meslektaşız ve çok üzüldüm ben söke söke alırım hakkımı kimse kusura bakmasın.. valla bi laf söylese bin laf alır benden yasalarla korkuturum yine alırım.. o da biliyor ne kaçın kurası olduğumu ses çıkaramıyor..canım şirketin bizzat muhasebecisiyimsgklıyım. tüm bunları biliyoruz ama uygulamaya sokamıyoruz. adamların umrunda değil. uzun süren işsizlikten sonra buldum bu işi hadi diyorum rapora kadar sık dişini. burda bir de smmm stajım devam ediyor. o yüzden de cok ses çıkaramıyorum.
inşş canımm :)Ya eşim elini koyunca hiç kımıldamıyor . Pufff çok üzülüyorum bir de dışardan görünse iyi olur ama 25.haftadan sonra o da hisseder artık diyorum .
canm ben 1 hafta öncesine kadar hiç sağlıklı beslenmiyordum ta ki bebeğimin kilosu az çıkana kadar vitamin ilacımı bile unutuyordum şimdi çok dikkatliyiim eczaneye gittim ilaçları araştırdım :) günde mutlaka 2 kase ev yogurdu yiyiyorum kahvaltıda yumrta peynir zytin domats falan herşey yani :) ara ögünlerde çeşitli meyveler yiyiyorm pirinç pilavı yerine bulgur pilavı tüketiyorm maden suyu süt içemeye gayret ediyorm ette yiyiyorm ama genelde sebze ağırlıklı besleniyorm yemek yanına çeşitli salatalar yapıyorm aklıma gelen bunlar ama işe yaradı karnım büyüdü bebeğim tekme atmaya başladı :)) yarın doktora gidicem bakalm kaç gram olduk :))kızlar beslenmenize dikkat ediyor musunuz? daha doğrusu sağlıklı beslenmeye diyeyim:) ben süt ve ürünlerini bir kullanıp bir bırakıyorum, meyve deseniz o da hergün olmuyor bitince almaya üşeniyorum, zaten hangi meyve hangi mevsimde oluyor diye düşünmektense ne varsa onu alıyorum ama herşey hormonlu meyve yiyeyim derken daha kötü bir şey mi yapıyorum acaba diye düşünüyorum. Et sevdiğim için illaki gün içerisinde bir öğün yiyorum. Sanırım İstanbul'da yaşayıp da sağlıklı şeylerle beslenmek çok mümkün olmuyor hele çalışırken daha kötü. Tavsiyeleriniz varsa üşengeçliği bırakıp uymayı düşünüyorum:)
cnm sen hangi maden suyunu iciyosun markasi ne.bide meyveli kesinlikleicilmemeli hatta bi ara ttoplatilackti.ben güvenilir birinden de zararli olduğunu ogrendm.aslındaiyi bi arastrmk lazim.ben icmiyorm yaklasik iki yildiraynen öyle cnm emzirirken günde 2-3 adet içebilirsin hem o zaman sade meyveli farketmiyor..
Canım ben de 21+5 im. Bizim de öğrendiğiniz andan itibaren hala hiiiiiçççççç olmadıböyle varya saçma saçma hareketler yapmaya başladı..başıma huni ver deli gibi dolanacam diyor...adam göbeğime dokunmak istiyor aman yavaş yapma bebek sarsılmasın diyorumtozutmuşum iyice ben
Canım zaten 2 aydan fazladır kalsiyum magnezyum vitamini kullanıyorum ama bilemedim ;(Canım o magnezyum eksikliğinden ilk hamileliğimde aynıydı senin gibi Dr Um hemen magnezyum sandoz başlattı ve geçti; bu arada magnezyum muz ve elmada varmış ama tabi eksikliği gidermek için ilaç gerekebilir
cnm haftada 4-5 tane yiyorm toplam.kilo mu yapiyokii.muz yediğin halde fazla almaman çok güzel.. inşallah böyle devam eder canım
Zannetmiyorum canım. Ben her gün yapıyorum çok şükür. Henüz zorlanmıyorumMrba bisey sormak istiyorum abdest almak icin ayagimi lavaboya kaldirdim sizce bisey olurmu tehlikesi varmidir
Evet canım ben de oğlumda sezeryanla 12 kilom gitti 2 haftada ama ben 19 kilo almıştım; işte 6-7 kilosu kaldı ama onları da 2 yıl içinde kasmadan verdim emzirirken Dr lar niye bu kadar takılıyor anlamıyorumoğlumda da böyleydim 15 ile bitirdim, 10 kilosu sezeryan olmasına rağmen 1.haftada gitti. kalan 5i veremedim çünkü hiiiç dikkat etmedim. bu sefer öyle yapmıcam inşallah daha bilinçli beslenicem. o zaman kalmaz inşallah hiç:)
Katinacım bize öyle bi yasak koymamıştı Dr loğusalıkta yani 80 ini beklediğimizi Hatırlamıyorum kendini hazır hissettiğinde bence ama tabi Tıbbi bi durumu var mı bilmiyorum; zaten erkeklerin o kadar beklemesi de zorsonra loğusalık var cnm 40 günde rahim yerine oturuyor zaten bi 40 günde eski formuna dönüyor al sana 80 gün
Cevabiniz icin sagolun
Idrar yolu enfeksiyonu böyle yapıyor canım benden demesi bulantı felan baş agrısı yapıyor sen idrar testi yaptır saglık OcağındaKizlar sari akintim var istahsizim kusuyorm bide bugn sirtim belim kasigim agriyo yarin ayrintiliya giricem diye gitmedmde noluyo boyle
Elini değirirsen yıka ozaman :)ben hıc yapmıom hazır gelıo annem ve esım sagolsunn
Rahim boyun iyi bence neden yasakladı acaba ??Ewet dogrudur canim benm rahim boyu 3,5 cm simdiye kadar iliski serbestti doktor yasakldi acilmayla ilgili erkn dogum olabilir diye
Bir sıkıntın yokssa devam et bence ,bnm erken doğum tehlikem var ,klozete ayağımı uzatıp su döküyorum ,kolay oluyor böyle ,banyoda oturarakta alabilirsin zorlanıyorsanCevabiniz icin sagolun
Yazık adamlara yapmayn kızlar :) dikkatli olursanz bişey olmaz benim ilk 3 ay yasaktı eşim onu bile zor bekledi :)) şuan eskisi kadar olmasada normalr döndük son ay zaten yasak az zamanları kaldı bide 40 gün beklicekler doğumdan sonra :)))Mrb kizlar
Az önce iliski konusunu okudum bende buaralar sorcaktim sizlere twk benniyim bu durumda diye
Bizde hamile oldugumu ögrendigimden beri bisey olmadi esime kalsa ohoooo kac kere olurduama ben korkuyorum
Simdide cumartesi olsun diyo salida dr var en azindan görürsün bisey olmadigini diyoaciyorum adama artik
18 de benimki de oynamiyoduuu..20 de net basladi.bazilari cokerken hissetmeye basliyo.acikcasi ben acaba bagirsak sesleri mi dusunym onlarin hissettigiYa herkesin bebisi oynuyomus benimki oynamio
Benmi anlamiyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?