2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar hiç yazmıyosun heeeee..bazen kendimiz çalıp kendimiz oynuyoz gibi hissediyorumm..
daha ne işte cnm in san kendi kendinede eğlenebilmeli dimi ama.. bu arada belmaakca hoşgeldin cnm günaydın...
şimdi bizim belma baya geriden gelir ancaa yetişir bize tüm sayfaları tek tek okumadan rahat etmez içi

demi yaaa............belmaaaaaaaaaaaaa kuzu gelllllllll..boşver geçmişi ben baktım pek bişey yokkkk

Günaydın herkese.
Dün aşımı oldum. Kaç gündür erteleyip duruyordum. En sonunda hemşire aradı aşı olmanız gerekiyor diye.
Gittiğimde de korktuğun için mi gelmedin dedi:) Korktuğum kadar da oldu kolum çok ağrıdı bütün gece.
Cumartesi 11.30da ayrıntılı randevumuz var gerçi şimdiye kadar 3 kez girdim bütün organlarına bakıldı. Ama bebeğimin yüzünü görücem en sonunda ve çok heyecanlıyım :)

günaydın...normal ama o ağrı iki gün sürüyor zaten...bence burdakiler iğne vurulma anından korkuyordur.

Az önce yazdim ama kimse cevap vermedi tekrar yaziyrm.ben devlette detayliya girdm ama detayli demeye 2000 sahit lazimm yani 5 dk bile surmedi ve bebegi gormedm cnku ultrason ekrani dra donuktu.karsida baska bi ekran yoktu.yaniii hic detayli gibi degildi.hic bisey soylemedi.iyi diyip gectiisizce ozelde tekrar girmelimiyim.hic tatmn olmadm mutsz hissedyrm.bebisime bakamadm bileee

g.olsun cnm dün bende gittim ama şükür ağrım olmadı hiç, gecede rahat yattım.. ama hemşirem vururken dedi kimisinde çok ağrı ateş yapıyor kimisi hissetmiyor sorun yapma ağrın olursa dedi..

tatmin olmadıysan git cnm için rahat eder en azından..

canım normalde devlette bile olsa bildiğim kadarıyla uzunca birapor yazıp veriyorlar..özeldeki kadar imkanlar olmayabilir bazı hastanelerde..için rahat etmiyorsa imkanında varsa git istersen..ama zaten doktor herşey normal demiş..sen bilirsin yani

kattina bende normal dogum ıstıyorum ama dedıgın gıbı rahımın eskı halıne daha dogrusu konforuna donmesı nasıl sag lanıo merak edıom valla eskı halını alıo demı????

Bencede canim özele gitmeni tavsiye ederim
..gittigim dr gelecek gunlerde yüksek tansiyon riskinin olmayacagini bile soyledi,usg esnasinda bebegin organlarini gosterdi eger şoyle olsaydi bu olurdu ama senin normal diyede aciklama yapti.. Ayrica en son tedavi bittikten sonrada yine yorumlarda bulundu cok guzeldi cok memnun kaldim

kızlar günaydın dün kontrole gittim bebişim 3 gün geriden geliyor dedi araştırdım birkaç gün çok bir fazla öneminin olmadığını öğrendim bilginiz varmı. doktorumda normal dedi
Canım benimki 1 hafta geriden geliyor ki ben bunalıma girdim hatta ama 3 haftaya kadar geriden gelmelere normal baktıklarını söyledi bir doktor . Yine de bu cumartesi kontrolüm var bakalım ne durumda . Senin durumunda sıkıntı yok 3 gün çok normal canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…