- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Allah allahhh, ben kronik kabizim kendimi bildim bileli, ibs diye bi rahatsizligim var, hamielikte azdi malesef, burdaki dr bana seni cok rahatsiz eder ama bebege zarar vermez dedi, gerci magnezyum aldim birrraazzzcik faydasi oldu gibi. Basura cevirirse Allah korusun o kotu.... Yoksa ben simdiye ikinmaktan 50 kere dusurmustum bebisi Allah muhafaza :/ Arkadasinin basina gelene uzuldum ama.... Rahimde baska bi sikintisi mi vardi acaba?
günaydın kızlar.Günaydın kızlar daha önceki hamilelikler inde şeker yüklemesi yaptıranlar ne kadar sürüyor acaba çok uzun süre mi aç kalıyoruz? ? benim haftaya şeker yüklemem var tansiyonum hep düşük oyüzden açlık süresi beni çok korkutuyor
Yediklerimiz cok benziyor :) ben cerez yiyemiyorum sadece ve aksamlari genellikle buharda sebze ustu sarimsakli yogurt :) bu ara bunla kafayi bozdum....ama sifir tatli, sifir abur cubur...
katti ikinci 40 günden bahsetti yanlış anlamadıysam..ayrıca bu topikte müslüman olmayanlarda olabilir..Kattina 40gün kocakarı yontemi degil ,40gün islamiyette var ,lahusalık mevzusu ..diğer 40günü nbilmiyorum ama bakoda sezeryandamı öyleki
kizlarrr biliyomusunuz biz 4 aydir kardeş kardeş uyuyoruzzdoguma . Kadar da boyle devam edecek.dogumdan sonrada iki ay olmaz.yani nerdeyse bir yill benim kociş napsinnnn.benim ilk donem iliski sonrasi diger gun sabah feci bi kanamayla uyandm.yatak pijama hersey batmisti.4 gun hastanede yattim.o gundur adam bana yaklasmiyo Valla bende korkym.psikolojimizi cok etkiledi.onceden de 3 dusuk olunca hic aklimiza gelmiyo
sende mi boğasın...doğum günün şimdiden kutlu olsun .doğum gününde güzel haberler alırsın inşbu arada yarın bnm doğum günüm ve detaylı ultrasona giricem sabah bnm için dua edin herşey güzel olsun bundan daha güzel bir hediye olamaz :)
kızlar günaydın dün kontrole gittim bebişim 3 gün geriden geliyor dedi araştırdım birkaç gün çok bir fazla öneminin olmadığını öğrendim bilginiz varmı. doktorumda normal dedi
bir boğa kadını daha inşallah güzel haberlerle dönersin cnm.. benimde 11 mayıs doğum günüm bende aynı güne dr randevusu aldım eşimde izin aldı o günü gezip tozarak geçirmeyi planlıyoruzbu arada yarın bnm doğum günüm ve detaylı ultrasona giricem sabah bnm için dua edin herşey güzel olsun bundan daha güzel bir hediye olamaz :)
evt cnm çok zor günler geçirdikbaya kötü bi tecrübe olmuş canım korkmanız çok normal.. Allah bu evladına sağlıkla kavuştursun 3 düşük çok yıpratmıştır eminim..
yok kuzucum ayrıntılı aynı gün hepsinin ölçüm sonucu.. senin dr detaylı bakıyormuş her seferinde ne güzel.. bnm dr bakar her ay..kızlar bişey sorucam..benim doktorum her gittiğimde baya bi bakıyor ultrasondan şurası normal burası güzel vs. geçen gittiğimde de bidahaki gelişinde kalbe ve böbreklere bakıcaz demişti..şimdi bu ayrıntılımı bakmış olur haftalara bölüp anlamadım..diğer gittiğim doktorda mayısa vermişti ayrıntılı randevuyu
bu arada yarın bnm doğum günüm ve detaylı ultrasona giricem sabah bnm için dua edin herşey güzel olsun bundan daha güzel bir hediye olamaz :)
ok anladım.normalde gelen hastalara bakıyorum, işte doktorum buraya yönlendirdi ayrıntılı için diyorlar..bende öyle sandıydımyok kuzucum ayrıntılı aynı gün hepsinin ölçüm sonucu.. senin dr detaylı bakıyormuş her seferinde ne güzel.. bnm dr bakar her ay..
ok anladım.normalde gelen hastalara bakıyorum, işte doktorum buraya yönlendirdi ayrıntılı için diyorlar..bende öyle sandıydım.cahillik başa bela
ayy nebilimm şeyettiriverdim birazkendine hakaret etme ne cahiller gördük geçirdik biz
Bende doktora danıştığımda ıkınma için bir zararı yok bebeğe dedi. Sadece hemoroid olursun bu da kötü bir şey dedi. Bende açılma duymadım hiç. Yine bu cumartesi sorarım mutlakaAllah allahhh, ben kronik kabizim kendimi bildim bileli, ibs diye bi rahatsizligim var, hamielikte azdi malesef, burdaki dr bana seni cok rahatsiz eder ama bebege zarar vermez dedi, gerci magnezyum aldim birrraazzzcik faydasi oldu gibi. Basura cevirirse Allah korusun o kotu.... Yoksa ben simdiye ikinmaktan 50 kere dusurmustum bebisi Allah muhafaza :/ Arkadasinin basina gelene uzuldum ama.... Rahimde baska bi sikintisi mi vardi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?