2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

yok canım doktor tamamen fazla ıkınmaktan demiş, şimdi sürekli ilaç alıyor kabız olmamak için. Allah korusun canım sen de dikkat et, kefir denedin mi hiç? gerçekten harika bir içecek, şifa gibi. tavsiye ederim.

günaydın kızlar.
şeker yüklemesini genelde sabah yapıyorlar.ben 9 gibi gitmiştim mesela.
aç karnına gidiyorsun.içtikten sonra yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 20-30 dakika sonra bakılıyor.
toplamda yarım saat anca bekledik diye hatırlıyorum.

günaydın kızlar ben yine ara verdim işlerim çok yoğun açamıyorum hiç konular kaçıyor umarım herkes çok iiidir bebişlerimizde çok iilerdir. ben baya önceden hissettim şuanda hiç durmuyor kıpır kıpır ablamda karnında öle hareketli olunca doğduktan sonrada çok hareketli oluomuş dio korkuyorum walla ben uyanıyorum oda kıpırdanmaya başlıo :)

Yediklerimiz cok benziyor :) ben cerez yiyemiyorum sadece ve aksamlari genellikle buharda sebze ustu sarimsakli yogurt :) bu ara bunla kafayi bozdum....ama sifir tatli, sifir abur cubur...

süper.. çerez badem baya iyi geliyor ama kavrulmamışı, sarımsaklı yoğurda bayılırım:) afiyet olsun:)

Kattina 40gün kocakarı yontemi degil ,40gün islamiyette var ,lahusalık mevzusu ..diğer 40günü nbilmiyorum ama bak oda sezeryandamı öyleki
katti ikinci 40 günden bahsetti yanlış anlamadıysam..ayrıca bu topikte müslüman olmayanlarda olabilir..

baya kötü bi tecrübe olmuş canım korkmanız çok normal.. Allah bu evladına sağlıkla kavuştursun 3 düşük çok yıpratmıştır eminim..

kızlar bişey sorucam..benim doktorum her gittiğimde baya bi bakıyor ultrasondan şurası normal burası güzel vs. geçen gittiğimde de bidahaki gelişinde kalbe ve böbreklere bakıcaz demişti..şimdi bu ayrıntılımı bakmış olur haftalara bölüp anlamadım..diğer gittiğim doktorda mayısa vermişti ayrıntılı randevuyu

kızlar çok rica edeceğim birbirimizin yorumlarını baştan sona okuyarak anlamadıysak tekrar okuyup anlayarak cevaplamalar yapalım ne kendimizi ne karşımızdakini zeka seviyesi yerde göstermenin bir anlamı yok eğlence ve paylaşım formu sonuçta egosunu tatmin etmek isteyenler bence bu formun dışında yapsın bunu..

kızlar günaydın dün kontrole gittim bebişim 3 gün geriden geliyor dedi araştırdım birkaç gün çok bir fazla öneminin olmadığını öğrendim bilginiz varmı. doktorumda normal dedi

canım bazen o fark 2 haftaya kadar bile olabiliyor, 3 gün çok normal, önemli olan onun gittikçe artmaması, genel olarak böyle 3-4 gün fark olarak kaldığı sürece normal demişti doktorum ilk oğlumda. benim de 1 hafta farkediyordu.

bu arada yarın bnm doğum günüm ve detaylı ultrasona giricem sabah bnm için dua edin herşey güzel olsun bundan daha güzel bir hediye olamaz :)
bir boğa kadını daha inşallah güzel haberlerle dönersin cnm.. benimde 11 mayıs doğum günüm bende aynı güne dr randevusu aldım eşimde izin aldı o günü gezip tozarak geçirmeyi planlıyoruz

yok kuzucum ayrıntılı aynı gün hepsinin ölçüm sonucu.. senin dr detaylı bakıyormuş her seferinde ne güzel.. bnm dr bakar her ay..

yok kuzucum ayrıntılı aynı gün hepsinin ölçüm sonucu.. senin dr detaylı bakıyormuş her seferinde ne güzel.. bnm dr bakar her ay..
ok anladım.normalde gelen hastalara bakıyorum, işte doktorum buraya yönlendirdi ayrıntılı için diyorlar..bende öyle sandıydım.cahillik başa bela

Bende doktora danıştığımda ıkınma için bir zararı yok bebeğe dedi. Sadece hemoroid olursun bu da kötü bir şey dedi. Bende açılma duymadım hiç. Yine bu cumartesi sorarım mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…