- 10 Ocak 2015
- 623
- 576
- 18
Hic uzulme 19. Haftada az az hissetmeye basladim gunden gune hareketlendi bir haftadir net hissediyodum bugun bildigin tekmeledi ve ilk defa esim de dokununca hissedebildi bugunYa herkesin bebisi oynuyomus benimki oynamio
Benmi anlamiyorum acaba
Cnm kabızlıkta kuru erikten başkasını tanımam :))5tane te üstune su iç 30dk sonra olanlar olur
Valla katti senin maden suyu ve prebiyotik yoğurt tavsiyen sonrasında evi activia doldurmuştum. Sade, meyveli falan 2gün düzenli yedim ara öğünlerimde bir kutu yatarken bi kutu olarak ama 3.gün oldu tık yoktu hiiiiç etki etmedi bana yaazavallı kocam prebiyotikleri tüketiyor şimdi ben de ev yoğurduma döndüm.. Ben bi enteresanım sanırım.. Ama eşime yaramış bağırsaklarım çok çalışıyor diyo kaç gündür garibim maden suyunu günde bir şişe zaten magnezyum için içiyordum ona devam tabi :)
Ne deneyeceğimi şaşırdım oturdum tuvalette ağladım. Ben hiç böyle olmam iki gündür ızdırap çektim valla. Ikın ıkın hemoroid olacağım kesin .Cnm kabızlıkta kuru erikten başkasını tanımam :))5tane te üstune su iç 30dk sonra olanlar olurTest edildi onaylandı
Bilmiyorum canim ben burda 4 bucuk 5 olanida okudum benim birde vajinal agrilarim cok oluyor bebegimin tekmelerini asagidan cok hissediyorum progestanda kullaniyorumRahim boyun iyi bence neden yasakladı acaba ??
Allah allahhh, ben kronik kabizim kendimi bildim bileli, ibs diye bi rahatsizligim var, hamielikte azdi malesef, burdaki dr bana seni cok rahatsiz eder ama bebege zarar vermez dedi, gerci magnezyum aldim birrraazzzcik faydasi oldu gibi. Basura cevirirse Allah korusun o kotu.... Yoksa ben simdiye ikinmaktan 50 kere dusurmustum bebisi Allah muhafaza :/ Arkadasinin basina gelene uzuldum ama.... Rahimde baska bi sikintisi mi vardi acaba?canım kabızlığın şöyle bi zararı olabiliyor, ıkınma nedeniyle Allah korusun rahimde açılmaya neden olabiliyor. o yüzden de doktorlar kabızlık önermiyor. bi arkadaşımda oldu, açılması oldu, peşinden kanama. doktora gitti yatış vs verildi. dikkatli olmak gerek.
Masaaallllllaahhhh @kattinacnm her sabah kahvaltı yapıyorum ekmek arası soğuk sandviç veya börek ayran şeklinde.. öğlenleri çalıştığım için mecburen dışardan yiyorum ama çoğunlukla sebze yiyorum.. her akşam mutlaka yemek yaparım sulu yemek sebze kuru bakliyat et ve tavuk en kötü 1 gün konserve balık tüketmeyi bir haftaya sıralıyorum tabi yanlarında pilav yada makarnada yiyorum.. her akşam yemeğinde mutlaka ayran veya yoğurt yiyorum gün içinde ara öğünlerde ceviz ve meyve yiyorum mutlaka.. ve yatmadan 1 bardak süt içiyorum.. dr bebeğim için iyi bakmışsın gayet sağlıklı dedi son gittiğimde haftasından 1 hafta öndeydi gelişimi.. inşallah hep böyle devam eder..
Yediklerimiz cok benziyor :) ben cerez yiyemiyorum sadece ve aksamlari genellikle buharda sebze ustu sarimsakli yogurt :) bu ara bunla kafayi bozdum....ama sifir tatli, sifir abur cubur...dikkat etmeye çalışıyorum canım, kahvaltım en önemli öğün, 2 yumurta peynir zeytin yeşillik burada mevsimi olduğu için domates salatalık havuç vs tüketiyorum bir bardak da süt içiyorum çay içmiyorum. sonra ara öğün olarak ceviz badem fındık kavrulmamış, yanında da bir meyve. 3 saat sonra öğle yemeği, evde ne varsa yanında mutlaka yoğurt, akşam da normal yemek, salata mutlaka oluyor. sonrasında bişey yemiyorum. çokşükür canım aburcubur istemiyor, inşallah hiç istemez bundan sonra da.. evim yakın öğle arasında evde yiyorum. burada dışardaki yiyecekler hep fastfood ve hakkaten çok kötü yapılıyor, insanın canı çekmiyor bile. haftada bir akşam dışarı çıkarız genelde, o da türk yemeği oluyor yine. ben ekmek de sevmem çok nadiren yiyorum. ama bazen hamur işi canım çekerse yiyorum abartmayarak:)
Son haftalara kadar kesmeme tibben gerek yok canim. Ama karnin coookkk buyudugunde esinin de garibine gidecektir zaten diye dusunuyorum ama bilmiyorum tabii :)Açıkçası benim hormonlardan mıdır nedir pek bir değişken, ama eşim istediğinde çok fazla erteleyemiyorum her hafta devambazen 3 günde bir. eşimin isteğinde azalma olmadı , ben pek istemiyorum ama bende 8.ayda kesmeyi düşünüyorum tek sorun bu adam nasıl dayanacak
Ben de cok stres yapmistim bi iki kez olana kadar. Ama drumun da kirk kere cinsellik asla ve asla dusuge neden olmaz ozel bi durum olmadikca demesi uzerine rahatladim.aslında riskli dönem ilk üç aydı .biliyorum ama bi garipleştim işte...göbek olayıda biraz temsiliydi aslında
kizlarrr biliyomusunuz biz 4 aydir kardeş kardeş uyuyoruzzSon haftalara kadar kesmeme tibben gerek yok canim. Ama karnin coookkk buyudugunde esinin de garibine gidecektir zaten diye dusunuyorum ama bilmiyorum tabii :)
Canim haklisin Aynen bizde siz gibiyiz korkuyoruzkizlarrr biliyomusunuz biz 4 aydir kardeş kardeş uyuyoruzzdoguma . Kadar da boyle devam edecek.dogumdan sonrada iki ay olmaz.yani nerdeyse bir yill benim kociş napsinnnn.benim ilk donem iliski sonrasi diger gun sabah feci bi kanamayla uyandm.yatak pijama hersey batmisti.4 gun hastanede yattim.o gundur adam bana yaklasmiyo Valla bende korkym.psikolojimizi cok etkiledi.onceden de 3 dusuk olunca hic aklimiza gelmiyo
Ay canimm hadi hayirli haberlerle bekliyoruz seniBugün saat 10 da ayrıntılı ultrsnm var benden baska bugün giricek olan var mı kızlar haberleselim gelişmeleri :)
Bende bugün kontrole gidecem canımBugün saat 10 da ayrıntılı ultrsnm var benden baska bugün giricek olan var mı kızlar haberleselim gelişmeleri :)
kizlarrr biliyomusunuz biz 4 aydir kardeş kardeş uyuyoruzzdoguma . Kadar da boyle devam edecek.dogumdan sonrada iki ay olmaz.yani nerdeyse bir yill benim kociş napsinnnn.benim ilk donem iliski sonrasi diger gun sabah feci bi kanamayla uyandm.yatak pijama hersey batmisti.4 gun hastanede yattim.o gundur adam bana yaklasmiyo Valla bende korkym.psikolojimizi cok etkiledi.onceden de 3 dusuk olunca hic aklimiza gelmiyo
Bende bugün kontrole gidecem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?