Puhahahhahadaha ne işte cnm in san kendi kendinede eğlenebilmeli dimi ama.. bu aradabelmaakca hoşgeldin cnm günaydın...
şimdi bizim belma baya geriden gelir ancaa yetişir bize tüm sayfaları tek tek okumadan rahat etmez içi
didik didik ediyorsun sayfaları dımıPuhahahhahavalla katti beni çözmüş yemin ediyorum anca geliyorum kuzum yaaaa
Bak panik oluyorum şuannnnnnn
Kuzum gene bunalıma gircem yorumlardandemi yaaa............belmaaaaaaaaaaaaa kuzu gelllllllll..boşver geçmişi ben baktım pek bişey yokkkk
hala 3 sayfan kaldı diyor ya ödev mi buKuzum gene bunalıma gircem yorumlardanyetişiyorum size 3 sayfam kaldı çok hızlısınız yaaaaaaaaaaaaa
direk son sayfaya gel..biz senin bunalımını alırız...Kuzum gene bunalıma gircem yorumlardanyetişiyorum size 3 sayfam kaldı çok hızlısınız yaaaaaaaaaaaaa
ayyyyyyyyyy puhaaaaaaaaaaaa koptummmmmmmmmm..hala 3 sayfan kaldı diyor ya ödev mi bu
e öyle ama cnm ya bu kız öldürecek beni yeminleayyyyyyyyyy puhaaaaaaaaaaaa koptummmmmmmmmm..
birazdan da biz çıkacaz yemeğe...yine birlikte sohpet edemediğimizle kalacaze öyle ama cnm ya bu kız öldürecek beni yeminle
ben hala yakalayamadım eskı sayfaları okuomaşağıda 13 ziyaretçi var.sessiz sessiz konuyu okuyorlar9 tanede üye
Anammm ne kadar zor bizim işimiz. Kabız olduk ağladık diye eşim alay etti benlealıyor cnm merak etme normal doğumda 1 gece yatıp eve çıkacaksın ya göbeğini sımsıkı sar, korse falan boşver şu bel için sargılar olur ya onlarla veya şal gibi bişeyle sımsıkı saracaksın gevşedikçe tekrar sıkacaksın bikere bu yöntemle hem göbek kalmıyor hem rahim yerine otururken kanaman olacak ya ağrın da olmuyor.. valla ilk doğumumda 2,5 ay eşimle birlikte olmadım ilk 40 gün zaten kanamam sürdü ama tabi yoğun değil bi geldi bi durdu şeklinde.. sonraki 40 günde annem yasakladı vallabaşka yöntemlerle eşimin ihtiyacını gördüm erkek tabi o kadar dayanamaz.. sonuç 2,5 ay sonra ilişkiye girerken ilk gibi cnm yandı vajina genç kız gibi olmuştu valla anneme çok şey borçluyum, annem ilk doğumdan sonra rahim sarkması yaşamış ameliyat olmuş o yüzden çok hassas bu konuda, ona da ameliyat olduğu dr söylemiş bu yöntemi tabi 1979 yılında ki bir dr.. sonra annem 3 tane daha doğuruyor ve çok şükür bi daha o sorunu yaşamıyor.. ve görsen demezsin 8 torunu var hala formda yani..
aşağıda 13 ziyaretçi var.sessiz sessiz konuyu okuyorlar9 tanede üye
cnm burda sessiz dinleyeciler cok var bnceee.yada uye olmadan okuyann.ama herks yazsa daha guzelnolur hem daha cok paylasim
Arkadaş ıkınınca bir arkadaşının düşük yaptığını söylemiş. Bende doktorum bebeğe bir şey olmaz dedi dedim. Başka bir sebep mi vardı acaba dedim. O da bundan kaynaklandığını söyledi de panik yaptım canım .neden panikledin cnm
Allah korusun kuzucum geçirdik düşük dönemini şimdi bir ıkınmayla düşmez merak etme sen..Arkadaş ıkınınca bir arkadaşının düşük yaptığını söylemiş. Bende doktorum bebeğe bir şey olmaz dedi dedim. Başka bir sebep mi vardı acaba dedim. O da bundan kaynaklandığını söyledi de panik yaptım canım .
ay inanmym ozamn resmen tekme yedimmmbi insan dayak yedigine ancaa bukadar sevinebilirr saka maka ilkkez bukadar guclu net hissettm.detayliya gircegmi ogrenince sevindi kereta
belma 2Wuuuuuuuuuu sabahtan beri okuyorum anca bitirebildim bu ne hiz ya supersiniz
Alırız tabi ki hoşgeldinnnnnnnselam hatunlar
gebeliğimin başından beri sizi takip ediyorum ne şikayetim varsa burayı okudum normalmidir değilmidir burdan baktım
daha önce iki düşüğüm oldu. 2015 mart annelerindeydim oda düşünce buraya gelmeye korktum açıkcasıhala sizden haberler almaya devam ediyorum hadi dedim bi cesaret hepsinin sonu aynı olcak diye bişey yok ya benide aranıza alırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?