Bence yoktur ben hamile kaldimdan beri ole abdest aliyirum cok sukur sorun yokMrba bisey sormak istiyorum abdest almak icin ayagimi lavaboya kaldirdim sizce bisey olurmu tehlikesi varmidir
günaydın cnm ben şuan sarıkız sade maden suyu içiyorum o cvp emzirme dönemi için yazılmıştı tatlımcnm sen hangi maden suyunu iciyosun markasi ne.bide meyveli kesinlikleicilmemeli hatta bi ara ttoplatilackti.ben güvenilir birinden de zararli olduğunu ogrendm.aslındaiyi bi arastrmk lazim.ben icmiyorm yaklasik iki yildir
evet cnm 32. haftaya kadar serbest olur sonra erken doğum riski için yasaklanıyor..
günaydın balımKatinacım bize öyle bi yasak koymamıştı Dr loğusalıkta yani 80 ini beklediğimizi Hatırlamıyorum kendini hazır hissettiğinde bence ama tabi Tıbbi bi durumu var mı bilmiyorum; zaten erkeklerin o kadar beklemesi de zor
günaydın kuzucum önden gidince nasıl sıkıntı yaratmıyorsak bence 1 haftaya kadar geriden gelmeside sıkıntı yaratmamalı hem dr da sorun yok demiş boşuna telaş etmekızlar günaydın dün kontrole gittim bebişim 3 gün geriden geliyor dedi araştırdım birkaç gün çok bir fazla öneminin olmadığını öğrendim bilginiz varmı. doktorumda normal dedi
günaydın misk nasılsın bugüngünaydın
günaydın cnm ne güzel enerjik başlamışsın güne bizede bulaşsınGünaydın güzel annişler bugün hepimiz için musmutlu bir gün olur insallahhh .... Benim keyfim yerinde galiba tatil moduna girdim
aynen cnm sağolasın geçen gidişlrrimde önden gidiyordu 3 .4 gün hayırlısı sağlıklıca bitirelim inşgünaydın kuzucum önden gidince nasıl sıkıntı yaratmıyorsak bence 1 haftaya kadar geriden gelmeside sıkıntı yaratmamalı hem dr da sorun yok demiş boşuna telaş etme
Canım benim de iki buçukta ayrıntılı randevum.inşallah güzel şeyler duyarız doktordan.çok heycanliyim şimdidenBugün saat 10 da ayrıntılı ultrsnm var benden baska bugün giricek olan var mı kızlar haberleselim gelişmeleri :)
olabiliyor canım .benim iki arkadaş vardı normalde haftaları aynıydı..belli bi zaman sonra birininki bi hafta önde diğeri bi hafta geriydi.no problem yani..sıkıntı yapma kendine..doktorda onaylamış hem sorun olmadığınıkızlar günaydın dün kontrole gittim bebişim 3 gün geriden geliyor dedi araştırdım birkaç gün çok bir fazla öneminin olmadığını öğrendim bilginiz varmı. doktorumda normal dedi
Kuru erik ciddden en başta denemen gereken şeydi boşuna kendini yormuşsunNe deneyeceğimi şaşırdım oturdum tuvalette ağladım. Ben hiç böyle olmam iki gündür ızdırap çektim valla. Ikın ıkın hemoroid olacağım kesin .Bir de kuru erik deneyeyim . Bir de kuru incir dediler .
günaydın kuzum iyiyim şükür..doktora gidicem öğleden sonra heyecanlıyım...evet benimde ayaklar yanmaya başladı .klimaların altından kalkmayız heraldegünaydın misk nasılsın bugünistanbulda hava kapalı ama ben yanıyorum erken başladı bu ateş basmaları yazın napıcam acep..
evet canım malesef8:30-19:00 çalışıyoruz
Kattina 40gün kocakarı yontemi degil ,40gün islamiyette var ,lahusalık mevzusu ..diğer 40günü nbilmiyorum ama bakgünaydın balımben normal doğum yaptım zaten 40 güne yakın kanamam sürmüştü dr 40 gün ilişki yok demişti kalan 40 gün bizim koca karı yöntemleri rahim sıkılaşsın eski formuna dönsün diye, annem pek önem verir bu mevzulara ama gerçekten işe yararıyor.. sezeryan için aynı şey geçerli değil tabi..
cnm ilk 40 tan sonraki 40 bnm bahsettiğim..Kattina 40gün kocakarı yontemi degil ,40gün islamiyette var ,lahusalık mevzusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?