2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
slm canım..hoşgeldin..bende 2015 mart annesiydim.nasibimizde yokmuş.rabbim belkide eylüle nasip etmiştir bizi..

Merhaba arkadaşlar cilt problemi yaşayan var mı? Normalde karma bi cildim var ama simdi cok kurudu yüzüm beyaz beyaz soyuluyo hafiften.ilk gebeligimde böyle degil di.bi tavsiyesi olan var mı cildiyeye gitmeli miyim?
yuzunu yıkadıktan sonra cıldıne uygun bı nemlendırıcıyle muhakkak nemlendır benımde cıldım kurudu bol nemlendırıyorum..bu arada ovunmek gıbı olması oglusum bana ayrı bı guzellık vermıs oyle dıolar cıldım bebek gıbı oldu :) hıc olmadıgı kadar puruzsuz ve yumusak :)

bana da aynısını diyorlar kızıyorum ben önceden çirkinmişim demek ki diyorum bir k. validem beni gebelikte çirkenleşmiş buldu fesat nolcaak

vay aanasını tam olarak o deılde agustos sonu eylul bası benım dogum o sıcakta sarıp sarmalanmak :S zor olacak

Aaaaa tabiki biz caliskan ogrencileriz sayfayi birak bir yazi bile atlamdim
aferin aldın benden.. yabana atma bnm aferinimi yaşam koçuyuz bugüne bugün.. var ya terapi alan arkadaşlar beni burda bu kadar geyikte görseler şüpheli yaklaşırlar yeminle kafayı yemiş diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…