hoş bulduuukkkAlırız tabi ki hoşgeldinnnnnnn
utandımbelma 2bugünkü ödevine iyi çalıştın aferin bir sayfa bile atlamadın dimi
bi belma dahaaaben hala yakalayamadım eskı sayfaları okuom
Kuzum çok hızlı akıyor sayfalar durduramıyorumbi belma dahaaa
şükür kavuşturana cnm yaa bi an kayboldun hiç kavuşamıcaz sandım
Benimki çok hırçınlaşıyor ya yapmayınca , uyutmuyor beni illa yapacakBu arada iliski konusu konusulmus vallahi bizdede tik yok adam bisey olacak diye yaklasmiyorkardes kardes yatiyoruz ama varya acisi cok pis cikacak
slm canım..hoşgeldin..bende 2015 mart annesiydim.nasibimizde yokmuş.rabbim belkide eylüle nasip etmiştir bizi..selam hatunlar
gebeliğimin başından beri sizi takip ediyorum ne şikayetim varsa burayı okudum normalmidir değilmidir burdan baktım
daha önce iki düşüğüm oldu. 2015 mart annelerindeydim oda düşünce buraya gelmeye korktum açıkcasıhala sizden haberler almaya devam ediyorum hadi dedim bi cesaret hepsinin sonu aynı olcak diye bişey yok ya benide aranıza alırsanız sevinirim
Kavuşuruz tatlım benimşükür kavuşturana cnm yaa bi an kayboldun hiç kavuşamıcaz sandım
Aaaaa tabiki biz caliskan ogrencileriz sayfayi birak bir yazi bile atlamdimbelma 2bugünkü ödevine iyi çalıştın aferin bir sayfa bile atlamadın dimi
yuzunu yıkadıktan sonra cıldıne uygun bı nemlendırıcıyle muhakkak nemlendır benımde cıldım kurudu bol nemlendırıyorum..bu arada ovunmek gıbı olması oglusum bana ayrı bı guzellık vermıs oyle dıolarMerhaba arkadaşlar cilt problemi yaşayan var mı? Normalde karma bi cildim var ama simdi cok kurudu yüzüm beyaz beyaz soyuluyo hafiften.ilk gebeligimde böyle degil di.bi tavsiyesi olan var mı cildiyeye gitmeli miyim?
bizde çıkıyorduk kuzum
hoşgeldin cnm.. bu sefer sorunsuz alırsın kucağına bebişini inşallah.. cinsiyet belli mi..hoş bulduuukkk
ay canım inşallah yaaslm canım..hoşgeldin..bende 2015 mart annesiydim.nasibimizde yokmuş.rabbim belkide eylüle nasip etmiştir bizi..
bana da aynısını diyorlar kızıyorum ben önceden çirkinmişim demek ki diyorumyuzunu yıkadıktan sonra cıldıne uygun bı nemlendırıcıyle muhakkak nemlendır benımde cıldım kurudu bol nemlendırıyorum..bu arada ovunmek gıbı olması oglusum bana ayrı bı guzellık vermıs oyle dıolarcıldım bebek gıbı oldu :) hıc olmadıgı kadar puruzsuz ve yumusak :)
12. haftada kesin erkek demişti pazartesi kontrole gittim tas tamam erkek dedi. ben hep kız bekliyodum rüyalarımda hep kız görüyodumhoşgeldin cnm.. bu sefer sorunsuz alırsın kucağına bebişini inşallah.. cinsiyet belli mi..
vay aanasını tam olarakalıyor cnm merak etme normal doğumda 1 gece yatıp eve çıkacaksın ya göbeğini sımsıkı sar, korse falan boşver şu bel için sargılar olur ya onlarla veya şal gibi bişeyle sımsıkı saracaksın gevşedikçe tekrar sıkacaksın bikere bu yöntemle hem göbek kalmıyor hem rahim yerine otururken kanaman olacak ya ağrın da olmuyor.. valla ilk doğumumda 2,5 ay eşimle birlikte olmadım ilk 40 gün zaten kanamam sürdü ama tabi yoğun değil bi geldi bi durdu şeklinde.. sonraki 40 günde annem yasakladı vallabaşka yöntemlerle eşimin ihtiyacını gördüm erkek tabi o kadar dayanamaz.. sonuç 2,5 ay sonra ilişkiye girerken ilk gibi cnm yandı vajina genç kız gibi olmuştu valla anneme çok şey borçluyum, annem ilk doğumdan sonra rahim sarkması yaşamış ameliyat olmuş o yüzden çok hassas bu konuda, ona da ameliyat olduğu dr söylemiş bu yöntemi tabi 1979 yılında ki bir dr.. sonra annem 3 tane daha doğuruyor ve çok şükür bi daha o sorunu yaşamıyor.. ve görsen demezsin 8 torunu var hala formda yani..
yüs puannAaaaa tabiki biz caliskan ogrencileriz sayfayi birak bir yazi bile atlamdim
aferin aldın benden.. yabana atma bnm aferinimi yaşam koçuyuz bugüne bugün.. var ya terapi alan arkadaşlar beni burda bu kadar geyikte görseler şüpheli yaklaşırlar yeminle kafayı yemiş diyeAaaaa tabiki biz caliskan ogrencileriz sayfayi birak bir yazi bile atlamdim
Aynen canım ya ben 2 gibi bakmıştım vardı İnternet'te kardeşim iş çıkışı uğradı battaniye bulmuş almış herşey takan olmuş dedi bende merak ettim nete baktım kalmamış birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?