2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
meslektaşız ve çok üzüldüm ben söke söke alırım hakkımı kimse kusura bakmasın.. valla bi laf söylese bin laf alır benden yasalarla korkuturum yine alırım.. o da biliyor ne kaçın kurası olduğumu ses çıkaramıyor..

canm ben 1 hafta öncesine kadar hiç sağlıklı beslenmiyordum ta ki bebeğimin kilosu az çıkana kadar vitamin ilacımı bile unutuyordum şimdi çok dikkatliyiim eczaneye gittim ilaçları araştırdım :) günde mutlaka 2 kase ev yogurdu yiyiyorum kahvaltıda yumrta peynir zytin domats falan herşey yani :) ara ögünlerde çeşitli meyveler yiyiyorm pirinç pilavı yerine bulgur pilavı tüketiyorm maden suyu süt içemeye gayret ediyorm ette yiyiyorm ama genelde sebze ağırlıklı besleniyorm yemek yanına çeşitli salatalar yapıyorm aklıma gelen bunlar ama işe yaradı karnım büyüdü bebeğim tekme atmaya başladı :)) yarın doktora gidicem bakalm kaç gram olduk :))

aynen öyle cnm emzirirken günde 2-3 adet içebilirsin hem o zaman sade meyveli farketmiyor..
cnm sen hangi maden suyunu iciyosun markasi ne.bide meyveli kesinlikleicilmemeli hatta bi ara ttoplatilackti.ben güvenilir birinden de zararli olduğunu ogrendm.aslındaiyi bi arastrmk lazim.ben icmiyorm yaklasik iki yildir

böyle varya saçma saçma hareketler yapmaya başladı..başıma huni ver deli gibi dolanacam diyor...adam göbeğime dokunmak istiyor aman yavaş yapma bebek sarsılmasın diyorumtozutmuşum iyice ben
Canım ben de 21+5 im. Bizim de öğrendiğiniz andan itibaren hala hiiiiiçççççç olmadı ama bunu sadece ben değil de eşim de yapmak istemiyor. Bebeğe bir şey olacak diye aklı çıkıyor. Hatta geçen gün kızımız içerden vuruyor, bak gel sen de dokun dedim. Hemen geldi , ama eli nerdeyse göbeğimden 1 cm yukarda ne yapıyorsun öyle nasıl anlayacaksın, diyorum, ya birşey olur bastırma sen de diyor. Eve geldiğinde karnını Çekerek sarılıyor hatta ne olur ne olmazmış herhalde bundan sonra da olmaz o iş gibi biz önce bi gebelik Kaybettiğimiz için korkuyor sanırım....

Canım o magnezyum eksikliğinden ilk hamileliğimde aynıydı senin gibi Dr Um hemen magnezyum sandoz başlattı ve geçti; bu arada magnezyum muz ve elmada varmış ama tabi eksikliği gidermek için ilaç gerekebilir
Canım zaten 2 aydan fazladır kalsiyum magnezyum vitamini kullanıyorum ama bilemedim ;(

Mrba bisey sormak istiyorum abdest almak icin ayagimi lavaboya kaldirdim sizce bisey olurmu tehlikesi varmidir
Zannetmiyorum canım. Ben her gün yapıyorum çok şükür. Henüz zorlanmıyorum

Evet canım ben de oğlumda sezeryanla 12 kilom gitti 2 haftada ama ben 19 kilo almıştım; işte 6-7 kilosu kaldı ama onları da 2 yıl içinde kasmadan verdim emzirirken Dr lar niye bu kadar takılıyor anlamıyorum

Son düzenleme:
sonra loğusalık var cnm 40 günde rahim yerine oturuyor zaten bi 40 günde eski formuna dönüyor al sana 80 gün
Katinacım bize öyle bi yasak koymamıştı Dr loğusalıkta yani 80 ini beklediğimizi Hatırlamıyorum kendini hazır hissettiğinde bence ama tabi Tıbbi bi durumu var mı bilmiyorum; zaten erkeklerin o kadar beklemesi de zor

Kizlar sari akintim var istahsizim kusuyorm bide bugn sirtim belim kasigim agriyo yarin ayrintiliya giricem diye gitmedmde noluyo boyle
Idrar yolu enfeksiyonu böyle yapıyor canım benden demesi bulantı felan baş agrısı yapıyor sen idrar testi yaptır saglık Ocağında

Yazık adamlara yapmayn kızlar :) dikkatli olursanz bişey olmaz benim ilk 3 ay yasaktı eşim onu bile zor bekledi :)) şuan eskisi kadar olmasada normalr döndük son ay zaten yasak az zamanları kaldı bide 40 gün beklicekler doğumdan sonra :)))

kızlarcım ilişki konusu, kişiden kişiye değişir tabiki..
doktor aksini belirtmedikçe gebelikte cinsel ilişkiden kaçınılmasının gereksiz olduğunu çok yerde okudum.. bizim de doktorumuz herhangi bir yasak getirmediği için, rutinimizde devam ediyoruz ama özellikle 6. aydan sonra daha farklı pozisyonlar denenmeliymiş..

buarada hadi biz neyse de, erkeklerin uzun zmn ilişkiden uzak kalması çoook zor bir durum.. farklı yan etkileri var, şimdi çok girmeyeyim o konulara bu yüzden bence eşlerimizi de düşünmemiz gerekir

konu ile ilgili okuduğum kitaptan bilgileri paylaşıyorum..

Eklentiler

• image.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 151
  • image.webp
    66,1 KB · Görüntüleme: 163
  • image.webp
    75,5 KB · Görüntüleme: 163
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…