleriyle yuzunu kapatti renklide goremedik ve ben cok merak ediyordum kilosu 498 gr dedi boyu yazmiyordu benim hesaplarima gore 27 cm civariydi..Kilosu bana fazla geldi sanki ama dr bisi demedi acaba iri bebekmi olcak?? Bugunde saglik ocagini aradim seker yukleme testi yapiyomusunuz diye yapmiyoruz dedi.. Bu testide atlatirsak icim rahatliyacak cunku cok buyutuyorum hastanede bayilanlar bile oluyomuş puff Bu yazdiklarimla ilgili Sizin fikirleriniz tecrubeleriniz nelerdir bilmek isterim Rabbim hepimize bebegimizi saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insaAllah Selam ve dua ile..
sında felaket ağrım oldu sonrasında olmadı hiç .normal zamanda yürürken vajinamda ağrı oluyor ama doktorum olur rahim genişledikçe belinde ve vajinanda ağrılar olacak demiştiBenim cumartesi icin kacisim yok gibi artik
Bide sizede oluyo mu bilmiyorum arada belime ve vajinama bi agri saplaniyo geciyo ama ikisi ayni zamanda olmuyo ama bugün vajinama saplandi yine agri acaba acilma fln mi var diye korktum
Evet canim haklisin tsk.ederim cevabin icincnm miyomu takma kafana dediyse öyle davran neyi düşünürsek onu çekeriz, atalarımız boşuna dememiş aklıma gelen başıma geldi diye.. onu bitarafa koy sorun yok.. kilosuda normal bence 6.ayda 1 kiloya ulaşması lazım son 3 ayda yavaşlıcak kilo alımı ve şeker testine gelince dr yapar vakti gelince.. 24.ve 28. haftalar arasında yapılıyor diye biliyorum ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?