2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
pffffffffffff. saat yedi olsa da eve gitsem artık. bitmedi bugün ya
benim son 15 dk.. kaç saat çalışıyosun cnm.. niye geri çekmedin saatlerini. ben sabah 8,5 akşam 6,5 çalışıyordum 3 ayımı doldurunca sabah 9 akşam 6 ya çektim saatlerimi.. 1,5 saat daha oynama şansım var ama bu saatler yetiyor bana öğlende 1 saat yemek molam var çıkıp geziyorum iyi oluyor..

benimki kız çok hareketli hiç dokunmadan anlayabiliyorum tekmelerini burdayım dıye hatrlatyo kendını :)..seninkide çok hareketli sanırım :)
Evet benimki de kız sabah ,gündüz, gece, yemekte tuvalette ayakta her türlü tabi arada vurmadığı da oluyor uyumaya başlayacak artık. Sadece henüz eşim hissedemedi daha ona üzülüyorum.

canım sabah 8.30-akşam 19:00 çalışıyorum. bu şirkette öyle saatlerini belirlemek gibi bir şansın yok malesef. pek işçi hakkı bilen bir firma değil malesef. öyle öğlen arası falan da yok. iş olsa da olmasa da burda oturup saatin dolmasını bekliyoruz. cumartesileri de tam gün üstelik

Kizlar sari akintim var istahsizim kusuyorm bide bugn sirtim belim kasigim agriyo yarin ayrintiliya giricem diye gitmedmde noluyo boyle
neyseki yarın dr gidiyorsun cnm.. sabret 1 gün daha olabilir ara ara ağrılar normal benimde dün kollarım ağrıyodu çok fena bugün iyiyim şükür..

Evet benimki de kız sabah ,gündüz, gece, yemekte tuvalette ayakta her türlü tabi arada vurmadığı da oluyor uyumaya başlayacak artık. Sadece henüz eşim hissedemedi daha ona üzülüyorum.
benm kızımda akşamları genelde çok tekme atyo eşimde hissetti ..........akşam elini karnına koydur 1 saat olsada öyle beklettir hisseder ben oyle yapıodum :)

sgklı çalışıyorsan mecburen seni 7,5 saatten fazla çalıştıramaz cnm.. patronunla konuş yada muhasebeyle aran iyiyse muhasebeyle konuş patrona o iletsin yasal hakkın var, hiç bişey yapamazsan 170i ara şikayet et ihtar gelir mecbur erken çıkarır yok öyle bi dünya.. ben bldiğin tehdit ettim cnm ya siz arayıp öğrenin haklarımı yada ben arayıp alamadığımı söyleyeyim haklarımı dedim o oldu bidaha laf diyemedi..

benm kızımda akşamları genelde çok tekme atyo eşimde hissetti ..........akşam elini karnına koydur 1 saat olsada öyle beklettir hisseder ben oyle yapıodum :)
Ya eşim elini koyunca hiç kımıldamıyor . Pufff çok üzülüyorum bir de dışardan görünse iyi olur ama 25.haftadan sonra o da hisseder artık diyorum .

Mrba bisey sormak istiyorum abdest almak icin ayagimi lavaboya kaldirdim sizce bisey olurmu tehlikesi varmidir

canım şirketin bizzat muhasebecisiyim sgklıyım. tüm bunları biliyoruz ama uygulamaya sokamıyoruz. adamların umrunda değil. uzun süren işsizlikten sonra buldum bu işi hadi diyorum rapora kadar sık dişini. burda bir de smmm stajım devam ediyor. o yüzden de cok ses çıkaramıyorum.

Ya eşim elini koyunca hiç kımıldamıyor . Pufff çok üzülüyorum bir de dışardan görünse iyi olur ama 25.haftadan sonra o da hisseder artık diyorum .
aynı durum bizdede geçerli eşim elini koyunca duruyor aslında dokunulmayı sevmiyor galiba bende elimi koysam duruyor.. 1 kere denk geldi eşim hemen durdu ama sıpam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…