2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
[QUO "cryofangel, post: 40745711, member: 294805"]arkadaşım doktor özellikle yasak koyduysa tabiki de uymak gerekir.. ama tıbben bir tehlikenin olmadığı durumlarda, gebelikte cinsellikten kaçmak gerekmiyormuş.. dün akşam burda okuduğum kitaptaki bilgileri de paylaşmıştım.. tabi senin durumun farklı.. :) sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inş..
sevgiler..[/QUOTE]
Evt cnm yasakkoymadi ama iste kotu tecrubeler

cnm sen hangi maden suyunu iciyosun markasi ne.bide meyveli kesinlikleicilmemeli hatta bi ara ttoplatilackti.ben güvenilir birinden de zararli olduğunu ogrendm.aslındaiyi bi arastrmk lazim.ben icmiyorm yaklasik iki yildir
günaydın cnm ben şuan sarıkız sade maden suyu içiyorum o cvp emzirme dönemi için yazılmıştı tatlım

evet cnm 32. haftaya kadar serbest olur sonra erken doğum riski için yasaklanıyor..

bende bu konu için tanıdığımdan duydum. normal doğum bekliyormuş ama ne ağrı ne açılma olmadığı için doktor ilişki vermiş , ilişki ağrı getirirmiş. artık son haftalar diye mi verdi bilmiyorum.

günaydın balım ben normal doğum yaptım zaten 40 güne yakın kanamam sürmüştü dr 40 gün ilişki yok demişti kalan 40 gün bizim koca karı yöntemleri rahim sıkılaşsın eski formuna dönsün diye, annem pek önem verir bu mevzulara ama gerçekten işe yararıyor.. sezeryan için aynı şey geçerli değil tabi..

kızlar günaydın dün kontrole gittim bebişim 3 gün geriden geliyor dedi araştırdım birkaç gün çok bir fazla öneminin olmadığını öğrendim bilginiz varmı. doktorumda normal dedi

kızlar günaydın dün kontrole gittim bebişim 3 gün geriden geliyor dedi araştırdım birkaç gün çok bir fazla öneminin olmadığını öğrendim bilginiz varmı. doktorumda normal dedi
günaydın kuzucum önden gidince nasıl sıkıntı yaratmıyorsak bence 1 haftaya kadar geriden gelmeside sıkıntı yaratmamalı hem dr da sorun yok demiş boşuna telaş etme

olabiliyor canım .benim iki arkadaş vardı normalde haftaları aynıydı..belli bi zaman sonra birininki bi hafta önde diğeri bi hafta geriydi.no problem yani..sıkıntı yapma kendine..doktorda onaylamış hem sorun olmadığını

Kuru erik ciddden en başta denemen gereken şeydi boşuna kendini yormuşsun

günaydın misk nasılsın bugün istanbulda hava kapalı ama ben yanıyorum erken başladı bu ateş basmaları yazın napıcam acep..
günaydın kuzum iyiyim şükür..doktora gidicem öğleden sonra heyecanlıyım...evet benimde ayaklar yanmaya başladı .klimaların altından kalkmayız heralde

Kattina 40gün kocakarı yontemi degil ,40gün islamiyette var ,lahusalık mevzusu ..diğer 40günü nbilmiyorum ama bak oda sezeryandamı öyleki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…