Aynı ben katti kolsuz bluzlayım, ayaklarımda da ten rengi çorap yanıyorum ya. Onları bile çıkaracağımgünaydın misk nasılsın bugünistanbulda hava kapalı ama ben yanıyorum erken başladı bu ateş basmaları yazın napıcam acep..
iki haftadır benim yavaş yaş göbek üstüne çıkıyor..seninkide muhtemeln ordadırKizlarr bebisimaz önce tekme aitti sanrmm.ama göbeğin baya yukarisnda.bebek bu haftada bu kadar tepede olurmukii.yoksa tekme degilmiydi oo
evt cnm zaten dayanamdm randevuyu aldm bile pazartesiyeBencede canim özele gitmeni tavsiye ederim
..gittigim dr gelecek gunlerde yüksek tansiyon riskinin olmayacagini bile soyledi,usg esnasinda bebegin organlarini gosterdi eger şoyle olsaydi bu olurdu ama senin normal diyede aciklama yapti.. Ayrica en son tedavi bittikten sonrada yine yorumlarda bulundu cok guzeldi cok memnun kaldim
Vurulurken bir şey olmuyor zaten. Onda sıkıntı yok. Gece ağrı yaptı ama hemşire uyarmıştı zaten. Ayrıca mecbur yaptırcaz ve doğum yapmaktan bahsediyoruz. Aşı - doğum ilişkisi deve- kulak ilişkisi gibi :)canım korkacak bişey yok..bazı arkadaşlar abartmış.git içinden beşe kadar say bitmiş oluyor.aman amanda bi ağrı olmuyur vurulurken..
alıyor cnm merak etme normal doğumda 1 gece yatıp eve çıkacaksın ya göbeğini sımsıkı sar, korse falan boşver şu bel için sargılar olur ya onlarla veya şal gibi bişeyle sımsıkı saracaksın gevşedikçe tekrar sıkacaksın bikere bu yöntemle hem göbek kalmıyor hem rahim yerine otururken kanaman olacak ya ağrın da olmuyor.. valla ilk doğumumda 2,5 ay eşimle birlikte olmadım ilk 40 gün zaten kanamam sürdü ama tabi yoğun değil bi geldi bi durdu şeklinde.. sonraki 40 günde annem yasakladı vallakattina bende normal dogum ıstıyorum ama dedıgın gıbı rahımın eskı halıne daha dogrusu konforunadonmesı nasıl sag lanıo merak edıom valla eskı halını alıo demı????
Tekmedir canim bu haftalarda bende belirgin bi sekilde,herbiyanimda seyirme oluyorKizlarr bebisimaz önce tekme aitti sanrmm.ama göbeğin baya yukarisnda.bebek bu haftada bu kadar tepede olurmukii.yoksa tekme degilmiydi oo
ay inanmym ozamn resmen tekme yedimmmiki haftadır benim yavaş yaş göbek üstüne çıkıyor..seninkide muhtemeln ordadır
valla ben çorap bile giymedim direk babet giydim çok sıcaklıyorum çookAynı ben katti kolsuz bluzlayım, ayaklarımda da ten rengi çorap yanıyorum ya. Onları bile çıkaracağım
Bak panik oluyorum şuannnnnnnyok canım doktor tamamen fazla ıkınmaktan demiş, şimdi sürekli ilaç alıyor kabız olmamak için. Allah korusun canım sen de dikkat et, kefir denedin mi hiç? gerçekten harika bir içecek, şifa gibi. tavsiye ederim.
kiyamam ben onlara yaaa .bol bol tekmelesinler .Benim de göbeğin üstüne çıkmaya başladı arada. Şuan yerleri geniş olduğundan rahat rahat yüzüyorlar :)
cnm sürekli kullandığın bir krem yoksa o soyulmayı bioderma sensibio hassas ciltler için olan kremi çözüyor.. o pahalı gelirse bepanthol de alabilirsin gece yatmadan sür oda iyi gelir..Merhaba arkadaşlar cilt problemi yaşayan var mı? Normalde karma bi cildim var ama simdi cok kurudu yüzüm beyaz beyaz soyuluyo hafiften.ilk gebeligimde böyle degil di.bi tavsiyesi olan var mı cildiyeye gitmeli miyim?
neden panikledin cnmBak panik oluyorum şuannnnnnn
iki haftadır benim yavaş yaş göbek üstüne çıkıyor..seninkide muhtemeln ordadır
İyi ki doğdun ece , iyi ki doğdun ecebu arada yarın bnm doğum günüm ve detaylı ultrasona giricem sabah bnm için dua edin herşey güzel olsun bundan daha güzel bir hediye olamaz :)
yavaş yavaş geliyorum miskimmmmmmmmkızlar hiç yazmıyosun heeeee..bazen kendimiz çalıp kendimiz oynuyoz gibi hissediyorumm..
göbek deliğinde değişiklik varmı..dışardan fark ediliyor.ben hala göbek altında hissediyorum ve sürekli sol tarafımda bir hareketlenme söz konusu özellikle sıkıştırınca
alıyor cnm merak etme normal doğumda 1 gece yatıp eve çıkacaksın ya göbeğini sımsıkı sar, korse falan boşver şu bel için sargılar olur ya onlarla veya şal gibi bişeyle sımsıkı saracaksın gevşedikçe tekrar sıkacaksın bikere bu yöntemle hem göbek kalmıyor hem rahim yerine otururken kanaman olacak ya ağrın da olmuyor.. valla ilk doğumumda 2,5 ay eşimle birlikte olmadım ilk 40 gün zaten kanamam sürdü ama tabi yoğun değil bi geldi bi durdu şeklinde.. sonraki 40 günde annem yasakladı vallabaşka yöntemlerle eşimin ihtiyacını gördüm erkek tabi o kadar dayanamaz.. sonuç 2,5 ay sonra ilişkiye girerken ilk gibi cnm yandı vajina genç kız gibi olmuştu valla anneme çok şey borçluyum, annem ilk doğumdan sonra rahim sarkması yaşamış ameliyat olmuş o yüzden çok hassas bu konuda, ona da ameliyat olduğu dr söylemiş bu yöntemi tabi 1979 yılında ki bir dr.. sonra annem 3 tane daha doğuruyor ve çok şükür bi daha o sorunu yaşamıyor.. ve görsen demezsin 8 torunu var hala formda yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?