2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Anammm ne kadar zor bizim işimiz. Kabız olduk ağladık diye eşim alay etti benle laaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyn dedim bir de bunun doğumu var , doğumdan sonrası var. Bir de bu rahim sarkması var. Yarebbim bizim işmiz ne kadar zormuş. Valla ben yapamazdım diyo kocam. Dur bakalım ben ona ne eziyetler etcem. Yatağa almıyım da görsün hıh

aşağıda 13 ziyaretçi var.sessiz sessiz konuyu okuyorlar 9 tanede üye

cnm burda sessiz dinleyeciler cok var bnceee.yada uye olmadan okuyann.ama herks yazsa daha guzelnolur hem daha cok paylasim

selam hatunlar
gebeliğimin başından beri sizi takip ediyorum ne şikayetim varsa burayı okudum normalmidir değilmidir burdan baktım
daha önce iki düşüğüm oldu. 2015 mart annelerindeydim oda düşünce buraya gelmeye korktum açıkcası hala sizden haberler almaya devam ediyorum hadi dedim bi cesaret hepsinin sonu aynı olcak diye bişey yok yabenide aranıza alırsanız sevinirim

neden panikledin cnm
Arkadaş ıkınınca bir arkadaşının düşük yaptığını söylemiş. Bende doktorum bebeğe bir şey olmaz dedi dedim. Başka bir sebep mi vardı acaba dedim. O da bundan kaynaklandığını söyledi de panik yaptım canım .

Allah korusun kuzucum geçirdik düşük dönemini şimdi bir ıkınmayla düşmez merak etme sen..

ay inanmym ozamn resmen tekme yedimmm bi insan dayak yedigine ancaa bukadar sevinebilirr saka maka ilkkez bukadar guclu net hissettm.detayliya gircegmi ogrenince sevindi kereta

Ben de 17. Haftadan beri hissediyorum ama doktorum inatla o bebiş değildir diyodu.. Ama artık ben eminim.. Geçen haftadan beri de senin bahsettiğin tekmeler başladı.. Dışardan bile anlaşılıyor.. Ama tekmeleri günde bir kez ancak hissediyorum.. Diğer seyirme, karıncalanma, kelebeklerin içimde uçması hissiyse daha sık oluyor

Alırız tabi ki hoşgeldinnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…