daha ne işte cnm in san kendi kendinede eğlenebilmeli dimi ama.. bu aradakızlar hiç yazmıyosun heeeee..bazen kendimiz çalıp kendimiz oynuyoz gibi hissediyorumm..
cnm burda sessiz dinleyeciler cok var bnceee.yada uye olmadan okuyann.ama herks yazsa daha guzelnolur hem daha cok paylasimkızlar hiç yazmıyosun heeeee..bazen kendimiz çalıp kendimiz oynuyoz gibi hissediyorumm..
demi yaaa............belmaaaaaaaaaaaaa kuzu gelllllllll..boşver geçmişi ben baktım pek bişey yokkkkdaha ne işte cnm in san kendi kendinede eğlenebilmeli dimi ama.. bu aradabelmaakca hoşgeldin cnm günaydın...
şimdi bizim belma baya geriden gelir ancaa yetişir bize tüm sayfaları tek tek okumadan rahat etmez içi
evet şuan 13 ziyaretçimiz var mesela..hadi onlar okuyor yazamıyor..bizim üyeler sadece okuyup yazmıyorlarcnm burda sessiz dinleyeciler cok var bnceee.yada uye olmadan okuyann.ama herks yazsa daha guzelnolur hem daha cok paylasim
günaydın...normal ama o ağrı iki gün sürüyor zaten...bence burdakiler iğne vurulma anından korkuyordur.Günaydın herkese.
Dün aşımı oldum. Kaç gündür erteleyip duruyordum. En sonunda hemşire aradı aşı olmanız gerekiyor diye.
Gittiğimde de korktuğun için mi gelmedin dedi:) Korktuğum kadar da oldu kolum çok ağrıdı bütün gece.
Cumartesi 11.30da ayrıntılı randevumuz var gerçi şimdiye kadar 3 kez girdim bütün organlarına bakıldı. Ama bebeğimin yüzünü görücem en sonunda ve çok heyecanlıyım :)
g.olsun cnm dün bende gittim ama şükür ağrım olmadı hiç, gecede rahat yattım.. ama hemşirem vururken dedi kimisinde çok ağrı ateş yapıyor kimisi hissetmiyor sorun yapma ağrın olursa dedi..Günaydın herkese.
Dün aşımı oldum. Kaç gündür erteleyip duruyordum. En sonunda hemşire aradı aşı olmanız gerekiyor diye.
Gittiğimde de korktuğun için mi gelmedin dedi:) Korktuğum kadar da oldu kolum çok ağrıdı bütün gece.
Cumartesi 11.30da ayrıntılı randevumuz var gerçi şimdiye kadar 3 kez girdim bütün organlarına bakıldı. Ama bebeğimin yüzünü görücem en sonunda ve çok heyecanlıyım :)
ama olmuyo ki boyleeeeaşağıda 13 ziyaretçi var.sessiz sessiz konuyu okuyorlar9 tanede üye
beni de dun aradilar ama korkym ya olmamayi dsnymg.olsun cnm dün bende gittim ama şükür ağrım olmadı hiç, gecede rahat yattım.. ama hemşirem vururken dedi kimisinde çok ağrı ateş yapıyor kimisi hissetmiyor sorun yapma ağrın olursa dedi..
tatmin olmadıysan git cnm için rahat eder en azından..Az önce yazdim ama kimse cevap vermeditekrar yaziyrm.ben devlette detayliya girdm ama detayli demeye 2000 sahit lazimm yani 5 dk bile surmedi ve bebegi gormedm cnku ultrason ekrani dra donuktu.karsida baska bi ekran yoktu.yaniii hic detayli gibi degildi.hic bisey soylemedi.iyi diyip gectii sizce ozelde tekrar girmelimiyim.hic tatmn olmadm mutsz hissedyrm.bebisime bakamadm bileee
canım normalde devlette bile olsa bildiğim kadarıyla uzunca birapor yazıp veriyorlar..özeldeki kadar imkanlar olmayabilir bazı hastanelerde..için rahat etmiyorsa imkanında varsa git istersen..ama zaten doktor herşey normal demiş..sen bilirsin yaniAz önce yazdim ama kimse cevap vermeditekrar yaziyrm.ben devlette detayliya girdm ama detayli demeye 2000 sahit lazimm yani 5 dk bile surmedi ve bebegi gormedm cnku ultrason ekrani dra donuktu.karsida baska bi ekran yoktu.yaniii hic detayli gibi degildi.hic bisey soylemedi.iyi diyip gectii sizce ozelde tekrar girmelimiyim.hic tatmn olmadm mutsz hissedyrm.bebisime bakamadm bileee
korkma git cnm bişeycik olmaz yaa.. kız doğum yapcan aşı ne kibeni de dun aradilar ama korkym ya olmamayi dsnym
Canım korkunun ecele faydası yok :) Yap kurtul derim.beni de dun aradilar ama korkym ya olmamayi dsnym
canım korkacak bişey yok..bazı arkadaşlar abartmış.git içinden beşe kadar say bitmiş oluyor.aman amanda bi ağrı olmuyur vurulurken..beni de dun aradilar ama korkym ya olmamayi dsnym
kattina bende normal dogum ıstıyorum ama dedıgın gıbı rahımın eskı halıne daha dogrusu konforunagünaydın balımben normal doğum yaptım zaten 40 güne yakın kanamam sürmüştü dr 40 gün ilişki yok demişti kalan 40 gün bizim koca karı yöntemleri rahim sıkılaşsın eski formuna dönsün diye, annem pek önem verir bu mevzulara ama gerçekten işe yararıyor.. sezeryan için aynı şey geçerli değil tabi..
Bencede canim özele gitmeni tavsiye ederimKizlar dun devlette ayrintiliya girdm.sadece 5 dk surdüüdr hic aciklama yapmadi sekreteriyle sohbet ediyodu.birkacsey sordum suratini eksiterek zoraki cevap verdi .sinir oldum hic foto vs vermedii bu devletler neden boyle yapiyo yaa.sizce ozele gideyimmi tekrar .arkds girmis 40 dk surmus ve herseyi soyluyomus en ince detayina kadar.ben bebegi gormedm bile.ultrason ekrani dr a donuktu bikere bile gostermedi banaa
Canım benimki 1 hafta geriden geliyor ki ben bunalıma girdim hattakızlar günaydın dün kontrole gittim bebişim 3 gün geriden geliyor dedi araştırdım birkaç gün çok bir fazla öneminin olmadığını öğrendim bilginiz varmı. doktorumda normal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?