2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlaarr bana yardımcı olur musunuz bu bebek arabası sizce nasıl kullanan yada bilgi sahibi olan var mı???

Eklentiler

• images.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 157
Cnm kabızlıkta kuru erikten başkasını tanımam :))5tane te üstune su iç 30dk sonra olanlar olur Test edildi onaylandı

Cnm kabızlıkta kuru erikten başkasını tanımam :))5tane te üstune su iç 30dk sonra olanlar olur Test edildi onaylandı
Ne deneyeceğimi şaşırdım oturdum tuvalette ağladım. Ben hiç böyle olmam iki gündür ızdırap çektim valla. Ikın ıkın hemoroid olacağım kesin . Bir de kuru erik deneyeyim . Bir de kuru incir dediler .

Allah allahhh, ben kronik kabizim kendimi bildim bileli, ibs diye bi rahatsizligim var, hamielikte azdi malesef, burdaki dr bana seni cok rahatsiz eder ama bebege zarar vermez dedi, gerci magnezyum aldim birrraazzzcik faydasi oldu gibi. Basura cevirirse Allah korusun o kotu.... Yoksa ben simdiye ikinmaktan 50 kere dusurmustum bebisi Allah muhafaza :/ Arkadasinin basina gelene uzuldum ama.... Rahimde baska bi sikintisi mi vardi acaba?

Masaaallllllaahhhh @kattina Bebisine can olmus demek ki... Ben senin kadar yiyemiyorum. Kuru bakliyat, pilav tuketemiyorum yoksa 10 gun tuvalete cikamam. Sut urunleri bol bol, sebze agirlikli ama bayaaa saglikli besleniyorum bana da dr aferin dedi cunku bebek cok saglikli cok sukur...tavuk ve etten hala tiksiniyorum maalesefff

Yediklerimiz cok benziyor :) ben cerez yiyemiyorum sadece ve aksamlari genellikle buharda sebze ustu sarimsakli yogurt :) bu ara bunla kafayi bozdum....ama sifir tatli, sifir abur cubur...

Son haftalara kadar kesmeme tibben gerek yok canim. Ama karnin coookkk buyudugunde esinin de garibine gidecektir zaten diye dusunuyorum ama bilmiyorum tabii :)

Son haftalara kadar kesmeme tibben gerek yok canim. Ama karnin coookkk buyudugunde esinin de garibine gidecektir zaten diye dusunuyorum ama bilmiyorum tabii :)
kizlarrr biliyomusunuz biz 4 aydir kardeş kardeş uyuyoruzz doguma . Kadar da boyle devam edecek.dogumdan sonrada iki ay olmaz.yani nerdeyse bir yill benim kociş napsinnnn.benim ilk donem iliski sonrasi diger gun sabah feci bi kanamayla uyandm.yatak pijama hersey batmisti.4 gun hastanede yattim.o gundur adam bana yaklasmiyo Valla bende korkym.psikolojimizi cok etkiledi.onceden de 3 dusuk olunca hic aklimiza gelmiyo

Canim haklisin Aynen bizde siz gibiyiz korkuyoruz

Kizlar dun devlette ayrintiliya girdm.sadece 5 dk surdüü dr hic aciklama yapmadi sekreteriyle sohbet ediyodu.birkacsey sordum suratini eksiterek zoraki cevap verdi .sinir oldum hic foto vs vermedii bu devletler neden boyle yapiyo yaa.sizce ozele gideyimmi tekrar .arkds girmis 40 dk surmus ve herseyi soyluyomus en ince detayina kadar.ben bebegi gormedm bile.ultrason ekrani dr a donuktu bikere bile gostermedi banaa

arkadaşım doktor özellikle yasak koyduysa tabiki de uymak gerekir.. ama tıbben bir tehlikenin olmadığı durumlarda, gebelikte cinsellikten kaçmak gerekmiyormuş.. dün akşam burda okuduğum kitaptaki bilgileri de paylaşmıştım.. tabi senin durumun farklı.. :) sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inş..
sevgiler..

Bende bugün kontrole gidecem canım

güzel haberlerle gel inş fulyacım.. :) benim ayrıntılıya dha bi hafta var.. 7mayısta gidicem, artık oğluşumun hareketlerini hissedebildiğim için içim rahat ama yine de bir an evvel 7 mayıs gelse de iyi haberler alsam diye bekliyorum :)

Günaydın kızlar daha önceki hamilelikler inde şeker yüklemesi yaptıranlar ne kadar sürüyor acaba çok uzun süre mi aç kalıyoruz? ? benim haftaya şeker yüklemem var tansiyonum hep düşük oyüzden açlık süresi beni çok korkutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…