2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlarr bebisimaz önce tekme aitti sanrmm.ama göbeğin baya yukarisnda.bebek bu haftada bu kadar tepede olurmukii.yoksa tekme degilmiydi oo

Merhaba arkadaşlar cilt problemi yaşayan var mı? Normalde karma bi cildim var ama simdi cok kurudu yüzüm beyaz beyaz soyuluyo hafiften.ilk gebeligimde böyle degil di.bi tavsiyesi olan var mı cildiyeye gitmeli miyim?

evt cnm zaten dayanamdm randevuyu aldm bile pazartesiye ya zaten merak edyrm gormk istyrm doyadoya gorurum sordm 45 dk suruyomussss.cok uzun bi sure.baya bi inceler dr.eniyisi gitmek

canım korkacak bişey yok..bazı arkadaşlar abartmış.git içinden beşe kadar say bitmiş oluyor.aman amanda bi ağrı olmuyur vurulurken..
Vurulurken bir şey olmuyor zaten. Onda sıkıntı yok. Gece ağrı yaptı ama hemşire uyarmıştı zaten. Ayrıca mecbur yaptırcaz ve doğum yapmaktan bahsediyoruz. Aşı - doğum ilişkisi deve- kulak ilişkisi gibi :)

kattina bende normal dogum ıstıyorum ama dedıgın gıbı rahımın eskı halıne daha dogrusu konforuna donmesı nasıl sag lanıo merak edıom valla eskı halını alıo demı????
alıyor cnm merak etme normal doğumda 1 gece yatıp eve çıkacaksın ya göbeğini sımsıkı sar, korse falan boşver şu bel için sargılar olur ya onlarla veya şal gibi bişeyle sımsıkı saracaksın gevşedikçe tekrar sıkacaksın bikere bu yöntemle hem göbek kalmıyor hem rahim yerine otururken kanaman olacak ya ağrın da olmuyor.. valla ilk doğumumda 2,5 ay eşimle birlikte olmadım ilk 40 gün zaten kanamam sürdü ama tabi yoğun değil bi geldi bi durdu şeklinde.. sonraki 40 günde annem yasakladı valla başka yöntemlerle eşimin ihtiyacını gördüm erkek tabi o kadar dayanamaz.. sonuç 2,5 ay sonra ilişkiye girerken ilk gibi cnm yandı vajina genç kız gibi olmuştu valla anneme çok şey borçluyum, annem ilk doğumdan sonra rahim sarkması yaşamış ameliyat olmuş o yüzden çok hassas bu konuda, ona da ameliyat olduğu dr söylemiş bu yöntemi tabi 1979 yılında ki bir dr.. sonra annem 3 tane daha doğuruyor ve çok şükür bi daha o sorunu yaşamıyor.. ve görsen demezsin 8 torunu var hala formda yani..

iki haftadır benim yavaş yaş göbek üstüne çıkıyor..seninkide muhtemeln ordadır
ay inanmym ozamn resmen tekme yedimmm bi insan dayak yedigine ancaa bukadar sevinebilirr saka maka ilkkez bukadar guclu net hissettm.detayliya gircegmi ogrenince sevindi kereta

Benim de göbeğin üstüne çıkmaya başladı arada. Şuan yerleri geniş olduğundan rahat rahat yüzüyorlar :)
kiyamam ben onlara yaaa .bol bol tekmelesinler .Ya bide ne dsndm bu haftada bile bukadar netse ileriki haftalarda acitack derecede mi oluyodur biraz gozum mu korktu neee

Merhaba arkadaşlar cilt problemi yaşayan var mı? Normalde karma bi cildim var ama simdi cok kurudu yüzüm beyaz beyaz soyuluyo hafiften.ilk gebeligimde böyle degil di.bi tavsiyesi olan var mı cildiyeye gitmeli miyim?
cnm sürekli kullandığın bir krem yoksa o soyulmayı bioderma sensibio hassas ciltler için olan kremi çözüyor.. o pahalı gelirse bepanthol de alabilirsin gece yatmadan sür oda iyi gelir..

iki haftadır benim yavaş yaş göbek üstüne çıkıyor..seninkide muhtemeln ordadır

ben hala göbek altında hissediyorum ve sürekli sol tarafımda bir hareketlenme söz konusu özellikle sıkıştırınca

bu arada yarın bnm doğum günüm ve detaylı ultrasona giricem sabah bnm için dua edin herşey güzel olsun bundan daha güzel bir hediye olamaz :)
İyi ki doğdun ece , iyi ki doğdun ece hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah

maşallah maşallah canım annene de sana da.... valla ben eskilerin sözlerine ben çok inanıyorum sonuçt5a tecrübe ile sabit bizim de bi babanemiz var o da hep o söyler. normal doğum yapanı iyice sarın der hatta 40 kat der çarşafla . herkese de yapmış herkes de çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…